PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avira AntiVir Personal Antivirus 10.0.0.609 + Ücretsiz + 2011 + En Güncel Sürüm !


priz58
11.01.2011, 16:43
Avira AntiVir Personal Edition tamamıyla ücretsiz bir antivirüs programıdır. AntiVir Personal Edition kişisel bilgisayarınız için sizi virüslere karşı korumaktadır.


Yeni versiyonunda arayüzünde önemli değişiklikler yapmayan Avira ücretsiz antivirüs yazılımı AntiVir Personal - Free Antivirus'de tarama hızında ve koruma kapasitesindeki gelişmelere önem vermeyi tercih etmiş. Tarama seçeneklerindeki geliştirmeler yeni sürümün ilk göze çarpan özelliklerinden. Tarama süresini kısaltmak için kişiselleştirme özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Dünyadaki milyonlarca kullanıcının tercihi olan Avira ücretli antivirüs yazılımlarıyla rekabet ettiği ücretsiz sürümüyle sizin bilgisayarınızı da güvende tutabilir.


Avira AntiVir Personal - Free Antivirus virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara, dialer, rootkitlere karşı sağladığı koruma ile bilgisayarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir antivirüs yazılımıdır. Kişiselleştirilebilir özellikleriyle dikkat çekici yazılım hem çevrimiçi hem de çevrimdışı uygulamalar sırasında bilgisayarınızın güvenliği için en doğru seçimlerden biri. Bu ücretsiz program ile bilgisayarınızı korumak için yüksek ücretler ödemenize gerek kalmayacak. Hiçbir ücret ödemeden Avira teknolojisine bilgisayarınızda sahip olabilirsiniz.
Özellikleri


Virüslere, trojanlara ve solucanlara karşı koruma sağlar. (anti-virus)
Reklam ve casus yazılımlara karşı koruma sağlar. (anti-adware & anti-spyware)
Güvenlik yazılımlarınızı pasif durumda bırakarak sisteme sızan yazılımları engeller. (anti-rootkit)
Tek tıklamayla tüm virüsleri temizleme
Netbooklar için az pil harcayan özel kullanım YENİ!
Kişisel bilgisayarınıza zarar veren yazılımlara karşı korumakla kalmaz hataları onarır. YENİ!
Sadece 5 tıklamayla ekspress kurulum. YENİ!


İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
)