Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor turu geçeceğinden emin
barikat58
21.01.2009, 01:14
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, çeyrek finalde eşleştikleri Galatasaray'ı eleyeceklerine inandığını söyleyerek, “Sivasspor ligde mücadele verdiği bir takımla eşleşti. Galatasaray'a başarılar diliyorum, fakat Sivas-spor'un da Galatasaray'ı eleyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
harbikiz58
21.01.2009, 02:25
insallahhhhhhhhhh
dualarimiz sivvassporla
BU SENE SAMPIYON ANDOLUDAN ;)
altuntas58
21.01.2009, 09:04
Sivassporumuzun yenemeyeceği takım yoktur GS niye yenmesin ben GS ye başarılar diilemiyorum ne hali varsa görsün bu mactan galip ayrılan taraf biz olacağız inşallah Sivassporumuza başarılarının devamını dilyorum
Arif Coşkun
21.01.2009, 09:19
Kupa maçları daha farklı sonuçlarla bitebiliyor. Bu maçında çok farklı bir atmosferde geçeceğini tahmin ediyorum. Şu gerçeği kabul edelim rakibimiz Türkiye'nin en güçlü takımlarından biri ve bu takıma karşı lig tede fazla üstünlüğümüz olmayan bir takım.
İnşallah İstanbul'da alacağımız bir bereberlik ve Sivas'tada galibiyetle turu geçen taraf biz oluruz. Biz hep ilklerin takımıyız, bir ilke daha imza atıp camiamızı sevince boğacaklarına inanıyorum.
Başarılar diliyorum.
.
barikat58
21.01.2009, 11:59
istanbulda oturan hemşolar maca gidecek varmı ben gitmeyi düşünüyorum !!!
inanıyorumki eleyecek....
ofgurleyuk78
25.01.2009, 23:31
G.S. mağlubiyetinin acısıyla saldıracak.. Mehmet Yıldız ve Balili kontra ile işi bitirecek. İstanbulda da yeneceğiz.
yiğidoturan
25.01.2009, 23:44
hadi hayırlısı inşallah eleyecek sivasspor başkana katılıyorum
sivassporlukiz
25.01.2009, 23:59
Sampiyooonn Sivaaaaaaaasssssssssssssssssss :D :D :D
Kirmizi Beyazzz Sampiyon Sivasssssssssssss :D
Merkez_Alperen
26.01.2009, 00:38
HEM LİGDE HEMDE KUPADA CİNCONUN KORKULU RÜYASIYIZ!!!
ramazan_d
26.01.2009, 01:06
canım benim canım benim sivas sporum kırmıızı beyazımmmmmm hadiydiiiiii durmak yok maça devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmm
harbikiz58
26.01.2009, 01:28
dualarimiz kabul oldu terimin aslanlarini yendik hahaaaaaaaaaaa
helallllllllll sivasima
cimbomlulara kapak olsun bu mac :D:D:D:D
ramazan_d
26.01.2009, 01:35
çıktık açık alınla on yılda her savaşta başta bütün dünyanın saydığı baş kumandan türk,e durmak yaraşmazz türk önde türk ileriiiiii ................... inanıyoruzzz başaracağızzzz başkaaa yolumuz yokkkkkkkk
çılgın_türk
26.01.2009, 01:42
valla benım düşünceme göre ligde şampiyon olmak daha önemli çünkü kupayı alsakda o kadar akılda kalıcı olamayız ama anadoludan bir lig şampiyonu çıkarsa işte ozaman tarihe adımızı altın harflerle kazırız ....
inanıyorum ki bülent abi ile bu kadro çok başarılı olacak olduda zaten türkiye kupasındada gs yi eleyecek güçteyiz zaten inşallahda eleriz....
ramazan_d
26.01.2009, 01:46
valla ne diyeyim çok harika bir maç oldu
ramazan_d
26.01.2009, 01:49
ama bu dönem dahada el ele olmamız gerekiyorrr çünkü hedeffff sampiyon olmakkkk
İkinci dönem lig maçını aldık darısı kupa maçına inşALLAH onu da alırız helal olsun haydi SİVASSPOR durmak yok bu hızla yola devam .
altuntas58
26.01.2009, 09:32
SİVASSPORUMUZ -GS liğde hüsrana uğrattı şimdi sıra kupaya geldi yapılacak her iki mactada galip gelip kupada final oynayacağız ben bu macta stadyumdaki yerim alacağım sivassporumuzu destekleyeceğim
barikat58
26.01.2009, 13:16
sivassporumuz gecen yıl ki tecrübesizliklerin meyvesini bu yıl birbir topladı.4 büyükler diye adlandırılan fenerbahçe,galatasaray,beşikta s ve trabzonspora karşı aldıgı başarılı sonuçlarla bir anda avrupanında dikkatini üzerinde topladı.gecen sezonki paldır küldür kontrolsüz saldırının yerine ayagını yere basan daha akılcı daha saglam bi futbol ortaya koyan bir takım var.böyle olunca da başarı geldi.cimbom karşısında önce durdur sonra vur taktiği işe yaradı.bence kupa maçındada aynı bilinçle oynanırsa yarı final bizimdir!!!!
barikat58
27.01.2009, 01:23
Galatasaray-Sivasspor fortis türkiye kupası çeyrek final ilk karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek
barikat58
28.01.2009, 01:46
ilk yarıda sadece galatasaray ataklarını karşılamakla yetindik futbol adına hiç birşey yapamadık.ama ikinci yarıda balilinin oyuna girmesiyle nihayet pozisyonlar bulduk.aslında cimbomu elimizden kaçırdık çünkü servet,nonda,lincoln,kewel sakat ümit ise cezalıydı!haftaya rövanş var ve bu futbolculardan en az 3 tanesi sahada olacak haftaya işimiz daha zor.
barikat58
28.01.2009, 22:53
ilginç bir benzerlik yakaladım.galatasaray gecen yıl bu turda fenerbahceyi eledi ve yarı finalde bir başka anadolu takımı kayseri erciyessporla eşleşti.ilk maç yine samiyende 1-1 bitmişti.kayserideki maç 0-0 bitince finale kayseri erciyes çıkmıştı.bir diğer enterasan tarafı ise o takımın başında yine bir bülent vardı.evet bülent korkmaz vardı.şimdi skor aynı teknik direktörümüzün ismi aynı şimdi rövanş maçında elemek kaldı :)
çiltaş_58
29.01.2009, 01:50
tek bi isteğim var balili atsın golü eleyelim galatasarayı
barikat58
03.02.2009, 11:27
açıkcası gecen haftaki sakatlık ve bilica nın cezalı oluşundan sonra çekinmiştim bu maçtan.ama bugün geldiğimiz noktaya baktıgımızda baroş gibi bir gol ayagının olmaması bizim için büyük avantaj.öte yandan lincoln oynamayacak galiba ama oynasada teknige dayalı oynayan bir futbolcu oldugu için 4 eylülün çimlerinde oynayamaz.kanaatim maçı yine ligdeki gibi 2-0 falan alırız.ama defansta saglam olmamız lazım.kanatlardan çıkabilirsek ileriye galatasarayın kanatları zayıf kanattan gelen toplarda gol buluruz.mehmet yıldız oynayacaksa bence balili yine yedek olmalı.belki skora göre ilk yarı olmazsa ikinci yarı moralsız mehmet yıldızın yerine oyuna girmeli.başarılar yiğidom hep destek tam destek yanındayız yensende yenilsende!!!!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.