PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suşehri’ne yeni mesire alanı yapılıyor


Sivaslilar.Net
13.04.2010, 07:58
Suşehri Belediyesi, mesire alanı yapımı için çalışma başlattı.

Suşehri Belediyesinin ilçe merkezinde başlattığı yeni parkların inşaat çalışmalarının ardından Cami Orta Mahallesi Derebağ mevkisi Kösedağ deresinde mesire alanı yapımı için yol açma çalışmalarına başladı.
Yaklaşık 1.5 kilometre olacak yol açma çalışmalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçe halkına yakışır mesire piknik alanı ve yürüyüş yollarının da yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.
Öncelikli olarak şu anda halen devam eden yolun açılmasıyla bu yolun yürüyüş yolu haline getirileceğini belirten Sel, “İlçe merkezimiz de bulunan parklarımızın yapımına başlamış bulunmaktayız. Ama maalesef halkımızın hafta sonları gidebileceği yürüyüş yolları ve piknik alanları olmadığı için Derebağ mevki Kösedağ deresi üzerine mesire alanlarının yapımına başlamış bulunmaktayız. Bizler ilçe halkımız tarafından seçilmiş bir belediye başkanı olarak sözlerimizin arkasında duracağımızı ve en iyi hizmetleri Suşehri'ne getireceğimizi söz vermiştik. Bu nedenle 2009 yılında dediğimiz gibi 2010 yılında Suşehri'ni şantiye haline getireceğimizi söz vermiştik. İşte çalışmalarımıza başladık. Halkımız bizlere güvensin. Bunlar daha bir başlangıçtır. Şu anda ilçemizde mezbahanenin inşaat çalışmaları genişletilecek olan yollarda taş duvar örme çalışmaları, ilçe merkezinde bulunan yeni parkların yapım çalışmaları ve 2009 yılında kış nedeniyle yarım bıraktığımız içme suyu ishale hattı döşeme çalışmalarımız devam etmektedir. Halkımızın biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Çünkü Suşehri bizim, başka Suşehri yoktur. Biz de hizmet aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sivas Hürdoğan.