PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yukarı Tekke'ye otobüs seferleri


Sivaslilar.Net
03.11.2010, 21:33
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas belediyesi, vatandaşlarımızın Yukarı Tekke mezarlığına gidiş ve gelişlerinde ulaşımdaki mağduriyetin giderilmesi amacıyla yeni düzenleme yaptı.

Sivas Belediyesi ve Otobüs Kooperatifi tarafından alınan bir kararla, Yiğitler-Kılavuz hattında çalışan toplu taşıma araçları her gün belirlenen saatlerde Yukarı Tekke Mezarlığına servis yapacak.

Vatandaşlarımızın Yukarı Tekke mezarlığına gidiş ve gelişlerinde ulaşımdaki mağduriyetin giderilmesi için bugünden itibaren, Yiğitler-Kılavuz hattında çalışan toplu taşım araçları her gün Yukarı Tekke Mezarlıklar Müdürlüğü önündeki durağa uğrayacak.

Yiğitler-Kılavuz hattında çalışan araçlar aşağıda belirtilen saatlerde merkez duraktan hareket edecek ve güzergâh üzerindeki duraklardan yolcuları alarak, Yukarı Tekkeye ulaşımı sağlayacak.

Merkez duraklardan hareket edip, Yukarı Tekke mezarlığına uğrayacak araçların hareket saatleri şu şekilde belirlendi.


OTOBÜS HAREKET SAATLERİ:

09:25

11:10

12:50

14:30

16:00

Kaynak: Sivas Belediyesi

myway
04.11.2010, 00:22
bu saatlerdeki seferlere binmemek lazım demek dogukent tarafına giderken :)

guzel hizmet..

Salim58
04.11.2010, 07:17
Güzel bi uygulama,Hayırlı olsun.

HaZaN
04.11.2010, 10:07
Hayırlı olsun emeği geçen herkeze teşekkürler.

burak5866
04.11.2010, 15:10
gerekli bir uygulama en azından bayram ve arafe günleri çok yoğun oluyor tekke.

goramaz
04.11.2010, 19:10
iki dedem de rahmetli olana kadar yukarı tekkenin bu kadar bütük olduğunu bilmiyordum. Yukarı tekkenin içine de de ayrı bir otobüs seferleridüzenleseler yeridir hani.bir uctan bir uca gitmeniz çok fazla mesafe alabiliyor bazen..