PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şarkışla AKP'de yaprak dökümü erken başladı


Kibrisli
09.02.2009, 01:20
Şarkışla’da AKP kurulduğu günden beri en kötü günlerini yaşıyor. AKP’li aday Hüseyin ŞAHİN bir taraftan İthal aday suçlamasıyla eleştirilirken diğer taraftan eski aday adayları bir bir parti’den yollarını ayırıyor.


Milli görüş geleneğinden gelen ve Şarkışla’da AKP’ye önemli hizmetlerde bulunan eski belediye başkanlarından Mehmet GÖNEN AKP’den ayrılmasıyla başlayan çözülme dur durak bilmeden hızla yayılıyor.

Partide adeta yaprak dökümü başladı. Şarkışla’da AKP’lileri en çok kızdıran sebep ise hiç şüphesiz Hüseyin ŞAHİN’in Hatay’dan gelerek aday olmasıydı. Bu husus resmi ağızlarla ifade edilmese de Partide görev yapan bir çok ismi rahatsız etmişti. Bu isimlerin bir kısmı halen sessizliğini sürdürüyor. Diğer adaylar ve taban ise bu kadar tahammül edemedi sonda parti seçmeni görülebilir bir şekilde kaygan bir zemine oturdu.

Önce AKP Şarkışla belediye başkan adaylarından ve ilçenin sevilen simalarından Bayram SEVİM eski partileri olan AKP’den ayrıldılar. Son olarak ise eski belediye başkanlarından Mehmet GÖNEN partiden ayrıldı.

İlçede halen belediye başkanlığı yapan AKP’li Hacı Ömer COŞAR ın ise beklemede olduğu ve ilerleyen günlerde tavrırlarını netleştirecekleri ifade ediliyor.

Arif Coşkun
09.02.2009, 13:28
Bu dönemler oldumu bazı şeyler daha iyi anlaşılıyor sanırım, araya çıkar söz konusu oldumu ne dostluk kalıyor ne ahbaplık.Bu herşeyde aynıdır. Böye durumlarda gerçek yüzler çıkar ortaya.

Kibrisli
09.02.2009, 14:15
Evet abi haklısın ama yazık günah... 2 adayda istifa etmeyi bekliyormuş... Hatay Belediye Başkanı yardımcısıymış, şimdi gelip Şarkışla'dan aday yapmışlar, Şarkışlalılarda ayağa kalkmış nerden çıktı bu adam diye...

barikat58
09.02.2009, 16:39
tamam yer belli oldu!!!bu mesajı anlamsız bulanlar anlayan anladı!!