Orijinalini görmek için tıklayınız : HEPSİ GRUBUNUN DAĞILIŞI
deniz kızı
06.03.2009, 13:52
GRUP HEPSİ üyelerinden Gülçin gruptan ayrıldı. HEPSİ hayranlarını başta bendeniz olmak üzere çok üzdü. Grubun sesi en güzel olan en iyi dans eden üyesiydi Gülçin. Dubaide evlenecek orada kalacakmış. erkek arkadaşı istemiyor diye ayrılmış gruptan .diğer grup üyeleri bu şekilde yollarına devam edecekmiş. hepsini de çok seviyorum ama gülçin olmadan söylenen şarkılar çok ta güzel olmayacak bence. içinizde hepsi hayranı olan varsa bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
ABDULLAH DUMAN
06.03.2009, 13:54
Kendi isteği ile ayrılmış sanırım hepsi kısa zamanda bayağı hayran kitlesi topladı nasıl etkileyecek bende merak ediyorum
MeLody58
06.03.2009, 14:05
Biz Millet Olarak insanlık olarak birbirimizi bırakmışız Daglarda Askerler Sehit olurken Vatanın Milletin o kadar sorunu olurken bu Nedirki ayrılmıs ayrılmamıs olayın magazin boyutu( Hepsi) hayat Boş Açalım gözlerimizi Etrafımıza Bakalım neler oluyor İnsanlık kalmamıs bir birimizin hayatına kastediyoruz hiç acımadan İnsanlık kalmamıs hayvandan kötü olmusuz acaba bunu nasıl düzeeltecegiz Arkadaş !!! ....
Merkez_Alperen
06.03.2009, 14:12
HEPSİ boş bu işlerin ....
........
deniz kızı
06.03.2009, 14:13
bu sadece güncel bi konu arkadaşım. türkiye den haberler bölümünde ne derdin varsa ne sorunlar varsa oraya yaz o zaman orada tartışalım burası serbest bir bölüm .
deniz kızı
06.03.2009, 14:14
hepsi hayranı olan varsa yorum yapmak isteyen varsa yazsın arkadaşlar konuya saldırmayın
hepsi hayranı olan varsa yorum yapmak isteyen varsa yazsın arkadaşlar konuya saldırmayın
Konuya saldıran yok onlar zaten dagılmışlardı ! YOKSA SEN BUNUN FARKINA YENİMİ VARDIN?
ABDULLAH DUMAN
06.03.2009, 14:15
Lütfen konuyu saptırmayalım arkadaşlar arkadaşımız hepsi hayranı olanlar demiş işine gelmezse yazmazsın o kadar
deniz kızı
06.03.2009, 14:21
hepsi fanıyım ben arkadaşım onlar ayrılık kararlarını yeni basın açıklaması ile duyurdular.mesaj sayınız artsın diye her konuya yorum yapmanıza gerek yok ki bu zaten yorum değil. ben hepsi fanlarına açtım bu konuyu.
Lütfen konuyu saptırmayalım arkadaşlar arkadaşımız hepsi hayranı olanlar demiş işine gelmezse yazmazsın o kadar
Konuyu saptıran yok abdullah..... konuyu o zaman hepsi sevenler yazssın sevmeyenler yazmasın diye degiştirin seveni oldugunu sanmıyorum zaten:P
hepsi fanıyım ben arkadaşım onlar ayrılık kararlarını yeni basın açıklaması ile duyurdular.mesaj sayınız artsın diye her konuya yorum yapmanıza gerek yok ki bu zaten yorum değil. ben hepsi fanlarına açtım bu konuyu.
işim gucum yok mesaj sayımla ugraşacam arkadaşım git sen hepsiyle ugraş neden ayrıldınız diye bir kaç kişiyle degil:)
ABDULLAH DUMAN
06.03.2009, 14:26
Konuyu saptıran yok abdullah..... konuyu o zaman hepsi sevenler yazssın sevmeyenler yazmasın diye degiştirin seveni oldugunu sanmıyorum zaten:P
O bizim bileceğimiz bir iş değil örneğin sen sevdiğin sanatçı hakkında ki bir haber görsen duysan paylaşmak istersin arkadaşım da öyle düşünmüş o kadar
deniz kızı
06.03.2009, 14:28
teşekkür ederim abdullah. kimse kimseyi sevmek zorunda değil hepsi yi seven de var sevmeyen de bu kimseyi ilgilendirmez. konu ile ilgilemeyen başka konulara yorum yapsın konu saptırmak yerine
O bizim bileceğimiz bir iş değil örneğin sen sevdiğin sanatçı hakkında ki bir haber görsen duysan paylaşmak istersin arkadaşım da öyle düşünmüş o kadar
keşke sende o Kadar düşünebilseydin abdullah neyse bu konu beni aşar konuyu açan arkadaşım özur dilerim yanlış yaptık biz galiba siz hepsine devam edin bizlerde yorumlar saklı kalsın........
sevgim 58
06.03.2009, 15:08
giiiiiiiii bacim herseyin hayrilisi ...............bak evlenmek fedakarlik ister gülcinde öyle yapmis ...........iyi etmis bence helal ............
...Kangallı...
06.03.2009, 15:45
Türkiye'de terör var
Açlık var
İşsizlik var
Ama keşke böyle saçma sapan işlerle uğraşacağımıza, ülke sorunlarımızı ele alsak belkide sorun kalmayacak.
Hürmetler.
Oyun konuları açınca normal, eğlence konuları açınca normal oluyorda bu neden olmasın ki?
Netice bilgi paylaşım sitesi. Arkadaşımızda paylaşmış sağolsun.
Ayrılmaları veya birlikte kalmaları şahsen beni çok etkilemeyecek, ancak sevenlerini üzeceğini düşünüyorum. Bu arada Ses olarak grupta en farklı sese sahipti...
deniz kızı
06.03.2009, 15:56
arkadaşım o konuları başka yerlerde tartışıyoruz zaten lütfen konu başlığına bi bakın yaa allah allah. hep ülke sorunlarını mı tartışacağız.tartıştık diyelim çözüm buluyorsanız bize de haber verin bu konu genel güncel serbest bir konu. bu internet sitesi de kendi sınırları içinde özgür bir site.hangi konuyu tartışıp tartışmamam konusunda sizden mi öneri alacağım ne bu ya herkes işini gücünü bıraktı benim konuma saldırıyor.ayrıca OSMAN GÜNAY abimize teşekkür ederim gerçekten çok sağolun
Hepsinin hiçbirini tanımam ama hayranları için kötü olmuş. Sevdiğim gruplarda biri dağılınca ben de üzülmüştüm.
ERTAN0082
06.03.2009, 16:09
bende diyorum neden hiç görünmüyor bu gülçin çok merakta kalmıştık hatta polise bile haber etmiştik meğersem kız evlenmek için arabistana kaçmış ee ne yapalım şimdi???
deniz kızı
06.03.2009, 16:19
çok komikkk....................... ........................
FALÇATA 58
06.03.2009, 16:40
Gülçin hepsiye ses verendi bakalım yeri nasıl dolacak
Gülçinin sempatiklığını seviyorum ayrılığı benide üzdü.
Allah mesut etsin..
ABDULLAH DUMAN
07.05.2009, 08:01
Gülçin gitti halen bir albüm yapamadılar
deniz kızı
07.05.2009, 08:05
gülçin gideli daha 3 ay oldu albüm yapmak öyle kolay mı sanatçılar 1 yılını veriyor albüm yapmak için
Klimasuyu
07.05.2009, 08:08
iyi de bunların hangisi Gülçin abicim...:)
deniz kızı
07.05.2009, 08:09
sarışın olan gülçün grubun en güçlü sesi idi gitti
Klimasuyu
07.05.2009, 08:11
:)zaman yazık olmuş bak şimdi
altuntas58
07.05.2009, 08:19
Bu grubu ilk defa burdan duydum benim ilgi alanıma girmez ancak arkadaşımız bir konu acmışsa saygı duymalıyız herkes konu acabilir ilgilenmediğimiz konulara yorum yazma gibi bir zorunluluğumuz yoktur okur geceriz saygıyı ve hoş görüyü elden bırakmayalım
ABDULLAH DUMAN
07.05.2009, 08:39
ses olarak iyi söylüyorlar :).............
iki kelime şarkıları gerçekten çok hoş bir şarkı...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.