PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan'dan100 TL Bağış.

Sivaslilar.Net
15.01.2010, 09:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Suşehri Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Okul Aile Birliğince düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, kermesten elde edilen gelirin okulda bulunan ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını belirtti.

Kermesin, sosyal bir etkinlik olduğunu ifade eden Özdemir, ''Bu sadece bir açılış olarak değerlendirilmemelidir. Açılacak olan kermes aynı zamanda sosyal bir etkinliktir. Kermeste toplanacak gelirler, öğrenciler yararına harcanacak. Bu anlamda hiç kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Elif Yazıcı da, kermesin düzenlenmesinde, esnafın büyük katkısı gördüklerini belirtti.

Yazıcı, kermesteki malzemeler satılana kadar kermesin açık tutulacağını kaydetti.

Kaymakam Özdemir, Belediye Başkanı Sedat Sel, AK Parti İlçe Başkanı Sururi Koçali'nin açılışını yaptığı kermeste, belediye başkanı Sel, kermesin bağış kutusuna 100 TL bağışta bulundu

Sivas Hakikat

EyüphanAydın
15.01.2010, 12:07
100 tl az değil mi başkanım :) Yinede iyi bir para.Teşekkürler başkanım

ottomanmurat
12.02.2010, 21:40
Belediyenin Tirilyonlarca Borcu Var 100 Tl Bile Cok Tutumlu Olmak Lazım.

barikat58
13.02.2010, 08:11
Sağ elin verdigini sol el görmeseydi daha makbul olurdu :) Hakikat heralde bu haberleri haber yazdık demek icin yapıyor !

ayten58
13.02.2010, 10:47
aaayy dün ben bir iş yaptımki uşah yazayımda sizde gülün nasılsa sol elim gördü sizin duymanızdada bir sakınca görmüyorum kapıya bir bacımız geldi allahrızası için denince zaten kapıya gelen boş çevrilmez bende parayı verirken sol elle verdim ve hemen kadına dedim ver parayı kadın şaşırdı niyeki abla dedim sen ver korkma geri vereceğim kadın kör pişman parayı verdi ben paraı aldım sol elimi arkama sakladım sağ elimle kadına uzattım kadın böyle dedi ama ablam sol gördü zaten ya başta sol elinle verdin ben başladım gülmeye oturduk kadınla merdivene nasıl gülüyoruz görseniz sizde gülerdiniz başkanın kide buna benzemiş yahu yinede allah keselerine bereket versin.

ottomanmurat
03.03.2010, 01:41
Ayten Abla Hiç Yoktan Siz Verirken Medya Görmemiş Başka Eller Görmemiş Sizinki Diger Eliniz Görmüş Olacak O Kadar Birde Para Desteli ise O Desteden Çıkarmak Ayırmak için iki El Lazım Mecburen.