PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Trafik Haftası ''ve '' kırmızı kurdela''

kronik
05.05.2009, 08:57
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, ''Trafik kazalarında her yıl 4 bin kişi ölüyor kimse ses çıkartmıyor. Toplumsal duyarlılığı arttırmamız lazım'' dedi.
Karayolu Trafik Güvenliği günü nedeniyle başlatılan "kırmızı kurdele uygulaması" kapsamında taksilere, dolmuşlara ve resmi polis araçlarına kırmızı kurdeleler takıldı. Dün Dolmabahçe Sarayı önünde Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, Trafikten Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kemal Hanlı'nın da katıldığı bir tören düzenlendi. Uygulamayla trafik suçlarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.
Emniyet yetkilileri sürücülerin araçlarına kırmızı kurdele takmalarının ''trafik kurallarına uyacağına söz verme'' anlamına geldiğini belirttiler.

barikat58
05.05.2009, 09:30
kazadan uzak günler diliyorum.

HaZaN
05.05.2009, 10:13
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Bir anlık dikkatsizlik ömür boyu pişmanlık getirir; son pişmanlık fayda etmeyeceği için lütfen trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.

gönül3458
05.05.2009, 10:43
dikkat bebek var amca:D

deniz kızı
05.05.2009, 10:45
sürücülerimizi daha sakin yavaş ve dikkatli bir trafik oluşturmaya davet ediyorum. bitsin artık bu kazalar kazasız bir yıl diliyorum

Arif Coşkun
05.05.2009, 11:17
Ne yayası ne sürücüsü Trafik kurallarına ne yazıkki uymuyor kuralları hep hiçe sayıyoruz. Kazaların yüzde 97' si hata sonucu diğer yüzde 3 oranı ise mekanik arızalar sonucu meydana geldiği bilirkişilerin raporuyla açıklanmaktadır.
Alt geçit üst geçit dururken illada yasak olan yoldan geçenimiz olur, ve bir marifetmiş gibi geçtikten sonrada birde sırıtır :D
Hatalı sollama, belirlenen hızların dışına çıkmaya bayılır bazıları. Kısacası "kurallara uyalım uymayanları uyaralım " ama bundan dolayı dayakta yemeyelim :D

Herkese kazasız balasız nice Trafik Haftaları diliyorum ;)

altuntas58
05.05.2009, 12:11
Trafik haftası kutlu olsun

kronik
05.05.2009, 13:32
gerçekten trafikde örnek olamaya varım diyorsanız aracınızın herhangi bi yerine kırmızı kurdela takın :D(ben taktım herkes araba ile çeyiz mi götürdünüz diyor )