PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YILMAZ ERDOĞAN PKK'LIMI?

altuntas58
09.05.2009, 00:56
pkk Leşlerine Şehit Diyen ''yılmaz erdoğanı'' kınıyoruz TÜRKİYEM

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Yılmaz Erdogan pkk şehit diyor, BİZLER TÜRK MİLLETİ OLARAK TEPKİMİZİ KOYUYORUZ.....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

LÜTFEN ÜYE OLALIM VE TÜRK MİLLETİ OLARAK TEPKİMİZİ GÖSTERELİM !!!

VATANINI - BAYRAĞINI - SEVİYORSAN
ŞEHİTLERİNE SAYGILIYSAN
TEPKİ GÖSTER
TEPKİ GÖSTER
TEPKİ GÖSTER
TEPKİ GÖSTER
TEPKİ GÖSTER

Yilmaz Erdogan aslinda komik degil..

Yılmaz Erdoğan'a gazeteci İsmail Uğur Ertuğ'un verdiği cevabı mümkün olduğunca forward edelim. Bu demokrat geçinen lümpen-soysuz-******** herifin sesi kısılsın artık. Vatanını, milletini gerçekten seven, kökeni ne olursa olsun bu topraklarda yaşamaktan mutlu olan ve bundan gurur duyan Türk Vatandaşının, bu adamın ve ailesinin (Gülben dahil) kitap, sinema, gösteri, konser, tiyatro vb. sanat adı altında yaptıkları adı ne olursa olsun her türlü etkinliği boykot etmesi gerekir. Bu aileye giden her bir kuruş, Mehmetçiğe kurşun olarak geri dönmektedir. Bunu sakın unutmayın...

Klimasuyu
09.05.2009, 05:59
Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir anlayış
bir insan vatan hainlerinin çocuk katillerinin geberiklerine nasıl şehit der,şu anda eminim tüm şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur mezarlarında...

tatli-dilli
09.05.2009, 08:18
Bunu bende Mustafa Erdogan'in Anadolu Atesi Gösterisi sirasinda duymustum,
eger bu gercekten olduysa verdigimiz her kurus haram olsun,
bizim paramizla bizim kanimizdan canimizdan olan kardeslerimizi vurdurmayalim,
yemek yedigi canaga pislemek diye buna denir,
yine de böyle birseyin olabilecegine ihimali birak asla inanmak istemiyorum...

gönül3458
09.05.2009, 08:34
BENCE ONUN CANI YANMAMİŞ ANLAŞİLAN YANSAYDI GENE AYNI ŞEYIMI SÖYLERDI ÇOK MEREK ETTİM

Kaptan-58
09.05.2009, 09:18

İŞTE UFAK Bİ HABER NOTU....

Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’ın amcasının oğlu Erdal Erdoğan’ın, PKK’nın dağ kadrosunda bulunan eşi PKK ile DTP'nin arasını açtı...

KAYNAK : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

ErdalGüler
09.05.2009, 10:16
Bunun gibi pkk dostu ve destekçisi olduğu belirlenen ibrahim tatlısesin yıllardır ne kasedini dinlerim nede katıldığı bir proğramı izlerim. Böyle haysiyetsiz bir davranışta bulunan bir kişinin benim gözümde zerre kadar değeri yoktur. Bu vatan uğruna canının feda eden şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yoktur...

Ayrıca şehit kime denir...

Şehitlik Allah Yolunda vatanı uğruna can vermektir. Vatanına ihanet etmek değil. Lafla şehitlik olmaz o ancak Allah katında olur.

Âl-i İmrân(*) Sûresinin 169,170 ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]). Ayeti: Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler,Rableri katında Allah’ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar. Arkalarından kendilerine ulaşamayan (henüz şehit olmamış) kimselere de hiçbir korku olmayacağına ve onların üzülmeyeceklerine sevinirler.

Böyle insanlara cevabı Türk halkı olarak vermeliyiz. En güzel cevap onları hiçbir şekilde desteklememek ve prim kazanmalarına sebep olmamaktır. Çünkü belkide bizim vereceğimiz en ufak destek bile bir mehmetçiğimize mermi olarak dönecektir. İşte bunun vebali çok büyüktür...

altuntas58
09.05.2009, 10:41
Ülkeyi bölmek isteyenler aydın da, biz karanlık mıyız?

"Biz vatan için can vermiş insanlarız" sözleriyle Erdoğan'ın mektubuna tepkisini dile getiren Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Hamit Köse de, yetkilileri göreve çağırarak şu mesajları verdi:

"Yılmaz Erdoğan'ın neleri düşündüğü herkesçe malum. Bölücü terör bu ülkenin en önemli gündem maddesidir. Başbakan, aydın geçinen kişilerle görüşme yapıyor, 'Kürt meselesi' diyor. Sonra Yılmaz Erdoğan ve benzeri kişiler de çıkıyor, bu mesajları veriyor. Ülkeyi bölmek isteyenler aydın da, biz karanlık mıyız? Biz can vermiş insanlarız. Onların görüşleri değerlendirmeye alınıyor, bizimkiler havada kalıyor. Terör örgütlerine karşı etkili tedbir alınmadığı sürece bu sorun bitmez. Terör örgütüne yönelik mesajlar tamamen terör örgütlerinin güçlendirilmesi, propagandası ve legal bir örgütmüş gibi değerlendirmeye alınması şaşılacak bir durum. Buna duyarsız kalan yetkilileri göreve çağırıyoruz. Kamuoyunu yanıltıcı mesajlar verilmesi bizi üzüyor."

tercuman gazetesinden alıntı

gönül3458
09.05.2009, 11:21
BİR ASKER ANNESİ OLARAK KINIYORUM YAZACAK ÇOK ŞEYIM VAR AMA NEYSE.....

barikat58
09.05.2009, 11:50
YILMAZ ERDOGAN PKK NIN SANATCILAR ARASINDAKİ EN BÜYÜK DESTEKCİSİDİR.

Rasimsivasli
09.05.2009, 12:01
ben biliyordum bu adi herifi tipinden de belliydi

BİR ASKER ANNESİ OLARAK KINIYORUM YAZACAK ÇOK ŞEYIM VAR AMA NEYSE.....

gönül mesut sahini tanirmisin benim halamin esi ben onun yigeniyim

sivaslıgenç
09.05.2009, 12:09
Ya kardeşim ekmeğini yediğin suyunu içtiğin paranı kazandıgın ülkeyi sevmiyorsan nankörlük ediyorsan çıkar gidersin.Bu kadar baasit

arikarinkuchi
09.05.2009, 12:10
o pisliklere şehit diyen
bizim
cesur,vatanını seven türk askerleriyle kıyaslayan adamdan ne beklenir
tabiki pkkcıdır

ofgurleyuk78
09.05.2009, 13:23
Sevgili hemşehrililerim öyle günlere geldik ki Pkk artık mecliste cirit atıyor. Kimse de sesini çıkarmıyor. Y. Erdoğan haydi haydi yapar. Adamlar sınırlarımız belli bile diyor da kimse birşey yapamıyor mu, yapmıyor mu? anlamadım.

Arif Coşkun
09.05.2009, 13:29
Sevgili hemşehrililerim öyle günlere geldik ki Pkk artık mecliste cirit atıyor. Kimse de sesini çıkarmıyor. Y. Erdoğan haydi haydi yapar. Adamlar sınırlarımız belli bile diyor da kimse birşey yapamıyor mu, yapmıyor mu? anlamadım.

Aynen bende katılıyorum buna, onlarda zaten bunlardan cesaret alarak böyle söylemlerde bulunabiliyorlar. Çok yüz verildii çokkkkk..... !!!

drummer
09.05.2009, 14:21
BU ÜLKEDE PKK LIYIM DEMEK SUÇ DEĞİL ARTIK 30.000 KİŞİNİN KATİLİNE KAHRAMAN GÖZÜYLE BAKANLAR MECLİSE GİRMİŞ HER HALTI YAPIYORLAR AMA HİÇ BİR YERDE SES YOK.AMA ULUSUNU MİLLETİNİ SEVENLER HAPİSLERDE ÇÜRÜYOR.
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ANLAMAK ZOR.

Arif Coşkun
09.05.2009, 14:26
Yılmaz Erdoğan öyle demesi neyi değiştirirki,
Bölücü başına İmralıda 7 Yıldızlı Otel konforunda bakmıyormuyuz ? Ayağına 6 doktor götürüp muayene edip kafasına estetik amaliyat yapıp bezeleri aldırmadıkmı?

Bunları neden görmüyoruz ?

sivaslıgenç
09.05.2009, 15:55
BU ÜLKEDE PKK LIYIM DEMEK SUÇ DEĞİL ARTIK 30.000 KİŞİNİN KATİLİNE KAHRAMAN GÖZÜYLE BAKANLAR MECLİSE GİRMİŞ HER HALTI YAPIYORLAR AMA HİÇ BİR YERDE SES YOK.AMA ULUSUNU MİLLETİNİ SEVENLER HAPİSLERDE ÇÜRÜYOR.
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ANLAMAK ZOR.

OnLarmı vatanını seviyor yoksa bu ülkeyimi karıştırıyorLar???

goktan58
09.05.2009, 16:48
bu ulke degılmı böyle kanı bozukları adam edıp kral yapan.....bunun gıbı kac tanesı dolasıyor ekranlarda...ve bızım saf olan ve gercegı görmeyen kör ınsanımızda bunları yucelttıkce yuceltıyor...yazık....

hafik
09.05.2009, 16:57
İsteyen istediğini der kime ne amma büyütmüşsünüz. bu sitenin kalitesini düşürüyorsunuz hiçbir yöneticininde sesi çıkmıyor hayret ediyorum.

titizyiğido
09.05.2009, 17:15
YILMAZ ERDOĞAN PKK LIMI??::pkk lı tabi hemde ağa babası...............

lele58
09.05.2009, 17:16
yaziklar olsun sana .. kimlerin sayesinde nereye geldin.biz onlara köpek ölüsü diyoruz.gerci köpekler sahiplerine cok sadiktir. yediklere kaba...... duymustum zaten anadolu atesi dans grubuna verilen paralarin yarisi pkk ya gidiyormus böyle bir abiden böyle bir düsünce acik net ortada hersey pkk li iste

savasciasi
31.05.2009, 20:59
yılmaz abim öyle bişi yapmas lütfen uydurmatın mhpliller sadece uydurmayın yılmaz abi sen beni duyuyosan yorumla

ukba
01.06.2009, 00:16
yaziklar olsun sana .. kimlerin sayesinde nereye geldin.biz onlara köpek ölüsü diyoruz.gerci köpekler sahiplerine cok sadiktir. yediklere kaba...... duymustum zaten anadolu atesi dans grubuna verilen paralarin yarisi pkk ya gidiyormus böyle bir abiden böyle bir düsünce acik net ortada hersey pkk li iste

biz gerçekten öyle yüce milletiz ki böyle insanları bile içimizde yaşatabiliyoruz ekmek yediriyoruz....

Klimasuyu
01.06.2009, 00:38
yılmaz abim öyle bişi yapmas lütfen uydurmatın mhpliller sadece uydurmayın yılmaz abi sen beni duyuyosan yorumla

başlarım lan Yılmaz abine pkklılara şehit diyen vatan hainine sen kalkmış abi diyosun...

altuntas58
01.06.2009, 10:10

Yılmaz ağbinde sana sende sana hayırını gör şayet hayrı varsa

seva
10.06.2009, 11:31
kınıyorum ve kınıyorum..........

Ayşegül1967
10.09.2009, 23:29
bu adam pkk'nın şehir kadrosundan resmen...buna bu kadar para kazandırmaya devam edenlere hayret ediyorum...

altuntas58
10.09.2009, 23:37
Sadece yılmaz erdoğan olsa haydi neyse bu günlerde bazı şöhretlerden bayagı destekleyenler cıktı ne günlere kaldık yarabbi sen iyisini bilirsin

ÇİRKİN KIZ58
11.09.2009, 00:25
Ve bizlerde..........
Çok güzel hareketler altında seyrediyoruz.....
Medya maymunları ve vatan hainlerini kınıyorum

WåñTêd_øØ7
11.09.2009, 00:27
Böyle düşüncelere sahip olacaksınki seni Yükseklere çıkartsınlar

Yazık !!

*AHISKALI*
11.09.2009, 00:32
pkk leşlerine şehit diyen bir zat başka ne olabilir? ve yazık ki bize bunun gibi ciğeri 5 para etmez adamları şan şöhret sahibi yapıp peşinden koşuyoruz büyük sanatçı diye yere göğe sığdıramıyoruz! sanat kimseye herşeyi yapıp söyleme hakkını, ekmek yediği kapıya hainlik hakkını vermez!

yiğidoturan
11.09.2009, 00:58
AÇILIMIN SONUÇLARINDAN BİRİ BU KADAR TAVİZ VERİRSEN LEŞLERE ŞEHİT DERLER YARINDA İMRALIDAKİNE TÖVBE HAŞA MESİH İLAN EDERLER BU MEDYA MAYMUNUN YAHUDİ KÖKENLİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM BUNLARDAN BAŞKA NE BEKLERSİN İHANET EDEN BİRGÜNDE İHANETE UĞRAR

Ayşegül1967
11.09.2009, 01:02
Türkiye'deki bir çok sanatçının kökenine bakarsak çoğu ya yahudi ya ermeni kökenlidir zaten...hiç bilmeden aldığımız cdlerle vs. kendi kuyumuzu kazdırtıyoruz...insanları ayırt edebilmemiz lazım...

seten65
11.09.2009, 01:09
Arkadaşlar şok oldum ama bu zamanda herkesten herşeyi bekler olduk Allah yardımcımız olsun.Bu kadar gözönünde olan insanların halkı kışkırtmasıda kolay olur.sonumuz hayır olur inşallah.

yiğidoturan
11.09.2009, 01:09
Türkiye'deki bir çok sanatçının kökenine bakarsak çoğu ya yahudi ya ermeni kökenlidir zaten...hiç bilmeden aldığımız cdlerle vs. kendi kuyumuzu kazdırtıyoruz...insanları ayırt edebilmemiz lazım...

% 100 KATILIYORUM AMA BİZİM MİLLETE BUNU ANLATMAK ÇOK ZOR BİR ÖRNEK VEREYİM ARKADAŞIN BİRİ KENDİNİ TAKVA GÖSTERİYOR VE SÜREKLİ YAHUDİLERİ VE ÜRÜNLERİNİ ELEŞTİRİYOR BİR GÜN MARKETTE RASTLADIM COCACOLA ALIYOR ABİ DEDİM NEDEN BUNDAN ALIYORSUN ŞUNDDAN ALSANA DEDİM YA ORJİNALİNİN TADI BAŞKA OLUYOR DEDİ SÖYLEDİKLERİMİZLE EYLEMLERİMİZ BİRBİRİNİ TUTMUYOR ZARARIN NERDEN GELECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ HALDE TEBDİR ALMIYORUZ SONUÇ ORTADA

Ayşegül1967
11.09.2009, 01:21
% 100 KATILIYORUM AMA BİZİM MİLLETE BUNU ANLATMAK ÇOK ZOR BİR ÖRNEK VEREYİM ARKADAŞIN BİRİ KENDİNİ TAKVA GÖSTERİYOR VE SÜREKLİ YAHUDİLERİ VE ÜRÜNLERİNİ ELEŞTİRİYOR BİR GÜN MARKETTE RASTLADIM COCACOLA ALIYOR ABİ DEDİM NEDEN BUNDAN ALIYORSUN ŞUNDDAN ALSANA DEDİM YA ORJİNALİNİN TADI BAŞKA OLUYOR DEDİ SÖYLEDİKLERİMİZLE EYLEMLERİMİZ BİRBİRİNİ TUTMUYOR ZARARIN NERDEN GELECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ HALDE TEBDİR ALMIYORUZ SONUÇ ORTADA

Anlatmak zor değilde...anlamaları zor kardeşim...işlerine geldiği yerde anlamak istemiyor...benimde kapalı arkadaşlarım israil malı olan vakko'dan ''eşarp ''alıyorlar işte (: ne yapıcaksın kaliteden taviz veremiyor bizim insanımız!

GuNaY
11.09.2009, 01:26
ne yapıcaksın kaliteden taviz veremiyor bizim insanımız!

Bu cümle konuyu özetlemiş zaten :)

yiğidoturan
11.09.2009, 01:31
YAMADIK DÜNYAMIZI YIRTARAK DİNİMİZDEN SONUNDA DÜNYADA DİNDE GİTTİ ELİMİZDEN
NE GÜZEL SÖYLEMİŞ ÜSTAD MEHMET AKİF

BİZLERDE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ DİYE ÜLKEYİ ELİMİZLE TESLİM EDECEĞİZ BU GİDİŞLE

Dilsad Hatun
11.09.2009, 19:13
pkk leşlerine şehit diyen bir zat başka ne olabilir? ve yazık ki bize bunun gibi ciğeri 5 para etmez adamları şan şöhret sahibi yapıp peşinden koşuyoruz büyük sanatçı diye yere göğe sığdıramıyoruz! sanat kimseye herşeyi yapıp söyleme hakkını, ekmek yediği kapıya hainlik hakkını vermez!

Kapimin önündeki It kadar degeri olmayan insanlari destekleyen bizim bilgisiz milletimizde suc ...Allah gafletten uyandirsin insallah Ates dustugu yeri yakar ...