Orijinalini görmek için tıklayınız : Tunceli'den acı haber geldi
ABDULLAH DUMAN
26.05.2009, 08:26
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Askerin, PKK'ya yönelik operasyonları sürüyor. Tunceli'deki çatışmadan ise acı haber geldi.
Tunceli merkez Çiçekli bölgesinde terör örgütü üyelieri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuşun şehit oldu.
Edinilen bilgilere göre, Tunceli'deki 4. Komando Tugayı'na bağlı askeri birlik Tunceli Merkeze bağlı Çiçekli kırsalında teröristlerle sıcak temas sağladı. Akşam saatlerinde yaşanan çatışmada 1 uzman çavuşun şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı öğrenildi.
Yaralı askerin Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.
deniz kızı
26.05.2009, 08:28
şehidimize Allah tan rahmet yakınlarına sonsuz sabırlar diliyorum.
şehit askerimize allahtan rahmet yaralı askerimizede acil şifalar dileriz
şehidimize allahtan rahmet ailesine sabır ihsaan et allahım yaralı askerimize acil şifalar ver amin of ya korkumuzdan çocuklarımızı askere gönderemez olduk allah kahretsin bu teröristleri
$arki$Laliim.58
26.05.2009, 09:42
Inna Lillahi ve inna ileyhi Raciun...
Sehidimize Allah'tan rahmet yakinlarinada sabir,,,yaralilarada Acil sifalar diliyorum..
altuntas58
26.05.2009, 09:49
Allah bu terörstlerin belasını versin amarikan uşakları soysuzlar yurtsuzlar kime maşalık ettiğinizi biliyormusunuz bre gafiller şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır o dağlar sizin leşlerinizle dolacaktır bu catışmada şehit düşen mehmetciğimize allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim
tekniker58
26.05.2009, 09:51
başımız sağolsun hakkın rahmetine kavuşan şehifimiz için ailesine sonsuz sabırlar.
SEHIDIMIZ UZMAN CAVUSA ALLAH'TAN RAHMET VE YAKINLARINA SABIRLAR DILIYORUM.
YARALI ASKERIMIZE ACIL SIFALAR.
ALLAH bildiği gibi yapsın ne isterler askerlerimizden namusların kordukları için mi ; :mad: Şehitlerimze ALLAH' tan rahmet yaralı askerlerimzede Rabbim acil şifalar diler, ailelerinde ALLAH(cc) sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakar .
Kardelencicegi
26.05.2009, 10:00
ALLAH bildiği gibi yapsın ne isterler askerlerimizden namusların kordukları için mi ; :mad: Şehitlerimze ALLAH' tan rahmet yaralı askerlerimzede Rabbim acil şifalar versin .
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
RABBIM SEHIDIMIZE RAHMET EYLESIN.
YARALI ASKERIMIZE ACIL SIFALAR DILERIM.
YETER ARTIK. BU CAKALLARIN ARTIK SONU GELMELI.
Allah tan rahmet diiyorum
Yaralı askerimizede acil şifalar diliyorum..
ABDULLAH DUMAN
26.05.2009, 17:52
RABBIM SEHIDIMIZE RAHMET EYLESIN.
YARALI ASKERIMIZE ACIL SIFALAR DILERIM.
YETER ARTIK. BU CAKALLARIN ARTIK SONU GELMELI.
Çok güzel özetlemişsin
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.