PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerlikaya ilçelerde incelemelerde bulundu


Sivaslilar.Net
03.03.2010, 23:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ak Parti Milletvekili Hamza Yerlikaya, bazı ilçelere giderek vatandaşlarla görüştü “Aranıza, ayağınıza geldim, derdinizi dinleyeceğim” dedi.

Şarkışla, Gemerek, Yeniçubuk, Deliilyas, Altınyayla ve Gürün’e giderek incelemelerde bulunan Milletvekili Yerlikaya, yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve AK Parti’nin genel politikası hakkında açıklamalarda bulundu.
Yerlikaya “ Biz AK Parti milletvekilleri olarak halkın içine iniyoruz, sizlerle birebir görüşüyoruz. Ama geçmişte böyle olmuyordu, amacımız halkımıza ülkemize hizmettir” diye konuştu.

Demokrat Gazetesi

Salim58
04.03.2010, 06:21
halkın içine girip dert dinlmekte büyük başarı.Sayın Vekilimiz sıcak koltuğunu bırakmış ilçe ilçe dolaşıyor .bizde inandık vekilimiz nede güzel çalışıyor diye.

Arif Coşkun
04.03.2010, 08:56
Biraz geç kalmadıkmı, anlaşılan 2011 seçimlerine hazırlık ne kaldı şurada :) Okeeyyyyyy....canlarım benimmm :)

ayten58
04.03.2010, 14:10
bizde yedik dimi enayiyiz ya aptal yerine koyuyorlar halkı sanki tek akıllı kendileri dangalaklar halkta eğer iki gülümseyişle bir el sıkmaya kanarsa demekki halkımızın kafasındada sorunlar var tabii psikolojik sorunlar.

burak5866
04.03.2010, 17:41
milletin derdini dinleyince ne oluyor ki bende dinlerim.sen sivastan kaçan yatırımları ve yapılacak denen yalan projeleri yaptırmak işçin uğraşsaydın sayın vekilim HAMZA YERLİKAYA.

burak5866
04.03.2010, 17:43
ah vekillerden biride benle böyle bi tokalaşmaya gelsede sırası ile teker teker bir hesap sorsamda orayı utancından terk edip gitsin ve aday olmaya bile yüzü kalmasın.

SsİiVvAaSsLlIı
04.03.2010, 17:59
amacımız halkımıza ülkemize hizmettir” diye konuştu.
bence amaçları halkı kandırmaya çalışmaktır...

Kibrisli
04.03.2010, 18:47
halkın içine girip dert dinlmekte büyük başarı.Sayın Vekilimiz sıcak koltuğunu bırakmış ilçe ilçe dolaşıyor .bizde inandık vekilimiz nede güzel çalışıyor diye.

Hakikaten abi söylediğin doğru hatta iki açıdan doğru, Sivas'ta AKP'li vekillerin halkın içerisine girmesi büyük başarı zira yüz bulabilmek bir başarı, bir de yuhlanmadan halkın arasında dolaşmak ayrı bir başarı....