PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz Baykal Sivas'a Geliyor

Sivaslilar.Net
08.07.2009, 01:20
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın hafta sonu Sivas'a geleceği öğrenildi.

Hava yolu ile (helikopter) kente gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Baykal'ın kent merkezine uğramayacağı, Zara ve Divriği'de çeşitli temaslarda bulunduktan sonra kentten ayrılacağı bildirildi.Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre CHP Lideri Baykal Pazar Günü, saat 11.00'de Helikopter ile Zara'ya gelecek. CHP Genel Başkanı Baykal'ı burada CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, CHP İl Başkanı Av.

Bülent Renda Deniz ve partililer karşılayacak. Zara Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra halka hitap etmesi beklenen CHP Lideri Baykal burada çeşitli temaslarda bulunduktan sonra, helikopter ile Divriği'ye hareket edecek.Divriği'de ilk olarak Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etmesi beklenen CHP Lideri Baykal burada da çeşitli temaslarda bulunduktan sonra kentten ayrılacak. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Sivasta'ki programına parti üst düzey yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Klimasuyu
08.07.2009, 01:44
Gelsin tabi yaaw Sayın Baykal ülkemizin güzide siyasetçilerinden birisi:)...

65serdal58
08.07.2009, 01:49
gelsin....deniz baykalda gelsin bakalım.........

Salim58
08.07.2009, 07:58
gelsin gelmesinede sivasa neden uğramıyor bir nedenimi var acaba

Arif Coşkun
08.07.2009, 10:13
Yöremin insanı misafirperverdir, gerekli özen ve itinayı gösterecektir,
Sanıyorum belediyelerde bir takım inceleme ve bilgiler alacak, Salim'ciğim Sivas'a uğramamasıda bir seçim felan yok sanırım ondan olsa gerek.

Hoşgeldin der inşallah güzel olumlu şeyler olmasını dilerim.

abircan
08.07.2009, 11:08
BAYKAL BEYFENDİ SEÇİMİ KAZANDIĞI İL VE İLÇELERİ TEŞEKKÜR ZİYARETİ SEBEBİ İLE DOLAŞIYOR, O YÜZDEN SİVASIDA KAZANSA SİVASADA ÇOKTAN GLİRDİ, AMA BU KAFAYLA NERDE O GÜNLER

SIRIKLIOGLU.58
08.07.2009, 11:48
Bir siyasi secilene kadar bir Partiyi temsil eder secildikten sonra Halki temsil etmeli,fakat bizim siyasilerimiz nedense secildikleri yere dost secilemedikleri yere dü$man oluyorlar.Hem demokrasiden bahsedeceksin Demokratim Halkciyim diyeceksin Hemde Cumhuriyetimizin temellerinin atilmi$ oldugu bu Mukkades $ehrimizin Halkina selam vermeden cigneyip gececeksin oldumu $imdi Kusura bakmayin ama ne ekerseniz onu bicersiniz+Sivasi CHP nezaman kazanmi$ki $imdi kazansin Baykal Sivasa Gelmiyecekmi$ aman bizde ne kadar alindik nekadar sormayin,gelmesede olur Bizi dileyip gelenlere Kapilarimiz sonuna kadar aciktir.Bence Sayin baykal gelmekten degil yeterli ilgi görememekten korkuyordur.

altuntas58
08.07.2009, 12:32
Sayın baykal sivasımıza hoş geldiniz

H_Turan
08.07.2009, 13:04
BAYKAL BEYFENDİ SEÇİMİ KAZANDIĞI İL VE İLÇELERİ TEŞEKKÜR ZİYARETİ SEBEBİ İLE DOLAŞIYOR, O YÜZDEN SİVASIDA KAZANSA SİVASADA ÇOKTAN GLİRDİ, AMA BU KAFAYLA NERDE O GÜNLER

Sivaslının Kafasında ne var Hem Seçilse ne olacak İyikide Seçilmiyor.

ABDULLAH DUMAN
08.07.2009, 14:41

Seçimler demokratik olarak yapılıyor demekki başarısızki seçilemiyor

titizyiğido
08.07.2009, 15:57
hoş geldi sefa geldi......................... ...........

LaEdri
08.07.2009, 17:12

Demek ki siyasi menfaat peşinde.Başka ne açıklaması olacak bunun.Ha siyasi menfaat peşinde olacak tabi ki ama kimse de halkı düşünüyor,hizmeti düşünüyor diye savunmamalı.Sivas'a gelip,Merkez'e uğramamasının başka açıklaması olamaz!

can99
08.07.2009, 17:41
Bir siyasi secilene kadar bir Partiyi temsil eder secildikten sonra Halki temsil etmeli,fakat bizim siyasilerimiz nedense secildikleri yere dost secilemedikleri yere dü$man oluyorlar.Hem demokrasiden bahsedeceksin Demokratim Halkciyim diyeceksin Hemde Cumhuriyetimizin temellerinin atilmi$ oldugu bu Mukkades $ehrimizin Halkina selam vermeden cigneyip gececeksin oldumu $imdi Kusura bakmayin ama ne ekerseniz onu bicersiniz+Sivasi CHP nezaman kazanmi$ki $imdi kazansin Baykal Sivasa Gelmiyecekmi$ aman bizde ne kadar alindik nekadar sormayin,gelmesede olur Bizi dileyip gelenlere Kapilarimiz sonuna kadar aciktir.Bence Sayin baykal gelmekten degil yeterli ilgi görememekten korkuyordur.

bunu birtek baykal yapmıyor. en basitinden bir örnek verecek olursam istanbul büyükşehir belediyesini yeniden kazanan sayın kadir topbaş kazanılan belediyeleri tebrik etmek için yola cıkıyor kadıköy,maltepe ve kartalı es geçip pendik ve tuzla belediyelerini aynı gün ziyaret ediyor. bir önceki seçimde sadece kadıköyü es gecip maltepe ve kartalıda ziyaret etmişti. ki bir büyüksehir belediye baskanı chp li belediyelere ugramayarak nekadar tarafsız bir hizmet verecegini göstermis oluyor. baykal'ın yaptıgındansa bir büyüksehir belediye baskanının yaptıgı dahada yanlıs geliyor bana.

seva
08.07.2009, 19:44
Sivasimiz, Büyük liderlerden olan Deniz Baykal.i iyi karşılayacağına eminim...

Cley
08.07.2009, 19:46
Vakti varsa Sivas Tuning pikniğine katılsın sayın Baykal :)

kronik
08.07.2009, 20:25
vekaletname verdim kendilerine benim yerime pikniğe vekalet edecek mangalın yanına acılı ezme salata yapsın mutlaka :D

Salim58
09.07.2009, 08:49

güzel davet yapmışsında sivasa uğramayan pikniğe uğrarmı düşünmek lazım karadan bile gitmiyor havadan el sallar belkide

Arif Coşkun
09.07.2009, 09:38
Deniz Baykal'ın bir yeri ziyaret etmesinin bu kadar komedi yanının olacağını tahmin etmemiştim, herkes kendince skeçler hazırlamış, Anamuhalefet Partisinin Lideri İlimizde bazı yerleri ziyaret etmesi, neden bu kadar komik geldi bazılarına anlayamadım, İnsan evine gelen misafiriyle hiç alay edip dalga geçermi? Ben bunu misafirperverliğimizle hiç bağdaştıramadım, İsterse yedi yabancı olsun bir misafir gelmişse onu en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak olmalı ilkemiz.

Salim58
09.07.2009, 09:49
sivasa gelen her misafir bu güne kadar gereken misafirperverliği gördüğünden eminim sayın baykalda tabiki görecek konu baykalın gelmesi değil gelipte sivasa uğramaması bence sayın başbakan baykal için o sivastan öteye gidemez sözüne bende derimki sayın baykal sivasa bile gitmiyor

Kaptan-58
09.07.2009, 09:53

MİLLET SEÇECEĞİNİ BİLİYOR. ASIL BAYKALDAKİ BU KAFAYLA O BİRAZ ZOR SEÇİLİR. ZATEN SİVAS'TA BAYKALA MUHTAÇTI. GELMEZSE GELMESİN. .............................. ....................

bişey daha yazmıştım ama modlar tarafınan silinmiş. ilçeye gelip ile gelmeyen bi parti lideri seçim zamanıda gelmesin o zaman. baykalsız Sivas oh ne rahat...

Rallim58
09.07.2009, 10:32
Sayın Baykal'ın, Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı olarak, Sivas'a gelip, yeni seçilen Belediye Başkanını ziyaret ederek, başarı dileklerini sunması ile; Belediye Başkanı nezdinde, Siyasetin önemli şahsiyetlerinden merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan dolayı taziye dileklerini de Sivas halkına iletmiş olurdu.

Aynı zamanda Sivas'a henüz atanmış Valimiz ve Emniyet müdürümüze de nezaket ziyaretlerinde bulunması daha uygun olurdu diye düşünüyorum.

Arif Coşkun
09.07.2009, 12:24
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 0993)

MİLLET SEÇECEĞİNİ BİLİYOR. ASIL BAYKALDAKİ BU KAFAYLA O BİRAZ ZOR SEÇİLİR. ZATEN SİVAS'TA BAYKALA MUHTAÇTI. GELMEZSE GELMESİN. .............................. ....................

bişey daha yazmıştım ama modlar tarafınan silinmiş. ilçeye gelip ile gelmeyen bi parti lideri seçim zamanıda gelmesin o zaman. baykalsız Sivas oh ne rahat...

Kaptan58 arkadaşım,
Ne olursa olsun hakaret içerikli ve saygısız usluplar editlenir veya hakaret içerikli mesajlar silinir.
Ben son kullandığınız ifadeyi uygun bulmadığımdan sildim, lütfen bunun tartışamsını burada yapmayalım, özelden iletişim kurabilirsiniz, lütfen biraz daha mesajlarımıza gereken özeni gösterelim.

H_Turan
09.07.2009, 12:44
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 0993)

Kaptan58 arkadaşım,
Ne olursa olsun hakaret içerikli ve saygısız usluplar editlenir veya hakaret içerikli mesajlar silinir.
Ben son kullandığınız ifadeyi uygun bulmadığımdan sildim, lütfen bunun tartışamsını burada yapmayalım, özelden iletişim kurabilirsiniz, lütfen biraz daha mesajlarımıza gereken özeni gösterelim.

Sivasın Kafasıyla İlgili Yazınca o saygısız olmuyormu :mad:

Moderatörlük Herkeze Aynı Çerçevede bakmaktır Görüşe göre bakmak değildir.

Arif Coşkun
09.07.2009, 17:45
Sayın Baykal'ın, Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı olarak, Sivas'a gelip, yeni seçilen Belediye Başkanını ziyaret ederek, başarı dileklerini sunması ile; Belediye Başkanı nezdinde, Siyasetin önemli şahsiyetlerinden merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan dolayı taziye dileklerini de Sivas halkına iletmiş olurdu.

Aynı zamanda Sivas'a henüz atanmış Valimiz ve Emniyet müdürümüze de nezaket ziyaretlerinde bulunması daha uygun olurdu diye düşünüyorum.

Okuduğum en mantıklı ve yerinde bir yorum,

İşte böyle davranışla kalp kazanılır, iletişim kurulur. Bu davranışı yapsaydı eminimki pek çok kalp daha kazanacaktı.Yüreğine kalemine sağlık, Recep gardaşım kutluyorum seni.

Arif Coşkun
09.07.2009, 18:27
Ben seva nın Deniz Baykal'ın Sivas'lı olup, olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz birisi olduğunu düşünmüyorum, buarada imla hatasından ve yalnış cümle kurmadan kaynaklanan bir durum var.

Okullarda Türkçe derslerinde görmüşünüzdür hep örnek olarak gösterilir. Bir virgülün cümlenin ne kadar anlamını değiştirdiğini.
Mesela;
"Oku, baban gibi olma eşek"
"Oku baban gibi, olma eşek"
Virgülün cümleyi nasıl farklılaştırdığınını görüyoruz.

seva Nickli Üyeden Alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 1097)
Sivasimizin Büyük liderlerinden biri olan Deniz Baykal.i iyi karşılayacağına eminim...

Burada seva sanırım şunu demek istedi, fakat yanlış cümle ve virgülle ayırmadığı için farklı anlam kazandı.

Sivas'ımızın, Büyük liderlerden Deniz Baykal'ı iyi karşılayacağına eminim.

Cley
09.07.2009, 18:36
Ben seva nın Deniz Baykal'ın Sivas'lı olup, olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz birisi olduğunu düşünmüyorum, buarada imla hatasından ve yalnış cümle kurmadan kaynaklanan bir durum var.

Okullarda Türkçe derslerinde görmüşünüzdür hep örnek olarak gösterilir. Bir virgülün cümlenin ne kadar anlamını değiştirdiğini.
Mesela;
"Oku, baban gibi olma eşek"
"Oku baban gibi, olma eşek"
Virgülün cümleyi nasıl farklılaştırdığınını görüyoruz.

seva Nickli Üyeden Alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 1097)
Sivasimizin Büyük liderlerinden biri olan Deniz Baykal.i iyi karşılayacağına eminim...

Burada seva sanırım şunu demek istedi, fakat yanlış cümle ve virgülle ayırmadığı için farklı anlam kazandı.

Sivas'ımızın, Büyük liderlerden Deniz Baykal'ı iyi karşılayacağına eminim.

Türkçe dersi için teşekkürler Arif abi.

Sabiha Serin
10.07.2009, 01:52
Deniz Baykal’ın Sivas’a geleceğini öğrendiğimde ilkönce sevinmiştim. Hatta içimden “ Allah Allah ne güzel hah şöyle, sanırım halkımızın sorunlarını nihayet artık dinleyecek CHP nin daha kalkınmasında katkısı olacak diye düşünmüştüm. Ama Sivas’a uğramayacağını öğrendiğimde hayal kırıklığına uğradım. Oysa bir seçimi kazanmak için mutlaka seçim arifesinde çalışılmaz. Yılın her günü seçim olacakmış gibi halkın arasına kaynaşıp, sorunları dinleyip, çözüm arayışları bulunması gerekir. En önemlisi ise CHP Sivas İl ve İlçe Başkanlıklarında çalışmalar ne denli başarılı yürütülüyor, neler yapılıyor diye sorup araştırması, parti örgütünün sorunlarını dinlemesi, destek olması gerekirdi. Ama ne yazık ki Deniz Baykal için demek ki ne parti içi yapılan çalışmalar, nede sorunlar onu ilgilendirmediği gibi Sivas halkının sorunları da anlaşılan umurunda değil. Doğrusu hem şaşırdım, hem üzüldüm.

Gönül isterdi ki Sivas Merkeze de zaman yaratıp mutlaka uğramalı idi. Sen tut Cumhuriyet, kültür, sanat ve ozanlar diyarı Sivas’a gel, uğramadan git. Olmaz böyle şey. Sayın Baykal’ın bu tür tutumları Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır. Elbette ki CHP yaşatılmalı, korunmalı ve daha ileri gitmeli diyoruz, bunu herkesten çok istiyorum ama ne yazık ki CHP Genel Başkanımız konusunda şanslıyız diyemiyorum, üzgünüm. Oysa CHP Sivas örgütünün daha ileriye gitmesi, daha başarılı çalışmalar yapması için mutlaka Sivas’a gelmesi gerekirdi. Çünkü unutmayalım ki başarılı olmak için destek gerekir. Genel Başkan tarafından destek verilmeyen parti örgütünden başarı nasıl beklenir. Yıl içinde partiye sahip çıkılmıyor, yeterince çalışılmıyor sonrada başarısız olduk diye çığlıklar atıyoruz. Dileğim CHP nin layık olduğu yere gelmesidir.Cumhuriyet kenti Sivas'ımıza Cumhuriyet Halk Partisi yakışır ama hangi genel başkanımızla, üzgünüm ama daha fazla kan kaybetmeden Deniz Baykal Sivas'a sahip çıkmalıdır diyorum...

Arif Coşkun
10.07.2009, 08:05
Sivasın Kafasıyla İlgili Yazınca o saygısız olmuyormu :mad:

Moderatörlük Herkeze Aynı Çerçevede bakmaktır Görüşe göre bakmak değildir.

Neyden bahsettiğini anlamadım ama, ülkenin bir siyasi partisinin liderini seversiniz sevemezsiniz ayrı bir konu, fakat onu saygıszca hedef tahtası haline getirip saldırıp, alaya alıp aşağılayıcı sözcükleri görmezliktende gelemeyiz. Görüş belirtmeninde bir adabı usulü seviyesi olması gerekir.
Bu çirkin sözler hangi lidere yapılırsa yapılsın aynı işlemi uygularım, Neye farklı çerçevede baktık, bize akılmı veriyorsun, senmi öğreteceksin mod. görevlerini., O senin tek çerçeveden bakman hakarete kötü söze uğrayan bir lidere yazılan yazının silinmesine karşı çıkman onu gösteriyor.
Konuya yorumunu yazmışın kafi değilmi, daha ona buna akıl vermeye neden çalışıyorsun, Lütfen cevap vermek zorunda bırakmayın, her yazana her konuya illada yazacağım diye bir zorunlulukta yok.
Emeğe ve fikirlere biraz saygı lütfen.

Sivasli Zekayi
10.07.2009, 23:42
NEDEN GELSIN SIVASA ?

GELSE NE YAPACAGI BELLI !

GELIP DEDIKODU YAPAR !

ONU BUNU ELESTIRIR !

SIVAS OLAYINI KINAR !

YALANDAN MUHSIN YAZICIOGLUNU ANAR !

SONUNDA ERDOGANA ATIP TUTAR !

ONUN YAPACAGI BU KADAR !

GELME'MESI SIVAS ICIN DAHA IYI !:mad:

sivaslı fd
11.07.2009, 12:45
Geliyorsa sevenleri düşünsün, benim için hiç önemli değil gelsede olur gelmesede olur. Deniz Baykal ismi önemli değil o düşüncelere sahip kim gelirse gelsin umrumda olmaz, babam gelse tanımam... Ben sevmiyorum sevenlerede saygı duymuyorum ama suçlamıyorumda, o yüzdende tartışma konusu olarak görmüyorum.........

sivaslı fd
11.07.2009, 13:12
Deniz Baykal'ın bir yeri ziyaret etmesinin bu kadar komedi yanının olacağını tahmin etmemiştim, herkes kendince skeçler hazırlamış, Anamuhalefet Partisinin Lideri İlimizde bazı yerleri ziyaret etmesi, neden bu kadar komik geldi bazılarına anlayamadım, İnsan evine gelen misafiriyle hiç alay edip dalga geçermi? Ben bunu misafirperverliğimizle hiç bağdaştıramadım, İsterse yedi yabancı olsun bir misafir gelmişse onu en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak olmalı ilkemiz.

Sayın Arif abicim misafirperverlik konusunda doğru söylüyorsunuz ama sizinde hemşerilerinizin dile getirdiği düşüncelerini skeç olarak görüp yorumlamanız biraz ayıp olmuyormu? Sonuçta herkes sizinle aynı düşüncede olamaz ayrıca tartışma konularını bir iki espiri ile yumuşatmaya çalışmak skeç değildir...

altuntas58
11.07.2009, 13:22
Arkadaşlar tartışırken kendimize yakışır bir seviyede tartışalım Hayatım boyunca chp oy vermedim.Bu demek değilki chp kötü parti.Ülkemizde ulu önder atatürkün kurduğu bir siyasi parti,Severiz sevmeyiz o ayrı bir konu ancak o partininde seveni var nasılki kendi liderimize saygısızlık yapılınca hazmedemiyorsak karşı tarafıda aynı gözle görmeliyiz onlara görede Türkiyenin en iyi partisi chp olabilir bizler buna saygı göstermeliyiz hep aynı pencereden bakarsak demokrasinin ne önemi kalıyor bence sayın baykal ana muhallefet partisinin lideri olarak istediğini yapar kendi bileceği bir iş ister sivasa gelir isterse gelmez buda bizleri kötü sözler içeren kelimeler kullanmamız için bir sebep olmamalıdır bence sivasa gelip sivasımızın sorunlarını meclise taşısaydı daha iyi olurdu ama taktir kendisinin.Bizler gel kim olursan ol yine gel diyen hz mevlananın torunlarıyız,Hoş görülü olmalıyız,Dünya büyük herkese yer var sayın baykalada diğer liderlerede yer var

gönlüm58
11.07.2009, 21:08
burda kimsenın büyük önder ATATÜRKün kurdugu parti hakkında agzına gelenı söylemeye hakkı yok.şu an lider denız baykal ve herkes saygı duymak zorunda.sevmeyebilirsiniz ama saygı duyacaksınız. önce sız toprak satanlara katile sayın dıyenlere bakınız.

doğan bulut
11.07.2009, 22:52
benim yorumum kısa olacak o hiç ikdidar olamadıki hep muhalefet hep muhalefet gelirse nedeğişir gine muhalefet gelirse gelir saygı duyarız gider dinleriz sivas misafirperverdir MUHSİN BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ BİRSÖZ VARDI DERDİKİ ARKADAŞLAR DİNLEMEKTE KAÇMAYIN KİM OLURSA OLSUN DİNLENKİ YORUM YAPA BİLESİNİZ.bizde gider dileriz.

sivaslı fd
11.07.2009, 23:55
burda kimsenın büyük önder ATATÜRKün kurdugu parti hakkında agzına gelenı söylemeye hakkı yok.şu an lider denız baykal ve herkes saygı duymak zorunda.sevmeyebilirsiniz ama saygı duyacaksınız. önce sız toprak satanlara katile sayın dıyenlere bakınız.

Öncelikle şunu belirteyim Deniz Baykal yalnızca kendi partisinin lideri bizim değil ve hiçkimse ona saygı duymak zorunda değil. Siz düşüncelerinizi burada nasıl dile getiriyorsanız bizlerde aynen o şekilde dile getiririz ve bunada (hakaret içermediği sürece) HİÇ KİMSE ENGEL OLAMAZ... Ayrıca konunun ATATÜRKLE hiçbir ilgisi yok herşeye ATATÜRK'ün ismini alet etmeyin. Kimsenin ATATÜRK'ün kurduğu parti hakkında ağzına geleni söylemeye hakkı yokta, Deniz Baykalın YÜCE ALLAH'ın emrettiği başörtüsü hakkında söylemeye varmıdır??? Siz sevebilirsiniz ama sevmeyenede zorla sevdiremezsiniz... Bu yüzden buradaki herkesin sizin fikrinizi savunmasını beklemeyin lütfen...

65serdal58
12.07.2009, 00:12
gelsin bakalım...deniz baykalda gelsin............

Salim58
12.07.2009, 09:16
günlerdir takip ediyorumda bu konuyu konu başlığından nekadar uzaklaştık ben bunun farkına vardım

Pusula_58
12.07.2009, 09:46
günlerdir takip ediyorumda bu konuyu konu başlığından nekadar uzaklaştık ben bunun farkına vardım

Çok haklısın beyefendi, konu bırakılmış şahsi kişilere sataşmaya başlanmış, hiçte ağıza alınmayacak hoş olmayan kelimeler söylenmiş. Konunun özü bir ziyaret. İster hoşgeldin deyin ister demeyin şahsi bir mesele. Herkes herkesi elbetteki zorla sevdircecek yada nefret ettirilecek değilya, bunun özünde, hoşgörüsüzlük, tahammüllsüzlük, birazda karşı fikirlere saygı duyulmadığı görülüyor.

Biri gelir diğeri gider, gelene hoşgeldin gidene güle glel denir, olmadık şey için burada birbirinizin kalbini kırmaya ne gerek var.

daha hoşgörülü forumlar dileğiyle.

besyo_cu
12.07.2009, 19:23
Arkadaşlar konuyu kendi şahsi çatışmalarınız doğrultusunda epey dağıtmışsınız. Deniz beyi seversiniz sevmezsiniz orası tabiki size kalmış ancak sevmediğinizi göstermek için ağır ithamlarda bulunmak hakaret etmek herşeyden önce bizlere , Sivaslılığa yakışmaz. İlimize iyi niyetle gelen , amacı zarar vermek olmayan herkese kapımız ardına kadar açıktır...

Son olarak bazı arkadaşlarım yönetici abilerimize agır sözler yazmışlar. Ben üzüldum gercekten tüm yönetici abilerimiz , kardeşlerimiz , ablalarımız bu işi başarı ile yapıyorlar ve bir çok yöneticimiz ise bizden yaşca baya büyük nerdeyse evlatları yaşındayız. Herşeyden önce büyüklerimize saygımız olması gerek.

Arif abiyi kutlarım kendisine yakışır nitelikte ve olgunlukta yorumlara cevap yazdığı için.

seva
12.07.2009, 20:24
Sivasimiz, Büyük liderlerden olan Deniz Baykal.i iyi karşılayacağına eminim...

Yanlış anlamaya mahal verdiğim için kusura bakmayın :D