PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski günlerimizi yakalayacağız.


SarkiSLa`
18.08.2009, 16:32
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda perşembe günü Ukrayna Temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan Sivassspor, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Sivasspor eski günlerine tekrar kavuşacaktır" dedi.


Ligin 2'nci haftasında alınan Fenerbahçe mağlubiyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz "2 maçtan mağlup ayrıldık diye yerden yere vurdular. Ancak forvet sıkıntımız var. Mehmet 2-3 hafta sonra gelecek. İbrahim'in ise 2 maç cezası vardı. Sakatlıktan çıkan arkadaşlar da formunu bulursa eski günlerimizi yakalayacağız. Orta sahaya gereken takviyeyi yaptık. 2 transfer daha yaptıktan sonra Sivasspor'un gerçek gücünü göreceksiniz. Önümüzde zorlu bir Shakhtar Donetsk maçı var. Shakhtar maçına takımın en iyi şekilde hazırlandığını düşünüyorum. Buradaki karşılaşmadan galip ayrılarak rövanş maçında avantaj elde etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HEDEF AVRUPA LİGİ

Öte yandan kırmızı-beyazlılar, perşembe günü kendi evlerinde oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçına büyük önem veriyor. Geçen yılın şampiyonu ile karşılaşacak olan Sivasspor, saha ve seyirci avantajını kullararak iyi bir netice alarak tur umudunu ikinci maça taşımayı hedefliyor. Futbolcuları ile toplantı yapan Bülent Uygun, ligde ilk 2 hafta alınan sonuçları unutarak futbolcuların sadece Shakthar Donetsk maçını düşünmeleri için yoğun çaba gösteriyor. Kırmızı-Beyazlılarda sakatlıktan çıkmalarına rağmen henüz hazır olmayan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur dışında önemli bir eksik bulunmadığı bildirildi.

Salim58
18.08.2009, 16:35
eski günleri bizde çok özledik inşallah fazla beklemeyiz