PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail'e Hacker Tepkisi


_DuMaN_58
01.06.2010, 17:10
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Filistin'e insani yardım götüren gemilere saldırıda bulunan İsrail'in bu hareketine eleştiriler her platformdan devam ediyor. Bakın bu olaya hacker'lar nasıl bir karşılık verdi.

İsrail ordusunun abluka altındaki Filistin'e kıyafet, yiyecek ve ilaç taşıyan gemilere el koyması dünya çapında büyük tepki görmeye devam ediyor. Yapılan saldırıda sivillerin de zarar görmesi müslümanlar başta olmak üzere birçok farklı siyasi ve dini grubun olayı protesto etmesini sağladı.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Olaya herkes kendi yeteneğiyle tepki gösteriyor
Sitelere girenler protestoyla karşılaştı
Türkiye ise hemen her platformda tepkisini en çok gösteren ülkelerin başında geliyor. Dün, Facebook profil resimlerini değiştirerek olayı protesto eden Türk internet kullanıcılarına hacker'lardan da destek gelmeye başladı.
Bu duruma en iyi örneklerden biri de KabusTR adlı hack grubu. Dün olayın duyulmasıyla birlikte İsrail'in önemli sitelerini ele geçirmeye başladılar. İsrail kökenli bu sitelere giren kullanıcılar ise olayı protesto eden ve Atatürk'ün sözlerini içeren geçici sayfalarla karşılaştı. Ülkemizdeki diğer hacker grupları da bu konuda saldırılarda bulunmaya devam ediyor. Şu anda geçici ya da kalıcı olarak onlarca İsrail kaynaklı web sitesi ele geçirilmiş durumda.