PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BAZI TÜRK KIZLARININ ÖZELLİKLERİ

Klimasuyu
04.06.2009, 07:29
-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.
7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğ ğğğğ- - - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiıııı aannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.
9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.
10-) Kıçını açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...
11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...
12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.
15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.
16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
18-) 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA...
19-) Gitar, bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.
20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.
21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,a yakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...
24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.
25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar. ya kısasını al yada ailene uzun gösterip okulda kısaltma
--------------------------------------------------------------------------------Alıntı...

Kardelencicegi
04.06.2009, 08:01
Türk kizlarini kimselere degismem. :D

sibelYILMAZ
04.06.2009, 08:06
metin kardeş türk kızları merttir bunları duymamış olayım :D:D:D

Salim58
04.06.2009, 08:08
türk kızlarının değeri tartışılmaz

bahar5834
04.06.2009, 08:31
metin unutmaki türk kizlari aslan gibi evlat yetiştiriyor bunuda aklinda bulunsun

heartache58
04.06.2009, 09:05
ya ama tıpatıp bu özellikte kızlar etrafta gercekten cok:D benm cevremde dolu.. ve hepsi cok sinir bozucuu:D

Klimasuyu
04.06.2009, 09:13
metin kardeş türk kızları merttir bunları duymamış olayım :D:D:D

zaten bu bahsettiğim kızlardan Anadolu*da fazla yok genellikle büyük şehirlerde bu tip kızlara rastlanıyor...

heartache58
04.06.2009, 09:18
zaten bu bahsettiğim kızlardan Anadolu*da fazla yok genellikle büyük şehirlerde bu tip kızlara rastlanıyor...

evet kesınlıkle.. bide kendilerini emo'cu diye tabir eden tipler var bilirsiniz,onları görüünce bu kızlara şükrediyoruz tabi o ayrı mesele:D

Klimasuyu
04.06.2009, 09:19
metin unutmaki türk kizlari aslan gibi evlat yetiştiriyor bunuda aklinda bulunsun

bazıları asln gibi evlat yetiştirirken bazılarıda esrar keş,hırsız,dlandırıcı,vs. yetiştiriyor bazıları ise hiç yetiştirme gayreti bile göstermeden sokaklara atıyor tabi bütün bunlardan sadece anneleri sorumlu tutamayız anneler kadar babaların da suçu var ...
bütün bunlara neden olan şey ise maddi sıkıntılar...

konunun çok dışına çıktım galiba:confused:

Glock23
04.06.2009, 09:26
Hemsom,

Bazi Turk kizlarinin ozellikleri diye yazsan daha iyi olmazmiydi? Bence biraz haksizlik gibi, butun Turk kizlarini ayni kefeye koyman. Bazi kendini bilmezler var dogrusun. Ben onlari kinamiyorum, onlari oyle yetistiren ve bu sekilde davranmalarina izin veren ana ve babalarini kiniyorum. Saygilar

Klimasuyu
04.06.2009, 09:31
Hemsom,

Bazi Turk kizlarinin ozellikleri diye yazsan daha iyi olmazmiydi? Bence biraz haksizlik gibi, butun Turk kizlarini ayni kefeye koyman. Bazi kendini bilmezler var dogrusun. Ben onlari kinamiyorum, onlari oyle yetistiren ve bu sekilde davranmalarina izin veren ana ve babalarini kiniyorum. Saygilar

HAKLISINIZ.................... .....BAZI TÜRK KIZLARI!...

Glock23
04.06.2009, 09:32
evet kesınlıkle.. bide kendilerini emo'cu diye tabir eden tipler var bilirsiniz,onları görüünce bu kızlara şükrediyoruz tabi o ayrı mesele:D

Yaw sormasi ayip olmasin ama emo'cu ne oluyor?

Klimasuyu
04.06.2009, 09:37

Çoğu yerde emocu duygusal, hisleri herşeyden önce gelen, nazik, anlayışlı insan olarak tabir edilir. Bana sorarsanız emocu kimdir diye ben size şöyle bir açıklama yapabilirim:

Emocu, garip görünümlü, kendini farklı gösterme çapasında olan insanlara verilen addır. Emocu hayat takmaz, tüketici bir insan modelidir, yani hazırı yemeyi, baba parasıyla partiler düzenlemeyi, garip garip görünümlere bürünmesiyle kendini belli eden insan modelidir.

Bi de şu emocu çok itici bir kelime gibi geldi bana. ne o emocu, hani ingilizce biliyorlar ya emotional kelimesini kendilerince kısaltıp bu kelimeyi türetmişler.

heartache58
04.06.2009, 09:39

:) konunun dısına cıktık ama sordun cvplayayım topragım:)

Emo 1moda 1müzik türü mutsuzluk,yalnızlık,melankoli durumu olarak anlatabiliriz.Emo olmak genellikle mutsuzluk depresiflik olarak adlandırılır.içinde hissettiğin acıyı cesurca dışa vurmandır.(boyle tabir edilir)

Tipik EMO özellikleri:

1. Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a'da vikings'in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

2. Saçlarını genellikle tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırırlar. Arkada kalan kısımları ise jöleyle ya da spreyle kabartarak karıştırırlar. Bu absürd görünüm, "şekil"den ziyade yüzlerini kapatmak içindir.

3. Yüzlerinin gözüken kısımlarına bol miktarda (paralarının yettiği kadarıyla) piercing yaptırırlar. Ne kadar piercingleri varsa o kadar "havalı"dırlar.

4. Yüzlerinin gözüken kısmında "aptal" bir ifade vardır. Bu gerçek bir "loser" gibi görünme isteğinin mantığını hala çözemedim şahsen.

5. Mümkün olduğu kadar "görünmeyen" yerlerine dövme yaptırırlar. Dövmeye asla "dövme" demezler. Kesinlikle "tatoo" derler. Bu onların "cool" olma anlayışıdır. Görünmeyen yerlerine yaptırmalarının sebebi ebeveynlerinin görmesini engellemektir.

6. Hep marka şeyler giymeye çalışırlar ama alışveriş yaptıkları yerler de bellidir. Converse ve Vans en kıymetli markalarıdır. Nasıl "kel" bir emo olmazsa en az 5 Converse'i olmayan bir emo da olamaz.

7. Takıldıkları 2 yer vardır: İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi.

8. Kızları da erkekleri de biseksüeldir. Onlar için cinsiyetin fazla bir anlamı yoktur. Önlerine gelen her emoyla yiyişebilirler. Erkek erkeğe, erkek-kıza, kız-kıza...

9. Bazı emo kızlarda metalci erkek tavlama güdüsü gelişmiştir. Bu kısım uzun saç fetişidir.

10. Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema, Katatonia'nın yeni albümleri, Bullet For My Valentine, On Thorns I Lay, Falling Down Boy (!), Placebo (? bknz: "Ne alaka") gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır.

11. Her emo kız mutlaka gay birine aşık olduğunu zanneder. Ör: Ville Vallo.

12. Damalı pantolon, damalı gömlek, damalı bileklik, kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. Bunların hepsi aynı boyda (1.60), aynı kiloda (50), aynı saç şekline sahip (face-off), aynı ayakkabılar, aynı pantolonlar ve aynı gömlekler giyen, aynı bileklikleri takan, kısaca tamamen aynı insanlardır. Sözde karakterlerine kadar. bu yüzden emo avlamak çok kolaydır. Çok azdıysanız ve yapacak başka birşeyiniz yoksa yoldan geçen bi emo kızından sigara isteyerek bunu yapabilirsiniz. (Zira onlar birini kafalamak için hep bu yolu kullanırlar)

13. Bira içmek onlar için marifettir. 1 kutu alkolsüz (!) biradan sonra yamulurlar. Hiç olmazsa yamulmuş numarası yaparlar ki etrafındaki erkekler ya da kızlar bunları daha kolay yiyebilsin. Yaptıkları bütün saçmalıkları alkolün üzerine atabilirler böylece.

14. Zararlı maddeler kullanmak onlar için marifettir. Çünkü bu tip şeyler, bulunması çok zor birşeydir onlara göre.Buldukları şeyi de hazine gibi saklar, çok iyi bir halt yiyormuş gibi bunu yaptıktan sonra da "ben bilmemne içtim" diye bağırırarak dolaşırlar.

15. Kendilerinin dejenere olmadığını, böyle olmanın onların varoluşlarında olduğunu söylerler.

16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth). Bu yüzden midir bilinmez, daha çok metalcilere yakın yerlerde takılırlar. Şekil 1 a: Moda sahili. (Geçen hafta bu civarda yüzlerce emo gördüğümü iddia etsem yalan söylemiş olmam heralde)

17. Kısaca punk'ların uzatılmış halidir. Biraz metalcilerden, biraz punklardan bişeyler alalım da şöyle ortaya karışık birşeyler yapalım mantığının ürünüdürler.

18. Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. Fakat emoların bile yeni nesili pek tanımamaktır zat-ı muhteremi =)

19. Genellikle intihara meyillidirler. Öyle olmasalar bile "emo" yasaları gereği öyleymiş gibi davranırlar.

20. Fotoğraf çekerken beli başlı 3 pozları vardır. Birincisi işaret parmaklarını ve orta parmaklarını uztıp, diğerlerini bükerek (yani ellerine ***** şekli vererek) kafalarına dayarlar. İkincisi ellerine fotoğraf makinesini alarak kafalarına göre 80 derecelik bir açıyla tutarak kendilerini yukardan çekerler. Böylece kafaları karikatürlerdeki gibi kocaman çıkar gövdelerine göre. Komik olmaya çalıştıklarını düşünüyorum bu davranışla da.. Üçüncüsü ise artık klasikleşen şaşırma pozudur. Birşeye şaşırmış gibi yaparak tek ellerini açık olan ağızlarına kaparlar. Bu 3 poz şekli de emo olmanın altın kuralları arasındadır. Böyle pozları olmayan bir şahıs kendini emo olarak topluma kabul ettiremez.

Biraz absürt oldu ama böyle :o

ABDULLAH DUMAN
04.06.2009, 09:55
Daha öncede buna benzer konu açılmıştı yazılanlar öylesine bile olsa çirkin yazılar

bahar5834
04.06.2009, 09:56
bazıları asln gibi evlat yetiştirirken bazılarıda esrar keş,hırsız,dlandırıcı,vs. yetiştiriyor bazıları ise hiç yetiştirme gayreti bile göstermeden sokaklara atıyor tabi bütün bunlardan sadece anneleri sorumlu tutamayız anneler kadar babaların da suçu var ...
bütün bunlara neden olan şey ise maddi sıkıntılar...

konunun çok dışına çıktım galiba:confused:

hayir konun dişina çikmadin doru ama umutmaki hepsi bizim kızlarimiz....

altuntas58
04.06.2009, 10:02
Bahsedilen kızlardan Anadoluda görmek mümkün değil Büyük şehirlerde bu tip kızlar olabilir

Kardelencicegi
04.06.2009, 10:13
Herkes bu kizlardan ibret almali.

Elinden geliyor daha iyisini yetistirmeli.

sevdagülü
04.06.2009, 10:36
aslında butip kızlar anadoluda görmek mümkün çünkü var bir avuç içi kadar olan bir ilçemşzde ben bu tüp kızlara raslamışımdır sorun su bu kızların giyim tarlarından önce beyin tarzları oturup adam gibi düşünmeyi bilmiyolar hayatı büğünden ibaret sanıyolar sen çıkıp onlara ya canım böle hoş görünmüsyosun dediginde sanne diyolar bunu yapma sana zarar verir dediginde seni ilgilendirmez benim hayatım diyolar . arkadasım bunun tek suçlusu aile adam gibi ögret kızna giymeyi oturmayı kalkmayı konuşmayı ha bide genç kızlarımızda bi su var ÖZENTİ işte bütün mesele bu güzelimmsen oldugun gibisindir baska sekilde görünsen ne olur için aynı .hani orda su söleynmiş parası pulu olan erkeklere bakarlar arkadasım aklı olmadıktan sonra parası olsa iyi giyinse neye yarar herseyden önce insan olmalı HİÇBİRZAMAN UNUTMAMALIKİ KIZLARIMIZ BİZTÜK KIZIYIZ atalarımız sırf türk kızları avrupalılıara benzemesin diye sırf onların namusuna zeval gemesin diye ölmüşler onları avrupalının giydigi adı etek olup bi halta benemeyen bilmem nereleri gözüken etekler giysin diye degil bunun biincinde olmalı arkadasım giyiyosan sonucuna katlancaksın zaten çogunun amacıda budur ilgi çekmek

bahar5834
04.06.2009, 10:44
sevdagülü çok güzel özetlemişin konu eline sağlik ablacimm....

pusatoğlan
04.06.2009, 11:09
Anadolu!daki kızlarımıza benimde lafım yok kafalarını yerden kaldırmazlar ama bu büyükşehirdeki bacılarımız maalesef bu emoculara vs özenmek marifetmiş gibi ailelerini dinlemeden akıntıya kendilerini bırakırlar... ALLAH ıslah etsin derim ama... Batı hayranlığımız başladığından bu yana kendini muhafa etmek meziyet oldu... Erkeklerden çok kızlarımız kendilerine biraz dikkat etmeli...Sonuçta Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve nice büyüklerimizi doğuranlarda kadındır... Kızım sende Fatihler doğuracak yaştasın sözüne layık hanımlar olmalıyız...

Salim58
04.06.2009, 11:14
aslında butip kızlar anadoluda görmek mümkün çünkü var bir avuç içi kadar olan bir ilçemşzde ben bu tüp kızlara raslamışımdır sorun su bu kızların giyim tarlarından önce beyin tarzları oturup adam gibi düşünmeyi bilmiyolar hayatı büğünden ibaret sanıyolar sen çıkıp onlara ya canım böle hoş görünmüsyosun dediginde sanne diyolar bunu yapma sana zarar verir dediginde seni ilgilendirmez benim hayatım diyolar . arkadasım bunun tek suçlusu aile adam gibi ögret kızna giymeyi oturmayı kalkmayı konuşmayı ha bide genç kızlarımızda bi su var ÖZENTİ işte bütün mesele bu güzelimmsen oldugun gibisindir baska sekilde görünsen ne olur için aynı .hani orda su söleynmiş parası pulu olan erkeklere bakarlar arkadasım aklı olmadıktan sonra parası olsa iyi giyinse neye yarar herseyden önce insan olmalı HİÇBİRZAMAN UNUTMAMALIKİ KIZLARIMIZ BİZTÜK KIZIYIZ atalarımız sırf türk kızları avrupalılıara benzemesin diye sırf onların namusuna zeval gemesin diye ölmüşler onları avrupalının giydigi adı etek olup bi halta benemeyen bilmem nereleri gözüken etekler giysin diye degil bunun biincinde olmalı arkadasım giyiyosan sonucuna katlancaksın zaten çogunun amacıda budur ilgi çekmek

bu güzel yazınızın altına imzamı atıyorum

sivaslıgenç
04.06.2009, 11:19
Anadoluyu bilmem ama büyük şehirlerde ve özelliklede İstanbulda bu tip kızlar bayagı çok.

suzii
04.06.2009, 11:34
ben bir türk kızıyım allaha çok şükür bnlardan hiç bir tanesini yapmıyorum :)

sevdagülü
04.06.2009, 11:43
daha çok teşşükür etme hakım olsa hepsini kullanırdım suzii sana:)

suzii
04.06.2009, 11:47
daha çok teşşükür etme hakım olsa hepsini kullanırdım suzii sana:)

çok sağol bacım alah öylelerini ıslah etsin :)

Salim58
04.06.2009, 11:47
ben bir türk kızıyım allaha çok şükür bnlardan hiç bir tanesini yapmıyorum :)

teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler

sevdagülü
04.06.2009, 11:49
aminnnnnnnnnnnnn rabim ıslah etsin onları

~EmiN~58~
04.06.2009, 14:57
Çok değişik özellikleeri var bu kizlerin:D:D:D

Size şimdi komik bir karikatür atacağım:D:D:D

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Klimasuyu
04.06.2009, 23:21
hayir konun dişina çikmadin doru ama umutmaki hepsi bizim kızlarimiz....

hepsi bizim kızlarımız da kendilerine biraz çeki düz versinler!...

altuntas58
04.06.2009, 23:34

Bende size benim anladığım dilden izah edeyim emocu demek bence taklitci demek başkalarına özenen demek

LaEdri
04.06.2009, 23:43
Durum tespiti güzel..Ama durum hoş değil...

Siyahnur
04.06.2009, 23:47
Herkez sorumludur, herkez kendi dört duvarindan sorumludur , ceki düzen verilmese gereken var ise oradan basliya bilirsiniz...

Bence özellikle günümüzde erkekler de kendilerine mukayet olsunlar!Yazik ki adina ahir zaman dedigimiz ve icinde bulundugmuz zaman dilimi kadin erkek herkesi yerinden etti,,Allah özümüze dönmeyi nasil etsin.

altuntas58
05.06.2009, 00:38
Durum tespiti güzel..Ama durum hoş değil...

Evet haklısınız herkes sadece tespit yapıyor ancak üzerimize düşen görevi yapmıyoruz bizim yapmamız gereken en azından çözüm üretmektir

qio
05.06.2009, 01:33
:) konunun dısına cıktık ama sordun cvplayayım topragım:)

Emo 1moda 1müzik türü mutsuzluk,yalnızlık,melankoli durumu olarak anlatabiliriz.Emo olmak genellikle mutsuzluk depresiflik olarak adlandırılır.içinde hissettiğin acıyı cesurca dışa vurmandır.(boyle tabir edilir)

Tipik EMO özellikleri:

1. Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a'da vikings'in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

2. Saçlarını genellikle tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırırlar. Arkada kalan kısımları ise jöleyle ya da spreyle kabartarak karıştırırlar. Bu absürd görünüm, "şekil"den ziyade yüzlerini kapatmak içindir.

3. Yüzlerinin gözüken kısımlarına bol miktarda (paralarının yettiği kadarıyla) piercing yaptırırlar. Ne kadar piercingleri varsa o kadar "havalı"dırlar.

4. Yüzlerinin gözüken kısmında "aptal" bir ifade vardır. Bu gerçek bir "loser" gibi görünme isteğinin mantığını hala çözemedim şahsen.

5. Mümkün olduğu kadar "görünmeyen" yerlerine dövme yaptırırlar. Dövmeye asla "dövme" demezler. Kesinlikle "tatoo" derler. Bu onların "cool" olma anlayışıdır. Görünmeyen yerlerine yaptırmalarının sebebi ebeveynlerinin görmesini engellemektir.

6. Hep marka şeyler giymeye çalışırlar ama alışveriş yaptıkları yerler de bellidir. Converse ve Vans en kıymetli markalarıdır. Nasıl "kel" bir emo olmazsa en az 5 Converse'i olmayan bir emo da olamaz.

7. Takıldıkları 2 yer vardır: İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi.

8. Kızları da erkekleri de biseksüeldir. Onlar için cinsiyetin fazla bir anlamı yoktur. Önlerine gelen her emoyla yiyişebilirler. Erkek erkeğe, erkek-kıza, kız-kıza...

9. Bazı emo kızlarda metalci erkek tavlama güdüsü gelişmiştir. Bu kısım uzun saç fetişidir.

10. Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema, Katatonia'nın yeni albümleri, Bullet For My Valentine, On Thorns I Lay, Falling Down Boy (!), Placebo (? bknz: "Ne alaka") gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır.

11. Her emo kız mutlaka gay birine aşık olduğunu zanneder. Ör: Ville Vallo.

12. Damalı pantolon, damalı gömlek, damalı bileklik, kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. Bunların hepsi aynı boyda (1.60), aynı kiloda (50), aynı saç şekline sahip (face-off), aynı ayakkabılar, aynı pantolonlar ve aynı gömlekler giyen, aynı bileklikleri takan, kısaca tamamen aynı insanlardır. Sözde karakterlerine kadar. bu yüzden emo avlamak çok kolaydır. Çok azdıysanız ve yapacak başka birşeyiniz yoksa yoldan geçen bi emo kızından sigara isteyerek bunu yapabilirsiniz. (Zira onlar birini kafalamak için hep bu yolu kullanırlar)

13. Bira içmek onlar için marifettir. 1 kutu alkolsüz (!) biradan sonra yamulurlar. Hiç olmazsa yamulmuş numarası yaparlar ki etrafındaki erkekler ya da kızlar bunları daha kolay yiyebilsin. Yaptıkları bütün saçmalıkları alkolün üzerine atabilirler böylece.

14. Zararlı maddeler kullanmak onlar için marifettir. Çünkü bu tip şeyler, bulunması çok zor birşeydir onlara göre.Buldukları şeyi de hazine gibi saklar, çok iyi bir halt yiyormuş gibi bunu yaptıktan sonra da "ben bilmemne içtim" diye bağırırarak dolaşırlar.

15. Kendilerinin dejenere olmadığını, böyle olmanın onların varoluşlarında olduğunu söylerler.

16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth). Bu yüzden midir bilinmez, daha çok metalcilere yakın yerlerde takılırlar. Şekil 1 a: Moda sahili. (Geçen hafta bu civarda yüzlerce emo gördüğümü iddia etsem yalan söylemiş olmam heralde)

17. Kısaca punk'ların uzatılmış halidir. Biraz metalcilerden, biraz punklardan bişeyler alalım da şöyle ortaya karışık birşeyler yapalım mantığının ürünüdürler.

18. Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. Fakat emoların bile yeni nesili pek tanımamaktır zat-ı muhteremi =)

19. Genellikle intihara meyillidirler. Öyle olmasalar bile "emo" yasaları gereği öyleymiş gibi davranırlar.

20. Fotoğraf çekerken beli başlı 3 pozları vardır. Birincisi işaret parmaklarını ve orta parmaklarını uztıp, diğerlerini bükerek (yani ellerine ***** şekli vererek) kafalarına dayarlar. İkincisi ellerine fotoğraf makinesini alarak kafalarına göre 80 derecelik bir açıyla tutarak kendilerini yukardan çekerler. Böylece kafaları karikatürlerdeki gibi kocaman çıkar gövdelerine göre. Komik olmaya çalıştıklarını düşünüyorum bu davranışla da.. Üçüncüsü ise artık klasikleşen şaşırma pozudur. Birşeye şaşırmış gibi yaparak tek ellerini açık olan ağızlarına kaparlar. Bu 3 poz şekli de emo olmanın altın kuralları arasındadır. Böyle pozları olmayan bir şahıs kendini emo olarak topluma kabul ettiremez.

Biraz absürt oldu ama böyle :o

Bunlara ilave emo amerikan arabesk tarzıdır, Türkiyedeki öncüsüde Küçük Emrah'tır ilgilenilmemisi gereken bir tarz . Asıl metal ve punk severler tarafından sevinmeyenler diyede ekleyim.

Klimasuyu
05.06.2009, 09:15
Yalçın konuyu güzel özetlemiş...

sevdagülü
05.06.2009, 10:14
[quote=altuntas58;421657]Evet haklısınız herkes sadece tespit yapıyor ancak üzerimize düşen görevi yapmıyoruz bizim yapmamız gereken en azından çözüm üretmektir [/qu
bu çözümler ülkemizin sanatçı adı verilen insanların biraz daha adam gibi giyinmesiyle baslana bilir .çünkü bir çok kızımız bunlara özenito Ailelerin biarz daha evletlarına sahip çıkıp herseyden önce adam olmayı ögretmekle baslana bilir hoş günümüzde nerdeyse anne ve babaya da saygı kalmadı öyleleri varki hiç anne babayı konuşturmuyo bile bence önce bunların akılarına akıl nakli yapılmalı

58_SEMİH_58
05.06.2009, 10:18
Emonun en anlatımlı şekli!!!
Bu videoyu kesinlikle izleyin :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]/video/video.php?v=79965314381&ref=mf

Klimasuyu
05.06.2009, 10:20
[quote=altuntas58;421657]Evet haklısınız herkes sadece tespit yapıyor ancak üzerimize düşen görevi yapmıyoruz bizim yapmamız gereken en azından çözüm üretmektir [/qu
bu çözümler ülkemizin sanatçı adı verilen insanların biraz daha adam gibi giyinmesiyle baslana bilir .çünkü bir çok kızımız bunlara özenito Ailelerin biarz daha evletlarına sahip çıkıp herseyden önce adam olmayı ögretmekle baslana bilir hoş günümüzde nerdeyse anne ve babaya da saygı kalmadı öyleleri varki hiç anne babayı konuşturmuyo bile bence önce bunların akılarına akıl nakli yapılmalı

afferin sevdagülü kardeşim çok yerinde bir tespit...
gençlerimizin örnek aldığı insanlar gençlerimizin ideolleri düzgün kişiliklerde olurlarsa gençlerimizde onlara bakarak biraz kendilerini toparlayabilirler belki...

H_Turan
05.06.2009, 11:02
Hepsi Değil ama Bazı Türk Kızları Yabancılaşma içine giridiler Gerek giysilerinde,görünümlerinde ve ahlaklarında.

LaEdri
05.06.2009, 16:50
Evet haklısınız herkes sadece tespit yapıyor ancak üzerimize düşen görevi yapmıyoruz bizim yapmamız gereken en azından çözüm üretmektir

Kızlarımız böyle iğrenç konuşmayı,böyle berbat giyinmeyi nereden öğreniyor acaba?
Bu sorunun cevabı açık..

suzii
05.06.2009, 17:27
hepsi bizim kızlarımız da kendilerine biraz çeki düz versinler!...

çok doğru biraz çeki düzen vermeliler kendilerine...kendileri zaten batmış bir de yanındakini batırıyor

qio
06.06.2009, 00:26
İzmir ve ist bu konuda en sıkıntılı olan şehirler , Bu büyük şehirlerde kendi hemşerilerimden tanıdığım bayan arkadaşlarda bir sıkıntıya rastlamadı. Büyük şehirlerde ne mutlu ki insanımızı değiştirememiş.

ayten58
06.06.2009, 02:35
metin kardeşime hak veriyorum bende çok rastlıyorum bir anne olarak sinir oluyorum üç kız iki erkek yetiştirdim rabbime hamd olsun hiç birinde görmedimküçük oğlum oyunculuk yaptığı için bazen gezerken gelip sarılan laf atan sarkan abuk subuk kelimeler konuşan ben pek annelerine suç bulmuyorum arkadaş çevrelerine suç buluyorum çünkü avrupa yakasındaki selin gibi bazı okullarda var böyle örnek kızlar diğerleride onlara özeniyorlar bence allah bilir evlerinde normaldirler dışarıda öyle gösteriş yapıyolar bence yani galiba çünkü bana yapmacık geliyor o tarz konuşma ve davranışlar