PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACI ÜSTÜNE ACI


ABDULLAH DUMAN
14.11.2008, 08:25
Acı üstüne acı!

Ece Mahallesi'ndeki Emek Motosiklet Bayi ve tamircisinde dün gece bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.
İçeride bulanan birçok motor ve bisikletin yanı sıra tamirde kullanılan teçhizatta kül oldu. Kısa süre önce bir kaza sonucu oğlunu kaybeden işyeri sahibi Mehmet Kimsesiz, işyerinin de kül olması nedeniyle adeta kahroldu.
Dün gece geç saatlerde Ece Mahallesi'ndeki Emek Motosiklet bayisinde yangın çıktı. İlk olarak dışarıda bulunan motorların alev almasıyla içeriye sıçrayan yangın uzun uğraşlar sonrası itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı yangında 20 bin YTL civarında maddi hasar meydana geldi. Tamir için bırakılan bir çok motosiklet ve bisiklet ise kullanılmaz hale geldi.
Tinercilerin ısınmak amacıyla yaktığı ateş sonrası çıktığı düşünülen yangında iş yeri sahibi Fatih Mahallesi Muhtarı olan Mehmet Kimsesiz ise kahroldu. Geçtiğimiz aylarda yaşanan trafik kazasında oğlunu kaybeden Mehmet Kimsesiz, kül olan dükkanını görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunun acısına birde ekmek kapısının kül olması eklenince dayanamayan Mehmet Kimsesiz, yetkililerin yardımını istedi.
Maddi olarak durumlarının yerinde olmadığını söyleyen Kimsesiz, "Valimiz, Belediye Başkanımız ve diğer yetkililerimizden yardım bekliyorum. Kısa sürede yaşadığım acılar artık belimi büktü. Artık insanların yardımından başka elimden bir şey gelmiyor. Çok büyük acılar çektim. Ancak bir acının izi silinmeden yenilerini çekiyorum. Allah bu acıları kimseye yaşatmasın" dedi.
Tamamen kül olan dükkan içerisinde çıkan birkaç sağlam motor teselli olurken, emniyet ekipleri de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki vatandaşlarda yangının büyük ihtimalle tinerciler tarafından çıkartıldığını söyledi.

Arif Coşkun
14.11.2008, 08:45
Hayat bu bazen öyle acımasızlığı tutarki,
Bazı olumsuz şeyler zincirleme gelir bizleri bulur,
Geçmiş olsun İnşallah duyarlı yardım sever kuruluşlar ve vatandaşlar yardımcı olur en azından işine devam edebilir.
Allah bizleri her türlü olumsuzluklardan korusun.

ABDULLAH DUMAN
14.11.2008, 09:13
OĞLUNUN KAZASI ÇOK KÖTÜ OLMUŞTU METRELERCE SÜRÜKLENİP BİR EVİN KAPISINA ÇARPMIŞ

HaZaN
14.11.2008, 09:20
Çok çok geçmiş olsun, oğlunada ALLAH'tan rahmet yakınlarınada yüce Mevlam sabırlar versin.Hayat o kadar acımasız ki; kimin nerde ne olacağı belli değil.ALLAH'ım tüm kötülüklerden bizi korusun

yerliturkuaz
14.11.2008, 10:21
Aci ve huzun bir arada adamin uzerine glir hepsi birden ama elinden birsey gelmze.... Tipki hemserimizin basina geldigi gibi Allah yardimcisi olsun hemserimizin....

ABDULLAH DUMAN
14.11.2008, 12:48
Allah bu acıları kimseye yaşatmasın gerçekten
...................