Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda yaşayan sivaslı eğitimciler
ZEHRAHAKAN
17.12.2008, 15:24
istanbulda yaşayan sivaslı eğitimcilerle irtibat kurmak istiyorum. MEMLEKETİMİZİN KAÇ EĞİTİMCİSİ VAR.
Bizimkilerin en önemli olumsuzluğu belkide birbirlerine yakın davranmamaktır. Ben İstanbuldayım. 20 yıllık öğretmenim. Hatırı sayılır sayıda Sivaslı eğitimci tanıyorum. İyi arkadaşlar var. Bazen selamlaşıyoruz, o kadar.
gul-i_ahmer
15.07.2009, 15:37
eğitimci olması şartmı :):):))
bende bu hafta sonu iş görüşmesine gideceğim kısmet olursa bende hafta sonları özel bir dersanede ek iş olarak muhasebe eğitmeni olacağım inşeallah
gul-i_ahmer
18.07.2009, 12:01
dua edin canlarrr birazdan iş görüşmesine gidecem hafta sonları ek iş olarak özel dersanede öğretmenlik yapacam .....
dua edin canlarrr birazdan iş görüşmesine gidecem hafta sonları ek iş olarak özel dersanede öğretmenlik yapacam .....
hayırlısı olur inşallah kardeşim herşey kısmet olmassada üzülme kısmetten başkası olmaz inşallah gönlünden geçenler olur
gul-i_ahmer
18.07.2009, 12:08
hayırlısı olur inşallah kardeşim herşey kısmet olmassada üzülme kısmetten başkası olmaz inşallah gönlünden geçenler olur
ALLAH RAZI OLSUN ABİ TABİ OLMAZSADA ÜZÜLMEM ÖNEMLİ OLAN CAN SAĞLIĞI AMA OLSA DAHA GÜZEL OLUR HAYIRLSI İNŞEALLAH RABBİM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI KILAR İNŞEALLAH
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.