PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SUSUYORSUN DEVAM ET...

barikat58
14.08.2009, 13:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Bir zamanlar seni bir uçurumun kıyısından tuttuğumu ve kurtardığımı söylerdin. Buna karşılık[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ne söyleyeceğini bilemeyen bir insanın[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sol yanı şenlenen kadın rolünü oynuyordum. Yaşadıklarından inatla ders almaya çalışan[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] her şeye rağmen sevgiye olan inancını yitirmemiş[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kıyısından deli[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ucundan çocuk[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] gözleri denize girince yeşile çalan küçük bir kadının tatlı tesellisiydi belki de güzel sözler duymak. Seni gerçekten de kurtardığıma inandırmıştın beni.

susuyorsun...devam et...

Her güzel başlayan aşklar gibi şendik[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] heyecanlıydık[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] beklemedeydik..Görüşebileceğim iz zamanların ayarlamalarında[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] duvarlara çentik atan mahkumlar gibiydik. Korkularını ilk yenen sen oldun[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sen akıttın dudaklarından “seni çok seviyorum” kelimelerini. Bense yaşadıklarını ve hatalarını tekrarlamak istemeyen ama yine de konuşmak için çıldırasıya tetik de duran telaşlı bir yürektim. Her şeye rağmen fazla bekletmedim seni. Bir gün..beklediğim ama hiç ummadığım bir anda sana boşaldı dudaklarım; seni seviyorum[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] diye...

susuyorsun...devam et...

Bedenimden önce beynimi tahrik eden bir adamın şarkısını dinliyordum. Bu yüzden ilk karşılaşmamız[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] tedirgin iki insanın karşılaşması gibi değildi. Küçük bir otel odasındaydık...her şeye rağmen[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] yaşadıklarına tez[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] utangaç bir profil çiziyordum ama seni seviyordum. İlk defa sen dokundun dudaklarıma..Yüreğim yerinden çıkacak gibiydi[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] yüreğim yerinden çıktı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sen yerleştirdin. Küçük bir otel odasıydı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] şirindi ve belki de en güzeli pencerelerini açınca karşımızda Midilli’yi görmemizdi. Yağmur sularının ninnisinde seviştik seninle[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] balıkçı motorlarının makamında..Özlemlerimi koynunda uyuttum ve sabahın ışıkları vururken bedenlerimize[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] uyurken seyrettiğim yüzünü yüzümde unuttum.

susuyorsun...devam et...

Yazdığın kelimeleri bırak[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresime düşen yüz binlerce cümleden hiç birine sığdıramadın beni Yazdığın her satırda bir nehir gibi aktım bilinmezliğine. Başka bir şehirden gökyüzüne gönderdiğin sıcacık kelimeler benim şehrimin denizine düşüyordu ve ben her harfi tek tek çıkartırken derinlerden[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] parmaklarıma denizin değil yüreğinin mavisi bulaşıyordu. Bütün şiirlerini itinayla saklıyordum ve her aşk’da olası olan bir bitiş ertesinde kullanmak üzere[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] mahkeme tutanaklarına şiirlerini şahit olarak yazdırabileceğimi biliyordum. Çünkü şiirlerin çığlık çığlığa konuşuyorlardı ve ben senin yokluğunla şiirlerinle dertleşiyordum.

susuyorsun...devam et...

“Bekle” kelimesiyle bitirdiğin her cümleyi virgülle uzattım ve bekleyişlerime sığdırdım düşünü kurduğum geleceğimizi. Suskunluğu her gün daha fazla uzatıyordun ve ben tek başıma yaşıyordum[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] seninle beraber ellerinden tuttuğumuz ilişkimizi. Giderek uzaklaşıyordun[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] daha çok susuyordun ve ben bilinmezlerin ortasında senin gerçekte neyin olduğumu öğrenmeye çalışıyordum. Aylar geçiyordu[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] aramıyordun...Buna karşılık ben de “iyi ki sesin var yoksa bu hasret beni öldürecek” diyen adamın ölüm haberini bekliyor gibiydim. Her şeye rağmen bir şeylere sığınmak ve acılarımdan kurtulmak istiyordum. Ne zaman sana ihtiyacım olsa[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] “aradığınız aşk’a şu an ulaşılamıyor” diyen kadının mutlu sesi yankılanıyordu kulaklarımda. Sen sorunlarınla uğraşıyordun[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bense sessizliğinle[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sevdamla ve yalnızlığımla. Sevda[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] her şeye tek vücutmuş gibi göğüs germekti. Ben bunu biliyordum[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] böyle seviyordum[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sense girdiğin mağaranın içinden uzattığım yardım elini bile görmüyordun.

susuyorsun...devam et...

Herkes seni soruyordu[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] selamını veriyordu[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] iletemiyordum. Hep böyle mi çalıyordu sevdanın çanları[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] farklı olduğumu düşündüğün bana bile geçmişimde bıraktığım yaralı sevdalarımı anımsatıyordun. Her şeye rağmen hiçbir kötü sözü yakıştıramadım sana. Giderek çoğalan kırgınlıklarımı itinayla kapatmaya çalıştım. Bir güzel sözün yeterdi belki[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bekletirdi[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sesimi bile duymadın. Merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] çırpındım düşmemek için[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] düştüm..

susuyorsun...devam et...

Bize ait bir çok düşü sen yaratmıştın ve sen yok ettin yine. Birer masal kahramanıydık ve masal olarak kaldık[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ilerde çocuklara anlatılmak üzere belki de. Yaşadığım ve yaşattığım hiçbir şey için pişman değilim. Hatta bir de teşekkürüm var sana[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kendimi en güzel sevilen kadın gibi hissettirdiğin için. Adı üstünde bir bekleyişti yaşadığım[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] belki bu da bir düştü[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] uyandım[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] baktım ki yoksun[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] seni düşlerinde bıraktım.

susuyorsun...devam et...

Bir aşk’a kaç aşk sığar diye soruyor bir şair[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ben aşkıma tek aşk sığdırmıştım oysa[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bilmeden ismimin bile unutulduğunu. Sorulması gereken sorular tedavülden kalktı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ki zaten cevapları da sana aitti.Sana değil[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] seninle bir ömrün düşünü kuran kendime yakıştıramadım “hoşça kal” kelimesini. Ama sen[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bedeni dar gelse de[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] almadan fikrimi[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] elbisesini diktin vedanın. Bana sadece ortada kalmamak için giymek ve gitmek düştü. Ama gitmek değil ki öfkeyle[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kırgınlıklarla[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] acıyla..kendi özgürlüğüm için bağışladım seni. Yine de[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] her şeye rağmen merak etmiyor da değilim; içindeki hangi sen gerçekte sevdi beni..?[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] hangi sen haykırdı gökyüzüne[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sen bende ömürlük olmalısın diye..? ve hangi sen bu kadar kayıtsız kalabildi yüreğini konuşturan bir kadının yüreğine..?

susuyorsun...devam et...
susuyorsun....artık konuşma...

ŞİİR:Kahraman TAZEOĞLU

suzii
14.08.2009, 13:33
paylasım için teşekkürler...

barikat58
14.08.2009, 13:41
salim abi izleyemezsen orayı tıkla :D peşin peşin yazımda

Salim58
14.08.2009, 13:55
salim abi izleyemezsen orayı tıkla :D peşin peşin yazımda

vay sağol barikat yine görüntü yok başta ekran bembeyaz buna bi çare bul okudum burdanda dinleyeyim bakalım ellerine sağlık sağol

gözüm aydın burada açılmıyor

barikat58
14.08.2009, 13:55
vay sağol barikat yine görüntü yok başta ekran bembeyaz buna bi çare bul okudum burdanda dinleyeyim bakalım ellerine sağlık sağol

hee biliyodum salim abi sende sagol :)

Salim58
14.08.2009, 13:58
hee biliyodum salim abi sende sagol :)

yanlış adresmi veriyon ali orada açılmıyor :D

barikat58
14.08.2009, 14:04
peeessss salim abi :D hepte sen acamıyon yav play a basınca alttaki oku biraz ileri al gitmiyorsa

Salim58
14.08.2009, 14:08
peeessss salim abi :D hepte sen acamıyon yav play a basınca alttaki oku biraz ileri al gitmiyorsa
yok ali aha bu çıkıyor açmıyor yav kırayımda kurtulayım şu pc den :D
You have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy.

URL: video.google.com/videoplay?docid=-419314371356877242
Category: Video Search

To have the rating of this web page re-evaluated please click here.

--------------------------------------------------------------------------------