Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun "Görevimin başındayım"

SarkiSLa`
28.09.2009, 10:54
Sivasspor taraftarlarına şok yaşatmaya devam ederken teknik sorumlu Bülent Uygun, "Sonuna kadar görevimin başındayım" dedi.

Süper Lig'in 7'nci haftasında Büyükşehir Belediyespor'a İstanbul'da 1-0 yenilen Sivasspor, taraftarlarına şok yaşatırken teknik sorumlu Bülent Uygun, "Sonuna kadar görevimin başındayım" dedi.Geçen 2 yıl 3 büyüklerle birlikte zirve mücadelesi veren Sivasspor, bu sezon geride kalan 7 maçta bir türlü istediği sonuçları alamayarak galibiyete ve 3 puana hasret kaldı.Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle zor günler geçiren kırmızı beyazlı ekip, Trabzonspor, Fenerbahçe, Diyarbakırspor, Manisaspor ve Bursaspor'un ardından cumartesi günü de deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Rakibine son dakika golüyle 1-0 yenilerek bu sezon ligdeki 6'ncı mağlubiyetini alan Sivasspor, 7'nci hafta sonunda topladığı 1 puanla ligin dibine demir attı."BUNU AŞACAĞIZ""Bu kötü gidişler bizi yıldırmayacak" diyen Bülent Uygun, takımına ve futbolcularına sonuna kadar güvendiğini, bu durumdan en kısa zamanda kurtulacaklarını belirtirken şöyle konuştu:"Üzerimizdeki stresi atarak eski Sivasspor'u tekrar taraftarımıza izleteceğiz. Ben ve ekibim sonuna kadar takımımızın başındayız. Tek eksiğimiz galip gelemediğimiz için futbolcularımın strese girmesi. Bunu da bir şekilde aşacağız.

"LİGDE 126 GÜNDÜR GALİBİYETİ YOK

Bu sezon yaptığı 7 maçta 6 mağlubiyet alıp sadece Denizlispor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor, ligde galibiyeti unuttu. Ligdeki en son galibiyetini, geçen sezonun 33'üncü haftasında Gençlerbirliği'ne karşı seyircisi önünde 3-2'lik skorla elde eden Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 126 günde ligde yaptığı 8 maçta galibiyet alamadı. Kırmızı beyazlı ekip, 126 günlük bu süreçte ligde tek beraberliğini Denizlispor karşısında 1-1'le aldı.

Salim58
28.09.2009, 11:01
devam et hoca iyi günleri seninle gördük kötü günleride seninle görüyoruz
adam topu kaleye vurmazda farklı yerlere vurursa bu hocanın mı suçu
düzelecek bekliyoruz beklemeye devam

bilgin_58
28.09.2009, 11:02
Bu bülent Uygun ki;
Bizlere yaşattığı güzel galibiyetler, ve şampiyonluğu bile kılpayı kaçırırken,
Şimdi aynı Bülent Uygun 7 haftada bir beraberlik ve 6 mağlubiyet alması bizlere hiç inandırıcı gelmedi, Bu mağlubiyetlerin perde arkasını merak etmemek mümkün değil

Arif Coşkun
28.09.2009, 11:57
Bu sene çok zor geçecek lig, ve çok kötü bir başlangıç yaptık. 7.Hafta 1 puan çok kötü. Bülentin gitmesi birşey değiştirmez, geçen yılki başarıda da Bülent hoca vardı. Sanırım transfer politikasi tutmadi. Gelenler gidienlerin yerini dolduramadı. Birde sakatlıklar vs. bu hale geldi.
Tabiki bunun arkasına sığınmamak lazım. Ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar. Süper Ligden düşmeyelimde.

itaydas
28.09.2009, 12:13
Dostlarım, hocamız daha önce futbolcularını motive eder sonra sahaya çıkarırdı ve heyecanı vardı. Daha da ileri gideyim, Milli Takım için adı geçiyor idi. Şimdi ne oldu Hocayı anlamaya çalışıyorum. Bazı değerler vardır ki para ile ölçülemez, kesinlikle kötü bir şeyler düşünmek istemiyorum. Acaba diyorum takımımızın bu kadar yükselmesi birilerini rahatsız mı etti? Cer atelyesi ölüm yatağında, dikimevi maalesef gitti, KOCA SİVAS gene cezalandırılıyormu? Yeter artık dayanamıyorum "Öz Sivaslı" olarak.