PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanser Hastaları için


fertelliyim
20.10.2009, 20:28
Arkadaşlar işte Kanser Hastaları için Alternatif yardımcı vitamin iksiri (İlaç değildir)

Beres Csepp Drops

1970 yılında Dr.Jozsef Berese tarafından bulunmuş ve halen tüm Avrupada çok iyi bilinen ve çok sık kullanılan bagısıklık sistemini güclendirici vazgecilmez bir iksirdir.

Yurtdısında saglık problemlerinin asılmasında ,yapılan tedavilerde Beres Csepp ile hastaların bagısıklık sistemleri güclendirilmis ve hastanın iyilesme süreci sırasında güzel gelişmeler elde edilmis ve bunlar kanıtlanmıştır.

Günümüzün en yaygın hastalıkları olan meme kanseri,prostat kanseri,lösemi kan kanseri.HİV virüsü gibi önemli saglık sorunları sayesinde hastaların hergün bagısıklık sistemi zayıflamakta ve yapılan tedaviler kemoterapi yada Radyasyon (ısın) tedavisi gibi durumlarda alınan ilaçların yan etkileri sayesinde bagısıklık sistemi biraz daha yorularak ve bunun yanında kanser hücrelerinin hızlı yayılmaları sayesinde hasta vücudu bu hastalıklara karşı koyamamakta ve malesef hasta kaybedilmektedir.

Beres Drops Plus kanser tedavi edici bir ilac degildir.Sadece vücutta karsılasılan bagışıklık sistemi zayıflıgını güclendirip hastanın tedaviye daha olumlu cevap vermesi icin kullanılacak önemli bir iksirdir.

Kanser yada HİV gibi direkt sağlam hücreleri ele geçirip tüm vucuda çok çabuk yayılabilen hastalıklara karşı ciddi bir önlemdir.Bu hastalıkların getirmiş oldugu vücuttaki mineral ,vitamin kaybı bu sekilde önlenmektedir.

Beres Drops Plus vücutta anti oksidan etkisi gösterip zararlı artıklardan vucudu temizleyip aynı zamanda vücudu güçlendirecek taze hücrelerin üremesine yardımcı olur.Bu da kanser yada HİV gibi hastalıklarda bulunmaz bir nimettir.

Avrupada insanlar hastalık sahibi olmadan günlük hayatın stresine ,yorgunluguna daha direncli olabilmek icin Beres Csepp Drops kullanmaktadırlar.Çok yogun sekilde sigara kullanan insanlarda da günlük vitamin kayıpları ve hücre ölümleri had safhada olup beres sayesinde vücutlarını tazeleme imkanına kavuşmuşlardır.

Salim58
21.10.2009, 11:00
faydalı bi konu. dilerim faydası olacaklara faydası olur bu bilgilerin.

paylaşım için teşekkürler

fertelliyim
21.10.2009, 15:55
Beres Csepp i bende yeni duydum Kanserli bir hasta için Patronum gecenlerde Macaristan'da eczanelerde satılıyormuş 3 kutu getirtti her kututa 4 şişe bulunuyor baş parmak büyüklüğünde ve bunu her kullanışta 1 damla olarak alıyormuş. Bu yazıyıda internette buldum Beres Csepp le ilgili Kanser hastalarının bütün bağışıklık sistemleri çöküyor bu vitamin iksiri yazılanlara bakılırsa hastaların bağışıklık sistemlerini güçlendirip vucudun kendini yenilemesine yardımcı olması.

Dilsad Hatun
21.10.2009, 20:46
Allah(c.c) razi olsun insaAllah faydalanirim . Tesekkurler

58
13.11.2009, 02:11
ya arkadaslar sacmalamayın ya bu kadar sıgmısınız sız.kanserın akc turlusunun oldugunu yada nerede oldugunu nasıl tepkıler verdıgını bılmeden orda burda satılan ılaclardan almayın kullanmayın onermeyınde.
bu konudakı asabıyetımıde maruz gorun cunku yıllardır bu ılletle esım bogusuo.
ama dr lar harıcınde kımsedende medet ummadık.allah doktorlarımızdna razı olsun.kanser ıle ılgılı bırcok tedavı ve yontemler var .sadece bır ılacı ıcıp ıyı olacagım dıye bır sey dusunmeyın.
saygılar..

58
13.11.2009, 02:12
vucudun dırencı ııcnde yesıl yemek ama en onemlııs moral dogal gıdalar .saglıklı dusunce.
saygılar..