PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acı Kaybımız

Sivaslilar.Net
01.12.2008, 17:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Türkiye'de Eksantrik Mili Üretimi Yapan ve 40 Ülkeye İhracat Eden Estaş'ın Kurucusu Halis Vermezoğlu, Vefat Etti. Yedek Parça İhracatıyla Sivas'ı Dünyaya Hitap Eder Konuma Getiren Vermezoğlu İçin Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Estaş Önünde Cenaze Töreni Düzenlendi.

Türkiye'de eksantrik mili üretimi yapan ve 40 ülkeye ihracat eden Estaş'ın kurucusu Halis Vermezoğlu, vefat etti. Yedek parça ihracatıyla Sivas'ı dünyaya hitap eder konuma getiren Vermezoğlu için Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Estaş önünde cenaze töreni düzenlendi.

Vali Veysel Dalmaz'ın da katıldığı törende, 81 yaşında sevenlerine veda eden Halis Vermezoğlu için dualar okundu. Vali Dalmaz, törende yaptığı konuşmada Halis Vermezoğlu'nu iş ahlakıyla bir çok insana örnek gösterdi ve Vermezoğlu'nun çalışmalarını Hayat Ağacı Dergisi'ne konu edecekleri sözünü verdi.

Konuşmaların ardından fabrika önündeki tören sona erdi ve Halis Vermezoğlu'nun tabutu sevenlerinin omzunda cenaze aracına konularak Ulu Camiye getirildi. Ulu Camide İl Müftüsü Mustafa Balık tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Vermezoğlu, gözyaşları içinde Yukarı Tekke Mezarlığı aile kabristanında toprağa verildi.

Arif Coşkun
01.12.2008, 17:39
İlimiz adına güzel şeyler yapmış kazandırmış.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Ertugrul
01.12.2008, 17:50
Halis Vermezoğlu'na Allah'dan Rahmet kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum. Halis beyin Sivas'a kazandırdığı tesisler sayesinde amel defterinin kapanmayacağını umuyorum.

seva
01.12.2008, 19:21
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.

LaEdri
01.12.2008, 21:33
Sivas'ta adam gibi sanayi kuruluşu söyle deseler ilk aklıma gelecek fabrikadır Estaş.80 yaşına gelmesine rağmen tornanın başından ayrılamayacak kadar çalışkan,ve bu dev yatırmı Sivas'a yapacak kadar vefalı ve memleket sevdalısı bir büyüğümüzdü.Allah gani gani rahmet eylesin!

FurkaN
01.12.2008, 22:12
Sivas'taki sayılı müteşebbis insalardan olan ve burada da bir şeyler yapılabileceğini tüm Sivaslı'lara gösteren Halis Vermezoğlu'na Allah'tan rahmet sevenlerine ve kederli ailesine baş sağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

yerliturkuaz
01.12.2008, 23:13
Öncelikle Allah rahmet eylesin yaptığı yatırımlardan dolayı rabbim mekanını cennet eylesin bir insana iş vererek aş verdiği için bir çok haıyr duası almıştır zaten....

HaZaN
02.12.2008, 09:39
ALLAH (cc) rahmet eylesin mekanı cennet olsun Yüce Mevlam ailesine ve yakınlarına sabır versin.

fertelliyim
02.12.2008, 15:35
Allah Ramet eylesin Yakınlarının başı sağ olsun

abircan
02.12.2008, 15:39
Allah rahmet eylesin, ölen herhangi biri değil, sivasa ekmek kapısı açmış değerli bir insan, sivasa üretmeyi, yatırımı , cesareti öğretmiş mümtaz bir şahsiyeti kaybetmiş bulunuyoruz, sivasımın başı sağolsun, yakınlarına sabır ve selamet diliyorum

Sweetgirl
02.12.2008, 15:53
Allrah rahmet eylesin
Mekani cennet olsun
Allah yakinlarina sabir versin

hamitgüneyli
03.12.2008, 07:59
gerçektende sivasımız için acı kayıp ALLAH rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun

GuNaY
03.12.2008, 14:48
Sivas iş dünyasının duayenlerinden olan Halis amcaya allahtan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.

kartane
03.12.2008, 14:55
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

kasparix
03.12.2008, 19:51
Sivas'taki sayılı müteşebbis insalardan olan ve burada da bir şeyler yapılabileceğini tüm Sivaslı'lara gösteren Halis Vermezoğlu'na Allah'tan rahmet sevenlerine ve kederli ailesine baş sağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.hayır sever amcamızı genç örenci kardeşlerimiz de dua ve gayretlerıyle hep anacaklar...NUR içinde yatasınız..

dertli58
03.12.2008, 20:28
Her Canli Olumu Tadacaktir Biz insaniz yani Allaha kuluk yapmakma gorevlileriz bu gorevi yerine getiripte Ahirete kavusmayi Hepimiz Istiyoruz Allah Bu gorevi Yerine getiren Kullarindan eylesin... Amin Vefat Eden Gardasimizada Allahtan Rahmet geride Kalanlarina Bassagligi dilerimm

mus_kademe58
03.12.2008, 20:34
böyle insanlar sivasa ya gelir ya gelmez onlarında kıymetleri bilinmez ALLAH kıymeti bilinenlerden yapsın.Ustamız büyük usta, büyük insan, saygıdeğer sivas aşığı bir kişilikti,onun gibi insanların olmayışı Sivasımızın kalkınmaması demektir. Obüyük insan SİVASta bir çok insanın ekmek yemesine sebep olmuştur. bende bir dönem ustamla çalışma fırsatı bulup onun gibi bir kişilikle tanışma fırsatı yakaladım,ne mutlu bana diye düşünüyorum.Allah gani gani rahmet eylesin,nurlar içinde yatsın inşallah.Ailesine ve tüm Estaş çalışanlarına başsağlığı diliyorum.Allah mekanını cennet etsin.

gardasin.58
03.12.2008, 20:38
Allahta ramet yakinlarina bas sagligi diliyorum mekani CENNET olsun.

altuntas58
04.12.2008, 14:48
sivasımıza sayısız hizmetlerde bulunan düyaya sivasımızı tanıtımında büyük rol oynayan merhum iş adamımıza allahtan rahmet diler ailesine baş sağlığı ve sabirlar dilerim SİVASIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN