PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köyünü tanit.....

ömer yalcin
28.03.2010, 20:20
Bu sayfada herkes kendi köyünü tanitsin.böylece her köyü daha yakindan taniyabilme imkanimiz olur diye düsünüyorum.Her köyün bir güzelligi vardir diye düsünüyorum.

:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::TANIYALIM:::::::::: :::::::::::::::::::::::::

Ilk ben köyümü tanitmam gerek ama bende köyümü tanimamki taniyan varsa benim köyümü tanitsin. YILDIZELI KAVAK BELDESI....

aysima58
28.03.2010, 21:20
tamam tanıtayımda nasıl içinde hiç yaşamadımki konuk olarak gittim hep üç beş günlüğüne
ama şirin ve sevimli bir köyüm var bildiğiniz gibi ulaşa bağlı yeni karahisar beldesidir köyüm misafirperverdir halı ve kilimcilikde üzerine yoktur köyümün bak bunu iyi bilirim analı kızlı köftesi yufka ekmeği lavaşı giliği tandırı merşhurdur ve ve yemekleri lezizdir allah için güzel yemek yapar hatunlarımız ben omacı çok severim bilmem kaç kişi bilir omacı bu kadar insanlarını pek tanımam merhabam yoktur yalan olmasınzaten kimsemde yok köyümde sadece anne ve babamın kabrine gider geri dönerim.

OSMAN ECE
28.03.2010, 21:26
ulaşa bağlı yapalı köyüm
ne amca kaldı ne dayım
öldü baba kesildi payım
şimdi gurbette gezer dururum

ömer yalcin
28.03.2010, 21:32
ulaşa bağlı yapalı köyüm
ne amca kaldı ne dayım
öldü baba kesildi payım
şimdi gurbette gezer dururum

Abicigim ne güzel söyledin yüregine saglik

OSMAN ECE
28.03.2010, 21:44
teşekkür ederim ömer bey yiğenim

aysima58
28.03.2010, 21:54
osman abi be benim köyümdede kimsem kalmadı bana söylermisin rica etsem bi dörtlük bu arada ağzına yüreğine sağlık harika olmuş şiirin
abi sen zaten süpersin maşallah allah sizi başımızdan eksik etmesin
sizi dedim çünkü birde yengemiz var ellerinizden öpüyorum hemşerilerim benim.

ömer yalcin
28.03.2010, 22:03
Bizim köydede kimse kalmadi,cogu yurt disinda zaten yarisida Izmire yerlesti
ama yinede tüm köylüler köye büyük katkilari olur yani her kes bir sekilde köye yatirim yaparlar,her izine gittigimde köyün icinden gecerim köyde her sey mevcuttur,bakalindan internet kaffesine kadar var yani bunlari gördüm.
köy icinde yollar asvaltlidir.

OSMAN ECE
28.03.2010, 22:16
osman abi be benim köyümdede kimsem kalmadı bana söylermisin rica etsem bi dörtlük bu arada ağzına yüreğine sağlık harika olmuş şiirin
abi sen zaten süpersin maşallah allah sizi başımızdan eksik etmesin
sizi dedim çünkü birde yengemiz var ellerinizden öpüyorum hemşerilerim benim.

sevgili hemşerim sevgi ile yengende bende öpüyoruz
ilginize çok teşekkür ederim

dağın içimi abbaskaninmi köyünüz
adınızı bilmiyorum kimler soyunuz
misafirliğe gelsek varmı çayınız
söyle hele o iki köyün hangisindensin

ömer yalcin
28.03.2010, 22:38
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Buda bizim köyün avcisiymis .............

OSMAN ECE
28.03.2010, 22:45
rasgele avcı kardeş dertlerimi debreştirdin çok koşturdum dağ tepe
av peşinde

serhat_58
28.03.2010, 22:57
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

sivas merkez guney köyü, simdiki hanesi 450den fazla

GÖVDELİ
28.03.2010, 23:08
ben köyümü bölümler halinde anlatacam ; köyümüz SİVASIN GÜRÜN İLÇESİNE BAĞLI YAZYURDU BUCAK MERKEZİ;malatya kayseri kara yolu üzerinde ana yola 150 metre olup gürün ilçe merkezine uzaklığı 39km sivasa uzaklığı 190 km dir küyümüzde bir sağlık ocağı bir ilk öğretim okulu bir karakol ptt satrali mevcut olup köyümüz 80 haneden ibarettir dışarıya çok göç veren köylerin başında gilr köyümüz eskiden ermeni köyü imiş köyümüzün mevkiinde birçok ermeni harabeleri vardır köyümüzde bir aygır gölü vardır hüyükler vardır devlet sit alanı ilan etti birkaç küçük çaplı göl vardır berdi gölü yıldırım gölü bunları bir sonraki bölümlerde efsanelerini anlatacam köyün geçimi tarım ve hayvanclıktır kırsal kesimdir köyümüzde bir ırmak vardır yanı süre çok yer atı kaynağı vardır köyümüzde 1974büyük deprem geçirmiş afet evleri vardır köyümüzde tüm cep telefon vericileri vardır köyümüze 26 tane köy bağlıdır şimdilik bukadar devam edecez

ömer yalcin
28.03.2010, 23:40
Gitmesekte görmesekte iste o köy benim kavak köyüm ...:):)

serhat_58
28.03.2010, 23:44
Gitmesekte görmesekte iste o köy benim kavak köyüm ...:):)

emmi koye gidilmezmi:)

ömer yalcin
29.03.2010, 04:14
Yillar oldu köyüme gitmeyili ya ,Serhat inanki cok özledim Allah nasip ederse Sevdigimi koluma takip giderim bu yaz,

Sizin köyde Polis varmi

eserikli
29.03.2010, 07:01
köyüme hiç gitmedim bilmiyorum tanıtamıycam sivas a bile 10 yıl sonra bu yıl gittim sözü aysima kontez e bırakıyorum o tanıtsın buyrun aysima hanım

ömer yalcin
30.03.2010, 16:44
Bu da bizim köyün boz essegi......

SEVDALI
01.04.2010, 20:32
Köyüm yok benim ne olacak,Sivas merkezdenim. cok özledim sivasimi.

ömer yalcin
30.04.2010, 00:39
Bizim köyün cobani ,ama ismi ne bilmiyorum.

ismail 58
30.04.2010, 03:17
Sivas merkeze baglı Hayırbey Köyü,
Halk arasında söylenişi Gayırbe dir.
İl merkezine 25 km uzaklıktadır.
60 hane civarında,
Aile olarak köyle bir baglantımız olmamakla beraber sülale olarak emmilerim köydedir.
İzin günlerimin birkaç haftasında köyde olmaktan büyük keyif ve mutluluk duyarım.