tatli-dilli
04.09.2009, 20:06
Ispanakli pay
Malzemeler:
- hazir milföy hamuru
- domates püresi
- ispanak
- baharat
Yapilisi:
Pasta kalibimiza hamurumuzu yerlestiriyoruz, istege göre bu milföy hamuru elbette elde de yapilabilir (zor degil ama zaman alan bisey),
daha sonra bir catal yardimi ile yerlestirdigimiz hamurun bikac yerine catali batiriyoruz, üzerine domates püremizi ekliyoruz, ve en sona da cok ince kiydigimiz ispanagi (ben biraz da krema kattim icine) serpistiriyoruz.
Cok hafif ve lezzetli bisey, istege göre üzerine peynir, ya da icine sogan sarimsak da yerlestirilebilir, affiyet olsun...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Malzemeler:
- hazir milföy hamuru
- domates püresi
- ispanak
- baharat
Yapilisi:
Pasta kalibimiza hamurumuzu yerlestiriyoruz, istege göre bu milföy hamuru elbette elde de yapilabilir (zor degil ama zaman alan bisey),
daha sonra bir catal yardimi ile yerlestirdigimiz hamurun bikac yerine catali batiriyoruz, üzerine domates püremizi ekliyoruz, ve en sona da cok ince kiydigimiz ispanagi (ben biraz da krema kattim icine) serpistiriyoruz.
Cok hafif ve lezzetli bisey, istege göre üzerine peynir, ya da icine sogan sarimsak da yerlestirilebilir, affiyet olsun...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])