Orijinalini görmek için tıklayınız : İlçelerde Seçim Sonucu
Sivaslilar.Net
30.03.2009, 00:36
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde İlçelerimizde resmi olmayan sonuçlar açıklandı
İşte İlçelerimizde kazanan Partiler
Akıncılar %39.59 Ak Parti
Altınyayla %52.87 BBP
Divriği %50.02 CHP
Doğanşar %48.18 MHP
Gemerek %27.86 Ak Parti
Gölova %59.05 Ak Parti
Gürün %35.56 Ak Parti
Hafik %43.51 Ak Parti
İmranlı 29.61 Ak Parti
Kangal %39.20 Ak Parti
Koyulhisar % 51.24 Ak Parti
Suşehri %36.26 BBP
Şarkışla %45.49 BBP
Ulaş %37.44 MHP
Yıldızeli %47.77 Ak Parti
Zara %36.64 CHP
Şarkışla %45.49 BBP Süpriz olacağından emindim zaten Hayırlısı olsun...
barikat58
30.03.2009, 01:00
uzun bir süre bbp nin önde götürdüğü kangalda akp kazandı.dilerim hayırlısı olsun.şimdiden yeni başkanımıza başarılar
albina58
30.03.2009, 04:05
Güründe aslen BBP kökenli olan,
Son dönemde gürün AKP ilçe başkanı ile siyasi kavgalı olduğu halde Ankara'ya giderek,AKP ile anlaşmaya varan ilçe belediye başkanı ve ilçedeki BBP liler tarafından,BBP sine gerekli ahde vefa örneği sergilenmemiştir.Bu durum dışardan hattada tarafsız bir gözlede bakarken üzüntü vermişdir.Zira Muhsin Başkan ile geçmiş dava arkadaşlığı yapan,kol kola yürüyenlerin bugün yaptığı vefasızlığı,kelimelerle anlatılmaz.
Dünya malının gözleri görmez ettiğini,40 yıllık davadan dönerekte görmüş olduk.
MeLody58
30.03.2009, 09:33
bu yeni görevler memleketimiz için hayırlı ugurlu olur inşallah...
gul-i_ahmer
30.03.2009, 10:00
Son dönemde gürün AKP ilçe başkanı ile siyasi kavgalı olduğu halde Ankara'ya giderek,AKP ile anlaşmaya varan ilçe belediye başkanı ve ilçedeki BBP liler tarafından,BBP sine gerekli ahde vefa örneği sergilenmemiştir.Bu durum dışardan hattada tarafsız bir gözlede bakarken üzüntü vermişdir.Zira Muhsin Başkan ile geçmiş dava arkadaşlığı yapan,kol kola yürüyenlerin bugün yaptığı vefasızlığı,kelimelerle anlatılmaz.
BENDE GÜRÜNLÜ OLARAK; GÜRÜNÜ AKP ALMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ ASLINDA İLÇELERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUKTA AKP ALMASI ÇOK ÜZDÜ BENİ BBP LİDERİ MUHSİN YAZICIOĞLU BU DAVADA CANINI VERDİ BİZLER BİR OYUMUZU ESİRGEDİK:(:((:
SivasLady
30.03.2009, 10:25
Şarkışla %45.49 BBP Süpriz olacağından emindim zaten Hayırlısı olsun...
evet böyle bir sürpiz bekleniyordu
Sarkisla`miza hayirli olur insaAllah
çılgın-sedat
30.03.2009, 11:30
Suşehri %36.26 BBP
.....................
altuntas58
30.03.2009, 13:22
Suşehri %36.26 BBP
.....................
Helal olsun suşehirlilere büyük başkana ahde vafa örneğini göstermişlerdir bütün suşehrilileri kutlarım
Kadirhan
30.03.2009, 15:44
sadece başkan BBP den AKP ye geçmediki..BBP li olarak seçilen başkana bağlı tüm kadrolar..hatta o gün büyük bir kutlama yapmışlardı.
Metin Aktaş yatırım yaptı ve haklı olarak kazandı.Seçim zamanı önceden karşılaştımı selam bile vermediği kişilerin evine gitti hanımıyla..oy istedi..isteği olanların isteğini yerine getirdi.
benim bir akrabam oy vermek için arsasının yanındaki bahçenin kepçeyle alınmasını istedi..2 gün kepçe çalıştı..ve oyunu aldı.bıu işler böyle..paran varsa alırsın...
Şarkışla_Döllük
30.03.2009, 18:50
Basta Şarkışla olmaz üzere, tüm ilcelere hayirli ugurlu olsun InshAllah .
tüm ilcelere hayirli ugurlu olsun InshAllah...Şarkışla BBP Belediye Başkan Adayı Kasım GÜLTEKİN seçim çalışmalarında hız kesmeden başarılar diliyorum...
poice_murat_58
30.03.2009, 20:06
Helal olsun elbette arkadaşlar benim hemşerilerime.....Koca REİS e vefa borcunu en güzel şekilde verdiler sandıkta ama keşke o aday olmasaydı başkan........daha önce 2 dönem yaptı ben bişey demiyom....bilenlere tanıyanlara sorun o kişiyi......ALLAH a emanet olun hemşerilerim......Bşımız saolsun......
albina58
30.03.2009, 21:04
sadece başkan BBP den AKP ye geçmediki..BBP li olarak seçilen başkana bağlı tüm kadrolar..hatta o gün büyük bir kutlama yapmışlardı.
Metin Aktaş yatırım yaptı ve haklı olarak kazandı.Seçim zamanı önceden karşılaştımı selam bile vermediği kişilerin evine gitti hanımıyla..oy istedi..isteği olanların isteğini yerine getirdi.
benim bir akrabam oy vermek için arsasının yanındaki bahçenin kepçeyle alınmasını istedi..2 gün kepçe çalıştı..ve oyunu aldı.bıu işler böyle..paran varsa alırsın...
Evvela,metin Aktaş değil,Mehmet Aktaş'dır,Başkanın ismi,
Namı diğer,Altındiş Mehmet diyede anılır.
Anlatmak istdeğim başkanın hizmetleri değil,eleştirininde ötesinde gerçekleri konuşmak daha faydalıdır.Sen bir kepçe ile yol açtırmaktan bahsederken imar izni verilmeyen veya muhtelif onlarca olumsuzluğu söyleyip anlamsız tartışmaya gerek yok.
1-Başkan 40 yıllık dava arkadaşlığını,Aka gündüz'lerden Gün Sazak'lara,daha nice 70 li yılların başlarında,gürün cemiyetinden Muhsin Başkan ile kol kola gezerlerken olan davalarından,en son 1999 ve 2004 yerel seçimlerinde
BBP bayrağı altında %40 -% 50 arası oylarını almış iken,elim kaza öncesinde alınmış karar beni daha çok üzer zira,Sivas Merkezde il genel meclisinde Saadet partisi ve chp nin oyları iki katı iken Belediye başkanlığı için Hemşerilerimizin BBP ye oy vermesi gerçek bir ahde vefa olurken,
2-Mehmet Aktaş'ın,daha önceden içişlerine bağlı müfettişler tarafından yolsuzluk babında incelenmesi,dosyanın sonuçlandırılmaması,ankara b.b.başk. yardımcısı seyfi saltoğlu aracılığı ile bu dosyaların aleyhte tehdit,2B arazi meselesi ve daha bir sürü konuyu anlatabilecekken,
bunlara girmenin hiç anlamı yok,
Aslen BBP nin Gürün'deki yerleşkesi,
fikir birlikteliği,
gelinen noktada Ahde Vefa'yı anlatmaktayız.
arikarinkuchi
30.03.2009, 21:21
yıldızeli akp almış :)
hayırlı olsun
inş hayırlı olacaklar seçilmiştir
Kadirhan
31.03.2009, 13:15
albina58 hemserim secim gecesi uyumadigim icin baskanimizin ismini yanlis yazmisim dalginlikla haklisin :) Benim icin Gurune hangisi daha iyi hizmet verirse ben onun yaninda olurum.Kimseyi karalama ovme gibi bir amacim yok ama gercekleride gozardi edemem.Yazdiginiz yazi bana dil olarak cok agir geldi.Yani anlamakta zorluk cektim :) (2 uni okumama ragmen) siyaset bana gore degil belki ondandir..bir suri lisan ettiysem affola..saygilarimla
Yigit_07_58
01.04.2009, 14:03
Bir şarkışlalı olarak şarkışlayla birkez daha gurur duydum koyuda akp liyim..Ama hak yerini bulması lazımdı.Vefasiz olamayiz bazi ilceler gibi akp lileri demiyorum onlar anladi kendini...Akp olmamın sebebi antalyada yasamam buranın görüşlerine karşı bişeyleri ayakta tutabilmemdir.Ama başkanın izinden ocagından ayrı durmadık.
Siyahnur
03.04.2009, 00:12
Enistem heycanla, i-net den Zara´yi kim kazanmis diye bakarken... soke oldu, rengi soldi:)
Hayr Ins.
galaxtico
03.04.2009, 12:24
Herkes bizim stadyum gibi resimleri var
:)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.