PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anderlecht-Sivasspor


Abdurrahman 58
27.07.2009, 11:44
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, 3. Ön Eleme Turu'nda Anderlecht ile deplasmanda oynayacağı maç için Belçika'ya gitti. Yiğidolar'da sakatlıkları süren Mehmet Yıldız ve Sezer Badur bu maçta forma giyemeyecek; sakatlığı bulunan Kamanan ile gribal enfeksiyon geçiren Ersen Martin'in ise oynaması bekleniyor.

Kırmızı beyazlıların başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un tarihindeki bu güzel günlerinde bir teknik direktör olarak başında bulunmanın kendisine mutluluk verdiğini söyledi.

Yürüdükleri bu yolda çok güzel, kimi zaman da çok fırtınalı günler geçirdiklerini ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ''Ama gerek takımsal başarıda, gerek markalaşma adına Sivasspor'un 4 senede çok güzel şeyler başardığı inancındayız. Anadolu'nun güzide takımı Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olması ve kendine yakışanı sahada en güzel şekilde yerine getirebilmek adına bütün mücadelesini verecek olması açıkçası gerek Sivasspor için, gerek Anadolu futbolu adına çok önemli bir unsur. O yüzden bizi seven ve dualarıyla destek olan insanların yardımlarıyla inşallah oradan avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Sahada mücadelemizin en güzelini yapacağız.''
Bir şeyleri başarmak için istekle, arzuyla yola çıkmak gerektiğini ifade eden Uygun, ''Başarmak için var gücüyle çalışacak Sivasspor camiasına Şampiyonlar Ligi hayırlı olsun'' dedi.

OTYAKMAZ: "İŞİMİZİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise ''Şöyle bir geçmişe baktığımızda Sivasspor'un kariyer açısından belki de en önemli karşılaşması. Hazırlandık gidiyoruz. İnşallah rövanş karşılaşması için avantajlı bir skorla geri dönmek istiyoruz. İnşallah başaracağız'' dedi.

Otyakmaz, skor tahmininin sorulması üzerine, berabere kalabileceklerini düşündüğünü, gollü beraberlik olursa daha çok sevineceklerini söyledi. Bu turu geçtikleri takdirde karşılaşabilecekleri rakiplerin önemli ülkelerin önemli takımları olduğunu düşündüklerinde işlerinin ne kadar zor olduğunu bildiklerini ifade eden Mecnun Otyakmaz, ''Ama bunların hepsi bir tecrübe. Her sene yükselen bir başarı grafiği var Sivasspor'un. Bunlar da yaşanması gereken bir süreç. Bunları yaşıyoruz ve önümüzdeki yıllar için altyapı oluşturuyoruz diyebiliriz'' açıklamasını yaptı.

GURBETÇİ DESTEĞİ

Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten ise gurbetçi vatandaşların bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacağına inandığını belirterek, ''Şu anda Belçika, Hollanda, Almanya'dan büyük bir talep var. Diyebilirim ki stadın hemen hemen yarısı Sivaslılarla ve bizim vatandaşlarımızla dolu olacak. Bizim için çok büyük bir avantaj olacak'' ifadesini kullandı.

Sivasspor'un takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya hem Sivas, hem de Sivasspor için tarihi bir maç olacağını belirterek, avantajlı bir skorla deplasmandan dönmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Daha sonra başkan Mecnun Otyakmaz, futbolcular, teknik heyet ile kulübün bazı yöneticilerinin de bulunduğu Sivasspor kafilesi, özel uçakla Belçika'nın Brüksel kentine hareket etti. Kafilede teknik direktör Bülent Uygun'un eşi ve kızı ile Otyakmaz'ın oğlu ve kızı da yer aldı.

MEHMET YILDIZ VE SEZER BADUR YOK

Sivasspor'da sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur, Anderlecht karşısında forma giyemeyecek. Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Fransız golcü Yannick Kamanan ile gribal enfeksiyon geçiren golcü oyuncu Ersen Martin'in iyileştiği ve iki oyuncunun da takımdaki yerlerini alabilecekleri belirtildi.

MUHTEMEL 11

Kırmızı-beyazlı ekibin Anderlecht karşısına Michael Petkoviç, Pieter Mbema (Murat Sözgelmez), Sedat Bayrak (Yasin Çakmak), Uğur Kavuk (Abdurrahman Dereli), Hayrettin Yerlikaya, İbrahim Dağaşan, Erman Kılıç, Musa Aydın, Akeem Agbetu, Ersen Martin, Yannick Kamanan on biri ile çıkması bekleniyor.
Bu arada, teknik direktör Bülent Uygun'un yarın hava toplarında etkili olan Ersen Martin'i tek forvet olarak sahaya sürüp, orta sahayı kalabalık tutmayı planladığı, hızı nedeniyle kontrataklarda etkili bir oyuncu olan Yannick Kamanan'a da oyunun gidişatına göre ikinci yarıda şans verebileceği belirtiliyor. Takım kaptanı Mehmet Yıldız'ın yokluğunda yarın sahaya kaptan olarak 2. kaptan Hayrettin Yerlikaya'nın çıkması bekleniyor.

MAÇ TSİ 21.45'TE BAŞLAYACAK

Anderlecht ile Sivasspor arasında Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Constant Vandmen Stock Stadı'nda oynanacak maç, TSİ 21.45'te başlayacak. Maçı, İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson yönetecek. Thomson'un yardımcılıklarını Tom Hugh Murphy ve Francis Andrews yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise William Collum. Bu maçın rövanşı ise 4 Ağustos Salı günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

5. SINAV

Sivasspor, Anderlecht maçıyla Avrupa Kupalarındaki 5. karşılaşmasına çıkacak. Tarihinde ilk kez geçen yıl UEFA İntertoto Kupası ile Avrupa arenasına çıkan Sivassspor, 4 maç yaptı. Sivasspor, bu kupada Karadağ'ın OFK Grbalj ve Portekiz'in SC Braga takımlarıyla 2'şer maç yaptı. UEFA İntertoto Kupası'nın 2. turunda OFK Grbalj takımını 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Sivasspor, 3. turda Portekiz'in SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elendi. Avrupa kupalarında yaptığı 4 maçta rakip filelere 3 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 7 gol gördü. Karadağ'ın OFK Grbalj takımı ile oynanan ilk maçta takımının 2 golüne imza atan kaptan Mehmet Yıldız ve OFK Grbalj ile oynanan rövanş maçında Sivasspor'un tek golünü atan Mamadou Diallo, kırmızı-beyazlı ekibin forması altında Avrupa kupalarında gol atma sevinci yaşayan futbolcular olarak kayıtlara geçti. Kırmızı-beyazlı ekibin Avrupa kupalarında deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. Avrupa Kupalarındaki ilk ve tek galibiyetini Sivas'ta OFK Grbalj'a karşı 1-0'lık skorla elde eden Sivasspor, Anderlecht'i yendiği takdirde Avrupa kupalarındaki ilk deplasman galibiyetine imza atacak.

Salim58
27.07.2009, 12:17
avrupa arenasında en ciddi sınavına çıkıyor inşallah en kötü ihtimal beraberlik dileğim güzel bi sonuç alacağız inşallah avrupada gurbetçileri türkiyede tüm sivasa ve sivasspora gönül verenleri sokağa dökecek haydi hayırlısı diyelimmi

altuntas58
27.07.2009, 14:32
Sivassporumuz avrupa şampiyonlar liği 3. Ön Eleme Turu'nda Anderlecht ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanacağına yürekten inanıyorum sivassporumuza şimdiden başarılar dilerim

Cley
27.07.2009, 15:29
Çok zor bir maç olacak eksiklerimiz var. İnşallah güzel bir skorla dönüp kendi evimizde eleriz

titizyiğido
27.07.2009, 17:43
inşallah orada alacağımız gollü bi beraberlik bize turu getirecektir...............

arikarinkuchi
27.07.2009, 18:25
gerçekten işimiz çok zor ama 1-1 berabere kalırız gibi me geliyor
bu da gayet avantajlı bi skor inşallah güzel bi skorla geliriz sivasa

ekingölü58
28.07.2009, 02:42
insallah beraberlik le yani gollu beraberlikle donersek cok iyi avantaj yakalamis oluruz insallahda doneriz

Klimasuyu
28.07.2009, 03:09
2-2 ...........................

Salim58
28.07.2009, 06:02
gollü bi beraberlik dileğim inşallah öyle olur hadi hayırlısı

Klimasuyu
28.07.2009, 07:55
Gollü galibiyet, neden olmasın !:)...

beyza66
28.07.2009, 10:08
Haydi Sivas, Dünya Yiğido görsün...
dualar Sivas için :)

LaEdri
28.07.2009, 10:37
Allah'ım bu ne heyecan böyle!
Patlayacam heyecadan..Bugün vakit de geçmez 21:45'e kadar..
Aklı olan yanımda maçı izlemesin,Sivas gol mol atarsa canından olabilir.:D

besyo_cu
28.07.2009, 10:41
Sabah 6 ya kadar heyecandan uyuyamadım 6 da uyuyabildim ama 9 da tekrar uyandım. Bu nasıl bir heyacandır böyle.

Salim58
28.07.2009, 10:42
Allah'ım bu ne heyecan böyle!
Patlayacam heyecadan..Bugün vakit de geçmez 21:45'e kadar..
Aklı olan yanımda maçı izlemesin,Sivas gol mol atarsa canından olabilir.:D


sakin ol kardeşim bu ne heyecan böyle :D

Sabah 6 ya kadar heyecandan uyuyamadım 6 da uyuyabildim ama 9 da tekrar uyandım. Bu nasıl bir heyacandır böyle.

sen gündüz uyu ve dinlen bence yoksa akşam maçı izlerken uyursun bak benden söylemesi :D zaman gerçekten geçmiyor hayırlısı olsun o heyecan hepimizde var

Abdurrahman 58
28.07.2009, 10:46
Sabah 6 ya kadar heyecandan uyuyamadım 6 da uyuyabildim ama 9 da tekrar uyandım. Bu nasıl bir heyacandır böyle.

abi dün gece 4'e kadar ligtv.com daki geçmiş sezonlardaki golleri izledim uyuyamadım!! en son Türkiye-Almanya maçı öncesi bu kadar heyecanlanmıştım.geçmiyor saatlerrr.

LaEdri
28.07.2009, 10:52
sakin ol kardeşim bu ne heyecan böyle :D

Abi konu Sivassporsa,benim için o gün hayat durur!:)
Son 9 saat 54 dakika..:D

Salim58
28.07.2009, 10:56
Abi konu Sivassporsa,benim için o gün hayat durur!:)
Son 9 saat 54 dakika..:D

böyle devamlı saate bakarsan zaman nasıl geçecek saatler yaklaştıkça heyecan artıyor şu maçı bi alsak rövanşa sivasa kaçarım kesin

besyo_cu
28.07.2009, 10:58
sakin ol kardeşim bu ne heyecan böyle :D



sen gündüz uyu ve dinlen bence yoksa akşam maçı izlerken uyursun bak benden söylemesi :D zaman gerçekten geçmiyor hayırlısı olsun o heyecan hepimizde var

SAlim abi keşke uyuyabilmsem :) çok garip bir his 3. ligde beri Sivassporun izlemediğim maçı 2 -3 tanedir. Eski maçları hatırladıkca bugun nerelere geldiğimizi ne büyük başarı oldugunu düşündükce çoşuyorum :D

abi dün gece 4'e kadar ligtv.com daki geçmiş sezonlardaki golleri izledim uyuyamadım!! en son Türkiye-Almanya maçı öncesi bu kadar heyecanlanmıştım.geçmiyor saatlerrr.

Gardaşım yok bugun maç saati gelmek bilmez. İnşallah beklediğimize değecek güzel bir skorla Belçikadan döneceğiz.

58_SEMİH_58
28.07.2009, 11:19
Son 9 saat 27 dakika :)....

Cley
28.07.2009, 11:26
dakikalar geçmek bilmiyor hadi hayırlısı

Salim58
28.07.2009, 11:53
dakikalar geçmek bilmiyor hadi hayırlısı

daha saatler var dakikaya bölersen tabi geçmez maçı nerde izliyon ?

sivaslıgenç
28.07.2009, 12:17
Kalbimiz Sivassporla bugun.
İnşallah galip geliriz olmadı en kötü berabere kalıp işi Sivasta bitiririz inşallah.

altuntas58
28.07.2009, 12:28
Arkadaşların geneli gollü beraberlikten yana ben hem gollü hemde galibiyet alacağımıza yürekten inanıyorum

Salim58
28.07.2009, 12:53
bu gece sivasımın sivaslımın gecesi olsun inşallah

altuntas58
28.07.2009, 12:56
sivassporumuz avrupada tarih yazacak

Salim58
28.07.2009, 13:01
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

haydi sivassporum bu sevinci hep beraber yaşayalım bu gece

arikarinkuchi
28.07.2009, 18:58
az kaldı az :)

Salim58
28.07.2009, 19:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

hadi hocam bizleri sokağa dökün

goramaz
28.07.2009, 22:13
bu oynayışla Anderlecht değil İBB bile yenerdi bizi :(

Klimasuyu
28.07.2009, 23:02
Böyle berbat maç görmedim yenilirsin hatta fark da yiyebilirsin ama bu kadar da olmaz maç boyunca rakip kaleciyi rahatsız dahi etmadik ...

Bülent UYGUN, onun kadar artist bir hoca görmedim tamam Sivasspor'un küme düşmemeye oynarken böyle ekol olmasında onunda yatsınmayacak kadar büyük payı var ama bir kez daha söylüyorum ARTİSİT !...

HaZaN
29.07.2009, 09:26
İlk 45 dakkasını izledim yenilecegimiz belli idi ama bu kadar farkal olacağını asla düşünmemiştim sinir oldum ama hakkımızdan hayırlısı ....

Salim58
29.07.2009, 09:30
evet ben hiç zevk almadım maç başlamadan tüm ahaliyi susturdum maçın bitimiyle beraber bende sustum ne yapalım hayırlısı inşallah ligde iyi oluruz

Arif Coşkun
29.07.2009, 09:40
Arkadaşlar şu bir gerçekki,
Rakibimiz güçlü kadrosu oturmuş avrupa tecrübesi olan bir takımdı.
Biz ise güçlü silahlarımızı satmış, yerine yeni oyuncular almış, daha takım oyunu ruhu oturmamış, sahada ne yapacağını bilmeyen amatör takım görüntüsü içindeydik. Avrupa takımlarının yapısı bu maçın son dakikasına kadar maça asılır bırakmazlar. Onlar oynadı bizimkiler sadece izledi.
Blica gibi bir fotolcu nasıl satılır, madem Avrupa'da oynayacaksın Blica, Balili gibi oyuncuları kadroda mutlaka tutmak gerekmezmi. Biz bu futbolla Anderlecht'i kendi evimizde de zor yeneriz.
Umarım kısa sürede uyum sağlanır takım oyununa geçilir, yoksa ilerisi için güzel şeyler beklememiz hayalden öteye gitmez.

Kardelencicegi
29.07.2009, 10:02
Resmen rezil olduk ya:((

Sivas yenilir diyenlere inat o kadar cok dua ettim ki.
Ses cikaracak halim kalmadi offfffffffffff ya.

gönlüm58
29.07.2009, 10:13
Resmen rezil olduk ya:((

Sivas yenilir diyenlere inat o kadar cok dua ettim ki.
Ses cikaracak halim kalmadi offfffffffffff ya.

öyle dua etmekle olmuyor bcm hatim indirsen bile dünkü oyunla degil yenmek beraberlik bile hayalden öteye gitmezdi.

Kardelencicegi
29.07.2009, 10:22
Tek kelimeyle rezalettttt.
Yigidolugumuza yakismadi yaaa:(((

Hayirlisi ALLAH tan.

Kalecide resmem Ruhtu. Cok mu aradilar onu bulmak icin.

altuntas58
29.07.2009, 11:53
Dün gece çok kötü yenildik avrupa arenasında acemiliğimiz bariz bir şekilde ortaya cıktı teknik heyetin bu takım üzerinde köklü bir değişiklik yaparak acil tedbir alması şart aksi taktirde süper liğde çok zorlanırız

Salim58
29.07.2009, 12:04
Tek kelimeyle rezalettttt.
Yigidolugumuza yakismadi yaaa:(((

Hayirlisi ALLAH tan.

Kalecide resmem Ruhtu. Cok mu aradilar onu bulmak icin.

kalecimiz aslında panter gibide:D akşam gününde değildi:)

ayten58
29.07.2009, 13:21
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun inşallah bidahaki senye böyle olmaz geçen yıl kaybettiğimizde hastalanmıştım akşamda karşı takımdan ikinci gol gelince ali kanal değiştirdi yie hastalanıp başıma iş açma anne diyince baktım çocukda haklı sesimi çıkarmadım ama iyiyki sonucu görmadim şuan bile kafam gidip geliyor bir gol bile atamadık ya bu kadar olur be allahın trabzonnu kadar bile olamadık yazık çok yazık maç boyunca sokaktan çığlık sesleri bekledim be kahretsin bumuydu yani .

sivaslıgenç
29.07.2009, 16:54
Gönderilenlerin yerine alınan futbolcular tam bir rezalet.Hepside deneyimsiz futbolcular bu kadroyla Avrupada iş yapamayız zaten yapamadıkta.Dün sanki amatör takımı gibi oynadık.Halı sahada öyle goller yenmıyor.

yiğidoturan
29.07.2009, 17:43
inşallah bundan bir ders çıkarırlar avrupada futbol oynamak birazda tecrübe işi buda bize iyi bir tecrübe olur inşallah

Klimasuyu
29.07.2009, 20:31
Tüm suçu Petkoviç'in üstüne yıkan arkadaşlar dün gece takım olarak kötüydük sadece Petkoviç değil ...
Ayrıca Petkoviç kendi ülkesinin milli takım kalecisidir ve Türkiye'nin de bence en iyi,en kaliteli,en istikrarlı bir futbolcudur sadece dün gece çok kötü bir gününe denk gelmiş o kadar...

Rallim58
29.07.2009, 20:40
Bu arenada, yeni sistem keşfetmek gibi yanlışlığın içine girilmesinin beraberinde getirdiği bir hezimettir. Sezon başlamadan alınan bu çöküşün lig ile şahlanışı olması dileklerimle...

Salim58
29.07.2009, 21:44
sonuna kadar sivasspor

LaEdri
29.07.2009, 23:14
İçim yanıyor..
Kaç gündür heyecandan uyuyamıyordum,şimdi de üzüntüden..
Her maçı rüyamda görüyorum,bu maçı da zaten 4-0 görmüştüm..:(
offfffff

Salim58
29.07.2009, 23:18
İçim yanıyor..
Kaç gündür heyecandan uyuyamıyordum,şimdi de üzüntüden..
Her maçı rüyamda görüyorum,bu maçı da zaten 4-0 görmüştüm..:(
offfffff

benimde uykum gelmiyor bak aynı kaderi paylaşıyoruz

qio
29.07.2009, 23:56
Ders çıkarmamız için örnek teşkil edecek bir maç oldu. 5-0 mağlubiyeti hiç umrumda değil 10-0 ' da yenilebilirdik ama takımda ruh yok abi bu sezon kümeye düşmezsek şanslıyız.

Klimasuyu
30.07.2009, 00:34
Bu turda elenirsek A.ligine gidecekmişiz varmı öyle birşey ?...

barikat58
30.07.2009, 08:35
Kalecimiz patrikovicten başlayım;birinci golde boşa cıktı boş kaleye kafa golü,ikinci golde TSL'de oldugu gibi yan toplarda zayıf oldugunu yandan gelen şutları kaleye aldıgını bir kez daha ispatladı,3. golde oldugu yerde cakıldı top ayagının yanından giderken sırt üstü kendini yere attı ve yıkılmışlıgın resmini çektirdi.4 ile 5 e yorumum yok izlemeye sabrım kalmadı :)
defans blogunda yasin tam bir fiyasko!hayrettin bir iki pozisyonun dışında vasatın en dibinde!mbemba defansta digerlerine göre en saglam adamdı!abdurrahman bütün topları kayarak alacagını zannettiginden yerden kalktıgına pek rastlanmadı :) sedatı sadece kart gördügünde gördüm desem yalan mı olur :)
orta sahada erman varmıydı yokmuydu tam anlayamadık ama onu almak için verdigimiz tum'u gaz lambasıyla aradık :) musa cizgiden bi kere bile gidemedi!ileriye attıgı bütünn toplar yerine gitmedi!ibrahim dagaşan ortasahada hiç top karşılamadı!onur bir şeyler yapabilme mücadelesi verdi ama beceremedi!
ve kule forvetimiz ersen!harbiden kuleyimiş kaç tane kafa golü attı sayamadım.getafede 2 yıl boyunca kadroya giremeyen top oynamayan adamı aldık şampiyonlar ligi gibi devlerin mücadele ettigi bir vitrine koyduk renkler uymadı hoca..

Sivasspor tam anlamıyla fiyaskoya imza attı.Rakip kalecinin formasının ütüsü dahi bozulmadı.Kaleye atılan şutumuz yok!orta saha oyuncularımız bir tek top tutup degerlendiremedi.defans gelen bütün topların kaleye gitmesini izledi.petkovic uykusu gelen cocuklar gibi yerlerde süründü.ve hazırlık maçları sonrası eleştirilen sivasspor beklenen farkı yedi.Avrupa deneyimimiz olmayabilir güçsüz olabiliriz ama ezik olmaya hakkımız yok.gecenki futbol ezikligin tanımıydı.tek işi futbol oynatmak olması gereken bülent hoca saga sola catarak sivassporun sempatisini azalttı tıpkı bir zamanlar cogalttıgı gibi!5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz gibi söylemler kullanması havalanmışlıgın portresiydi ve portremizi duvara astılar şimdi bol bol bak hoca !!!bir söz vardır sivas elinde "yapıyorsan bir hayır,sonuna kadar kayır"

goramaz
30.07.2009, 08:53
ee kendine fazla güvenmek iyi değildir.. Bülent hoca fazla güvendi kendisine..
ama herşey düzelecek ,iyi gününde de kötü gününde de yanında olmak gerekir takımımızın...eminim ki onlar da böyle bir sonuç istemezlerdi..Sivas' ta yenecez onları...
İNADINA SİVASSPOR...

barikat58
30.07.2009, 08:59
ee kendine fazla güvenmek iyi değildir.. Bülent hoca fazla güvendi kendisine..
ama herşey düzelecek ,iyi gününde de kötü gününde de yanında olmak gerekir takımımızın...eminim ki onlar da böyle bir sonuç istemezlerdi..Sivas' ta yenecez onları...
İNADINA SİVASSPOR...

yanlız 6 farkla yenmemiz lazım :D

goramaz
30.07.2009, 09:01
yenecez çocuğum:( yeter ki ümidini kaybetme...6 da atarız 16 da atarız...

Salim58
30.07.2009, 09:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

inadına sivasspor hatalar olmadan doğrular bulunamaz her hatadan bi ders çıkarıp doğruyu bulmak amacımız sivassporun doğruyu bulup o coşkulu günleri yine bizlere yaşatacağından eminim üzülme hocam güzel günlere hep beraber

barikat58
30.07.2009, 09:08
yenecez çocuğum:( yeter ki ümidini kaybetme...6 da atarız 16 da atarız...

elinde tabanca olmayacak ne atıyon öyle :D

goramaz
30.07.2009, 09:12
çok ayıp! silah milah ne oluyor...yakışır mı bir sivaslıya silah atmak..
seni teselli ediyoruz şurda..

barikat58
30.07.2009, 09:13
çok ayıp! silah milah ne oluyor...yakışır mı bir sivaslıya silah atmak..
seni teselli ediyoruz şurda..

ben ikinci mactada yenilecegimize inandım sen kendini teselli et :)

goramaz
30.07.2009, 09:18
sen böyle dedikten sonra tabi yenilir...yenilirse yenilsin niye teselli edeyim...gül gibi takım heheyyy..

Salim58
30.07.2009, 09:33
ÜZÜNTÜMÜZ, SEVDAMIZDAN BÜYÜK DEĞİL

goramaz
30.07.2009, 09:36
konuş Salim abi kim tutar seni... sonuna kadar destekliyorum seni.. laylaylayy Sivaaaassss...

arikarinkuchi
30.07.2009, 20:18
resmen şok oldum yaa :S :)
ama her zaman sivassporumuzun arkasındayız
yensede-yenilsede
fark bile yese :) sivasspor bizim gururumuzdur

Salim58
30.07.2009, 21:34
konuş Salim abi kim tutar seni... sonuna kadar destekliyorum seni.. laylaylayy Sivaaaassss...

destekle beni sonuna kadar konuşalım tabi:D

goramaz
03.08.2009, 20:22
yarın yeneceğiz onları.. stadın da ışıklarını yakmışlar ki.. son rötuşlar yapılıyor sanırım

*AHISKALI*
03.08.2009, 23:11
biletimi aldım yarın maçtayım inşallah:)

Cley
03.08.2009, 23:22
Maç Show Tv deymiş galiba. Maça gitme imkanı olmayanlar için güzel haber.

Rallim58
03.08.2009, 23:29
Maç Show Tv deymiş galiba. Maça gitme imkanı olmayanlar için güzel haber.

Evet Show tv'de ve saat 21.00 de olacak.:D

Tv'ye iyi bak Cley, Sayın Ceom, Furkan Hocam, besyo_cu, beni ve hatta birde sürpriz misafirimiz olacak O'nu da görebilirsin:D

Klimasuyu
03.08.2009, 23:33
Devler Ligi mucizelere kaldı hayal oldu ama yine de bu heycanı yaşadıkya o da yeter :)
Artık A.Liginde devam edecez orda da güçlü rakipler bekliyor duygusal değil de gerçekçi düşünürsek işimiz zor gibi görünüyor...

Cley
03.08.2009, 23:36
Evet Show tv'de ve saat 21.00 de olacak.:D

Tv'ye iyi bak Cley, Sayın Ceom, Furkan Hocam, besyo_cu, beni ve hatta birde sürpriz misafirimiz olacak O'nu da görebilirsin:D

Ne tarafta olacaksınız abi.

LaEdri
03.08.2009, 23:42
Şampiyonlar Ligi maçı izleme şansı bulan 3.şehrin sevdalıları olarak tribündeyiz.:)

goramaz
03.08.2009, 23:59
herkes gidiyor ben de giderim ...

qio
04.08.2009, 00:26
5'ten az yersek üzülürüm !

Salim58
04.08.2009, 06:43
skordan çok iyi futbol temennim ileriye umutla bakmamız için iyi futbol oynamamız lazım maçta değilim ama show tv de yim takıma destek olacak tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi belirtmek isterim (inadına sivas )