PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AYRIM YAPAN BÜYÜKLER?


SIRIKLIOGLU.58
20.11.2008, 13:19
Hayatta en cok sinirlendigim soru bu i$te Kimi cok seviyorsu Annenimi yoksa Babanimi?Hele bu soruyu birde ikisi yanyana oturuken sorarlarsa i$te ozaman vay yndim,ne diyelim?ikisinide cok seviyorum,olmaz kar$i taraf hemen itiraz eder birini cok seviyorsundur.Hangisi yine tutulursunuz&dersiniz ben ikisinide cok seviyorum,olmaz adam takmi$ kafaya Peki ozaman Ablanimi yoksa Abinimi,hadi bakalim yine ayni soru bukez ba$ka taraftan.Dü$ünürsünüz ama kar$i taraf sorgu Memuru gibi cevap bekler eeeh hadi ama hangisi der.Hemen siz ayni soruyu ona sorarsiniz,peki sen hangisini seviyorsun adam atar Ben $ey Ben Tabiki Annemi der .Neden ?dersiniz ee neden olucek canim O beni 9ay karninda ta$idi emdirdi yedirdi giydirdi Bu yüzden ya Baban onuda cok seviyorum der.Bu konu cok uzar ama ben kisadan döneyim.Adamlar kendi yeti$kin Kafalariyla icinden cikamadiklari cevabinda zorlandiklari sorulari tutup cocuklara sorarlar,karde$im önce sen cevabi bul sonra cocuklara sor.Bu soru $ekline Sinirlenener yada sevinenler görü$lerini Lütfen yazsinlar Konuyla ilgilenen Hehkesten Görü$ belirtmesini Rica ederiz.

MeLody58
20.11.2008, 13:37
Degerli kardeşim Sen her insanın sözlerini ciddiye Alma Biz sevdigimizi ALLAH için severiz ( ana babamız başımızın tacıdır Seviyorsan Allahına Kadar... :)

dalkıran
20.11.2008, 13:47
CUMLELERİNİ DOĞRU BULUYOR KATILIYORUM DOBRA KARDEŞİM

özdemir
20.11.2008, 13:59
bu soruda sinirlenecek bi şey yokki kardeşim
sadece biz çocukken anne babamızın sırf neşe olsun, oyun olsun diye yapmış oldukları safiyane bir hareket
bence bunda ardniyet arayacak bir şey yok
bir anne baba nasıl çocukları arasında sevgi ayrımı yapamıyorsa çocuklarda böyle bir ayrım yapamazlar
ama zaman zaman onlara verilen hediyelerle bir tarafı ağır basabilir.
zaten biz ne kadar o soruyu sorarsak soralım çocuk işine geldiği zaman anneyi, işine geldiği zaman babayı, dedeyi falan daha çok seviyorum diyebilir.
bu çocuklar için bir aksiyon işte.
hem zamanın çocukları artık çok uyanık onun için dikkatli olmakta fayda var ;)

HaZaN
20.11.2008, 14:44
Günümüzde çok karşılaştığımız sorunlardan biridir ama bence buna sinirlenecek birşey yo kiii; sana sorarım anenimi babnımı çok seviyorsun dediklerinde ayrım yaparmısın; tabiki yapamazsın çünkü her ikiside aynıdır.Sevgiler ölçülmez ve sınırı da yoktur.Bunuda daha çok sinrlendirmek için sorarlar onun için sen hiç sinirlerin bozma, çünkü her ikisinin sevgiside ölçülmeyecek kadar büyüktür.

yerliturkuaz
28.11.2008, 21:47
Çocukların karşısına çıkan en büyük soru ne istiyosunuzki sanki sorunun yanıtını bilmiyor musunuz aaaa

SIRIKLIOGLU.58
10.04.2009, 00:36
Günümüzde çok karşılaştığımız sorunlardan biridir ama bence buna sinirlenecek birşey yo kiii; sana sorarım anenimi babnımı çok seviyorsun dediklerinde ayrım yaparmısın; tabiki yapamazsın çünkü her ikiside aynıdır.Sevgiler ölçülmez ve sınırı da yoktur.Bunuda daha çok sinrlendirmek için sorarlar onun için sen hiç sinirlerin bozma, çünkü her ikisinin sevgiside ölçülmeyecek kadar büyüktür.

Ben suan sinirlenmiyorumki o is kücük bir cocukendi.

sibelYILMAZ
10.04.2009, 07:35
Kardeşim anladığım kadarıyla böyle bir soruya neden gerek duyuluyor demişsin...Elbette haklısın ama hayatta gerek duyulmayıpta yapılan o kadar şey varki bu bir hiç kalıyor onların yanında ... Düşüncelerin ve konun kesinlikle yanlış değil görüşlerine saygı duyuyorum ama bunlar güzel şeyler art niyet aranarak yapılan şeyler değil eğer öyle yapanlar varsa zaten vay haline onların sen hiç kafanı yorma bence... Ah ah o kadar çok kafa yorulacak olay varki bunlar onların yanında sıfır eksi sıfır kalır... Selametle ....

barikat58
10.04.2009, 09:35
sorular degil önemli olan cevaplar!!!akıllı bir cocuk akıllıca cevap verir....bunu ölçmek içinde böyle ceşitli sorular sorulabilir!!!

deniz kızı
10.04.2009, 09:52
yaradılanı severiz yaradandan ötürü. annedir babadır ayrım yapmayız hiçbir insanı tabbi ki. ama şöyle birşey var sevgi aynı ama birinden birini daha yakın buluruz kendimize. ben mesela babam a annem den daha yakınım. ama ikisini de canımdan çok seviyorum her çocuğun anne babasını sevdiği gibi

Arif Coşkun
10.04.2009, 10:07
Çocuğa sordular.
Annemi daha çok seviyorsun babanı mı ?

Çocuk bir an duraksadı herkesi şaşırtan bir cevap verdi.

İKİSİNİDE... :D