Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğur Dündar'a Alkış
KARAMELLL58
27.09.2009, 22:50
İHA'yı Utandırdı; "O Parayı Ben Veririm"
Uğur Dündar'dan meslektaşlarına örnek olacak bir insanlık dersi geldi! İşte dün akşam Star Ana Haber'de yaşananlar...
25 Mart'ta helikopter kazasında hayatını kaybeden İha sivas muhabiri İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş, İHA'dan eşi İsmail Güneş'in ölmeden önce kullandığı fotoğraf makinesini “Eşimden bir hatıra olarak saklamak istiyorum” diyerek istemiş ancak aldığı "8 bin 500 lira verirseniz verebiliriz" cevabı karşısında neye uğradığını şaşırmıştı. Sivas'tan gerçekleştirilen canlı bağlantıda Star TV Genel Yayın Yönetmeni Uğur Dündar'ın sorularını cevaplandıran Yasemin Güneş, İHA yönetiminin bu konunun medyada tartışılması sonrasında kendisini aramadığını belirtti.
İsmail Güneş'in helikopter kazası sonrasında kendisini aramadığını,görev bilinci içerisinde İHA'yı aradığını, bu denli işine bağlı olduğunu ifade eden Yasemin Güneş'e Dündar'ın teklifi "vicdanı donmuş" birilerine "ders" niteliğindeydi. Dündar,kendisinin de muhabirlikten geldiğini,muhabirliğin ne denli zorlukları olduğunu bildiğini belirterek,"İzin verirseniz sizden talep edilen parayı ben ödemek istiyorum.Böylece İsmail'in hatırası sizinle ve çocuklarıyla birlikte olur" dedi.
Duygulu bir atmosferde gerçekleşen bağlantı sırasında Güneş'in eşi ise bu "anlamlı jest" için teşekkür etti. Gözleri dolan Uğur Dündar,"Bundan başka haber sunamayacağım" diyerek bülteni kapattı.
Uğur Dündar'a yakışmayan bir davranış. Doğruysa tebrik ederim kendisini :)
58ÖREN58
27.09.2009, 22:58
helal olsun vallaha ugur beye kendıne yakısanı yapmıs
serhat3358
27.09.2009, 23:04
Doğru ise İHA yı kınıyorum, tribüne oynayan fakat nihayetinde cebinden 8500 tl çıkacak olan Sayın Dündar' ıda tebrik ediyorum.
Tribüne oynadığını neye göre kanaat getirerek söylediniz ?
Klimasuyu
27.09.2009, 23:10
Uğur Dündar'a yakışmayan bir davranış. Doğruysa tebrik ederim kendisini :)
Bence aksine yakışanı yapmış Cley...:)
serhat3358
27.09.2009, 23:14
Tribüne oynadığını neye göre kanaat getirerek söylediniz ?
Sadece basit düşünmüyorum o kadar.
Bence akp muhalifi olduğu için sadece önyargılı bir yaklaşımdan başka bir eylemde bulunmuyorsunuz. Gerçektende Uğur Dündar'ı tanısaydınız tribüne oynamadığı çok rahat farkedecektiniz.
serhat3358
27.09.2009, 23:28
Ben gerçekleri ajitasyon ve dramalardan değil realiteden alırım bu olayda ajitasyon ve drama vardı ama üçüncüyü göremedim, eğer benim Sayın Dündar' a yaklaşımımı Ak Partiye karşı muhaliflik çerçevesinde değerlendiren varsa onlarda Ak Partiye muhalifliklerinden bu olayı düzgün göremiyor demektir, neden Merhum İsmail Güneş' in eşi neden ekranlar ve canlı yayın Dinimizde hayır gizli değilmidir, tiyatro, oyun ve kayıt sonra alkış, bu bana göre değil..
Tebrik ettim nedeninide belirttim, hayran olanalarada saygım var, teşekkürde edilebilir ama ben etmiyorum bunlar benim düşüncelerim bunada saygı duyulmalı değil mi?
besyo_cu
27.09.2009, 23:40
Uğur Dündar kendisine yakışanı yapmış helal olsun. Böyle dürüst habercilere ihtiyacımız var. Her gün boşuna Star Ana Haber izlemiyoruz. Yanılmıyorsam en çok izlenen haber Uğr Dündar Star haber.
tek kelime ile helal olsun derim
KARAMELLL58
28.09.2009, 10:54
bencede oinsan vatanı için görev için gitti oraya buz gibi havada donarak vefat etti son nefesinekadar mesleği için çalıştı ne parasi isityosunuzyaa yazık günahh tebrik ederim uğur dündarı helal olsun
Kibrisli
28.09.2009, 11:01
Başbakan yapması gerekeni yapıp yerden bayrağı alınca acite etmiyor, tribüne oynamıyor, Uğur Dündar gazeteciliğin gereğini yapıp meslektaşının anısına yapabileceği tek şeyi yapınca tribüne oynuyor...
Uğur Dündar dürüstlüğü ile bilinen bir gazeteci ki sahtekarlığı ile bilinen İ. Melih Gökçek bile ona güvenmiştir, bu yaptığıda doğru bir harekettir... Dini İmanı para olmuş İHA'ya da tebriklerimi sunuyorum ancak bu kadar kendilerini belli edebilirlerdi...
Arif Coşkun
28.09.2009, 11:13
Keşke herkes Uğur Dündar kadar bilinçli, o kültürde o yapıda olabilse.
Bu davranışı övgüye değer, kendisini kutlarım.
İzlemiştim gerçektende çok üzüldüm Allah tan uğur dündar gibi insanlar var Allah razı olsun Allah onlar gibi muhabirlerimizi eksik etmesin...
Uğur Dündarın ne çok hayranı varmış öğrenmiş olduk :)
işin içinde Sivas olunca :):)
konu sivas olduğu için bi günlük sevelim dedik böyle işlerde yine imzası olursa yine severiz azıcık
şerafettin yardımedici, çevresinde sevilen bir isimdi. onun dini telkinler vermesinden rahatsız olanlar, "arena silahını" kullanmaya karar verdi. hazırlanan senaryo, yapılan gizli kamera çekimleriyle icra edildi ve ortaya "büyücü hoca" tablosu çıkarıldı.
şerafettin yardımedici hoca'nın çıkıp ekrandan sesini milyonlara duyurarak uğur dündar gibi isyan etme imkanı yoktu. 1 kasım 1996'da arena'da yer alan iddiaların ardından yardımecedici hoca, uğur dündar'ın "yaparım ha!" dediğini yaptı. silahı şakağına dayadı ve intihar etti.
............................
ramazan bayraktar, içine düştüğü çaresizliğin çözümünü, böbrekelerini satmakta bulmuştu. böbreğini sattığı doktor tarafından dolandırıldı. 8 bin dolara böbreğini satmış, karşılığını alamadığı gibi ameliyat yeri bile tedavi edilmemişti.
27 yaşındaki ramazan bayraktar, sesini arena ile duyurabileceğini sandı. 2 küçük kızı ile birlikte kanal d'nin mecidiyeköy'de ortaklar caddesi'ndeki binasına geldi. uğur dündar, gizli kamera çekimleri yapması halinde kendisine 5 milyar lira verileceği taahhüdünde bulundu.
çekimler yapıldı, "böbrek tacirleri" haftalarca arena'da pehlivan tefrikaları gibi yayınlandı. her program, uğur dündar'ın "ben yaptığım programlardan kazandım" dediği servetini oluşturdu. doktorun vermeyi taahhüt ettiği 8 bin doları alamayan razaman bayraktar, arena'ya her gelip gittiğinde aldığı 100-200 liralık harçlık dışında para alamadı. 5 milyar verilmesi taahhüt edilen rakamın beşte biri bile verilmedi.
sonunda ne mi oldu dersiniz. evet ramazan bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. bayraktar, arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve arena'nın yayınlandığı kanal d binası önünde nisan 1997'de kendini yaktı.
daha önce annesiz kalan 2 küçük kız, yanarak can veren ramazan bayraktar'ın ölümünden sonra babasız da kaldı.
şerafettin yardımedici, çevresinde sevilen bir isimdi. onun dini telkinler vermesinden rahatsız olanlar, "arena silahını" kullanmaya karar verdi. hazırlanan senaryo, yapılan gizli kamera çekimleriyle icra edildi ve ortaya "büyücü hoca" tablosu çıkarıldı.
şerafettin yardımedici hoca'nın çıkıp ekrandan sesini milyonlara duyurarak uğur dündar gibi isyan etme imkanı yoktu. 1 kasım 1996'da arena'da yer alan iddiaların ardından yardımecedici hoca, uğur dündar'ın "yaparım ha!" dediğini yaptı. silahı şakağına dayadı ve intihar etti.
ramazan bayraktar, içine düştüğü çaresizliğin çözümünü, böbrekelerini satmakta bulmuştu. böbreğini sattığı doktor tarafından dolandırıldı. 8 bin dolara böbreğini satmış, karşılığını alamadığı gibi ameliyat yeri bile tedavi edilmemişti.
27 yaşındaki ramazan bayraktar, sesini arena ile duyurabileceğini sandı. 2 küçük kızı ile birlikte kanal d'nin mecidiyeköy'de ortaklar caddesi'ndeki binasına geldi. uğur dündar, gizli kamera çekimleri yapması halinde kendisine 5 milyar lira verileceği taahhüdünde bulundu.
çekimler yapıldı, "böbrek tacirleri" haftalarca arena'da pehlivan tefrikaları gibi yayınlandı. her program, uğur dündar'ın "ben yaptığım programlardan kazandım" dediği servetini oluşturdu. doktorun vermeyi taahhüt ettiği 8 bin doları alamayan razaman bayraktar, arena'ya her gelip gittiğinde aldığı 100-200 liralık harçlık dışında para alamadı. 5 milyar verilmesi taahhüt edilen rakamın beşte biri bile verilmedi.
sonunda ne mi oldu dersiniz. evet ramazan bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. bayraktar, arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve arena'nın yayınlandığı
kanal d binası önünde nisan 1997'de kendini yaktı.
daha önce annesiz kalan 2 küçük kız, yanarak can veren ramazan bayraktar'ın ölümünden sonra babasız da kaldı.
gerçekten haksızlık etmiş şimdi değiştimi acaba
madımak_58
28.09.2009, 15:03
sonunda ne mi oldu dersiniz. evet ramazan bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. bayraktar, arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve arena'nın yayınlandığı kanal d binası önünde nisan 1997'de kendini yaktı.
Bu yazdıklarınızın birde kaynağını yazsaydınız keşke Sayın Cley!
Durun bir tahmin edeyim,haber7 olabilir mi acaba? Hani kendileri her türlü şeyi yapıp,kendileri kadar korkak olmayan,kendilerinden! olmayanları karalayan YANSIZ ve TARAFSIZ :rolleyes: haber sitesi...
Keşke şu yazıyı yazan da Uğur Dündar kadar cesur bir gazeteci olup tarafsız ve gerçek haberleri ortaya koysaydı.
Olayları,araştırmayıp,işin aslını öğrenmeyip insanlar hakkında atıp tutmak ne kadar basit değil mi? Her söylenene inanmayıp araştırmak ne kadar güzel bir duygu Allahım :rolleyes::)
Uğur Dündar'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.İyi ki sizin gibi gazeteciler var Sayın Dündar...
Ben gerçekleri ajitasyon ve dramalardan değil realiteden alırım bu olayda ajitasyon ve drama vardı ama üçüncüyü göremedim, eğer benim Sayın Dündar' a yaklaşımımı Ak Partiye karşı muhaliflik çerçevesinde değerlendiren varsa onlarda Ak Partiye muhalifliklerinden bu olayı düzgün göremiyor demektir, neden Merhum İsmail Güneş' in eşi neden ekranlar ve canlı yayın Dinimizde hayır gizli değilmidir, tiyatro, oyun ve kayıt sonra alkış, bu bana göre değil..
Tebrik ettim nedeninide belirttim, hayran olanalarada saygım var, teşekkürde edilebilir ama ben etmiyorum bunlar benim düşüncelerim bunada saygı duyulmalı değil mi?
Düşüncelere saygı duymalıyız burda hemfikiriz , yalnız iddalarda bulunarak saygı göstermemizi bekliyorsan çok lüks olur. Uğur DÜNDAR süper bir insandır diyemem çünkü onun hakkında böyle bir fikir belirtmem için yakınen tanımam gerekir , benim dünya görüşüme göre yaptığı eylemler onun hakkında en azından diğerlerinden iyi bir haberci sıfatı çok olmaz. Sen merhumun eşini mağdur edene eleştiri getirmiyorsun , ama mağdur olana yardım edene rahatça iddalarda bulunabiliyorsun , bizim dinimizde bunada fesatlık denir.
Madem dini telkinlerde bulunuyor , Allah yolunda kusursuz ilerliyorsa. İntihar etmek çok çelişkili değilmidir. Sonuçta dinimizde intihar eden insan Allah'a bir nevi isyan etmiş oluyor.
Ramazan Bayraktar , oda dinimize göre günah olan birşeyi yapmamışmıdır. Allah'ın verdiği böbrekleri para karşılığı satarak ne kadar aciz bir izlenim veriyor. Ben azimli çalışkan hiçbir insanın açlıktan öleceğini sanmıyorum. Ha para karşılığı fuhuş yapan bir insan ha böbreklerini satan bir insan.
sandalli
28.09.2009, 15:19
Konuyu nerelere getirmisiz, Sayin Dündar´in yaptigi is güzeldir ve takdir edilmelidir. Hatalari mutlaka vardir ama bu konuyla ne alakasi vardir, anlamadim. Anlamadigim birsey de partizanlik; tutugu partinin yaptigi herseye dogru demek ne kadar dogrudur? Ugur Dündar benim tuttugum partiye karsi diye, sayin Dündar´i yermeye calismak ne kadar dogrudur?
sibelYILMAZ
28.09.2009, 15:24
İnsan insan olsun vicdan sahibi olsun heryerde belli ediyor kendini güzel bir davranış ve olay Uğur Dündar'ı tebrik etmek lazım...Lütfen herşeyde muhalif olmaya ve olay çıkarmaya çalışmayalım site sakinleri gayet güzel, vicdani ve insani bir durum bu....
Üsteki 2 yorum objektif nasıl olunur dersi veriyor , kendi adıma size tşk ederim. Bu arada sitedeki gruplaşma artık can sıkmaya başladı , her yorumumuzda muhalif olunabilir , ama hep aynı kişiler bunu yapıyorsa benim artniyet sezmem kadar doğal birşey olamaz. Bazı arkadaşlar tutumunu değiştirmezse bende çirkinleşeceğim.
Üsteki 2 yorum objektif nasıl olunur dersi veriyor , kendi adıma size tşk ederim. Bu arada sitedeki gruplaşma artık can sıkmaya başladı , her yorumumuzda muhalif olunabilir , ama hep aynı kişiler bunu yapıyorsa benim artniyet sezmem kadar doğal birşey olamaz. Bazı arkadaşlar tutumunu değiştirmezse bende çirkinleşeceğim.
bazı arkadaşlar derken kimi kastettin yalçın açıklasanda kimse zan altında kalmasa ayrıca nasıl bi guruplaşma bu ben bişey anlamadım :)
Salim abi , tartışmaları takip edersen gruplaşmayı gözlemleyebilirsin.
Salim abi , tartışmaları takip edersen gruplaşmayı gözlemleyebilirsin.
gayet iyi gözlemliyorum ve tüm yorumları takip ediyorum gayet güzel yorumlarla ilerliyordu konu belirli bi saate kadar demi
Sadece bu konuyu baz alma , tüm hepsinde genelde 2 grup gibi bir izlenim oluşuyor. Objektiflik eksikliği var böyle karşılaşınca bizde , ister istemez taraflı olmak zorunda bırakılıyoruz. Kimden bahsettiğimi o arkadaşlar çok iyi biliyor.
Sadece bu konuyu baz alma , tüm hepsinde genelde 2 grup gibi bir izlenim oluşuyor. Objektiflik eksikliği var böyle karşılaşınca bizde , ister istemez taraflı olmak zorunda bırakılıyoruz. Kimden bahsettiğimi o arkadaşlar çok iyi biliyor.
herkes kendi görüşünü yazmakla özgürdür guruplaşma sözü biraz ağır bence ben bu güne kadar böyle bi söylemde bulunmadım bulunmamda böyle demekle teşekkür edenlerle etmeyenlerimi kastettin bunu bu konu üzerine yazıyorum eğer bi guruplaşma varsa budur bence isteyen iyi karşılar isteyen kötü benim güzel dediğime senin de güzel deme gibi bi mecburiyetin yok senin güzel dediğinede benim bu olay için gerekli teşekkürümü yaptım bu teşekkürüm bu olayla alakalı her yaptığı işede teşekkür etme gibi bi zorunluluğumda yok sizin deyişinize göre herkes zan altında kalıyor kim bunlar diye
Bu arada sitedeki gruplaşma artık can sıkmaya başladı , her yorumumuzda muhalif olunabilir , ama hep aynı kişiler bunu yapıyorsa benim artniyet sezmem kadar doğal birşey olamaz. Bazı arkadaşlar tutumunu değiştirmezse bende çirkinleşeceğim.
Abi birdaha oku ben ne demişim , olayın zaten senle alakasıda yok.
benle alakası var demedimki arkadaşlar deyince bende varım içinde zaten kaç kişi yorum yapmış sayalım istersen arkadaş veya bir iki arkadaş desen anlayacağım arkadaşlar deyince tümünü kaplıyor
Yahu salim abi ben sitedeki tartışmaların genelinden bahsediyorum , sen neden sadece bu konuyu baz alıyorsun :)
sandalli
28.09.2009, 16:24
Bence Yalcin hakli, bu is mac baslamadan hakeme küfretmeye benziyor. Bizim gibi düsünmeyenler herseyi yanlis yapar, bizim gibi düsünenler dogru yapar düsüncesi hakim bazilarinda.
Yahu salim abi ben sitedeki tartışmaların genelinden bahsediyorum , sen neden sadece bu konuyu baz alıyorsun :)
ama bu konuda dile getiriyorsun madem sitede varsa site geneline hitap edebileceğin bi konu aç herkes kendi görüşünü yazsın daha mantıklı değilmi
sandalli
28.09.2009, 16:27
Bravo Hasan abi
Asil tebrikler sana Yalcin, dogruya dogru yaklastigin icin.
ama bu konuda dile getiriyorsun madem sitede varsa site geneline hitap edebileceğin bi konu aç herkes kendi görüşünü yazsın daha mantıklı değilmi
Mantıklı Salim abi tşk ederim çözüm önerin için.
Bu yazdıklarınızın birde kaynağını yazsaydınız keşke Sayın Cley!
Durun bir tahmin edeyim,haber7 olabilir mi acaba? Hani kendileri her türlü şeyi yapıp,kendileri kadar korkak olmayan,kendilerinden! olmayanları karalayan YANSIZ ve TARAFSIZ :rolleyes: haber sitesi...
Keşke şu yazıyı yazan da Uğur Dündar kadar cesur bir gazeteci olup tarafsız ve gerçek haberleri ortaya koysaydı.
Olayları,araştırmayıp,işin aslını öğrenmeyip insanlar hakkında atıp tutmak ne kadar basit değil mi? Her söylenene inanmayıp araştırmak ne kadar güzel bir duygu Allahım :rolleyes::)
Uğur Dündar'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.İyi ki sizin gibi gazeteciler var Sayın Dündar...
Uğur Dündar mı gerçek ve tarafsız haber yapıyor. Güldürme allah aşkına sayın madımak58.
Her söylenene değilde işime gelene inanıp gelmeyene inanmamak desen daha doğru olurmuş :)
qio gruplaşma olmasın diyorsun ama tarafının belli olması gerekmez mi. Taraf olmazsan bertaraf olurusun.
Mantıklı Salim abi tşk ederim çözüm önerin için.
güzel anlayışın için ben teşekkür ederim yalçın
madımak_58
28.09.2009, 16:53
Uğur Dündar mı gerçek ve tarafsız haber yapıyor. Güldürme allah aşkına sayın madımak58.
Her söylenene değilde işime gelene inanıp gelmeyene inanmamak desen daha doğru olurmuş :)
qio gruplaşma olmasın diyorsun ama tarafının belli olması gerekmez mi. Taraf olmazsan bertaraf olurusun.
Yaw bırak Allah aşkına Sayın Cley :)
Eğer orada ters bir yorum yapmış olsaydı Uğur Dündar,o zaman taraflı diyebilirdiniz belki.Konu inanıp inanmamak değil,insanları zan altında bırakmak.Ben her konuyu her açıdan okuyup araştırıyorum.Sadece kendi düşünceme uygun olanları değil...
Gizli kamerayla ne iyi yapmışta gerçekleri açığa çıkarmış.Bu da benim konuyla alakası olmayan bir konuya yorumum!
Gruplaşma konusuna gelince...
Ya da ben hiç gelmeyeyim :)
Konuya yorum yapan tüm üyelere Saygılar :)
Siyahnur
28.09.2009, 17:30
Iyi yapmis, yanliz onu izlemek beni hep güldürmüstür bu kadarmi yanli yayin yapilir... keske hep firinlarda fare arasaydi :D
tatli-dilli
28.09.2009, 17:44
Ugur Dündar'i begenen biri olarak bu davranisindaki ince nokta ve duyarliliktan ötürü onu tebrik ediyorum
Üzücü olan nokta ise IHA'nin böylesi aci bir kaza sonucunda hayatini kaybeden yillarca onlarin basarisi icin diden bir personelinin bir esyasi karsisinda ailesinden para talep etmesi.
Bu isler vicdan meselesi, gözden irak olan gönüldende silinip gidebiliyormus meger...
Ayrica, gercekten artik cok SIKILIYOR insan sürekli bu parti yandasliklarini, kürt türk, alevilik konularini okumaktan sitede.
Saygi cercevesi icersinde herkes fikrini beyan edebilir,
lakin hic kimse hic kimseye kendi görüsünden farkli diye bir saldirida bulunmamali,
bu sebepten lütfen daha duyarli olalim,
bazen istemeden insanlari kirabiliyoruz...
Samimiyetini tartışmak yersiz.Sonuçta kalbini yarıp,içine bakamadık..Yaptığı iyi bir şey.
Başbakan'ın bayrağı almasını nasıl niyet okuyuculuktan sıyrılıp takdir ettiysek,bunu da öyle yapalım!
İhlas Haber Ajansı da başındaki "ihlas" kelimesinden uzaklaşmış..
titizyiğido
28.09.2009, 19:07
uğur dündar üzerine her türlü yorum yapılabilir bende kendisini şahsen pek haz etmem ama burada duyarlı bi davranışta bulunmuş.....tebrikler........
vayyy beee. bravo size böylesi bir konuda yapılmış bir iyiliğin konu oldugu haberde ugur dündarı kötülemek için hiç üşenmeden googleye yazılmış ismi ve hakkında çıkabilicek kötü bir haber bulunmuş nerden bulunucagıda malumdur tabi..
uğur dündarı yaptıgı bu onurlu davranıstan ve bunca yıllık dürüst habercilik anlayısından ötürü kutluyorum.
Uğur Dündar' da dürüst ilan ettiler vay halimize. Adam 8500 lira verip kamerayı aldı diye. Gizli kameralarla haberler yapıp birçok kişiye iftira atan bu adam değil miydi.
Mdem sen daha duyarlısın , daha dürüstsün 8500 tlyi sen ver kardeşim :)
altuntas58
29.09.2009, 00:34
Ben şahsen Uğur dündarın (bu konu haric)son 1 senedir tarafsız yayın yaptığını düşünmüyorum senelerce hayranlıkla takip ettiğim uğur dündarın şimdilerde patronu Aydın doğanın dümen suyunda kürek cektiğini bir çoğumuz farkındayız eski gazeteciliğinden ödün verdiğini gözlemliyorum lüfen kimse beni partizanlıkla yargılamasın bu benim görüşüm bende herkesin görüşüne saygı duyuyorum İHA ajansının vefasızlığı sayesinde uğur dündar meslektaşına hürmeten ailesine güzel bir jest yaparak dikkatleri üzerine cekmiştir ben uğur dündarın bu hareketini taktirle karşılıyorum yapması gerekeni yapmıştır
sevenler çoğunlukta bendemi sevsem artık bundan sonra
sibelYILMAZ
29.09.2009, 09:06
Anlamakta zorluk çeker oldum artık insanları( belki de hiç anlamıyordum) bu nedir kardeşim neden herşeyden her konudan başka yere sapma ve orayı irdeleyip didikleme ihtiyacı duyuyoruz elbetteki bilmeyini bilgilendirmek yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım fakat bu olayı yada bunun gibi diğer olaylarıda neden bu kadar irdeliyor ve kuyu kazarmış gibi kazıp kazıp duruyoruz kuyuda patates yok sadece toprak üstüde toprak altıda toprak ne arıyoruz anlamadım gitti kardeşim.... Adam güzel bir davranışta bulunmuş ister taktir edersin ister etmezsin niye başka yerlere sapmak başka konulara sapmak ihtiyacı!!! adamın yaptığına, destek olduğuna, inandığına, partisine, artık neyine dil uzatıyorsanız niye?? taktir et yada etme ama konudan sapma.... düşünki araba kullanıyorsun yol çok virajlı sen direksiyonu sağ yerine sola kırarsan şarampole yuvarlanırsın olan olayı görmek basit olanı basit yorumlamak varken içinde başka şeyler aramayın derim ne patates bulursunuz nede doğru yolunuzda gidersiniz......
Mdem sen daha duyarlısın , daha dürüstsün 8500 tlyi sen ver kardeşim :)
Daha duyarlı ve dürüst olduğuma şüphen olmasın ama zengin değilim.
serhat3358
02.10.2009, 14:57
Düşüncelere saygı duymalıyız burda hemfikiriz , yalnız iddalarda bulunarak saygı göstermemizi bekliyorsan çok lüks olur. Uğur DÜNDAR süper bir insandır diyemem çünkü onun hakkında böyle bir fikir belirtmem için yakınen tanımam gerekir , benim dünya görüşüme göre yaptığı eylemler onun hakkında en azından diğerlerinden iyi bir haberci sıfatı çok olmaz. Sen merhumun eşini mağdur edene eleştiri getirmiyorsun , ama mağdur olana yardım edene rahatça iddalarda bulunabiliyorsun , bizim dinimizde bunada fesatlık denir.
Senin dininin ne olduğunu bilemiyorum ama benim dinimden olmadığını düşünüyorum, başta "İHA" yı kınıyorum (aşağılıyorum) dedim, haa kınıyorum kelimesinin ihtiva ettiği içeriğin derinliği "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" misali gibidir, anlaşılan o ki SAZ bölümünü anlamışsın.
Sayın Dündar' ın senin dünya görüşünle örtüşmesi pervasız savunmanın resmidir.
Saygı; Doğru veya yanlışa değil "fikre" gösterilir, bu bir fikirdir, kabul eder veya etmezsin o seni bağlar, toplumu ve bireyleri bağlayan yegane şey saygıdır, ben Sayın Dündar' a saygısızlık yapmadım, kaldı ki yapsamda o topluma mal olmuş isimdir, tolerans payı olmalıdır vede vardır ancak sana yaptığım bir saygısızlık yok yalnız Sayın Dündar' ın senin dünya görüşünle örtüşmesi hasebiyle sende gördüğüm bir avukatlık var.
Helal olsun da...
Bence Cuma namazı kılan öğrencileri suçlu gibi gösterip,çocukların üstüne yürüyen,korkutan ve
bunu gerilim müziğiyle flaş flaş diyerek haber yapanların da (Ve buna benzer bir dolu haber.) "vicdanı donmuş"
gönlüm58
19.11.2009, 20:13
Helal olsun da...
Bence Cuma namazı kılan öğrencileri suçlu gibi gösterip,çocukların üstüne yürüyen,korkutan ve
bunu gerilim müziğiyle flaş flaş diyerek haber yapanların da (Ve buna benzer bir dolu haber.) "vicdanı donmuş"
Bu olayla ne alakası var......O konu başka bir topiçte açılmıstı elestrını orda yaparsın...
Konuyla ilgili yorumumu yaptım mı ? yaptım... (bknz:Helal olsun. )
Konuda "vicdanı donmuş" luktan bahsedilmiş.Ben de aynı şeyin o insanda da olduğunu söyledim.
Konudan koptuğumu sanmıyorum ;)
Eyvallah.
Uğur Dündar' da dürüst ilan ettiler vay halimize. Adam 8500 lira verip kamerayı aldı diye. Gizli kameralarla haberler yapıp birçok kişiye iftira atan bu adam değil miydi.
gizli kameralarla haber yapınca iftira olmuyor adam iftira olmasın diye gizli kameralarla haber yapıyor, o yüzden bu biraz saçma olmuş Cley... Ha onun dışında iftira haberleri var mıdır, pek bilmem... Seyretmem bu adamı çünkü neden seyretmem yanlı yayın yapar bir nebze..
Haa şimdi bu adama yönelik yanlı yayınları görüpte, bir de diğer yanlı medyayı görmemek olmaz.
Bakıyorum bu adama yanlı diyenlerin hiçbiri çıkıpta Samanyolu'na, Kanal 7'ye, ATV'ye, KanalTürk'e, Ülke TV'ye, Kanal 24'e vs yanlı demiyor :) Oysa onlarda yanlı medya. Medyada yandaşlık yapmak adi bir kişilik ürünüdür buna inanırım. Kim yaparsa yapsın...
barikat58
19.11.2009, 20:25
Konular farklı olsada söz konusu aynı kişi ! Bu konu eşeğe vurulan altın semer gibi bi şey,diğer konu normal semer ;)
gizli kameralarla haber yapınca iftira olmuyor adam iftira olmasın diye gizli kameralarla haber yapıyor, o yüzden bu biraz saçma olmuş Cley... Ha onun dışında iftira haberleri var mıdır, pek bilmem... Seyretmem bu adamı çünkü neden seyretmem yanlı yayın yapar bir nebze..
Haa şimdi bu adama yönelik yanlı yayınları görüpte, bir de diğer yanlı medyayı görmemek olmaz.
Bakıyorum bu adama yanlı diyenlerin hiçbiri çıkıpta Samanyolu'na, Kanal 7'ye, ATV'ye, KanalTürk'e, Ülke TV'ye, Kanal 24'e vs yanlı demiyor :) Oysa onlarda yanlı medya. Medyada yandaşlık yapmak adi bir kişilik ürünüdür buna inanırım. Kim yaparsa yapsın...
Türkiyede tarafsız gazete ve tv yoktur.Tarafını çok belli eden az belli eden vardır.
Sayın Urumçi mayıs ayında yazdığım bir yorum.Üye bile değilmişsin sen o zaman...Burda konu Uğur Dündar. Biz sizin yaptığınız gibi konuyu alakasız yerlere çekmiyoruz...
iyi birazda uğur dündar'a değinirken diğer yanlı programcılara ve haber sunucularına değinin o zaman sevgili Cley.
Tamamen yanlı medyayı eleştiriyorsak tek Uğur Dündar'la sınırlı kalmayalım. Evet Uğur Dündar yanlı bir adam bunda mutabıkız ama bu adamdan daha yandaş medya karakterleri ya da karaktersizleri var... Bunlara da değinin lütfen...
MİKAİLOGLU
24.11.2009, 02:33
HELAL OLSUN DA.......
YAPTIĞI DİGER HABERLERİN!!!!! ÜSTÜNÜ ÖRTMÜŞ.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.