PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AYYILDIZ ÝLKÖÐRETÝM OKULU(VAN--BAÞKALE)

65serdal58
19.09.2010, 19:13
Merhaba ben SERDAL YILDIZ.Van/Baþkale’de okul müdürlüðü yapýyorum.Meslek hayatýmýn 5.yýlýndayým.Buraya gelmeden önce gerek üniversite’de gerekse televizyonlarda Doðu ve Güneydoðu Anadolu’da öðrenci olmanýn zorluðunu gösteren bir þeyler gördüðümde hep içim sýzlardý.Buraya gelince içimin sýzýsý arttý;fakat kendi kendime ‘’birilerinin bir þeyler yapmasý gerekiyor’’ dedim.Yani düþünün bir kere , kader size sizin seçiminiz olmayan bir hayatý dayatýyor ve siz baþka hayatlardan bihaber olduðunuz için her þey size olaðan geliyor.Geçen gün düþündüm biraz.Burada doðan çocuðun Sivas’ta doðan çocuktan ne farký var,ya da Ankara’da, Trabzon’da, Samsun’da,Antalya’da…Çok farký var dedim sonra kendi kendime.Burada 250 kiþilik okula 490 öðrenci devam ediyor.Sonra 90 kiþilik sýnýflarda –artýk ne derece eðitim denirse- eðitim veriliyor.Ben 1.sýnýf öðretmeniyim.Sýnýfýmda kayýtlý 83 öðrenci var.Bize üniversitedeyken Amerikan menþeili kitaplar okutulurdu.Güzel yurdumun imkanlarýndan ya da imkansýzlýklarýndan habersiz olan o Amerikalý yazarlar ideal sýnýfýn 20-25 kiþiden oluþmasý gerektiðini savunurlardý.Bizde hayatý bilmediðimizden üniversitedeyken adamlar ne kadar akýllý,ne güzel düþünmüþler derdik.Hele birsi vardý.Neydi adý…Buldum…Keller…Þey diyordu…Bireyselleþtirilmiþ eðitim sistemi…Ýlahi Keller sen adamý öldürürsün.Ders 40 dakika sýnýf 80 kiþi.Gel de sen uygula bakalým.Aslýnda kalabalýk þimdilik ilk problemimiz deðil.Problem ders araç gereçleri.Öðrenciler ders esnasýnda silgi,kalem,defter,boya gibi eksiklerini yan þubedeki kardeþlerinden istemek için yanýnýza geliyorlar.Ýlk baþlarda tebessümle karþýladýðým bu olaylar zamanla sýradanlaþmaya baþladý ki bende bundan korkuyordum.Bu hiç olaðan bir durum deðil ve alýþýlmamasý gerekiyor.Sivaslý bir hemseriniz olarak yardýmlarýnýzý esirgemezseniz çok minnettar olurum..Zaman ayýrdýðýnýz için tekrar teþekkür ederim.SAYGILARIMLA…

SERDAL YILDIZ
VAN/BAÞKALE
AYYILDIZ ÝLKÖÐRETÝM OKULU

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]******

.............................. ...

.............................. .............................. ..

bilal kose
19.09.2010, 19:21
Gercekten zor bir durum Allah yardimciniz olsun nasil bir yardim olacaksa tam olarak bilmiyorum ama elimden gelen neyse seve seve yardimci olmaya calisirim serdal kardesim

65serdal58
19.09.2010, 19:28
Gercekten zor bir durum Allah yardimciniz olsun nasil bir yardim olacaksa tam olarak bilmiyorum ama elimden gelen neyse seve seve yardimci olmaya calisirim serdal kardesim

gönlünüzden yüreðinizden ne koparsa

defter kalem silgi boya....

goramaz
19.09.2010, 19:32
sayýn hocam çok haklýsýnýz(gerçi hocam sözüne kýzýyorsunuz ama Hoca Ýlimde derinleþip delilleriyle bilen insan anlamýnda kullanýlan bir kelime hüccet (delil) ten gelir ama zamanla kullaným alaný dýþýna çýkmýþ) Ben kendi adýma size söz veriyorum hocam en kýsa zamanda göndereceðim ama öðrencilerimizin kullanmadýklarý araç gereçler ama kullanýlaiblir durumda olanlar gönderilebilir.

nnot: Öðretmenlik kesinlikle kitaplar öðrenilmiyor sýnýfta öðreniliyor.

65serdal58
19.09.2010, 19:38
henüz 1.sýnýf öðretmenimiz gelmedi, kpss iptali bizi zor durumda býraktý,ben derse girmek zorunda kaldým,inþallah bu hafta gelir öðretmenimiz ,,,

gerçekten çocuklar zor durumda,,,

sayýn hocam çok haklýsýnýz(gerçi hocam sözüne kýzýyorsunuz ama Hoca Ýlimde derinleþip delilleriyle bilen insan anlamýnda kullanýlan bir kelime hüccet (delil) ten gelir ama zamanla kullaným alaný dýþýna çýkmýþ) Ben kendi adýma size söz veriyorum hocam en kýsa zamanda göndereceðim ama öðrencilerimizin kullanmadýklarý araç gereçler ama kullanýlaiblir durumda olanlar gönderilebilir.

nnot: Öðretmenlik kesinlikle kitaplar öðrenilmiyor sýnýfta öðreniliyor.

allah razý olsun sizden,,,kullanýlmýþ olmasý hiç sorun deðil,,materyal olsun yeter ki

ben onlarý cennet yaparým çocuklarýma

goramaz
19.09.2010, 19:50
Bundan hiç þüphem yok öyle olmasa orada çalýþmazdýnýz bilirim oralarý çünkü ASIL SÝZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

KARAMELLL58
19.09.2010, 20:22
elimizden ne geliyosa yapalým ben çevremdekilerlede konuþurum göndeeririz böyle bir konu açtýðýn içinde teþekkürler

bilal kose
19.09.2010, 20:25
Bu konuyla ilgilenelim arkadaslar cocugumuzun fazladan kullanmadigi materyallarini tekrar egitime kazandirarak bir cok cocugun gelecigini kazanalim.

65serdal58
19.09.2010, 20:28
elimizden ne geliyosa yapalým ben çevremdekilerlede konuþurum göndeeririz böyle bir konu açtýðýn içinde teþekkürler

çok teþekkür ederim çokkkkkkkkkkkkkkk

Bu konuyla ilgilenelim arkadaslar cocugumuzun fazladan kullanmadigi materyallarini tekrar egitime kazandirarak bir cok cocugun gelecigini kazanalim.

serçe paramaðýnýzýn yarýsý kadar olan kalemlerle yazý yazdýrýyoruz,

düþünün!!!o bile bizde iþ görür

KARAMELLL58
19.09.2010, 21:28
ya öðrencilerin ufacýk mutluluðu okumasý için herþeyee deðer elimizden geleni yapalým ne olurrr

çevremdeki herkesede söylüyorumm gerçekten böyle bir konu açtýðýn için saðol hiç deðilse ufakta olsa yardýmýmýz olsun

barikat58
19.09.2010, 21:32
Bu okul ilçedemi köydemi ?

65serdal58
19.09.2010, 21:36
Bu okul ilçedemi köydemi ?

BARÝKAT KARDEÞÝM OKULUMUZ BAÞKALE MERKEZDE???

barikat58
19.09.2010, 21:45
Tamam ben bi çevreme bakýyým size dönerim...

65serdal58
19.09.2010, 21:47
Tamam ben bi çevreme bakýyým size dönerim...

çok saol kardeþ çok saol

doðan bulut58
20.09.2010, 08:50
serdar kardeþim bu þerefli görevden öncelikle baþarýlar dilerim öðretmenlik kutsal bir görevdir
kardeþim tabiðki yardým edelim baþým üsdüne netür yardým nasýl yardým ve nasýl gönderecez onu öðrenelim sizden ben þuan acil ilçeye gitmek zorundayým gelince daha geniþ bir bilgi alalým baþým üsdüne hocam yaparýz tabiðki

65serdal58
21.09.2010, 23:02
okul öðretmenlerimizle beraber yaptýðýmýz okulu boyama çalýþmasý:D

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

hafta sonundan görüntüler.......:D

bilal kose
21.09.2010, 23:18
Kolay gelsin hocam Allah yolunu acik etsin insallah bizimde bir katkimiz olur elbet.

65serdal58
21.09.2010, 23:19
Kolay gelsin hocam Allah yolunu acik etsin insallah bizimde bir katkimiz olur elbet.

allah razý olsun

doðan bulut58
22.09.2010, 11:06
serdar kardeþim lütfen acil olarak iletiþime geçelim 3 büyük koli giysi hazýrladým nasýl göndereceðim onunla ilgili bilgi verin lüfen doðunun tüm otobüsleri benim evimin önünden geçiyor oradan bir sýkýntý yok vana göndere bilirim siz oradan aldýrabilirmisiniz lütfen irtibata geçelim bunlarý bir alýn devamlý gönderecem saygý deðer ocam baþarýlar

saygýlar

barikat58
22.09.2010, 12:33
SERDAL YILDIZ
VAN/BAÞKALE

olarak adresi yazsak elinize ulaþýrmý hocam ? Yarýn hikaye kitaplarýmýz yola cýkacak adres böyleyse.önümüzde ki hafta baþýnada kýsmet olursa kýrtasiye malzemelerini göndereceðiz...

65serdal58
22.09.2010, 13:34
SERDAL YILDIZ
VAN/BAÞKALE

olarak adresi yazsak elinize ulaþýrmý hocam ? Yarýn hikaye kitaplarýmýz yola cýkacak adres böyleyse.önümüzde ki hafta baþýnada kýsmet olursa kýrtasiye malzemelerini göndereceðiz...

allah razý olsun gardaþ

serdar kardeþim lütfen acil olarak iletiþime geçelim 3 büyük koli giysi hazýrladým nasýl göndereceðim onunla ilgili bilgi verin lüfen doðunun tüm otobüsleri benim evimin önünden geçiyor oradan bir sýkýntý yok vana göndere bilirim siz oradan aldýrabilirmisiniz lütfen irtibata geçelim bunlarý bir alýn devamlý gönderecem saygý deðer ocam baþarýlar

saygýlar

abi ilgn için saol,,,ben seni msn de ekledim

allah razý olsun

doðan bulut58
22.09.2010, 17:01
allah razý olsun gardaþ

abi ilgn için saol,,,ben seni msn de ekledim

allah razý olsun

bende ekledim caným kardeþim derhal irtibata geçelin gönderelim van otobüslerine vereyim

65serdal58
22.09.2010, 17:33
tamam abi.........

LaEdri
22.09.2010, 18:00
Kolay gelsin Öðretmenim.Askerin,polisin,hem þirenin olmadýðý yerlerde bile öðretmen vardýr.Bu iþ gönül iþi aslýnda,sevgi iþi.Gönül dýþýnda hangi güç size oralarý boyatabilir yoksa!Emeðinize saðlýk!

Kardelencicegi
22.09.2010, 18:43
Icim bir tuhaf oldu. her imkani bulup okuldan kacanlar.
Her zorluga ragmen okmaya calisanlar.

Hayat ne garip. Degerlim kardesim Bizimle paylastiginiz icin tsk ederim.

Benim okuyunca icim sizladi. gözlerim doldu.

Anne Babadan sonra Ögretmenlerin hakki ödenmez.
Rabbim sizi sevdiklerinize bagislasin, icinizdeki bu insani
degerleri & sevgiyi hic kaybetmemeniz dilegiyle.

Basarilarinizin devamini dilerim.

ibolyacaner
22.09.2010, 20:47
can arkadaþým;
biz öðretmen arkadaþlar birþeyler topladýk,okul koruma derneðinden de biraz destek aldýk.bir aksilik olmazsa öðlen veriyorum kargoya,o mükemmel çocuklarý bizim yerimize bolca gözlerinden öp,yalnýz deðilsiniz oralarda bunu bil,
allaha emanet olun,öðretmen arkadaþlara selamýmýzý iletirsin

65serdal58
22.09.2010, 22:00
Kolay gelsin Öðretmenim.Askerin,polisin,hem þirenin olmadýðý yerlerde bile öðretmen vardýr.Bu iþ gönül iþi aslýnda,sevgi iþi.Gönül dýþýnda hangi güç size oralarý boyatabilir yoksa!Emeðinize saðlýk!

allah razý olsun,dediðiniz gibi bu iþ gönül iþi,elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edicez,
umarým bu iþte allah bizi utandýrmaz

Icim bir tuhaf oldu. her imkani bulup okuldan kacanlar.
Her zorluga ragmen okmaya calisanlar.

Hayat ne garip. Degerlim kardesim Bizimle paylastiginiz icin tsk ederim.

Benim okuyunca icim sizladi. gözlerim doldu.

Anne Babadan sonra Ögretmenlerin hakki ödenmez.
Rabbim sizi sevdiklerinize bagislasin, icinizdeki bu insani
degerleri & sevgiyi hic kaybetmemeniz dilegiyle.

Basarilarinizin devamini dilerim.

çok saol ablacým,allah razý olsun sizlerden

can arkadaþým;
biz öðretmen arkadaþlar birþeyler topladýk,okul koruma derneðinden de biraz destek aldýk.bir aksilik olmazsa öðlen veriyorum kargoya,o mükemmel çocuklarý bizim yerimize bolca gözlerinden öp,yalnýz deðilsiniz oralarda bunu bil,
allaha emanet olun,öðretmen arkadaþlara selamýmýzý iletirsin

çok saol ibolya,allah razý olsun sizlerden
gönülleri bizle olan herkese selam söyle

bilal kose
23.09.2010, 20:04
Herkesden allah razi olsun gercekten gururu verice onur verici girisimleriniz var iste sivaslinin farki iste sivaslilar netin farki bende gereken yerlere bas vurdum serdal ulastirma kolayligi olacak galiba insallah gereken malzemelerin cogu iki hafta icinde elinde olur

65serdal58
23.09.2010, 23:25
Herkesden allah razi olsun gercekten gururu verice onur verici girisimleriniz var iste sivaslinin farki iste sivaslilar netin farki bende gereken yerlere bas vurdum serdal ulastirma kolayligi olacak galiba insallah gereken malzemelerin cogu iki hafta icinde elinde olur

biz sadece aracýyýz,,,

allah sizlerden bin kere razý olsun.

buralarda yalnýz olmadýðýmýzý hatýrlattýnýz,,,

iyi ki varsýnýz,,,

iyi ki sizleri tanýmýþým,,,

çok teþekkür ederim sivaslilar.net ailesi ve üyelerine çokkkkkkkkk

Kardelencicegi
23.09.2010, 23:52
Serdal Kardes iyiki bende seni tanidim, diyorum kendi adima..

Allah razi olsun sizden.

65serdal58
24.09.2010, 21:31
Serdal Kardes iyiki bende seni tanidim, diyorum kendi adima..

Allah razi olsun sizden.

allah sizlerden razý olsun ablacým

ANA SAYFADAN VE ÖZELDEN BÝZE DÖNEN HERKESE BÝNLERCE KEZ TEÞEKKÜRLER

altuntas58
24.09.2010, 23:07
Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öðretmen ve eðiticileri, sizler yetiþtireceksiniz, yeni nesil sizin eseriniz olacaktýr. Eserin kýymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlýðýnýz derecesiyle mütenasip bulunacaktýr.Ne mutlu Türküm diyene!
atatük

Ne mutlu bizeki sizin gibi vefakar,cefkar öðretmenlere sahibiz serdal hocam talebeleriniz için baþlattýðýnýz bu kampanyada inþallah hedefinize ulaþýrsýnýz

65serdal58
25.09.2010, 18:31
Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öðretmen ve eðiticileri, sizler yetiþtireceksiniz, yeni nesil sizin eseriniz olacaktýr. Eserin kýymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlýðýnýz derecesiyle mütenasip bulunacaktýr.Ne mutlu Türküm diyene!
atatük

Ne mutlu bizeki sizin gibi vefakar,cefkar öðretmenlere sahibiz serdal hocam talebeleriniz için baþlattýðýnýz bu kampanyada inþallah hedefinize ulaþýrsýnýz

inþallah hedeflerimize ulaþýrýz abi

[img src=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]]

YENÝ FOTOÐRAFLARIDA EKLEDÝM,,,
ÇOK ÞÜKÜR BOYAYIDA BÝTÝRDÝK

FEDAKAR ÖÐRETMENLERÝME SONSUZ TEÞEKKÜRLER

ibolyacaner
25.09.2010, 22:59
fedakar öðretmenler;
emeðinize saðlýk arkadaþým

kronik
27.09.2010, 16:12
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

5+1 sinema ses sistemi

65serdal58
28.09.2010, 23:18

5+1 sinema ses sistemi

MÜKEMMEL BÝR ÞEKÝLDE ZÝL SÝSTEMÝ DÖÞENÝR BUNUNLA,

TEÞEKKÜR EDERÝZ:)

aysima58
29.09.2010, 03:29
serdalcým elimden geleni yapmaya hazýrým kardeþim nasýl göndereceðimi yaz yeter .

65serdal58
29.09.2010, 10:53
serdalcým elimden geleni yapmaya hazýrým kardeþim nasýl göndereceðimi yaz yeter .

abla çok saol ilgin için

65serdal58
30.09.2010, 23:49
.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ............................
AYYILDIZ SPOR KULÜBÜ

OKULUMUZ BÜNYESÝNDE KURULAN AYYILDIZ SPOR KULÜBÜNÜN MALZEME

ÝHTÝYACININ KARÞILANMASINDA BÝZE BÜYÜK DESTEKLERÝ OLAN

SÝVAS 4 EYLÜL SPOR KULÜBÜ BAÞKANI SAYIN ADNAN YÜZBAÞIOÐLU'NA,

SAYIN HASAN ELAGÖZ'E, SAYIN MURAT KALENDER'E,

TFF SÝVAS ÝL TEMSÝLCÝSÝ HAYRETTÝN YILDIZ'A ve MADDÝ MANEVÝ

HER ZAMAN BÝZÝM YANIMIZDA OLAN TFFHGD SÝVAS ÞUBESÝ ESKÝ

YÖNETÝCÝLERÝNDEN VE FAAL ÝL GÖZLEMCÝLERÝNDEN SAYIN SAVAÞ YILDIZ'A

SONSUZ TEÞEKÜRLERÝMÝZÝ SUNARIZ....

altuntas58
30.09.2010, 23:55
inþallah hedeflerimize ulaþýrýz abi

[img src=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]]

YENÝ FOTOÐRAFLARIDA EKLEDÝM,,,
ÇOK ÞÜKÜR BOYAYIDA BÝTÝRDÝK

FEDAKAR ÖÐRETMENLERÝME SONSUZ TEÞEKKÜRLER

Serdalcýðým bu gün bir tv kanalýnda çok kýsa süreli okulu boya badana yapan öðretmen grubunu gördüm yoksa onlar sizmiydiniz?

65serdal58
01.10.2010, 00:01
Serdalcýðým bu gün bir tv kanalýnda çok kýsa süreli okulu boya badana yapan öðretmen grubunu gördüm yoksa onlar sizmiydiniz?

yok abi,biz deðiliz.

bizde sadece foto vardý

65serdal58
04.10.2010, 10:21
ÝBOLYA;
GÖNDERDÝÐÝNÝZ MALZEMELER ELÝMÝZE ULAÞTI,
ÇOK SAOL CANIM ARKADAÞIM ÇOK SAOL

Kardelencicegi
04.10.2010, 14:59
Umarim istediginiz gibi olumlu sonuclar alirsiniz bu kampanyadan degerli kardesim.
Rabbim emeginizi bosa cikarmasin INSALLAH.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

65serdal58
05.10.2010, 21:00
[QUOTE=Kardelencicegi;582850]

Umarim istediginiz gibi olumlu sonuclar alirsiniz bu kampanyadan degerli kardesim.
Rabbim emeginizi bosa cikarmasin INSALLAH.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

INSALLAH ABLACIM ÝNÞALLAH

goramaz kardeþim,,,

allah sizlerden binkere razý olsun,,,

göndermiþ olduðunuz þeyler elimize ulaþtý akþam üzeri,,,

okadar kýymetli ki bizler için onlar,,,

emeðinize yüreðinize saðlýk,,,

65serdal58
15.10.2010, 22:56
GÖNDERMÝÞ OLDUÐUN YARDIMLARIN BÝZE ULAÞTI KARAMELL58,,,

HERÞEY ÝÇÝN ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝZ

.............................. ........................
OKULUMUZUN 2.ETAP BAHÇE ASFALT ÇALIÞMASI BAÞKALE KAYMAKAMLIÐI,ÝLÇE MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLÜÐÜ,T.C.K.
BAÞKALE ÞEFLÝÐÝNÝN BÜYÜK GAYRETLERÝ VE T.C.K PERSONELÝNÝN KATKILARIYLA TAMAMLANMIÞTIR.

([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

65serdal58
19.10.2010, 21:57
gelen yardýmlarýn,çocuklarýn gözlerinde yüreklerinde býraktýðý izi görsel olarak yayýnlayacaðým

ibolyacaner
20.10.2010, 19:33
ÝBOLYA;
GÖNDERDÝÐÝNÝZ MALZEMELER ELÝMÝZE ULAÞTI,
ÇOK SAOL CANIM ARKADAÞIM ÇOK SAOL

sen saol serdal,bize bu imkaný verdiðin için.haftaya da birþeyler ayarlýyorum öðretmen arkadaþlarla beraber,sana ulaþýrým,kendine çok iyi bak arkadaþým

65serdal58
20.10.2010, 19:51
sen saol serdal,bize bu imkaný verdiðin için.haftaya da birþeyler ayarlýyorum öðretmen arkadaþlarla beraber,sana ulaþýrým,kendine çok iyi bak arkadaþým

sizlerle herþey daha da güzel ibolya,çok saolun

.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ......

sevgili kronik;
okulun zil sistemi için göndermiþ olduðunuz 5+1 ses sistemi elimize ulaþtý...
emeklerinize yüreklerinize saðlýk

kronik
21.10.2010, 08:07
Güle güle ve iyi günlerde kullanýn

Kardelencicegi
21.10.2010, 11:41
Rabbimin katinda cok sevap kazaniyorsunuz kardesim.
Rabbim arzuladiginiz gibi bir sonuc almaniz icin yar & yardimsiniz olsun.
Buradan aldiginiz yardimlari okudukca Inanin siz takdir ediyorum.

Bu yaptiginiz cok örnek bir davranis .

65serdal58
21.10.2010, 20:56
Güle güle ve iyi günlerde kullanýn

EMEKLERÝNÝZE SAÐLIK

Rabbimin katinda cok sevap kazaniyorsunuz kardesim.
Rabbim arzuladiginiz gibi bir sonuc almaniz icin yar & yardimsiniz olsun.
Buradan aldiginiz yardimlari okudukca Inanin siz takdir ediyorum.

Bu yaptiginiz cok örnek bir davranis .

BENÝ YALNIZ BIRAKMADIÐINIZ ÝÇÝN TEÞEKKÜR EDERÝM ABLACIM

doðan bulut58
21.10.2010, 21:06
hocam okulunuzun sitesini ziyaret ettim hocam yaptýklarýný gördüm bir sivaslý olarak seninle gurur duydum sivasýmýn yetiþdirdiði deðerli hocam emeðine saðlýk allahým emeðini boþa çýkarmaz inþallah

Kardelencicegi
25.10.2010, 17:10
Degerli kardesim serdal yeni, olumlu haberleriniz bekliyorum.
Umarim tam olarak amaciniza ulasirsiniz.
Rica etsem size ulasmak icin bir adres verirmisiniz.

goramaz
25.10.2010, 17:19
Bugün vallahi sizi ve kalabalýk sýnýflara dersegirenleri daha iyi anladým. Sýnýfa birgirdim 40 kiþi þok oldum . Ayaklarýmilerliyor gönlüm geri gidiyor. ne gündü. Allah yardýmcýnýz olsun.

altuntas58
25.10.2010, 18:17
Öðretmenlik zor zanaat iþiniz her alanda zor allah yardýmcýnýz olsun

65serdal58
25.10.2010, 20:49
Bugün vallahi sizi ve kalabalýk sýnýflara dersegirenleri daha iyi anladým. Sýnýfa birgirdim 40 kiþi þok oldum . Ayaklarýmilerliyor gönlüm geri gidiyor. ne gündü. Allah yardýmcýnýz olsun.

kalabalýk sýnýfta ders yapmak gerçekten zordur hocam,

allah bütün öðretmenlerin yardýmcýsý olsun

Öðretmenlik zor zanaat iþiniz her alanda zor allah yardýmcýnýz olsun

saol abi:)

Degerli kardesim serdal yeni, olumlu haberleriniz bekliyorum.
Umarim tam olarak amaciniza ulasirsiniz.
Rica etsem size ulasmak icin bir adres verirmisiniz.

ablacým bu kampanyadan çok olumlu dönütler aldýk,allah razý olsun ilgilenenler ,bilgi almak isteyenler,ne gönderebiliriz diyenler,nasýl yardýmcý olabiliriz diyenler hatrý sayýlýr þekilde çoðaldý,,,

emeklerimiz boþa gitmeyeceðini çok güzel bir þekilde öðrendik,,,

allah herkesten razý olsun

65serdal58
30.10.2010, 00:23

BAÞKALE ÝLÇE STADYUMUNDA YAPILAN CUMHURÝYET BAYRAMI TÖRENÝNDEN

GÖRÜNTÜLER

altuntas58
30.10.2010, 12:38
Ayyýldýz ilköðretim okulu öðrencileri ve öðretmenleri hepinizin Cumhuriyet bayramýnýz kutlu olsun

65serdal58
31.10.2010, 22:28
Ayyýldýz ilköðretim okulu öðrencileri ve öðretmenleri hepinizin Cumhuriyet bayramýnýz kutlu olsun

teþekkür ederim abi,bütün ulusumuzun cumhuriyet bayramý kutlu olsun

65serdal58
09.11.2010, 23:16
KALBÝMÝZDESÝN

altuntas58
10.11.2010, 00:25

Atam izindeyiz seni tekrar rahmet ve minnetle anýyoruz

65serdal58
24.11.2010, 22:00
AYYILDIZ ÝLKÖÐRETIM OKULU OLARAK BÜTÜN ÖÐRETMENLERÝMÝZÝN ÖÐRETMENLER GÜNÜ KUTLARIZ

65serdal58
25.11.2010, 22:13
SOSYAL SORUMLULUÐUMUZ
Vatanýn en ücra topraðýnda en uca doðru okuma aþkýný nice minik kalplere aþýlamak için ilerliyoruz.
Yollar tozlu,daðlar arasýnda incecik uzanýyor;etrafta yer yer evlerin ýþýklarý göz kýrpýyor bize.Bizler çocuk sevgisiyle,ilim aþkýyla yanýp tutuþan ÇALIKUÞLARI,küçük bir köyün karanlýðýný kitaplarla aydýnlatmaya gidiyoruz.
Ýçimizde tarifsiz bir heyecanla ilerlerken Türk bayraðýnýn altýnda ufacýk kalan okulun önünde duruyoruz.Ýçerisi ufak 2 sýnýftan oluþuyor sadece,sýralar eski,kitaplýk fakir..Hemen getirdiðimiz kitap kolilerini taþýmaya baþlýyoruz.Bizi gören köylü ve çocuklar gözlerinde meraklý,utangaç bakýþlar;yüzlerinde tebessümle karþýlýyorlar hepimizi.
Birçok imkandan yoksun olan ama þikayet etmeyen,saf ve temiz,heyecanlý minik yürekler..
Öðretmen-öðrenci el ele hazýrlýyoruz kitaplýðý.Ýlk girdiðimizde bomboþ olan kitaplýk dolabýný doldurmuþ olabilmenin gururunu yaþýyoruz.
Yaþamak zor,kýþ soðuk,yollar çetin.Orda uzakta bir köy var...Orda topraða tohumlarýný binbir zahmetle ekmeye çalýþan öðretmen ve yeþeren nice tohum var.
Bizler çocuk sevdasýyla yanýp tutuþan ÇALIKUÞLARI;sadece kitap deðil sevgi,kardeþlik götürdük bu küçük köye.Bize uzanan minik elleri tuttuk sýkýca ve AYYILDIZ'IN IÞIÐIYLA AYDINLATTIK BÝR KÖYÜN KARANLIÐINI....ELÝF ÝBAL

AYYILDIZ ÝLKÖÐRETÝM OKULU OLARAK BAÞLATTIÐIMIZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESÝNDE KÖY OKULLARINA KURULMASINI PLANLADIÐIMIZ KÜTÜPHANELERÝN ÝLK AYAÐI OLAN VAN-BAÞKALE EKECEK KÖYÜ ÝLKÖÐRETÝM OKULUNA 4 SET ANSÝKLOPEDÝ,50 HÝKAYE KÝTABI,ÇEÞÝTLÝ KIRTASÝYE MALZEMELERÝ VE YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLAR ÝÇÝN KIYAFETLER MÜDÜR YETKÝLÝ ÖÐRETMEN MEHMET ERSOY A TESLÝM EDÝLMÝÞTÝR.

PROJE EKÝBÝNDE OLAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ SERDAL YILDIZ A,MÜD. YARD. M.KEMAL KUTLUBAY A ,ÖÐRETMENLERÝMÝZDEN BAHAR GÜLER ,ELÝF ÝBAL ,BAHAR ÝLÝÞÝK ,HANÝFE KARADAÐ VE NURAY AÐCA YA TEÞEKKÜR EDERÝZ.

KÖYE ULAÞIMIMIZI SAÐLAYAN REMZÝ KARADAÐ VE KÖYDE BÝZDEN ÝLGÝSÝNÝ ESÝRGEMEYEN ADEM ÇAKIR A MÝNNETTARLIÐIMIZI SUNARIZ

altuntas58
25.11.2010, 22:38
Bu projede emeði gecen öðretmenlerime baþta Serdal yýldýz olmak üzere M kemal kutlubaya,bahar güler,elif ibal,Bahar iliþik,hanife karadað ve nuray aðca öðretmenlerime ayrý ayrý teþekkür ederim emeðinize saðlýk saðolun var olun iyiki varsýnýz

Kardelencicegi
26.11.2010, 14:45
Sizinle gurur duyuyorum Serdal kardesim.

ALLAH sizi iki cihanda bahtiyar etsin.
Yardim & hayirlariniz kabul olsun ins.

65serdal58
28.11.2010, 18:39

65serdal58
29.11.2010, 22:47
SOSYAL SORUMLULUK PROJESÝ ADI ALTINDA PLANLADIÐIMIZ KÜTÜPHANESÝ OLMAYAN KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE KURULMASI PROJEMÝZÝN 2 AYAÐI OLAN YAVRUCAK KÖYÜ ÝLKÖÐRETÝM OKULU KÜTÜPHANE KURULUMU TÜM ÖÐRETMENLERÝMÝZÝN KATILIMIYLA 30/11/2010 TARÝHÝNDE GERÇELEÞECEKTÝR.

altuntas58
30.11.2010, 10:20

Öðretmenlerden köy okuluna kütüphane

Van'ýn Baþkale ilçesinde Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu yönetimi tarafýndan baþlatýlan bir proje sonucu toplanan kitaplar ve kýrtasiye malzemeleri ihtiyaçlarý olan köy okullarýna daðýtýldý.Reklam
FacebookDiggDel.icio.usredditM ixxStumbleUponGoogleYahooVan'ý n Baþkale ilçesinde Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu yönetimi tarafýndan baþlatýlan bir proje sonucu toplanan kitaplar ve kýrtasiye malzemeleri ihtiyaçlarý olan köy okullarýna daðýtýldý.
Baþkale Ayyýldýz Ýlköretim Okulu yönetimi tarafýndan baþlatýlan, Kütüphanesi Olmayan Köy Okullarýna Kütüphane kurulmasý projesi kapsamýnda okullarýna baðýþlanan kitaplarý kütüphanesi olmayan köylere daðýttýlar. Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu ve Gaziantep Türk Üniversiteli Kadýnlar Derneði'nin ortak projesi sonucu toplanan kitaplar ve kütüphane malzemeleri Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu'na ulaþtý. Kitaplar ve malzemeler okullara göre ayarlandýktan sonra Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu Müdürü ve Öðretmenleri tarafýndan alýnarak köy okullarýna daðýtýldý.

Ekecek Köyü Ýlköðretim Okulu'na giden öðretmenler burada öðrencilerle görüþtükten sonra kütüphanesi olmayan köy okunla kütüphane kurup kitaplarýný teslim etti. Fakir ve ihtiyacý olan öðrencilere de kýyafetler daðýtýldý. Öðrenciler, Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu öðretmenlere teþekkür etti.

Baþkale Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu Müdürü Serdal Yýldýz, "Kampanyada topladýðýmýz kitap ve kýrtasiye malzemelerle okulumuzun ihtiyacýný karþýladýk. Milli Eðitim Müdürü Adil Demir ile yaptýðýmýz görüþmeler sonucu ihtiyaç fazlasý malzemeleri ise ihtiyacý olan okullara ve kütüphanesi olmayan köy okullarýna daðýtmaya karar verdik. Belirlediðimiz 5 köy okulundan bir tanesi olan Ekecek köyüne ilk kütüphaneyi kurduk, diðer okullarýmýzýn kütüphanelerini de kuracaðýz. Bizlere destek veren Türk Üniversiteli Kadýnlar Derneði Ýstanbul, Antalya ve Gaziantep þubesi yetkililerine teþekkür ederim."

Emeðinize yüreðinize saðlýký serdal hocam iyiki varsýnýz

goramaz
30.11.2010, 19:49
Bir Sivaslýya da bu yakýþýr. Birkütüphane bin hapishane kapatýrmýþ. Eylemegeçmeden þikayet etmeye hakkýmýz yok. Tebrikler teþekkürler

65serdal58
30.11.2010, 21:42
AYYILDIZ IÞIÐIYLA AYDINLATMAYA DEVAM EDÝYOR
AYYILDIZ ÝLKÖÐRETÝM OKULU OLARAK BAÞLATTIÐIMIZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESÝNDE KÖY OKULLARINA KURULMASINI PLANLADIÐIMIZ KÜTÜPHANELERÝN ÝKÝNCÝ AYAÐI OLAN VAN-BAÞKALE YAVRUCAK KÖYÜ ÝLKÖÐRETÝM OKULUNA 2 SET ANSÝKLOPEDÝ,35 HÝKAYE KÝTABI,ÇEÞÝTLÝ KIRTASÝYE MALZEMELERÝ MÜDÜR YETKÝLÝ ÖÐRETMENE TESLÝM EDÝLMÝÞTÝR.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) ImageShack.us ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

PROJE EKÝBÝNDE OLAN VE KÖYE BÝZÝMLE GELEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ SERDAL YILDIZ A,MÜD. YARD. M.KEMAL KUTLUBAY A ,ÖÐRETMENLERÝMÝZDEN BAHAR GÜLER ,ELÝF ÝBAL ,MERAL GÜRER, GÜLBAHAR KALKAN, HANÝFE KARADAÐ VE NURAY AÐCA YA TEÞEKKÜR EDERÝZ.

KÖYE ULAÞIMIMIZI SAÐLAYAN VE KÖYDE BÝZDEN ÝLGÝSÝNÝ ESÝRGEMEYEN REMZÝ KARADAÐ A MÝNNETTARLIÐIMIZI SUNARIZ

65serdal58
04.12.2010, 14:58
SOSYAL SORUMLULUK PROJESÝ ADI ALTINDA PLANLADIÐIMIZ KÜTÜPHANESÝ OLMAYAN KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE KURULMASI PROJEMÝZÝN 3 AYAÐI OLAN GERMAN KÖYÜ ÝLKÖÐRETÝM OKULU KÜTÜPHANE KURULUMU TÜM ÖÐRETMENLERÝMÝZÝN KATILIMIYLA 08/12/2010 TARÝHÝNDE GERÇELEÞECEKTÝR.

ibolyacaner
05.12.2010, 20:11
emeðine yüreðine saðlýk kardeþimbenim,allah gücünüzü eksik etmesin,yapabileceðimiz birþey olursa haber ver,yüreðimiz sizinle ayyýldýzýn güzel insanlarý

65serdal58
08.04.2011, 23:22
AYYILDIZ ÝLKÖÐRETÝM OKULU OLARAK 1.AYYILDIZ UÇURTMA FESTÝVALÝ BAÞKALE ÝDARÝ VE MÜLKÝ AMÝRLERÝ VE BAÞKALE HALKINÝN KATILIMIYLA MAYIS AYININ ÝLK HAFTASINDA YAPILACAKTIR.

65serdal58
24.04.2011, 16:40
AYYILDIZ ÝLKÖÐRETÝM OKULU OLARAK 22 NÝSAN 2011 TARÝHÝNDE ULUSAL EGEMENLÝK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI SEBEBÝYLE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SERDAL YILDIZ, ÖÐRETMENÝMÝZ AZÝZ SARIIÞIK VE ÖÐRENCÝMÝZ AYDIN MACÜ EÞLÝÐÝNDE,BAÞKALE ÝLÇE JANDARMA KOMUTANLIÐINI ZÝYARET ETTÝK.4-A SINIFI ÖÐRENCÝLERÝNDEN AYDIN MACU KISA SÜRELÝÐÝNE BAÞKALE ÝLÇE JANDARMA KOMUTANI OLDU.BÝZÝ MÝSAFÝR EDEN ÝLÇE JANDARMA KOMUTAN VEKÝLÝ YÜZBAÞI ZAFER YENER'E TEÞEKKÜR EDERÝZ.

ibolyacaner
24.04.2011, 20:15
nice 23nisanlara insallah

65serdal58
26.04.2011, 22:47
BANAT FÝRMASININ OKULUMUZA GÖNDERMÝÞ OLDUÐU 100 ADET DÝÞ FIRÇASI OKUL MÜDÜRÜMÜZ SERDAL YILDIZ VE BAÞKALE DEVLET HASTANESÝ DÝÞ DOKTORU BURAK AKCIL TARAFINDAN 1.KADEME ÖÐRENCÝLERÝNE DAÐITILMIÞTIR.ÝÞ YOÐUNLUÐUNDAN FIRSAT BULUP OKULUMUZA KADAR GELEN,GÝRDÝÐÝ SINIFLARDA AÐIZ VE DÝÞ SAÐLIÐININ ÖNEMÝNDEN BAHSEDEN DÝÞ DOKTORU BURAK AKCIL'A VE BANAT FÝRMASINA TEÞEKKÜRLERÝMÝZÝ-MÝNNETTARLIÐIMIZI SUNARIZ.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

LaEdri
26.04.2011, 23:14
Gayretli çalýþmalarýnýzda size baþarýlar dilerim Hocam.

_DuMaN_58
27.04.2011, 01:50
Çalýþmalarýnýz gerçekten çok güzel. Devamýný bekleriz.

65serdal58
28.04.2011, 22:23
28 NÝSAN 2011 TARÝHÝNDE SBS SINAVI( 4 HAZÝRAN 2011)ÝÇÝN ÝLÇE SBS SORUMLUSU ÝHSAN KARABABA EÞLÝÐÝNDE BÝLGÝ TEKNOLOJÝ SINIFINDA OKULUMUZ 8.SINIF ÖÐRENCÝLERÝNE SBS ÝLE ÝLGÝLÝ BÝLGÝLENDÝRME SEMÝNERÝ VERÝLMÝÞTÝR.SBS HAKKINDA BÝLÝNMEYEN KONULARIN ANLATILDIÐI SEMÝNERDE ÝLÇE SBS SORUMLUSU ÝHSAN KARABABA ÖÐRENCÝLERDEN GELEN SORULARI YANITLAMIÞ,SINAV KAYGISIYLA BAÞETME YÖNTEMLERÝ ANLATILMIÞTIR.3SAAT SÜREN BÝLGÝLENDÝRME SEMÝNERÝ ÝÇÝN SAYIN ÝHSAN KARABABA'YA TEÞEKKÜR EDERÝZ.

_DuMaN_58
29.04.2011, 00:48
Güzel bir uygulama öðrencilerimizi bilgilendirmek açýsýndan. Sýnavlarýn isimleri ve yapýlýþ þekilleri o kadar deðiþti ki ben bile karýþtýrýyorum artýk.

65serdal58
02.05.2011, 22:45
BÖLGEMÝZDE GÝTMEDÝK EV BIRAKMAYACAÐIMIZA,GÖRÜÞMEDÝÐÝM ÝZ VELÝ OLMAYACAÐINA SÖZ VERMÝÞTÝK...........ÖÐRENCÝLER ÝMÝZ SORUNLARINI,YAÞADIKLARI YERLERÝ,HAYAT STANDARTLARINI YERÝNDE GÖRMEK ADINA FEDAKAR ÖÐRETMENLERÝMÝZ EV ZÝYARETLERÝNE BAÞLADI.SÝZLERLE PAYLAÞMAK ÝSTEDÝM

sevgim 58
02.05.2011, 22:46
SÜPERSIN MÜDÜRÜM....

65serdal58
02.05.2011, 22:52
BEN DEÐÝL,FEDAKAR ÖÐRETMENLERÝM SÜPER...

sevgim 58
02.05.2011, 22:53
NEYSE ONLARDA SÜPER BARIIII :D:D:D

65serdal58
02.05.2011, 22:56
NEYSE ONLARDA SÜPER BARIIII :D:D:D

ÖÐRETMENLERÝM ADINA ALDIM:D

65serdal58
10.05.2011, 00:10
MEKANIN CENNET OLSUN ARKADAÞIM!!!

Baþkale’de 15 Nisan 2010 tarihinde uyuþturucu operasyonuna giderken geçirdiði kazada þehit olan polis memuru Ramazan Aslan kazadan 2 gün önce Bafra Umut Derneði'nden fakir ve yardýma muhtaç öðrenciler için yardým talebinde bulunmuþtu. Bunun üzerine Bafra umut derneði Polis memuru Ramazan Aslan’ýn talebini yerine getirmiþti. Bu yýlda Bafra Umut Derneði Ramazan Arslan'ýn ölümünün 1. yýlý anýsýna, Baþkale’de okulumuz öðrencilerine kýyafet yardýmýnda bulundu.

Gelen yardým malzemeleri Baþkale Emniyet müdürü Yusuf Cankurt ve polis memurlar tarafýndan Baþkale Ayyýldýz ilköðretim okulu öðrencilerine,Okul Ýdaresi ve Öðretmenler tarafýndan daðýtýldý. Kýyafetlerin alan öðrenciler çok mutlu olduklarýný belirterek bize yardýmda bulunan dernek yetkililerine teþekkür ediyoruz dediler.

Kýyafet daðýtýmýndan sonra Emniyet mensuplarý öðrencilerimizle okul bahçesinde ve sýnýflarýnda biaraya geldiler.Polis abilerine ve Polis ablalarýna sorular sordular.

Ayyýldýz Ýlköðretim Okulu olarak baþta Ýlçe Emniyet Müdürümüz Sayýn Yusuf CANKURT'a,Samsun Bafra Umut Derneðine ve yoðun mesailerinde bize vakit ayýran cefakar Türk Polisine teþekkürlerimizi sunarýz.

goramaz
10.05.2011, 12:51
Baþýnýz saðolsun :(

65serdal58
19.05.2011, 22:34

19 MAYIS GENÇLÝK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]******

Kardelencicegi
20.05.2011, 13:55
Basiniz Sag olsun.
Sehidimize ALLAH rahmet eylesin..