Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR ANTALYADA
Yigit_07_58
26.03.2009, 07:31
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
SABAH SAATLERİNDE SİVASSPOR U ANTALYA BELEKTE GÖRDÜM ŞAŞIRDIM BUGUN SABAH SAAT 07:00 TESADÜF İŞE GELİRKEN GÖRDÜM KAMPA GELDİ GALİBA ANTALYA-BELEK- YİGİT
altuntas58
26.03.2009, 10:13
Sivassporumuz antalyada kamp yapacak aynı zamanda iki mac yapacaklar umarım iyi bir hazırlık dönemi gecirirler
eyuphulagu
30.03.2009, 23:09
Sivasspor Antalaya'da oynadığı hazırlık maçında UEFA KUPASINDA ŞU ANDA ÇEYREK FİNALE ÇIKAN SHATKAR DONESK takımını bu gün 4-2 mağlup etmiş.Maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşen takımımız maçın 2.yarısında Mehmet YILDIZ(2),Bilica ve Kamanan'ın attığı gollerle maçı 4 -2 kazanmış.
hatti_06
03.04.2009, 09:28
Selamlar.Ben sıvas sporun şampıyon olacagına yurekten ınanmak ıstıyorum.olamaz demıyorum olacak gücü var,ztn kötu olsa bukadar hafta liderlıkte kalamazdı.............Umarım gecen yılkı gıbı bahanelr rıle bılerek mac kaybetmezler:((Benı tek korkutan bu,yanı Uefa ayarında stadının ya da yeterlı butcesının olmaması durumu, bence sampıyonlar lıgını engellıyor:(((Butun sıvaslı iş adamalrının destek cıkması karsılık beklemeden ellerını cepelrıne atmaları gerekıyor dıye düşünuyorum.......Mısal bende ANKARAGÜÇLÜ bır kardesınızım,suanda şampıyon olsak,sampıyonlar lıgı için stadımız dahı yok:((
Ama bunu sıvas basarabılmelı,kadrosu ıyı,oyuncuları ıyı,teknık heyetıde fena degıl.UEFA da iddaalı konumda olan bır takımıda turkyede yenebılıyor sonucta gorduk:)......
Neden sıvas sporda Uefada ceyrek fılan oynamasın,neden şampıyonlar lıgınde gruplardan çift hanelı puanlarla cıkmasın kı????
Denizli,antep,antalya,bursa,ge nclerbırlıgı kocaelı gıbı takımlarımız da zamanında 3 hatta 4. turlar oynadılar (son 15 yıl içinde)
ve hıcbırı suandakı SIVAS spordan daha teknık ve guclu degıldı......
BASARILAR SIVAS SPOR.......
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.