PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Danişmentli yıldız kızlar sahnede


Sivaslilar.Net
18.01.2010, 02:15
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği’nde tam 19 yıldır şampiyonluğu kimselere kaptırmayan Danişment İlköğretim Okulu, bugün il birinciliği müsabakalarına başlayacak.
Bu eğitim-öğretim yılında düzenlenecek İl Birinciliği hazırlıklarını tamamlayan Danişment İlköğretim Okulu’nda antrenör Doğan Ardahanlı ilk şampiyonluklarını 1990 yılında aldıklarını söyledi. Ardahanlı, 1990 yılından itibaren peş peşe tam 19 kez şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, “Bu yılda il birincisi olursak, 20. şampiyonluğumuzu elde etmiş olacağız. Bu yılda oldukça iddialıyız” dedi.
Okullarının ününün Sivas sınırlarını aştığına da dikkat çeken Ardahanlı, katıldıkları Türkiye Şampiyonaları’nda 7 kez Türkiye Şampiyonu olduklarını ifade ederek, “Ayrıca 5 kez Türkiye ikincisi ve 3 kez de Türkiye üçüncülüğü elde ettik. Kısacası Danişment İlköğretim Okulu’nu tanımayan yok. Sivas’ta olduğu gibi Türkiye genelinde de her zaman hedefimiz şampiyonluk” dedi.
Ardahanlı okul takımının başarısında emeği geçen başta Okul Müdürü Seyfettin Durmaz’a müdür yardımcılarına ve öğretmenlere teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
Öte yandan Okullar Arası Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda 4 takım erkeklerde ise 9 takım mücadele edecek. 4 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakaların ardından il birincisi olan kız ve erkek takımı Sivas’ı 23-27 Şubat’ta Samsun’da yapılacak grup müsabakalarında temsil edecek.

Sivas Hürdoğan

-aynur58
18.01.2010, 03:45
Danişment ilkokulu..........

Hüzünlendim öğrenim gördüğüm okulun ismini görünce birden gözlerim maziye daldı ve öğretmenim Sn. Bekir Demir ve hanımı olan diğer öğretmenim Sn. Şerife Demir'i hatırlayıp ağlamamak için kendimi zor tuttum....

Ve aslında başarı için yorum yapmam gerekirken bu hüznüm başarıya yorum yapmamı engelledi.

Tebrik etmekle ve başarılarının devamını dilemekle yeteneceğim sadece...