PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lcd'ler Kaldırılıyor

Sivaslilar.Net
22.05.2009, 16:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kaldirilacak.jpg

Sivas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda İstasyon Caddesi’ndeki kaldırımlara yerleştirilen fakat çalıştırılmasında bir türlü istikrar sağlanamayan LCD ekranların kaldırılması düşünülüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, İstasyon Caddesi kaldırımlarına reklâm amaçlı yerleştirilen 50 adet LCD monitörü kaldırmayı düşündüklerini söyledi. İstasyon Caddesi’nin kaldırımlarına yaklaşık iki yıl önce özel bir şirket tarafından yerleştirilen 50 adet LCD monitör, çetin geçen kış mevsimi ve yeterince reklam alınamaması nedeniyle kullanılmıyor.

Bazı vatandaşlar Sivas’ta ilk yapıldığı zaman ses getiren çalışmanın şehrin tanıtımında büyük payı olduğu ifade ederken, kimileri ise bunu gereksiz bir uygulama olarak görüyor. LCD ekranlarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, Sivaslı olmayan bir firmanın geçmiş yönetime bir teklif sunduğunu ve bütün masrafları karşılayarak kaldırıma LCD ekranları yerleştirdiğini söyledi. Reklam amaçlı ekranlar kaldırımlara yerleştirilirken belediyeye de kira ödendiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, “Yapılan teklifi daha önceki yönetim uygun görmüş. Yıllık 20 bin TL kira bedeli ile bütün masrafların firma tarafından yapılması ile uygun görülmüş. Ancak Sivas şartlarında firma istediği reklâmı alamamış. Malum kış ile ilgili Sivas’ın sorunu var. Üzerine kar yağdığında siz ne kadar, Reklâm alıyorum deseniz de kar üzerini kapattığı zaman reklam alamıyorsunuz. Şehrimizin açık hava reklâmcılığında çok ileride olduğunu düşünüyorum. Böyle bir şeye de ihtiyaç olduğu kanaatinde değilim. 2007 yılında bu firma 20 bin TL kira verip alt yapısıyla beraber çalışmış, ikinci yıl istedikleri parayı alamayınca bırakmış. Şu an uygulama devam etmiyor.Bizden önceki yönetim bu sözleşmeyi de feshetmiş. Bu uygulamanın belediyeye bir zararı söz konusu değil çünkü gerek ekranları satın almayı gerekse bununla ilgili altyapı çalışmalarını firma yapmış. Ancak bir türlü istikrar sağlanamayan LCD’leri biz kaldırmak istiyoruz” dedi.

altuntas58
22.05.2009, 16:35
Mademki her iki tarafta bu işten memnun değil kaldırılsın

Salim58
22.05.2009, 16:37
işe yaramayan şeyin ne işi var daha değişik bi yöntem olabilir bence

Kuzey
22.05.2009, 16:42
Zamanı Kurtarmak için yapılan şeyler Yazık.

sinx58
22.05.2009, 17:44
zamanı kurtarmak değil,önceki belanın def'i için adam başını taşın altına koydu uğraşıyor,rantçılara ,müteahhitlere v.s lere fırsat vermiyor işte,kimin işine yaradı,yılın 7*8 ayı kar yağmur fırtınadan kaç kişi baktı o lcd lere,yarın bir gün bakımsızlıktan kırılsa birinin ayağına camı batsa,onun yüzünden düşse bacağını kırsa,bak gördünüzmü sivas bakımsız istasyon caddesine bile bakmıyor doğan bey diyeceksiniz,:D

Arif Coşkun
22.05.2009, 17:52
Biri yapar, biri bozar, birileri parayı cebe koyar, bunun hesabını acaba kim sorrar :D

58_SEMİH_58
22.05.2009, 17:55
Biri yapar, biri bozar, birileri parayı cebe koyar, bunun hesabını acaba kim sorrar :D
Henüz soran birileri göremedik :confused:
İnşallah birgün soracak biri cıkar :)

GokhanTurna
22.05.2009, 22:38
Aslında çok güzel bişi ama reklam almadığı için kaldırılması doğal

ABDULLAH DUMAN
23.05.2009, 10:41
Sadece tanıtım için bir yada iki defa açık gördüm gereksiz birşey kaldırılması doğal

H_Turan
23.05.2009, 18:04
Ben yapıldığı zaman Ne yanlış olduğunu anlamıştım Yapan yetkililer daha önceden nasıl anlamadılar Burası Kış Memleketi Yazık İnsanların Gözünü boyamak için yapılmış

altuntas58
23.05.2009, 18:20
Konuyu dikkatle okursak Burda belediyemizin maddi ve manevi hiç bir zararı ziyanı söz konusu bile değil müteahit firma bu işe soyunmuş üstesinden gelemeyince karşılıklı fes yoluna gidiliyor ne hasabı ne sorgusu anlamadım

H_Turan
23.05.2009, 18:25
Konuyu dikkatle okursak Burda belediyemizin maddi ve manevi hiç bir zararı ziyanı söz konusu bile değil müteahit firma bu işe soyunmuş üstesinden gelemeyince karşılıklı fes yoluna gidiliyor ne hasabı ne sorgusu anlamadım

Koydurmasın Ne denek Belediyenin Suçu yok.

Yazık O kadar lcd lere Koydurmasa Böyle olmazdı.

besyo_cu
25.05.2009, 11:38
Önceki belediye LCD ler için hiç bir üçret ödememiş. Ancak bu LCD lerin; Yetiştirme yurtları ,Huzur evleri ,YİBO'lara yada ne bileyim hastanalere hediye edilmesi daha güzel ve anlamlı olurdu diye düşünüyorum.

Kaldırılması olayının ise acilen yapılması gerek çünkü LCD lerin cevresi ve kendisi berbat bir görüntüye sahip modern SİVAS'ımıza hiç yakışmıyacak nitelikte.

H_Turan
25.05.2009, 12:04
Meydana Digital Reklam Yapılsa Televizyon gibi dev ekranda olsa çok güzel olur.

tekniker58
25.05.2009, 12:14
gereksiz yere yaptılar ama ne yazık ki olan oldu düzeltmek lazım

AHMET YENİYAPAN
25.05.2009, 12:44
Kaldırılsın Diyorum.. Bende

deniz kızı
27.05.2009, 07:40
belediye ödemiş ödememiş çok da önemli değil farketmez sonuçta bu işe birsürü para harcandı hemde çok gereksiz yere yazık yani.başka yerde kullanılsaydı para yardım derneklerine yetiştirme yurtlarına vs. belediye ya da bir vatandaş farketmez ortada resmen çöpe giden bi para var bence.