PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bouzza sağlık kontrolünden geçti


CrSivaslim58
18.08.2009, 14:32
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Tarih : 18 Ağustos 2009, 01:28

Sivasspor'un ön anlaşma imzaladığı Cezayir asıllı futbolcu Hameur Bouazza, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sivasspor΄un ön anlaşma imzaladığı Cezayir asıllı futbolcu Hameur Bouazza, sağlık kontrolünden geçirildi.
İstanbul΄dan takımla birlikte bugün Sivas΄a gelen Hameur Bouazza, kulüp müdürü Cafer Kaplan, genel menajer Mustafa Turgun ve menajeriyle birlikte Sivas Numune Hastanesi΄ne geldi. Burada sağlık kontrolünden geçen Bouazza΄ya taraftarlar ilgi gösterdi.
Stadı ve kulüp tesislerini gezdiği belirtilen Bouazza΄nın, kırmızı-beyazlı ekip ile yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.
BOUAZZA KİMDİR?
Cezayir asıllı, Fransız vatandaşı, 1985 doğumlu Hamuer Bouazza, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham΄da forma giyiyor. Geçen sezonun ilk yarısında Charlton΄da, ikinci yarısında ise Birmingham City΄de kiralık olarak forma giydiği belirtilen Bouazza΄nın, futbol yaşamında Fransa΄da Auxerre, İngiltere΄de Wat Ford, Swendan Town, Charlton, Birmingham City takımlarında oynadığı kaydedildi. Bouazza΄nın, Cezayir Milli Takımı΄nın da 30 kez formasını giydiği bildirildi.
Gole dönük orta saha oyuncusu Bouazza, forvette ve sol kanatta (sol açık) görev yapabiliyor. Bouazza΄yı, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve teknik heyetin bir süredir yakından takip ettiği belirtildi.