PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yilbasiyla noele babalya ne alaksi var...........

sevgim 58
27.12.2008, 19:02
ARKADASLAR BURAYA SIZIN FIRLERINIZI YAZIN..........
YILBASIYLA NOELBABAYLA NE ALAKSI VAR...........?????......:roll eyes:

kasparix
27.12.2008, 19:08
SİZ SİVAS şarkışlalısınız dimi.. ii çok güzel...KÜLTÜRÜMÜZDE OLMAYAN ŞEYLER DİYORUM...ONLAR GİBİ OLMAK İSTEYENLER ONLAR GİBİ DAVRANIR..GAYET AÇIK..NEYSE BNE SİMDİDEN SİZİN HİCRİ YIL BASINIZI KUTLARIM....

Dilsad Hatun
27.12.2008, 19:16
Tamamen ÖZENTi bunun ba$ka aciklamasi yoktur ! Avrupa, Hıristiyanlık, özentisi !

HaKaaN
27.12.2008, 19:18
bizim dimimizde noel babaymış yılbaşı kutlamasıymış falan filan yok...yenı yılı kutulayacksa egerki bir musluman dualarla kuranlarla kutlamalı.............

sevgim 58
27.12.2008, 19:23
noel agaci dikiyorlar adinida yilbasi agaci diyorlar ...........
yilbasiyla noel ve cam agacilya hic bir alakasi yoktur............

HERKES GIDER MERSINE TÜRK MILLLETI GIDER TERSINZE..............
tabi üstüne alilanlara söylüyorum................

sevgim 58
27.12.2008, 19:25
SİZ SİVAS şarkışlalısınız dimi.. ii çok güzel...KÜLTÜRÜMÜZDE OLMAYAN ŞEYLER DİYORUM...ONLAR GİBİ OLMAK İSTEYENLER ONLAR GİBİ DAVRANIR..GAYET AÇIK..NEYSE BNE SİMDİDEN SİZİN HİCRİ YIL BASINIZI KUTLARIM....

evet kardesim sarkislaliyim ..................

Dilsad Hatun
27.12.2008, 19:27
Alakasi yokturdan gayri YIlbasi diye bir kutlama yoktur Türk Müslüman milletinde ! ister noel babasi ile ister cam agaci ile kutlasin gerçek bir Türk Müslümani hakkinda hayirlisi olan bir sekilde davranmali , Mevlam yeni yila dualar içinde girmeyi nasip etsin ..

sevgim 58
28.12.2008, 01:24
lütfen yilabsini cam agasiz ve noel babasiz kutlayin ................

SALIH SU
28.12.2008, 01:30
valla onu besi bilmem sivasliyim diyen hele hele sarhislaliyim diyen yilbasi cagbasi kutlamaz.ben bi FATIH SULTAN MEHMET HAN`in istanbulu fethederek bir cagi kapatip bir cagi actigini bilirim gerisi yalan.kutlarsamda onu kutlarim...elhamdulillah MUSLUMANIM.TÜRKÜM VE SIVASLIYIM

dildarım
28.12.2008, 04:39
bu tür konuları konuşmak bile onlara pirim yaptırıyor
bence susmak daha ii birde onların yaşantısını görüp bunlardan dersmi çıkarmalıyız yoksa özenmelimiyiz iye düşünelim bence çünkü bizim türk milletiinin yarısı özentiiiii

selocan58
28.12.2008, 09:18
biz çam ağacını çam toplamak için kullanıos babamızda bitane evde:D boş işler onlar

seva
28.12.2008, 13:53
uydurulmuş bişey başka ne olabilir...

gfb34
28.12.2008, 14:05
FİLİSTİNDEKİ OLAYLARDAN SONRA.HALA YILBAŞI KUTLAMASI YAPARLARSA EĞER HEPSİ ................!!!

gezgin_58
28.12.2008, 14:05
valla sadece gorunum baska bırsey yok

gfb34
28.12.2008, 14:06
HRİSTİYANLARA ÖZENENLER BİZDEN DEĞİLDİR!!!

sevgim 58
25.12.2009, 02:12
EVET YINE BU KONUNUN SIRASI GELDI ........FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM

Kibrisli
25.12.2009, 02:50
İyi hoş sevgim bacımda insanların söylemediği hakaret kalmamış...

Ben yeni yıla girişi kutlarım... Abartmam, çam ağacı almam da kesmem de, evimi de süslemem, dışarı arkadaşlarımla çıkar eğlenirim, bir yerlerde konser felan olaiblir ona giderim ya da genelde yaptığım gibi evimde oturur televizyon izler içkimi içer kimseyi rahatsız etmeden arkadaşlarımla sohbet ederim... Beni rahatsız edenler olursa da daha usturuplu şekilde eğlenmeleri için uyarırırım... Noel Baba'ya karşıyım, yerine alternatif olarak Nasrettin Hoca'yı sunarım, çevremdekilere hediye alır küçük çocuklarada Nasrettin Hoca'nın getirdiğini söylerim...

Ben de bir Türk'üm ve yeni yılı kutlarım, kimseye de kalmamıştır benim evimde ya da dışarda kimseyi rahatsız etmeden yeni yıla nasıl girdiğim hele hele Müslümanlığım ve Türklüğüm bununla sınanacaksa ve "bizden değildir" gibi ya da ............ gibi laflar kullanan insanlar varsa onları Allah ıslah etsin derim...

Salim58
25.12.2009, 08:38
ben bu güne kadar kutlamadım kutlamayıda düşünmüyorum.

kutlamak isteyenlerede niye kutluyorsun diye hakaret etmeye hiç hakkım yok olamazda .

kutlayan kutlamayana neden kutlamıyorsun deme hakkına sahip değilse.

kutlamayanda kutlayana neden kutluyorsun deme hakkına sahip değil.

herkesin aklı var neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor bizim akıl vermemiz olmaz.

bi söz vardır her koyun kendi bacağından asılır..

EyüphanAydın
25.12.2009, 10:35
Müslüman mahallesinde salyongoz satılmasının türlü türlü oyunlarından biri olarak nitelendiriyorum.