Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇOK ÖNEMLİ OKUYUN

ikaruss07
17.06.2009, 02:55
NE KADAR TANIDIGINIZ VARSA İLETİN BİR VATANDAŞLIK GÖREVİDİR BENCE

memleketimin duygu yüklü insanları,biraz önce paylaşım sitesi Facebook' girdim ve çok üzücü bir mesajla karşılaştım,ben yıllardır,vatanım,bayragım ve topragım için mücadele veriyorum, ve bu uğurda 7 şehit vermişiz atalarım bu vatanın,milletin namusu ve şerefi için canlarını verdiler. şuna inanıyorumki namus sözü bizler için çok önemlidir, hattaki bir iş için bile söz verirken şerefime namusuma diyince daha muteberlik kazanır,ve üzücü olay cem garipoğlu bu kişi bir cana kıymıştır bir ailenin fidanını söndürmüş yok etmiştir, bu olay kız kardeşimizin anamızın veya bir akrabamızın başına gelse yapmadıgımızı bırakmayız,ortalıgı yıkarız,mutlaka intikam alırız,bizler işte bu duyguları taşırken, bazı kendini bilmezler facebook ta bir gurup kurmuşlar ((Cem Garipoğlu Destekçileri
hep suçlanıyor. rahat bırakın cem'i...)) bu guruba ne demeli acaba onların anası bacısı veya akrabalarından birinin başına böyle bir hal gelse nasıl davranırlardı nasıl bir zihniyet bu.
siz sayın hemşerilerimden ricam facebookta üyeliği olan kardeşlerim,abilerim ve bacılarım bu gurubu şikayet edin kapanması için uğraşın dahada olmazsa bu siteden üyeliğimizi silelim ben bunu başlattım sizlerdende destek bekliyorum
ŞİMDİDEN HEPİNİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN
ALLAHIMA EMANET OLUN

Klimasuyu
17.06.2009, 03:05
bu piskopatı da birileri savunuyorsa artık söyleyecek söz cümle kelime bulamıyorum...
kim hangi vicdanı olmayan Allah korkusu olmayan aşağılık kişiler bu adamı savunur ...

deniz kızı
17.06.2009, 08:01
bu piskopatı da birileri savunuyorsa artık söyleyecek söz cümle kelime bulamıyorum...
kim hangi vicdanı olmayan Allah korkusu olmayan aşağılık kişiler bu adamı savunur ...

o psikopatı savunanlarda onun gibi sapkın zihniyetli insanlar.zaten cem denen ******** satanistmiş. internette satanistlerin siteleri var onlar vicdan Allah korkusu bilmedikleri için cem gariboğlu nun masum olduğunu savunuyorlar. cem gariboğlu nun işlediği bu cinayet son olmayacak. şu an onun yanlıları var facebook ta ve böyle bir cinayeti işlemeye meyilliler. cemin suçsuz olduğunu iddia ettiklerine göre yapılanında suç olmadığını düşünüyorlar. ve belki onlarda başka canları yakacak. nasıl oluyorda izin veriliyor böyle gruplara anlamıyorum.

heartache58
17.06.2009, 08:11
2 gün önce haberlerde bu gruba Cem isimli birinin 'destekleriniz için sağolun' diye bir msj bıraktıgı yazıyordu..:confused:

Kardelencicegi
17.06.2009, 08:13
Hep suçlanıyor, Cem'i rahat bırakın

Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı
Cem Garipoğlu'nun destekçileri de çıktı.

Grubun tartışma panosunda ise 'Ne derseniz deyin Münevver de suçlu'
şeklinde bir başlık da bulunuyor.
Üyeler arasında bu gruba karşı olup, gruptakilere sitem etmek için
katılanlar da yer alıyor...

ENSONHABER'İN NOTU:
Böyle bir vahşeti, böyle bir şiddeti meşrulaştırmak için ancak cani olmak gerekir.

ALLAHIM SEN BU CANILERE FIRSAT VERME:

IMANSIZLAR BUNLAR..

HaZaN
17.06.2009, 10:54
Facebook' ta üyeliğim yok ama üye olan arkadaşlarıma bu mesajı iletecem çok ama çok üzücü bir olay nasıl bir kişiliktir ve zihniyettir anlamadım bunlar insan olamazlar Rabbim bu tür insanlardan bizleri korusun.

Salim58
17.06.2009, 10:56
malesef oluyor işte ama benimde ne yazıkki üyeliğim yok

altuntas58
17.06.2009, 11:01
malesef oluyor işte ama benimde ne yazıkki üyeliğim yok

Salim sende hemen üye ol zor bir şey değilki ayrıca arkadaşımız çok güzel bir konuya değinmiş bende hemen konularının kapanması faceboktan şikayet edeceğim o, ş.....leri

bahar5834
17.06.2009, 11:04
allah rahat birakacakmi allahından bulsun dilerimmm

Salim58
17.06.2009, 11:04
Salim sende hemen üye ol zor bir şey değilki ayrıca arkadaşımız çok güzel bir konuya değinmiş bende hemen konularının kapanması faceboktan şikayet edeceğim o, ş.....leri

abi benimki sınırlı ondan üye olamıyom yoksa dururmuyum hiç

altuntas58
17.06.2009, 11:32
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Atatürkün bizlere bıraktığı ülkemizde öyle hayyamlar yamamlara canavarlara yer yok

Salim58
17.06.2009, 12:26
Facebook' ta .üyeliği olan arkadaşlar ilgilenir inşallah

fırtına110
17.06.2009, 12:43
celal abi konu için sağol Bu garipoğlu Türkiyede bulunan çok güçlü mason iş adamlarından bir tanesinin oğlu resmen devlete kafa tutuyor ailesi bunlar çok güçlü insanlar Devletin sözü bunlara geçmiyor.İsterlerse çocuklarını adalete teslim ederler istemezlerse vermezler .koskoca devlet yoksa nasıl bulamaz bu adi insan bile demiyorum sapkın zihniyetli hayatta herşeyden doyduklarını zanneden çeşitli arayışlar içinde olan garipoğlu.Allahın adaletinden ama kaçamayacaksın.Şunuda demek istiyorum genç kızlarımıza.Örnek olsun erkeklerin paraları pulları için peşlerine gitmeyin bunlar zengin züppe takımlarıdır.

heartache58
17.06.2009, 12:51
şimdiye kadar defalarca şikayet edilmiştir,cunku birkaç gundur haberlerde,halk biliyor,kimse boş durmamıştr..ama hala kapatılmamış grup:confused:

madımak_58
17.06.2009, 13:07
Şikayet edenler arasındayım ve illa ki haberlerde de yayınlanması üzerine buna karşı olan her insan yapması gerekeni yapmıştır.Grubun 470 üyesi olması ise tam bir felaket...

heartache58
17.06.2009, 13:11
İşte beni düşündüren de bu,bi kişiyi 3-5 kişi toplanıp şikayet ettiğinde üyeliğini kapatıyorlar,geç kalınmış herhalde,grubun dediğiniz gibi okadar uyesinin bulunmasıda ayrı bi durum..

sibelYILMAZ
17.06.2009, 14:05
Rabbim daha neler duyacağız buda ne birde 470 tane üyesi varmış ya ne olura olsun bir cana kıydığı saptanıyor o şahsın ve vahşice insaniyet dışı sonumuz hayır olsun inşallah daha neler göreceğiz Rabbimin merhemeti çok büyük yoksa nice olur hallerimiz bilmem ha bu arada benim üyeliğim yok istemiyorum zaten üye olmayıda inşallah kapatılır biran önce o aşağılık konu....

ikaruss07
18.06.2009, 14:34
sevgili arkadaşlarım bir süre önce = cem garipoğlunu destekliyenler gurubunu facebook yöneticilerine şikayet etmiştim, aldıgım cevabı sizlerle paylaşmak istedim. çok vahim bir durum, bir paylaşım sitesi malesef katili korudu, bundan utanç duydum,geregini bu yüce vatanımın insanlarının yapacagını umuyorum ALLAHIMA EMANET OLUN

Grupları, siz orada söylenenlerle aynı fikirde değilsiniz diye KALDIRMAYIZ.

fırtına110
18.06.2009, 15:17
celal abi nasıl kaldırsınlar yöneticiler her zaman zaman zenginden yanadır zaten bu site hristiyan bir site beklersiniz Hristiyan ve yahudiler birbirinin dostudur.

titizyiğido
18.06.2009, 15:53
o kadar delikanlılarsa pc den değil çıkıp sokaklarda destek versinler o ********e.....ama nerdeeeeeee.........

seten65
18.06.2009, 17:48
Hepimiz evlat büyütüyoruz,hangi ana isterki evladı vahşice öldürülsün,daha dogrusu hiçbirimiz bilemeyiz ne şekilde ölecegimizi,bunu niçin dile getirdim çogu kişilerimizde aileyi suçlu buluyorda o yüzden yazdım ama Allahın takdir ilahisi biz kimbilir neşekilde can verecegiz,o yüzden ALLAHA emanetiz mezarda kemiklerimiz bile.yazık oldu bircan gitti ve katili çok rahat geziyor adaletmi bu şimdi.ama RABBİMİN Adaletinden hiç kimse kaçamaz.üyeligim yok siteye yoksa desteklerdim ama başka şekilde mail olarak tanıdıklarımıza göndeririz.