Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteyi canlandırmak

H_Turan
31.01.2011, 12:52
Arkadaşlar Bu konuyu açmamdaki neden Sitedede üye sayısı gün geçtikçe azalıyor ayrıca konulara Site durgun bir hal aldı bu son aylarda görmekteyiz Sitede yenilik yapmak lazım Sivaslılar bu kadar az olmaması lazım Site Sivasın Sorunlarına daha yararlı bilgiler olması lazım Üye sayılarını artırmak lazım Site görünümü olabilir başk yenilikler olabilir bu konuyu bu yüzden açtım mesela Sivasspor Sitesi daha aktif. Buranında en az ora kadar aktif olması lazım ve yeni üyelerin olması lazım Yöneticilerin bu konu hakkında düşünmelerini öneriyorum Sitenin üyelerini arttırmayı ve Siteyi daha aktif hale getirmeyi.

İsmail Özçelik
31.01.2011, 14:34
Kesinlikle bu sitenin Sivas'ta kamuoyu oluşturabilmesi lazım ama maalesef daha site içerisinde bile fikir üretilmediği için, bunu beklemek hayal olur. Ama yenilenme şart bence.

H_Turan
31.01.2011, 15:12
Üye Potansiyeliolmasa Ben bu başlığı açmazdım var ama Üye olumuyor bende bunun nedenlerini merak ettiğim için bu konuyu açtım Mesela Sivasspor Sitesi bu Siteden daha canlı nedemi Futbolmu sadece acaba Bu sitede en az o kadar canlı ve aktif olması lazım Sivasın Haberleri cevaplama 6 kişiyi geçmiyor bu da üzücü Sivaslı az olsa neyse bu yüzden Siteyi canlandırmak lazım tasarımımı yenilemek konularımı yenilemek bilmiyorum Hangi sebepden bu siteye üye olunmuyor Yeterince bilinmiyormu bu site bu da düşük ihtimal bu yüzden Sitenin canlanması lazım bazen çok dugun oluyor bunun bir nedeni olmalı ben bir türlü bulamadım.

Bu konu Hakkında Fikirlerinizi bekliyorum.

zgR
31.01.2011, 16:58
Guzel konuya deginmisiniz.bence ozellikle haberler bolumu hergun guncellenmeli,yeni haberler surekli eklenmeli,cunku bu siteye girenlerin cogunlugu oncelikle haberler icin giriyor,diger konulara haberlerden sonra bakiliyor.benim dusuncem bu yönde

OSMAN ECE
31.01.2011, 17:50
Üye Potansiyeliolmasa Ben bu başlığı açmazdım var ama Üye olumuyor bende bunun nedenlerini merak ettiğim için bu konuyu açtım Mesela Sivasspor Sitesi bu Siteden daha canlı nedemi Futbolmu sadece acaba Bu sitede en az o kadar canlı ve aktif olması lazım Sivasın Haberleri cevaplama 6 kişiyi geçmiyor bu da üzücü Sivaslı az olsa neyse bu yüzden Siteyi canlandırmak lazım tasarımımı yenilemek konularımı yenilemek bilmiyorum Hangi sebepden bu siteye üye olunmuyor Yeterince bilinmiyormu bu site bu da düşük ihtimal bu yüzden Sitenin canlanması lazım bazen çok dugun oluyor bunun bir nedeni olmalı ben bir türlü bulamadım.

Bu konu Hakkında Fikirlerinizi bekliyorum.

sayın h turan çok güzel bir başlık açmışını önce sizi tebrik ediyorum
doğru bir fikir sivaslılar 7 milyon nufuslu büyük bir ilimiz tabiki bu üye sayısı çok az geçen sene ramazan ayında gece sahura kadar en az onbeş yiğirmi üye ile sahura kadar sohbet ederdik ve hergün sayımız katlanıyordu bu sene
ramazandaikiüç kişi ile sohbet edildi ve her gün sayımız azalmaya başladı
son beş aydır bir sayfa dahi atlamadı ayni yerde sayıyoruz bizim ağırlık ozanlar sitesinde idi hergün beş altı sayfa ful doluyordu şu an hiç kimse kalmadı
her birimizi bir yere savurdular yani savrulduk ben istiyorumki tekrar eski düzen toplanıp sizingibi duyarlı arkadaşların sayesinde tekrar toplanıp düzen kuralım saygılar

H_Turan
31.01.2011, 17:55
Bende Kendi çapımda Sitenin tanırımını yapıyorum bugünden itibaren Facebookta Sivas guruplarında Sivaslılara mesaj çekiyorum Sitenini reklamını yapıyorum.

OSMAN ECE
31.01.2011, 17:59
emeğine sağlık yürekten kutluyorum

H_Turan
31.01.2011, 19:11
Kendi Çapımda Elimden geleni yapıyorum Sitenini üyelerini çoğaltmak ve canlandırmak için Site yönetimininde ve diğer üyelerinde bu konuda katkıda bulunması lazım.

haythuyt
01.02.2011, 01:16
VALLA Bİ ZAMANLAR BU SİTE TADINDAN YENMIYODU .. HERKEZ BIRBİRİNİ TANIYODU VE BULUŞMALAR DÜZENLENİP HALISAHA MAÇLARI YAPILIYORDU . AMA ŞIMDI ÇOĞU SÜREKLİ AKTİF OLAN, KİMİ ÜYEMİZ BANLANDI KİMİ ÜYELERİMİZDE SİTEYİ PROTESTO EDİP GİRMİYO. SİTE YÖNETİMİ Bİ AN ÖNCE FAALİYETE GEÇSİN YOKSA GİT GİDE SİTE ÜYE SAYISI MİNİMUMA DÜŞECEK..

H_Turan
01.02.2011, 01:33
Ben bugün Facebookda Sivas guruplarını Araştırarak Yaklaşık 100 kişiye Sitenin adresini yazarak davet ederek Mesaj yolladım tek amacım Site sayısını arttırmak Sivaslılar Sitesinin tanıtımını yapmaktı bu sayede Yeni üyeler gellir azda olsa site canlanır diye düşündüm ve mesaj çekmeye devam edeceğim.

Sitede üyeler çoğalırsa Konulara cevap verenler artar bu sayede yeni fikirler ortaya çıkar.

Birde Sivasspor sitesinde başlık açtım ordakilerinin şikayeti farklıdı Bu siteye Tarafsız olmadığı için yönetimin girmediğini söylediler tamamen haksızlar bence bu sebep olamaması lazım ordakilerinide buraya tekrar dönmesini sağlamaya çalışıyorum.

Sivassporun üyelerinin çok olmasındaki avantaj Takımın Sitesi olması buda üye çoğalmasını sağlıyor ister istemez Sivaslılar Sitesi öyle değil malasef

Kamera
01.02.2011, 09:35
Neden yorum yapasın ki, sen yaz onlar kafalarına göre silsinler diyemi.:):)

NECMEDDİN ÖZBEK
01.02.2011, 10:30

yüreğine sağlık sevgili arkadaşım ne güzel belirtmişsin bir çoğumuzun düşüncelerine tercüman olmuşsun ama ne yazıkki neden böyle olduğunu araştırıp soranda yok soranlarında bir önlem almaya niyeti yok yinede sana binlerce teşekkürler

H_Turan
01.02.2011, 10:46
Ben Siteyi Canlandırmak İçin Uğraşıyorum Sizin tartıştığınız konulara Bakın Mesaj silinmesi hoş bir durum değil ama Her sitenini kuralları vardır buna göre yöneticiler silerler Doğrudur yanlıştır tartışırız zaten yöneticilerinde kasıtlı yaptıklarına inanmıyorum.

Ayrıca dün kendi gayretimle yaklaşık 100 kişiye mesaj çektim facebookta onlardan cevap yazanlar oldu üye olacaklar bu sayede yeniüyelerde kazanacağız bugünde devam edeceğim mesaj atmaya.

Sitede küsüp gidenlerde rasladım Üyeyi küstürmemek lazım bu konudada yöneticilerin daha dikkatli olması lazım Adeletli olması lazım hiç bir partiyi tutmaları lazım bunlar tabiki tavsiye Siteyi canlardırmak için.

LaEdri
01.02.2011, 11:58
VALLA Bİ ZAMANLAR BU SİTE TADINDAN YENMIYODU .. HERKEZ BIRBİRİNİ TANIYODU VE BULUŞMALAR DÜZENLENİP HALISAHA MAÇLARI YAPILIYORDU . AMA ŞIMDI ÇOĞU SÜREKLİ AKTİF OLAN, KİMİ ÜYEMİZ BANLANDI KİMİ ÜYELERİMİZDE SİTEYİ PROTESTO EDİP GİRMİYO. SİTE YÖNETİMİ Bİ AN ÖNCE FAALİYETE GEÇSİN YOKSA GİT GİDE SİTE ÜYE SAYISI MİNİMUMA DÜŞECEK..

Sivaslılar .net üyeleri maalesef buluşmalarda,organizelerde hep pasif kaldı.Hep gönülsüz oldu üyeler..

H_Turan
01.02.2011, 11:59
O zaman Buluşmalar düzenlemek Sitenini ne kadar aktif olduğunu gösterir ama şimdi pasif bir site konumunda.

Küsenler gider anladımda Yeni gelende olmuyor bunu düzeltmek lazım her sitede küsen olacak herkezi memnun etmek zor önemli olan gidenini yerine yeni gelen olmasıdır.

NECMEDDİN ÖZBEK
01.02.2011, 12:12
sayın h.turan bir küsme sözü tutturmuşsun gidiyor ne küsmesi gönül umduğuna küser kimsenin kimseden bir şey beklediği umduğu yok kardeşim herkesin talebi demokrat bir yönetim emeğe saygı siyasal düşüncelere hoş görü bir başkaları gibi düşünmeyenlere tahammül göstermesi ve sivas için yararlı işler yapmasıve görevinin ve sorumluluğunun bliincinde olması

H_Turan
01.02.2011, 12:15
NECMEDDİN ÖZBEK Küsenler var sözüm onlara Sizler için değil .

Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli

NECMEDDİN ÖZBEK
01.02.2011, 12:20
ben sitenin hiç bir kuralına aykırı hareket ettiğimi sanmıyorum kimseye hakaret asla etmem edenede hoş görü göstermem çünkü bu benim ne aile terbiyeme nede siyasal terbiyeme yakışır bu konu ile ilgili başka yorumda yapmıyacağım selamlar

NECMEDDİN ÖZBEK
01.02.2011, 12:26
Sivaslılar .net üyeleri maalesef buluşmalarda,organizelerde hep pasif kaldı.Hep gönülsüz oldu üyeler..

bakın doğru bir yorum gördüğüm zaman hemen nasıl teşekkür ediyorum bu sitede en çok tartıştığım biri bile olsa yorumunuza tüm içtenliğimle katılıp altınada imzamı atıyorum sayın LAedri

H_Turan
01.02.2011, 12:33
Görüşleri önemli değil yeterki Site canlansın Sitenini üyeleri artsın.

özgüven
01.02.2011, 14:01
Ben Sivas aşığıyım diyen hiçkimse bırakıp küsüp gitmez,Bende uzun bir süredir üyeyim vaktim müsait oldukça uğrar sivasla ilgili haberlere bakar yorumumu yapar çıkarım.

Yaptığım yorumlarda seviyemi koruduğum için hiç mesajım silinmedi,Demekki seviye şart

Ben Sivaslıyım Sivas aşığıyım vaktim zamanım müsait oldukça uğramaya çalışacağım saygılar..

madımak_58
01.02.2011, 17:29
Arkadaşlar Bu konuyu açmamdaki neden Sitedede üye sayısı gün geçtikçe azalıyor ayrıca konulara Site durgun bir hal aldı bu son aylarda görmekteyiz Sitede yenilik yapmak lazım Sivaslılar bu kadar az olmaması lazım Site Sivasın Sorunlarına daha yararlı bilgiler olması lazım Üye sayılarını artırmak lazım Site görünümü olabilir başk yenilikler olabilir bu konuyu bu yüzden açtım mesela Sivasspor Sitesi daha aktif. Buranında en az ora kadar aktif olması lazım ve yeni üyelerin olması lazım Yöneticilerin bu konu hakkında düşünmelerini öneriyorum Sitenin üyelerini arttırmayı ve Siteyi daha aktif hale getirmeyi.

Merak edecek ve üzerinde çok fazla düşünülecek birşey yok.Sebep gayet basit değil mi sizlerce de?

Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli

Evet,her sitenin kendine özgü kuralları vardır ancak geniş bir kitleye hitab eden bir sitenin bu kadar üye kaybetmesindeki sebep düşündürücü değil mi???

O zaman Buluşmalar düzenlemek Sitenini ne kadar aktif olduğunu gösterir ama şimdi pasif bir site konumunda.

Küsenler gider anladımda Yeni gelende olmuyor bunu düzeltmek lazım her sitede küsen olacak herkezi memnun etmek zor önemli olan gidenini yerine yeni gelen olmasıdır.

İlla ki gelen oluyordur.Ama eğer 1 kişi yerine 10 kişi birden gidiyorsa bunun sebebi de bellidir.

Ben Siteyi Canlandırmak İçin Uğraşıyorum Sizin tartıştığınız konulara Bakın Mesaj silinmesi hoş bir durum değil ama Her sitenini kuralları vardır buna göre yöneticiler silerler Doğrudur yanlıştır tartışırız zaten yöneticilerinde kasıtlı yaptıklarına inanmıyorum.

Ayrıca dün kendi gayretimle yaklaşık 100 kişiye mesaj çektim facebookta onlardan cevap yazanlar oldu üye olacaklar bu sayede yeniüyelerde kazanacağız bugünde devam edeceğim mesaj atmaya.

Sitede küsüp gidenlerde rasladım Üyeyi küstürmemek lazım bu konudada yöneticilerin daha dikkatli olması lazım Adeletli olması lazım hiç bir partiyi tutmaları lazım bunlar tabiki tavsiye Siteyi canlardırmak için.

İşte asıl mesele de bu!

Eğer bir öneri bekleniyorsa üyelerdende,önce yönetim olarak silkelenilmesi gerek bence!

BOUN
01.02.2011, 17:49
Küfür, hakaret içermediği müddetçe her türlü yorum, düşünce, ideoloji vs herşey özgürce ifade edilebilmeli. Emek verilip yazılmış bir yorumu beğenmediği, kendi düşüncesine uymadığı için silmek, yorum sahibine yapılmış zulümdür, cinayettir. Bugün yazılan yoruma tahammül edemeyen kişi, yarın karşısındaki kişinin varlığından bile rahatsız olabilir! Sebep ne olursa olsun bir kişinin emek verip yazdığı yazı asla silinmemelidir. Sonra yana yakıla nerede hata yaptık diye böyle düşünülür!

Despotizme, baskıcılığa hayır! Çok sesliliğe, ifade hürriyetine, özgürlüğe evet! Tunus, Mısır, Sivaslılar.net... ;)

OSMAN ECE
01.02.2011, 19:31

SİZİ TEBRİK EDİYORUM BAŞTA BANA VE BİR ÇOK KİŞİYE TERCÜMAN OLDUNUZ

OSMAN ECE
01.02.2011, 19:34
sayın h.turan bir küsme sözü tutturmuşsun gidiyor ne küsmesi gönül umduğuna küser kimsenin kimseden bir şey beklediği umduğu yok kardeşim herkesin talebi demokrat bir yönetim emeğe saygı siyasal düşüncelere hoş görü bir başkaları gibi düşünmeyenlere tahammül göstermesi ve sivas için yararlı işler yapmasıve görevinin ve sorumluluğunun bliincinde olması

YÜREĞİNE SAĞLIK NECMEDDİN BEY YÜREKTEN KATILIYORUM KÜSENE DEYİL KÜSTÜRENE BAKSINLAR

OSMAN ECE
01.02.2011, 19:37

SAYIN H. TURAN SÖZÜN BİZEDE BİR İNSAN DURURKEN NİYE KÜSERKİ
O KÜSME DEYİL KIRILMADIR KÜSMEDİK KIRILDIK KIRDILAR YANİ?

NECMEDDİN ÖZBEK
01.02.2011, 20:08
YÜREĞİNE SAĞLIK NECMEDDİN BEY YÜREKTEN KATILIYORUM KÜSENE DEYİL KÜSTÜRENE BAKSINLAR

bende size yüzlerce kez teşekkür ediyorum sayın ece siyasal düşünceniz ne olursa olsun sonuna dek saygılı olduğumu bilmenizi istiyor başta sayın sandallı olmak üzere siteye verdiğiniz katkıdan dolayı tüm ozanlarımızı çok seviyor zevkle takip ediyorum selamlar

H_Turan
01.02.2011, 21:25
Siteyi canlarmak Elimizde Sivasın Sorununu fikirlerin üretildiği farklı görüşlerin birlikte olabildiği yer yapabilmekte elimizde yoksa Sitenin durması önemli değil önemli olan aktif olmasıdır.

Site yönetimininde Şu anki yazılanlar karşısında önerileri Dikkate alacağını Düşünüyorum Benimde Bu başlığı açmamdaki amaçım budur Nedeni olmalı diyerek açtım Fikir üretebilmemiz lazım nasıl canlardırabilirz diye Şu anki yapılan görüşler öneriler olumlu Sitenini neden pasif olduğunu açıklıyor.

Bende Sitenini reklamına devam ediyorum Facebookda ve Sitenini tanımını yapıyorum bir açıdan Yeni üyelerin gelmesini sağlıyorum Ayrıca Sivasspor Sitesinede Başlık açtım buraya yönlendiriyorum çünkü buranın durgunluğu bir Sivaslı olarak Üzüyor şahsen beni :(

sivaburs
03.02.2011, 00:31
Saygıdeğer site üyeleri, yöneticileri,

03/11/2008 tarihinde siteye üye oldum.Başlangıçta sitedeki atmosfer beni öylesine büyüledi ki, düşünmeme rağmen siteden kopamadım. Gel zaman git zaman ömrüm boyunca unutmayacağım dostlukların tohumları ekilmeye başlandı, filizlendi koca çınarlara dönüştü. Şahsen tanımasam da kardeş, abi, anne, baba sevgisiyle bağlandığım insanlar oldu.(Onlar kendilerini bilirler ve her türlü övgüye layıktırlar.)

Gelelim bunları yazmamın sebebine.
“İyi olan şeyler çabuk tükenir” sözüne paralel olarak bizim site zaman geçtikçe kan kaybetmeye başladı. Üyeler çeşitli şekillerde zarar gördü ve birer birer siteden uzaklaştı. Ne yazık ki sonunda şimdiki haline geldi. Konuyla alakalı son olarak H Turan arkadaşımız durumdan üzüntü duyarak bir topic açtı siteyi canlandırma adına. Birkaç arkadaş görüş belirtti ancak dikkat edin hiçbir yönetici tek mesaj yazmadı.

Mesajlarımın büyük bölümünü yazdığım ozanlar sayfasına ve ozanlara gereken değer verilmedi. Oraya herkesin her şeyi yazmasına, sataşmasına izin verildi fakat her seferinde ozanlar dizginlendi. Mesajları silindi. Ozanlık geleneğinde kimseye sataşmama, saygı ve sevgi çerçevesinde yazılar yazma ama sataşana da aynı dilde cevap verme vardır, yoksa ozan olunmaz. Arı kovanına çomak sokulursa arının sokması doğal bir sonuçtur. Ancak siz çomak sokanı değil arıyı suçlarsanız ve balını yok ederseniz yanlış yaparsınız. Ozanlar sayfasında şu an itibarı ile 16.000 mesaj bulunmaktadır. Bunların 6.000 tanesini değersiz görün ve bir kenara ayırın. Geriye, o anda verilen konuya doğaçlama olarak o anda yazılmış 10.000 dörtlük kalır. Arkadaşlar bu küçümsenecek bir rakam değildir. Başka hiçbir sitede bu alanda bu rakamı göremezsiniz. Başta Sandallı, Osman Ece, Arif Coşkun olmak üzere birçok ozan emek verdi. Sivaslılar sitesine edebi katkıları olacak önemli bir arşiv kazandırdık. Hiç alçak gönüllülük yapmadan şu cümleyi yazmak istiyorum; El üstünde tutulmamız gerekirken, yukarıda belirttiğim karşılıkları gördük, üzüldük, soğuduk, yazmaz olduk.

Lafı uzatmaya niyetim yok. Sonuç olarak diyorum ki;
Ey yöneticiler, bu soğuk mevsimde siteyi ısıtacak sobaları yakma gayreti gösterin, çaba sarfedin ve bizler bunu görelim.
Saygılarımla…

H_Turan
03.02.2011, 00:37
sivaburs Dedikleri beni Düşündürdü Ben yoksa Boşamı kürek sallıyorum Yöneticilerin umrunda değilmi lütfen bu konu hakkında yorum yazmalarını bekliyorum.

sandalli
03.02.2011, 08:50
sandalli 4.335
sivaburs 1.859
Arif Coşkun 1.585
OSMAN ECE 1.025
kronik 935

Sitemizin ozanları sayfasına en çok yazanların listesini sizin söylediklerinizi desteklemek adına paylaşma gereği duydum. Asıl dikkatimi çeken sadece bir konuda bu kadar çok mesaj yazan insanlar son dönemde haftada hatta ayda bir mesaj bile yazmamışlar. Ben sitenin bilinçli olarak bu hale getirildiğini düşünüyorum. İnternet gazetelerinden kopyalanan haberlerin yayınlandığı, birbiriyle alakasız konuların birleştirildiği bir site olmak için yapılan çalışmaları şahsen biliyorum.
Ben yönetim kadrosunun da yeterli olmadığı kanaatindeyim. Siteye ayda yılda bir uğrayan, donanımsız, dilimizi iyi kullanamayan yöneticilerin varlığından da rahatsız olmuyor değilim. İşinin ehli olmayan, dar görüşlü yönetim kadrosunun siteyi ileriye taşıyacak ne gücü ne de misyonu var. Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Siteyi eski canlılığına kavuşturacak kişiler küstürüldü, bunu yapanlar da yöneticiler ve bu bilinçli olarak yapıldı.

abircan
03.02.2011, 10:48
buraya yorum yapmıyorum
yorumum yorumsuz olarak kalacak

SivasLady
03.02.2011, 11:14
üylerin küsme konusunda fazla birsey demiyecegim
cünkü herkes kendi kabahatini cok iyi biliyor,
eskiyi karistirip gündeme getirmek istemiyorum, cogunun ne icin gittigi gayet iyi biliniyor,
bazi konularda moderatör suclu olsada yinede her seferinde sadece moderatörlerde suc bulmayin

mod arkadasin imzasinda bir söz var cok yerinde
Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça...

gelelim asil konuya, siz sitedeki yöneticilerin buraya yazmadikca umursamadigini saniyorsunuz ama hicte öyle degil
biz günlerdir, aylardir sitenin canlanmasi icin neler yapabiliriz diye düsünmekteyiz
sunuda unutmayin ki bizler gönüllü yöneticileriz, herkesin site yanisira bir hayati var, sorumluluklari var bu yüzden her zaman sitede olmayabiliriz

haberlerin baska sitelerden alinip eklenmesi neden rahatsiz ediyor anlamiyorum
profesyonel bir forum sitesi degiliz ki özel editörlerimiz olsun, Sivas`da sadece haber pesinde olup hemen yazip eklesin, ben olsam yaparim diyen varsa sözümü geri alirim, yoksa bu konuda gercekten anlayis göstermeniz lazim

belkide icinizden buda kim oluyor aylardir mesaj yazmamis, sitede fazla görünmüyor bile diyenlerde vardir
ben ilklerdenim, site kurulusunda, cogu konularin var olusunda emegim cok oldu
ve onca emegim varken bu sitenin böyle halleri düsmesine en cok üzülenlerdenim ama Sivas sitemizin sadece eglence magazin oyun sitesine dönüsmesinede göz göre göre izin veremezdim
eglence olmali tabi ama hersey dozuna göre, sitemizin seviyesi düsmemeliydi
bu yüzden bazi üyelerin küsmesinede neden olmus olabilirim
benim icin her zaman önemli olan seviye ve savgidir

artik herkes düsünüp tartmali biz modlar ve üyeler bu sitede beraberiz
her iki tarafin hatalarida oldu ve önümüze bakip daha iyi yapmak icin birlik olmamiz lazim, sonucta hepimiz Sivas icin memleket icin buradayiz

son olarak sunu demek istiyorum
susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek

not: sandalli abi yazi hatalarim icin özür diliyorum, elimden geldigi kadar hata yapmamaya calistim

NECMEDDİN ÖZBEK
03.02.2011, 11:36
sandalli 4.335
sivaburs 1.859
Arif Coşkun 1.585
OSMAN ECE 1.025
kronik 935

Sitemizin ozanları sayfasına en çok yazanların listesini sizin söylediklerinizi desteklemek adına paylaşma gereği duydum. Asıl dikkatimi çeken sadece bir konuda bu kadar çok mesaj yazan insanlar son dönemde haftada hatta ayda bir mesaj bile yazmamışlar. Ben sitenin bilinçli olarak bu hale getirildiğini düşünüyorum. İnternet gazetelerinden kopyalanan haberlerin yayınlandığı, birbiriyle alakasız konuların birleştirildiği bir site olmak için yapılan çalışmaları şahsen biliyorum.
Ben yönetim kadrosunun da yeterli olmadığı kanaatindeyim. Siteye ayda yılda bir uğrayan, donanımsız, dilimizi iyi kullanamayan yöneticilerin varlığından da rahatsız olmuyor değilim. İşinin ehli olmayan, dar görüşlü yönetim kadrosunun siteyi ileriye taşıyacak ne gücü ne de misyonu var. Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Siteyi eski canlılığına kavuşturacak kişiler küstürüldü, bunu yapanlar da yöneticiler ve bu bilinçli olarak yapıldı.

sayın sandallı sayın sivaburs sayın diyari ve diğer saygı değer ozanlarımız gün küsme darılma günü değil gün bu siteyi yaptırım gücüne sahip olacak bir site haline getirip yaklaşan seçimler arafesinde sivas için bir şeyler yapabilmek bunun içinde el birliği ile kenetlenmek gerek. site içi tartışmaları hiç olmazsa seçimlerin sonuna dek erteleyerek ortak hareket etmek diye düşünüyorum selamlar herkese

Arif Coşkun
03.02.2011, 12:56
Arkadaşlar herşeyden önce bizleri burada bir araya getiren, bir arada toplayan ortak bir noktamız var. Nedir bu? Elbetteki Sivas'lı olmamız aynı memleketi aynı toprakları temsil etmekteyiz..

Ben başta sivasspor.com'u tesadüf sonucu bulmuştum. Orada uzun bir süre kaldıktan sonra sivaslilar nete geçtim. Ve öyle bir ortamımız oluşmuştuki adeta büyük bir aile gibiydik. Birbirimizi bir gün görmesek arar sorar acaba birşeymi oldu diye düşünürdük. Sadece bu sanal ortamda değil gerçekte de çeşitli etkinlikler yaparak tanışma kaynaşma birlikte haraket etmek için çabalarımız hep devam etmişti.
Şimdi üzülerek belirteyimki o günler uzaklarda kaldı, belki yaşam koşulları hayat mücadelesi böyle bir zorunluluk getirmiş olabilir.

Burada elbetteki eleştiri olacak, eleştiri olmadan zaten doğrular bulunamaz. Her zaman söylerim bir söz var "Herkes aynı şeyi düşünüyorsa orada kimse birşey düşünmüyor demektir" diye. Eleştiriye elbetteki açık olmalıyız. Yönetici olsun üyeler olsun hatalarımız vardır, olacaktır da. Çünkü hatasız kul olmaz, ancak hataları anlayıp bir daha yapmamak ta yine bizlere düşüyor.

Bizlerde elbetteki bu durumun farkındayız, neden böyle oldu neden böyle oluyor gibi kendi aramızda çözüm, çareler arıyor neler yapabilirizin tartışamsını yapıyoruz.
Bu durgunluğu tek bir nedene bağlayamayız, bunun pek çok nedenleri mutlaka var, şimdi buraya neler yapabiliriz, canlılığı tekrar geri kazanabilirizin hesaplarını, görüşlerini, önerilerini yazarsak daha olumlu bir şey yapmış oluruz. Burada birilerini karalamak, kötülemek bir çözüm olacağını sanmıyorum.

Birlik olmadan dirlik olmaz, önce birbirimize daha hoşgörülü, daha anlayışlı, saha saygılı, daha düzeyli yaklaşırsak bence aşılmayacak bir sorun problem olmaz, öncelikle bu hususa dikkat etmeliyiz. Bu sağlandığı taktirde göreceksinizki olumlu gelişmeler olacaktır.

Herkese selam ve saygılar.

LaEdri
03.02.2011, 13:38
Canlılıktan kasıt bolca oyun olması,bolca sohbet olması ise ben bu canlılık taraftarı değilim..Sohbet yok diye siteye küsenlerse kendini sorgulasın bence..
Modlar şunu yapsın,modlar bunu yapsın..Yöneticilerin asıl mesleği bu siteyi yönetmek değil hepsinin başka işleri var.Burası gönüllü yöneticiler ile yürütülmeye çalışılıyor.
O kadar organize yapmaya çalıştık,günlerce duyurusunu yaptık sitemizden bu organizelere katılan üye sayısı 3'ten fazla değil..Sohbet konusuyla,oyun konularıyla gelecek canlılık kime ne katacak bilmiyorum!

H_Turan
03.02.2011, 13:50
Canlılıktan kasıt bolca oyun olması,bolca sohbet olması ise ben bu canlılık taraftarı değilim..Sohbet yok diye siteye küsenlerse kendini sorgulasın bence..
Modlar şunu yapsın,modlar bunu yapsın..Yöneticilerin asıl mesleği bu siteyi yönetmek değil hepsinin başka işleri var.Burası gönüllü yöneticiler ile yürütülmeye çalışılıyor.
O kadar organize yapmaya çalıştık,günlerce duyurusunu yaptık sitemizden bu organizelere katılan üye sayısı 3'ten fazla değil..Sohbet konusuyla,oyun konularıyla gelecek canlılık kime ne katacak bilmiyorum!

Her Şeyin Dozu olacak LaEdri Sohbette olacak Oyunda Kültürde bu yüzden siteyi öldürmedinizmi Yeni üye gelmiyor

LaEdri
03.02.2011, 14:02
Her Şeyin Dozu olacak LaEdri Sohbette olacak Oyunda Kültürde bu yüzden siteyi öldürmedinizmi Yeni üye gelmiyor

Tadında yapılan sohbetten,tadında bırakılan oyunlardan kimse rahatsız değil..
Alttakinin hangi marka kot giydiğini tahmin etmek,üstekinin kaç tane beyaz saçı olduğunu merak etmek sitemize canlılık katmasın.Bunun için özel açılmış bir dünya forum var!

sivaburs
03.02.2011, 14:32
üylerin küsme konusunda fazla birsey demiyecegim
cünkü herkes kendi kabahatini cok iyi biliyor,
eskiyi karistirip gündeme getirmek istemiyorum, cogunun ne icin gittigi gayet iyi biliniyor,
bazi konularda moderatör suclu olsada yinede her seferinde sadece moderatörlerde suc bulmayin

mod arkadasin imzasinda bir söz var cok yerinde

gelelim asil konuya, siz sitedeki yöneticilerin buraya yazmadikca umursamadigini saniyorsunuz ama hicte öyle degil
biz günlerdir, aylardir sitenin canlanmasi icin neler yapabiliriz diye düsünmekteyiz
sunuda unutmayin ki bizler gönüllü yöneticileriz, herkesin site yanisira bir hayati var, sorumluluklari var bu yüzden her zaman sitede olmayabiliriz

haberlerin baska sitelerden alinip eklenmesi neden rahatsiz ediyor anlamiyorum
profesyonel bir forum sitesi degiliz ki özel editörlerimiz olsun, Sivas`da sadece haber pesinde olup hemen yazip eklesin, ben olsam yaparim diyen varsa sözümü geri alirim, yoksa bu konuda gercekten anlayis göstermeniz lazim

belkide icinizden buda kim oluyor aylardir mesaj yazmamis, sitede fazla görünmüyor bile diyenlerde vardir belki
ben ilklerdenim, site kurulusunda, cogu konularin var olusunda emegim cok oldu
ve onca emegim varken bu sitenin böyle halleri düsmesine en cok üzülenlerdenim ama Sivas sitemizin sadece eglence magazin oyun sitesine dönüsmesinede göz göre göre izin veremezdim
eglence olmali tabi ama hersey dozuna göre, sitemizin seviyesi düsmemeliydi
bu yüzden bazi üyelerin küsmesinede neden olmus olabilirim
benim icin her zaman önemli olan seviye ve savgidir

artik herkes düsünüp tartmali biz modlar ve üyeler bu sitede beraberiz
her iki tarafin hatalarida oldu ve önümüze bakip daha iyi yapmak icin birlik olmamiz lazim, sonucta hepimiz Sivas icin memleket icin buradayiz

son olarak sunu demek istiyorum
susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek

not: sandalli abi yazi hatalarim icin özür diliyorum, elimden geldigi kadar hata yapmamaya calistim

Yazacaklarım şahsım adına ve sadece ozanlar sayfasıyla alakalıdır.

Düşünceler eyleme dökülmediği müddetçe kimse düşüncesinden dolayı yargılanamaz. İnsanların bu siteye ne için girdiği, nasıl biri olduğu, özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ne ilgilendirir biliyor musunuz? Buraya, bu siteye yazdıkları.

Siteye ilk girdiğimde ilk tanıştığım insanlardan biriydiniz. Gayet olgun, ağırbaşlı tavrınız size hep saygı duymama neden olmuştur. Ama üzülerek söylüyorum ki bu yazıdaki üslubunuz beni epey hırpaladı.

Ozanlar sayfası size ait, siz açtınız. Aynı zamanda yöneticisiniz. Bırakın diğer bölümleri, bu sayfada ortaya çıkan olumsuzluklara yönelik hangi tarihte hangi mesajı yayınladınız, insanları ne zaman birliğe çağırdınız? Bu mesajınızda bile ozanlar sayfasıyla alakalı tek bir cümle kullanmadınız.

Yöneticinin elbette bazı yetkileri vardır. Ancak iyi bir yönetici bu yetkisini “Bakın ben yetkiliyim, kızarım haaaa” , “eski defterleri bir dökersem ortaya…..” şeklinde değil, “arkadaşlar, şunları yazarsanız silmek zorunda kalabilirim, lütfen kurallara uyalım” veya “ bizlere birbirinden değerli dörtlükleri kazandırdıkları için ozanlara minnettarız” şeklinde kullanmalıdır. Buradaki insanların çoğu belirli olgunluğa ve kariyere sahip insanlardır.

Benim bu masajı yazmamdaki asıl amaç aşağıdaki sözün kullanılmasından duyduğum rahatsızlıktır, yoksa diğer tarafını anlayışla karşılayıp geçebilirim.

Örnek verdiğiniz ve düstur edindiğinizi gördüğüm “Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça...” sözünün orjinalini yazayım size;

“Kula bela gelmez Hakk yazmayınca, Hakk bela yazmaz kul azmayınca”

Siz aksini söylesenizde bu laftan çıkan sonuç, yöneticiler kendini Allah kadar yetkili, üyeleri ise kul kadar aciz görüyorlar . Bu lafın kullanılması ve de örnek alınması ne kadar talihsizliktir .

Bir de sanki derdimizin oyun oynama, sohbet etme vb. konularla alakalı olduğunun ön plana çıkarılmasını esefle kınıyorum.

Galiba bizler sizleri asla anlayamayacağız, sizlerin bizleri anlayamayacağınız gibi.

Saygılarımla.

H_Turan
03.02.2011, 15:01
Tadında yapılan sohbetten,tadında bırakılan oyunlardan kimse rahatsız değil..
Alttakinin hangi marka kot giydiğini tahmin etmek,üstekinin kaç tane beyaz saçı olduğunu merak etmek sitemize canlılık katmasın.Bunun için özel açılmış bir dünya forum var!

Oyun derken Kelime Yarışması Olaiblir veya yarışma olabilir Kültür arttırıcı oyunlar olabilir yoksa gereksiz oyunlara bende karşıyım.

NECMEDDİN ÖZBEK
03.02.2011, 15:46

sevgili kardeşim LAEedri biz tansiyon düşsün sivas için bir şeyler yapalım birlik beraberlik olsun ortak hareket edelim dedikçe siz yaraya tuz basıp yanan ateşe benzin dökmeye çalışıyorsunuz taş taşa değmeyince duvar olmaz elbetteki herkesin bir kusuru vardır kul kusursuz olmaz kusursuz olsa kul olmaz lütfen biraz daha yararlı yorumlar yaparsanız bu site çok şeyler kazanır bakın mecliste malik ejder özdemir sivasın sorunlarıyla ilgiligündem dışı konuşma yapıyor bir tek kıbrıslı dinlediğini ifade ediyor bumu sivaslılık

İsmail Özçelik
03.02.2011, 16:05
Siteye 2008 yılında üye olduğumda çok samimi bir ortam vardır gerçekten. Ben Sivas yatırım haberlerini takip ediyordum ve sonunda baktım bir haber bu sitede yok, hemen üye oldum yazabilmek için. O zamanlar baya muhabbet vardı, çoğu kişi ile hala görüşüyorum ancak özellikle son zamanlarda site gerçekten hiç canlı değil. Öne çıkan konu yok gibi.
Şimdi burası bir eğlence sitesi değil öncelikle buraya üye olan insanların kendilerine sorması gereken sorular var. Burada normalde Sivas için bir şeyler üretilebilmeli sonuçta büyük bir topluluğuz. Ancak sitemizde beni rahatsız eden bazı konu türleri var. Bunlar;
1. Hiç kimseye fayda sağlamayacak forum oyunları,
2. Ne memlekete ne bireye faydası olan boş sohbet,
3. Üyelerin belki Sivas için önemli olan bir konuda, vurdumduymazlık mı desek ilgisizlik mi desek yorum dahi yazmamaları,
4. Bolca siyaset olması (Bu konuda çalışma yapılmalı bence mutlaka)
5. Bazı üyelerin siteye giriş amacının Sivas için farkındalık oluşturmak değil, öylesine burada vakit geçirmek olması,
6. Forumda kullanıcıların takma isim kullanması, (Bence herkes kendi adı ile yazarsa belli bir seviye olur)
7. Forum arayüzünün kullanışsızlığı,
8. Yöneticilerin olan konuları standart getirmemesi, bundan dolayı sürekli yeni başlık açılması (Şimdi sende yöneticiydin sen ne yaptın diyenler olabilir, o zaman için bana verilen görev yerlerimi düzenleyip uymayan başlıkları ilgili yerlere taşıdım),

Birde şunu eklemek istiyorum. Bu forumda insanlar neden küser? Burası Ahmet'in Mehmet'in forumu değil ki Sivas'ın forumu. Bir üye kapıdan kovulsa bacadan tekrar girmeli. Sivas'ı seviyorum, önemsiyorum diyen kimse bireylere takılmamalı.

SivasLady
03.02.2011, 16:25
...........................

uzunca cevap yazacaktim
yazdim yazdim sildim ve yazmamaya karar verdim

ben buraya tartismaya, illa hakli olmaya gelmedim
ben senelerdir burdayim ve bir cok seye sahit oldum

kendimi kimseden üstün görmedim sadece ben herzaman dürüst ve göründügüm gibi oldum
onca olan bitenlerden sonrada, kim hakkimda ne düsünürse düsünsün diyorum
cünkü ben cok yoruldum artik

elestirilerden sonra bana yol vermek düser
BEN YETKIMI BIRAKMAYA HAZIRIM
dilerim daha iyi yöneten Modlar gelir

OSMAN ECE
03.02.2011, 18:48
Saygıdeğer site üyeleri, yöneticileri,

03/11/2008 tarihinde siteye üye oldum.Başlangıçta sitedeki atmosfer beni öylesine büyüledi ki, düşünmeme rağmen siteden kopamadım. Gel zaman git zaman ömrüm boyunca unutmayacağım dostlukların tohumları ekilmeye başlandı, filizlendi koca çınarlara dönüştü. Şahsen tanımasam da kardeş, abi, anne, baba sevgisiyle bağlandığım insanlar oldu.(Onlar kendilerini bilirler ve her türlü övgüye layıktırlar.)

Gelelim bunları yazmamın sebebine.
“İyi olan şeyler çabuk tükenir” sözüne paralel olarak bizim site zaman geçtikçe kan kaybetmeye başladı. Üyeler çeşitli şekillerde zarar gördü ve birer birer siteden uzaklaştı. Ne yazık ki sonunda şimdiki haline geldi. Konuyla alakalı son olarak H Turan arkadaşımız durumdan üzüntü duyarak bir topic açtı siteyi canlandırma adına. Birkaç arkadaş görüş belirtti ancak dikkat edin hiçbir yönetici tek mesaj yazmadı.

Mesajlarımın büyük bölümünü yazdığım ozanlar sayfasına ve ozanlara gereken değer verilmedi. Oraya herkesin her şeyi yazmasına, sataşmasına izin verildi fakat her seferinde ozanlar dizginlendi. Mesajları silindi. Ozanlık geleneğinde kimseye sataşmama, saygı ve sevgi çerçevesinde yazılar yazma ama sataşana da aynı dilde cevap verme vardır, yoksa ozan olunmaz. Arı kovanına çomak sokulursa arının sokması doğal bir sonuçtur. Ancak siz çomak sokanı değil arıyı suçlarsanız ve balını yok ederseniz yanlış yaparsınız. Ozanlar sayfasında şu an itibarı ile 16.000 mesaj bulunmaktadır. Bunların 6.000 tanesini değersiz görün ve bir kenara ayırın. Geriye, o anda verilen konuya doğaçlama olarak o anda yazılmış 10.000 dörtlük kalır. Arkadaşlar bu küçümsenecek bir rakam değildir. Başka hiçbir sitede bu alanda bu rakamı göremezsiniz. Başta Sandallı, Osman Ece, Arif Coşkun olmak üzere birçok ozan emek verdi. Sivaslılar sitesine edebi katkıları olacak önemli bir arşiv kazandırdık. Hiç alçak gönüllülük yapmadan şu cümleyi yazmak istiyorum; El üstünde tutulmamız gerekirken, yukarıda belirttiğim karşılıkları gördük, üzüldük, soğuduk, yazmaz olduk.

Lafı uzatmaya niyetim yok. Sonuç olarak diyorum ki;
Ey yöneticiler, bu soğuk mevsimde siteyi ısıtacak sobaları yakma gayreti gösterin, çaba sarfedin ve bizler bunu görelim.
Saygılarımla…

bizlere tercüman oldunuz çok teşekkür ederim emeğinize yüreğinize sağlık
üstadım sevgilerimi sunuyor gözlerinden öpüyorum yolun açık olsun

_DuMaN_58
03.02.2011, 18:50
"Siteyi canlandırmak" adlı konuyu açıldığı tarihten beri takip ediyorum. Ama zaten biz aylardır bu konuyu konuşuyoruz diğer arkadaşlarımızla. Ne yapabiliriz? Nasıl daha iyi daha canlı daha profosyonel daha seviyeli bir ortam oluştururuz bunu tartışıyoruz... Ama biz tek başımıza yetemeyebiliriz. Sonuçta karşınızdakiler de insan. Burda sizlerede görev düşüyor.

Bir arkadaşımız yazmış, "O zaman modlar kendini Allah sanıyorlar." diye. Bizi Allah yaptınız ya helal olsun size.

Ne boş boş forum oyunlarına, ne fazla sohbete, ne de ateşli siyasi konulara ihtiyacımız var. Bizim aşırıya kaçmadan hepsine ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Siyasette olacak, eğlencede olacak. Bir insan bilgisayar başında hep aynı şeyi yapmaktan sıkılır eğlenmekde ister. Ama bir insan hep çocuk gibi oyun da oynamaz yeri gelince siyasetini de yapar. Ama en önemlisi SİVAS olacak. Sivas'ın sorunları, iyi yanları, haberleri, çalışmaları.. Ana tema da SİVAS olmalı. Ama bunun yanında yukarda saydığım şeylerde olmalı diye düşünüyorum.

"Bazı yöneticiler hiç uğramıyor siteye." diyenler; bizim, istediğimiz zaman kendimi görünmez yapma özelliğimiz var. O yüzden hangi yöneticinin online olup olmadığını kesin bilemezsiniz. Bu konu hakkında yorum yapmayınız bence.

sivaburs
03.02.2011, 19:13
uzunca cevap yazacaktim
yazdim yazdim sildim ve yazmamaya karar verdim

ben buraya tartismaya, illa hakli olmaya gelmedim
ben senelerdir burdayim ve bir cok seye sahit oldum

kendimi kimseden üstün görmedim sadece ben herzaman dürüst ve göründügüm gibi oldum
onca olan bitenlerden sonrada, kim hakkimda ne düsünürse düsünsün diyorum
cünkü ben cok yoruldum artik

elestirilerden sonra bana yol vermek düser
BEN YETKIMI BIRAKMAYA HAZIRIM
dilerim daha iyi yöneten Modlar gelir

"son olarak sunu demek istiyorum
susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek"

Yanılmıyorsam sondan bir önceki mesajınızın son cümlesi buydu. Oysa bu cümle doğrultusunda hareket etmiyorsunuz.

Sizin bu kararınız beni hedef tahtası haline getirmekten başka bir işe yaramaz. Sevenleriniz şu anda benden nefret ediyordur. Ama ben kişisel bir hal alsın istemedim. Tartışalım istedim, konuşalım istedim ve bir çözüm bulalım istedim.

Bakın size bir tablo çizeyim ve bu tabloya bakarken ne olur samimi olarak gördüklerinizi bir düşünün.

Sizinle biz buraya farklı düşünceleri içeren konular yazarak tartışma ortamına girdik. Sitenin en yetkili kişisi Sayın Rüşdü Elmas, hem benim yazdıklarımın hem sizin yazdıklarınızın altına teşekkür koydu. Şimdi siz ne düşünürsünüz?

Ben beklerdim ki, "tartışın ben de izleyeyim" tavrı yerine Sayın Rüşdü Elmas site için hayati önem taşıyan bu konuyla alakalı iki üç cümlelik birşeyler karalasın. Gerekirse tüm üyelere kızarak, kendinize gelin, kardeşiz hepimiz mesajı versin. Haksız mıyım?

Her neyse.
Baktım ki bu işin sonu yok, ben de susmaya hem de temelli susmaya karar verdim. Son mesajımı yazarken de, istedim ki yüzlerde bir tebessüm bırakarak ayrılayım.

Traş olacak adamın Erzurumlu olduğunu bilen berber traş öncesi başlamış konuşmaya;
Yahu biraz önce bir Erzurumluyu traş ettim, adam sabunsuz traş et beni dedi, kuru kuru kazıdığım halde gıkı çıkmadı, ne babayiğit bir adammış...

Bizimki bunu duyunca serde erkeklik var ya, atılmış hemen;
Ben de Erzurumluyum, beni de sabunsuz traş et.

Berberin; Aman abi canın yanar türü telkinlerine aldırış etmemiş.
Traşla birlikte adamın gözlerinden yaşlar akmaya başlamış, bir yanağı bitmeye yakın dayanamamış;
Ben Erzurumun içinden değilim, köylerindenim, diğer yanağımı sabunla demiş.

Şimdi o hesabı bana çevirelim. Burada Sivaslıların arasında hiç yabancılık çekmememe rağmen, buraya yazdığım süreler içerisinde kendimi her zaman Sivaslı hissetmeme rağmen ve de babaannemin Sivaslı olmasına rağmen şu an canımın yandığını hissederek, Sivaslı olmadığımı ve bu yüzden siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığını belirtmek istiyorum. Üyeliğimin başlangıcından bu yana tanıdığım, sitede zerre kadar emeği olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Siteyi düzeltmek benim haddime değil arkadaşlar. Hoşçakalın.

( Bu arada, Sivaslady seni üzmek istemedim, özür dilerim)

OSMAN ECE
03.02.2011, 19:42

Yanılmıyorsam sondan bir önceki mesajınızın son cümlesi buydu. Oysa bu cümle doğrultusunda hareket etmiyorsunuz.

Sizin bu kararınız beni hedef tahtası haline getirmekten başka bir işe yaramaz. Sevenleriniz şu anda benden nefret ediyordur. Ama ben kişisel bir hal alsın istemedim. Tartışalım istedim, konuşalım istedim ve bir çözüm bulalım istedim.

Bakın size bir tablo çizeyim ve bu tabloya bakarken ne olur samimi olarak gördüklerinizi bir düşünün.

Sizinle biz buraya farklı düşünceleri içeren konular yazarak tartışma ortamına girdik. Sitenin en yetkili kişisi Sayın Rüşdü Elmas, hem benim yazdıklarımın hem sizin yazdıklarınızın altına teşekkür koydu. Şimdi siz ne düşünürsünüz?

Ben beklerdim ki, "tartışın ben de izleyeyim" tavrı yerine Sayın Rüşdü Elmas site için hayati önem taşıyan bu konuyla alakalı iki üç cümlelik birşeyler karalasın. Gerekirse tüm üyelere kızarak, kendinize gelin, kardeşiz hepimiz mesajı versin. Haksız mıyım?

Her neyse.
Baktım ki bu işin sonu yok, ben de susmaya hem de temelli susmaya karar verdim. Son mesajımı yazarken de, istedim ki yüzlerde bir tebessüm bırakarak ayrılayım.

Traş olacak adamın Erzurumlu olduğunu bilen berber traş öncesi başlamış konuşmaya;
Yahu biraz önce bir Erzurumluyu traş ettim, adam sabunsuz traş et beni dedi, kuru kuru kazıdığım halde gıkı çıkmadı, ne babayiğit bir adammış...

Traşla birlikte adamın gözlerinden yaşlar akmaya başlamış, bir yanağı bitmeye yakın dayanamamış;

Şimdi o hesabı bana çevirelim. Burada Sivaslıların arasında hiç yabancılık çekmememe rağmen, buraya yazdığım süreler içerisinde kendimi her zaman Sivaslı hissetmeme rağmen ve de babaannemin Sivaslı olmasına rağmen şu an canımın yandığını hissederek, Sivaslı olmadığımı ve bu yüzden siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığını belirtmek istiyorum. Üyeliğimin başlangıcından bu yana tanıdığım, sitede zerre kadar emeği olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Siteyi düzeltmek benim haddime değil arkadaşlar. Hoşçakalın.

saygı değer siva burs hocam siz bir kaç gün geç gelseniz ozanlar olarak bizim tadımız kaçıyor bilhassa ben çok üzülüyorum şimdi tamamen üyelikten çekildiğinizi söylediniz lütven sizden çok rica ediyorum üyelikten çıkmayın siz sandallı olmazsa bizde olmayız lütven gönül dostluklarımız devam etsin sevgiler

FurkaN
03.02.2011, 20:03
Burayı en başından beri takip ediyoruz. Sitemizin bütün yöneticilerinin takibinde bu konu ve bizler siz daha bunu tartışmaya başlamadan evvel konuşmaya başlamıştık ve çaresini bulmaya çalışıyoruz. Ancak konu genel bir konu olarak başladı ve özele dönüşmeye başladı. Sivaburs'un söylediklerini anlıyoruz ancak o konuyu sadece "sitemizin ozanları" konusuna bağladı. Sitenin canlılığı ya da durağanlığı o konu ile ilgili değil. En önemli sorunumuz biz Sivas için faydalı bir hareketlilik ve tartışma ortamı olsun isterken sadece oyunlar konusunda hareketlilik olması da bence başlı başına bir sorundur. Sitemizde haber konularında tartışmalar olması Sivas'a bir ivme kazandıracaktır. Milletvekili anketi bile aslında Sivas için önemlidir ancak sitemizdeki bu durgunluk orayıda etkiledi.

Önemli olan bu konuyu şahsileştirmeden tartışabilmek maalesef sivaburs bu konuyu şahsileştiriyor konu açılırken eminim ki bu düşünülmemiştir.

madımak_58
03.02.2011, 20:16

İşte benimde bildiğim,beklediğim yönetim anlayışı tam olarak bu.Çok güzel açıklamışsınız...

Eğer bu konu içerisinde cevap yazanlar,genel olarak yönetimdeki aksaklıklardan söz ediyorlarsa vardır bundada birşey değil mi?

sandalli
03.02.2011, 20:33
Ben yazınca ortalık birbirine giriyor. Susunca da içimi kemiren birşeyler oluyor. Kimin ne yaptığını, kimin neden siteden ayrıldığını iyi bildiğini söylemiş yönetici arkadaş-(lar). Nereden biliyorsunuz kime kimin ne yazdığını, kimin kimle ne konuştuğunu? Birçok defa özel mesajların yöneticiler tarafından okunduğunu duymuştum, söylediğiniz şeyler sanki bunu tasdik eder nitelikteydi. Adı üstünde özel ve bu özellik kişiler arasında kalmalı. Umarım bu konuda da açıklayıcı bir bilgi verirsiniz. sivaburs hocamın yazdıklarına harfiyyen katılıyorum. Eğer bir daha siteye dönmezse inanın ki site en değerli üyesini kaybetmiştir. Akademik kişiliğinin yanında şairliği ile de çok takdir ettiğim sevgili hocama destek verenlere de teşekkür ederim. Site yönetimi eleştiriye eskiden beri tahammül edemezdi, gördüm ki bu tahammülsüzlük devam ediyor. Sizi methedenin yazısının altına teşekkür ederken size hatalarınızı söyleyene sevecen bakmıyorsunuz.

sivaslıgenç
03.02.2011, 20:38
Bu konu defalarca kez açıldı ama hiçbiri sonuca bağlanamadan kayboldu gitti.Bence bu topiçte aynı sona uğrayacak , bence yine çözüm önerılerı olmayacak.
Sitenin bu hale gelmesinin tek sebebi bir çok kişinin küsüp gitmesi oldu.Site ilk üye oldugum günlerde ki halıyle şuankı hali arasında dağlar kadar fark var .Birbirinin yüzünü 1 kez görmeyen insanlar arasında muthiş bir muhabbet vardı ama suan o kesınlıkle yok malesef.

OSMAN ECE
03.02.2011, 20:40
Ben yazınca ortalık birbirine giriyor. Susunca da içimi kemiren birşeyler oluyor. Kimin ne yaptığını, kimin neden siteden ayrıldığını iyi bildiğini söylemiş yönetici arkadaş-(lar). Nereden biliyorsunuz kime kimin ne yazdığını, kimin kimle ne konuştuğunu? Birçok defa özel mesajların yöneticiler tarafından okunduğunu duymuştum, söylediğiniz şeyler sanki bunu tasdik eder nitelikteydi. Adı üstünde özel ve bu özellik kişiler arasında kalmalı. Umarım bu konuda da açıklayıcı bir bilgi verirsiniz. sivaburs hocamın yazdıklarına harfiyyen katılıyorum. Eğer bir daha siteye dönmezse inanın ki site en değerli üyesini kaybetmiştir. Akademik kişiliğinin yanında şairliği ile de çok takdir ettiğim sevgili hocama destek verenlere de teşekkür ederim. Site yönetimi eleştiriye eskiden beri tahammül edemezdi, gördüm ki bu tahammülsüzlük devam ediyor. Sizi methedenin yazısının altına teşekkür ederken size hatalarınızı söyleyene sevecen bakmıyorsunuz.

sizin ve siva burs hocamın yorumlarına katılıyorum ve yürekten destekliyorum

ahenk
03.02.2011, 21:08
Sivaslıyım köyüm Yıldızeli kalın.Sivasımız hakkında veya ülke geneli hakkında bilgi birikim görüşlerimizi paylaşmak için buraya üye olduk..Bize buraya üye olun size şunları taahhüt ediyoruz denilmeden geldik.Ben kimseyi tanımam burda belki tanıdıklarım olabilir..Neyse,şimdi dikkatimi çekti siteyi canlandırmak başlığını görünce,benim burda referandum öncesi bir iki yorumum oldu batanay niki ile,yazıyorum 5 dakka sonra bakıyorum yorum silinmiş,oturuyoruz aklımızın yettiğince yorumlarda bulunuyoruz vakit ayırıyoruz ve yorumlar siliniyor..Ben yorumlar siliniyor olmasına karşı değilim,kaldıki o yorumum silinicek cinsten bi yorum da değildi,eğer öyle ise batanay'ın tüm yorumlarını yayınlayın kayıttadır ama hilesiz hurdasız hodri meydan diyorum.Benim karşı olduğum konu şu,yorum silinir amennah ama hangi yorum silinir,küfür var ise,çok çok bariz bir şekilde abes ise,hadi be sende denilecek kadar aşağılayıcı,kişilik haklarına tecavüz eden vb yorumlar silinir ve silinen yoruma şu yazılır,sayın üyemiz yorumunuz site kurallarına uymadığından kaldırılmıştır,kaldıran falan yönetici.diye not düşülür.bu oraya gelen üyeye saygıdır,çünkü o üye gelmiş sitenize üye olmuştur,bu yukarda dediğim taahhütsüz gelmenin bedelidir ! bu üyeye saygıdır,aksi şudur,hadi ordan sen kimsin,sana hesapmı vereceğiz demenin ta kendisidir.ben bu yorumu silenin defalarca silenin salim 58 efendi olduğunu öğrendim...salim 58 efendi ye bir mesaj attım hakaret dolu küfür dolu çünkü bu onu haketti.bu site onun değildir,onun gibi zihniyetinde değildir.bu site buraya gelenlerindir.şimdi kimse yok diye bağırıyorsunuz ne oldu,başbaşamı kaldınız.İşin en can alıcı yanını yazıyorum şimdi,ben salimi malimi tanımam tanımakta istemem başıma bela alırım çünkü (salim kimle oynadığını bilmiyor)dedimki bu adam salim 58 ya AKP li Yada BBP li dedim,az bi araştırma yaptım :))) yanılmadım.çünkü benim yorumlarım heleki referandum öncesi o yazdıklarım tamamen aksi idi bu partilere.haaa anladım o zaman burası yanlı bir site.ya akpli olup şakşak yapacan yada atılacaksın.Sayın AKP yandaşı kokuşmuş zihniyet salim şimdi beni siteden atabilirsin.ama bu zihniyetle işim burda bitmeyecek.Sizde bu zihniyette olduğunuz sürece gün gelecek geminizi sizde terkedeceksiniz.Benim yorumumda hiç bir hakaret küfür olmayacak sen keyfine sileceksin öylemi..sen kimsin be burda yöneticimisin.Hak alıyorsunuz o hak size zehri zıkkım olsun.haksız yere milletin önüne geçmeye çabalarsanız yersiniz köteği.o kadar.

Kamera
03.02.2011, 21:29
Ben bu konuya yazsam skandal olur o yüzden bir ilke imza atıyorum ve susuyorum.

bilal kose
03.02.2011, 22:26
Oncelikle bu konuyu acan tartisan herkese tesekur ediyorum.Unutmayalimki herkesin gayreti dusuncesi sivas ve site icin sosyal sektorde gonullu hizmet etmenin zorluklarini bilen biri olarak degerli yoneticileride anliyorum islerinin zor oldugunuda biliyorum ben siteye uye oldugum zamandaki siteyle simdiki site arasinda daglar kadar fark var kim neden gitti neden kustu tabiki sebebleri vardir ben belki hayatimda yemedigim kufuru bu sitede yedim sebebine girmeyecigim belki benimde hatalarim olmustur sonuc ne olursa olsun hepimiz ayni yorenin ayni ilin insanlariyiz degerlerimize bagli oldugumuz icin birbirimizi sevdigimiz icin burada bulustuk birbirimizin acilarini sevinclerine ortak olduk sebeb ne eskisi gibi olmayalim gelin hep beraber yineden diyelim birakalim sen bunu yaptin o bunu yapti demeyi sitemizdeki degerlere sahip cikarak en usteki yoneticisinden tutunda tum uyeleri severek sayarak hersey sivasimiz icin diyerek yeniden hep beraber yuruyelim dusuncesi idolojisi ne olursa olsun birbirimize saygi duyarak gelin hep beraber yukseltelim bu siteyi herkesi ozelestiri yapmaya davet ediyorum.

LaEdri
03.02.2011, 22:50
sevgili kardeşim LAEedri biz tansiyon düşsün sivas için bir şeyler yapalım birlik beraberlik olsun ortak hareket edelim dedikçe siz yaraya tuz basıp yanan ateşe benzin dökmeye çalışıyorsunuz taş taşa değmeyince duvar olmaz elbetteki herkesin bir kusuru vardır kul kusursuz olmaz kusursuz olsa kul olmaz lütfen biraz daha yararlı yorumlar yaparsanız bu site çok şeyler kazanır bakın mecliste malik ejder özdemir sivasın sorunlarıyla ilgiligündem dışı konuşma yapıyor bir tek kıbrıslı dinlediğini ifade ediyor bumu sivaslılık

Abi bu site için emek verenler arasında ben de varım.Bu emek vermişliğime rağmen onlarca mesajım silindi,hatta banlandığım bile oldu.Bu sebepten ben de küsebilirdim ama bunu yapmadım.
Sitemize sırf sohbet için gelen birisinin siteye katacağı bir şey yok.İnsanalr hiçbir mesajım silinmesin,hiçbir konum kapanamsın istiyor.Yönetim olarak da eksiklikler var tabi ki.Ama bu eksiklikleri küsüp giderek çözemeyiz.Sitenin en canlı olduğu dönemlerde bile iftar,piknik ya da herhangi bir organizemize katılan üye sayısı 3-5'i geçmedi..
Başka siteler haftada bir kahvaltı organizesi yaparken 30-40 kişi ile biz yılda bir 5 kişiyi bulamadık.Klavyeye aldık mı elimize acayip dostuz,acayip sohbet ederiz..Ancak gel bir çay içelim yüzyüze görüşelim beraber birşey yapalım,Sivaslılar birbirini tanısın dedikçe üyeler isteksiz oldu.Siteyi sohbet sitesi görenlerin bu siteye kattığı bir şey yok..Çünkü sitenin kuruluş amacı bu değil..Googledan bir resim bulup konu açılıyor,bir hikaye bulunup konu açılıyor sonra neden konum silindi diye sitem ediliyor..Hiçbir mesaj silinmeyecekse,hiçbir konu kapanmayacaksa yöneticiler ne demeye var?

NECMEDDİN ÖZBEK
03.02.2011, 23:08

Her neyse.

saygıdeğer sivaburs yukarıdaki yormunuza tümüyle katılmama rağmen" benim siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığın belirtmek istiyorum"
cümlesine asla katılmadığımı belirtmek isrerim ben bu siteyi başta sandallı olmak üzere sizin siyahinin osman ecenin arif coşkunun ve diğer ozan arkadaşların yazdığı o güzel sözlerle sevdim şimdi işin kolayına kaçarak hoşça kalın ne demek beni bağışlayın ama sizleri seven bir yığın arkadaşı o güzel şiirlerden yoksun bırakmaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum ozanlar bir ulusun elidir koludur gözüdür dahada önemlisi kulağıdır sırtında sazıyla türlü meşakkatlarla köy köy halkı aydınlatma gibi bir misyonu üstlenen pir sultanların ruhsatilerin aşık aliizzetlerin mahsuni şeriflerin sefil selimilerin ve daha yüzlerce ozanımızın size emanet ettiği bu kültür mirasımızı yarıyolda bırakmıyacağınızı ümit ediyorm konuyu yeniden değerlendirerek bu kararınızdan vaz geçmenizi tüm içtenliğimle dileyerek selamlarımı iletmek istiyorum sayın sivaburs

NECMEDDİN ÖZBEK
03.02.2011, 23:12
Abi bu site için emek verenler arasında ben de varım.Bu emek vermişliğime rağmen onlarca mesajım silindi,hatta banlandığım bile oldu.Bu sebepten ben de küsebilirdim ama bunu yapmadım.
Sitemize sırf sohbet için gelen birisinin siteye katacağı bir şey yok.İnsanalr hiçbir mesajım silinmesin,hiçbir konum kapanamsın istiyor.Yönetim olarak da eksiklikler var tabi ki.Ama bu eksiklikleri küsüp giderek çözemeyiz.Sitenin en canlı olduğu dönemlerde bile iftar,piknik ya da herhangi bir organizemize katılan üye sayısı 3-5'i geçmedi..
Başka siteler haftada bir kahvaltı organizesi yaparken 30-40 kişi ile biz yılda bir 5 kişiyi bulamadık.Klavyeye aldık mı elimize acayip dostuz,acayip sohbet ederiz..Ancak gel bir çay içelim yüzyüze görüşelim beraber birşey yapalım,Sivaslılar birbirini tanısın dedikçe üyeler isteksiz oldu.Siteyi sohbet sitesi görenlerin bu siteye kattığı bir şey yok..Çünkü sitenin kuruluş amacı bu değil..Googledan bir resim bulup konu açılıyor,bir hikaye bulunup konu açılıyor sonra neden konum silindi diye sitem ediliyor..Hiçbir mesaj silinmeyecekse,hiçbir konu kapanmayacaksa yöneticiler ne demeye var?
işte sizden beklediğim yorum bu teşekkür ediyorum ama mesaj silinmesine karşı yöneticiler tarafından uyarılmanın yanındayım sevgilerimle

H_Turan
03.02.2011, 23:52
Öncelikle Açtığım Konu Hakkında Görüşlerinizi Paylaştığınız için Teşekkür ederim.

Bu Site Hepimizin Adıda Sivaslılar Sitesi Biz Sivaslı Olduğumuzdan Bu sitenin Sorunlarıda bizim sorunudur Bu yüzden Sitenin pasif oluşu beni üzdüğü için bu panoyu açtımki hepinizin görüşünü alayım.

Ben başka bir setede adını vermek istemiyorum Ama üye potansiyeli olan bir site Genelde Fotoğraf sitesi ama haberler Sohbetler bölümü olan bir site oranın Kurucusuna Sordum Sitede Küsmeler hakkında oda dediki Küsenler olacaktır önemli olan Adeleti kuralları herkeze eşit uygulamak ayrıca Küsenler olur bu sayede yeni üyelerde olur bu yüzden küsen küser önemsemeyin dedi.

Ben Kendi başıma Facebook da Sitenini reklamını yaptımki halada yapıyorum Siteye yeni üye gelsin diye.

Sitenin canlı olması Sadece oyun ve Sohbet anlamında değil Sadece oyuna ve Sohbete mesaj varsa yine ölü sitedir burası oyun veya sohbet sitesinden Ziyade Sivasın sorunlarını Tartışıldığı mekan olmalıdır.

Cley
04.02.2011, 00:00
Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece kimsenin mesajı silinmez burda. Eğerki ettiğim hakaret neden silindi diye küsen varsa. Böyle bir üyeye ihtiyac yok zaten.

Sitedeki hareket anasayfadaki 10 başlıgın saçmasapan anketlerle oyunlarla olacaksa hiç olmasın. Günün resmi konusu diyoruz bir üye günde 50 foto yüklüyor. Günün sözü diyoruz yine öyle sevdiğinize bugunkü cümleniz ? aç google ne kadar güzel söz güzel foto varsa bul yapıştır buraya böyle hareket olacaksa olmasın. Sivasla ilgili haberler açılıyor hergün.Oraya yapılan yorum bir elin parmaklarını geçmiyor. Hasan abi başka sitelerden alıntı yapıldıgını söylemiş. Sitemize ait ne bir haber ajansı ne de muhabirler var. Mecburen başka sitelerde şehrimizle ilgili çıkan haberleri burda topluyoruz.
Sivaburs hocama gelince yazdıgı yazılardan dolayı üzüldüğümü belirteyim. Katıldığı forum sadece Sitemizin Ozanları idi. Orda da hiçbir sorun yoktu.neden bu kadar şikayetçi anlamadım. Hatta bir yazısında kınamış bile. Forumun tamamıyla ilgili bir üyemiz olsaydı neler yazardı acaba?
Yönetim olarak sitenin nasıl daha kaliteli daha aktif hale geleceğini her zaman konuşuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Basit nedenlerle yöneticileri suçlayıp siteye girmeyeceklerse Allah yollarını açık etsin. Girdiği dönemlerde siteye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Sohbetin, çiçek alıp vermenin hızlı oldugu dönemlerde üyeler arasındaki gelişmeleri birçoğumuz biliyoruz. O konulara da girmeyim. Neyse.

bilal kose
04.02.2011, 00:22
Anladigim kadariyla birilerinin b u siteden gitmesi icin dugmeye basilmis bosuna nefes tuketmeye gerek yok deniyor baska siteye sorup kusen geri gelmesinin yarar saglamaycigini hatta yarar saglaycigini yeni uyeler kazandiracigini ogrenip bu yazmakta kimseye bir sey kazandirmaz size bir sey soyelimmi bu site uc bes mesaj yazip kendini bir zanedenlerin yuzunden bu hale geldi sivaburs gibi degerli bir abiye yolun acik olsun deniyorsa denecek birsey kalmamis demektir.Hata ve kusurlarimdan dolayi herkesten ozur dilerim.

H_Turan
04.02.2011, 00:27
Şunu Belitmek İsterim Küsüp gitmek Kaçmak İyi bir davranızş değil Önemli olan Düşüncelerini ifade etmektir Bu site sıradan Bir sitede değil eğer Sıradan olsa girmezdim bu site Sivaslılar Sitesi Sivasın Haberlerini yayınlayan Site Ben Sivası sevdiğimden duyarsız kalamam Eğer Gerçek Anlamda Sivası seven bir kişide küsüp gidmez kalır.

Bu üyelerden bazılarını örnek Vermek İstiyorum Gerçek anlamda Sivası Seven kişiler:laEdri,ismail,kıbrıslı görüşleri önemli değil önemli olan Sivası sevmeleri Haberlere yorum yazmalarıdır.

Az da olsa Sivası Seven Küsmez.

Cley
04.02.2011, 00:31
Bilal Köse yazıyı çarpıtma lütfen. Yazımda kimin ismi geçtiyse o cevap versin

bilal kose
04.02.2011, 00:35
Kimse kimsenin sivas sevgisini olcemez.Ben ve benim bir cok uye yurt disinda yasiyor sivasin bir sorununa dile getirmek icin orada yasamak lazim sorunlari gorerek anlatirsan daha verimli olur mesala sivasin toplu tasima sorununu ele alim diye bir konu acildi ben sivasta

H_Turan
04.02.2011, 00:36
Sivasın Sevgisi bununla ölüçülr eğer boş incir çekirdeğini doldurmayacak Sebepten Küsüp gidersen Ben o kişinini Sivas Sevgisini Şüphe ederim açıkcası

bilal kose
04.02.2011, 00:37
Kimse kimsenin sivas sevgisini olcemez.Ben ve benim bir cok uye yurt disinda yasiyor sivasin bir sorununa dile getirmek icin orada yasamak lazim sorunlari gorerek anlatirsan daha verimli olur mesala sivasin toplu tasima sorununu ele alim diye bir konu acildi ben sivasta
yasamdigim icin yorum yapmam mumkun degil

H_Turan
04.02.2011, 00:40
Arkadaşlar Az da olsa Sivası Seven Küsüp gitmez Bu saatten Sonra Küsen Küser demekki Sivası sevmiyor yoksa Bu Sitede Sivasın Sorunlarına küsmezdi diye düşünüyorum

bilal kose
04.02.2011, 00:46
Benim birsey carpitigim falan yok sadece dusuncemi yazdim bu konuyu sivas sevgisine falan uzatmaya gerek yok herkes sivasida sever insanida sever buradan kusup gitti diye yok sivasi sevmiyor demek dogru degil dogruda bulmuyorum

sandalli
04.02.2011, 00:59
Ben başka sitelerden haber alıntısı yapılmasına kesinlikle karşı değilim. Demek istediğim sitenin bir forum sitesinden ziyade bir haber sitesi haline dönüştürülmesi. Ben bunu birçok yazımda söyledim yeniden söyleyeyim; sivaslılar sadece sivaslı değildir, onların da siyasi görüşleri, duyguları, sevdaları veya hevesleri vardır. insanların sadece Sivas´la ilgili haberlere yorum yapmasını beklemek ne kadar doğrudur bu da ayrı bir tartışma konusu olmalı. Sitedeki değişim üyelere sorulmadan yapıldı. Üyelerin fikrinin yönetim önünde ne kadar önemsiz olduğunu böylece görmüş olduk. Her sorduğumuz nedende "site yönetimi böyle istiyor" diye cevaplar aldık. Sitenin pasivize edilmesi, forum sitesinden haber sitesi haline dönüşmesi, sitedeki canlılığın kaybolması yönetimin uygulamış olduğu değişim politikasının sonucudur. Üyelerin küsmesi konusuna girmeyelim. Ozanlar sayfasında yapılan hakaretler hala silinmedi, öyle duruyor. Hakaret üyeye yapılmışsa sorun yoktur. Hakaret yöneticilere yapılmışsa silinir ve yapan kişi banlanır. Ben hala buraya yazıyorsam yine yönetimde olan sevdiğim ve saydığım kişiler içindir. sivaburs site için en büyük kayıptır, gerçekten yazdıklarından haz alınabilecek ender kişilerden biridir O. Şairliği zaten tartışılmaz ama insanlığı, dostluğu sairliginden de ileride biri sivaburs, keşke kırılmasaydı, keşke kalsaydı.

sivaburs
04.02.2011, 01:18
Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece kimsenin mesajı silinmez burda. Eğerki ettiğim hakaret neden silindi diye küsen varsa. Böyle bir üyeye ihtiyac yok zaten.

Sitedeki hareket anasayfadaki 10 başlıgın saçmasapan anketlerle oyunlarla olacaksa hiç olmasın. Günün resmi konusu diyoruz bir üye günde 50 foto yüklüyor. Günün sözü diyoruz yine öyle sevdiğinize bugunkü cümleniz ? aç google ne kadar güzel söz güzel foto varsa bul yapıştır buraya böyle hareket olacaksa olmasın. Sivasla ilgili haberler açılıyor hergün.Oraya yapılan yorum bir elin parmaklarını geçmiyor. Hasan abi başka sitelerden alıntı yapıldıgını söylemiş. Sitemize ait ne bir haber ajansı ne de muhabirler var. Mecburen başka sitelerde şehrimizle ilgili çıkan haberleri burda topluyoruz.
Sivaburs hocama gelince yazdıgı yazılardan dolayı üzüldüğümü belirteyim. Katıldığı forum sadece Sitemizin Ozanları idi. Orda da hiçbir sorun yoktu.neden bu kadar şikayetçi anlamadım. Hatta bir yazısında kınamış bile. Forumun tamamıyla ilgili bir üyemiz olsaydı neler yazardı acaba?
Yönetim olarak sitenin nasıl daha kaliteli daha aktif hale geleceğini her zaman konuşuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Basit nedenlerle yöneticileri suçlayıp siteye girmeyeceklerse Allah yollarını açık etsin. Girdiği dönemlerde siteye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Sohbetin, çiçek alıp vermenin hızlı oldugu dönemlerde üyeler arasındaki gelişmeleri birçoğumuz biliyoruz. O konulara da girmeyim. Neyse.

Bana değer veren saygıdeğer dostlarım, yukarıdaki yazıdan sonra burada kalmanın imkanı var mı? Kalırsam bana ne denir? Ozan dostlarım affedin beni.

Anlaşılamamak, derdini anlatamamak ne kadar zormuş. Olmadı, yapamadım, beceremedim.
Gördüğüm manzara karşısında inanın kanım donuyor. Altı ay sitenin sorununu düşünüp bir çare bulamayan yöneticilerin bulduğu tek çare “güle güle” imiş. Hem de bunu kim söylüyor biliyor musunuz? Sitede kendime en yakın hissettiğim insanlardan biri. Daha sorunumun ne olduğunu bilmiyor çünkü yazılarımı bile okumamış.
Artık cevap vermek istemiyorum kimseye. Herkes dilediği gibi konuşabilir.

Siteden ayrılırken saygısızlık olmasın diye isteyemediğim bir şeyi senden isteme hakkı verdin bana. Kapıyı sen gösterdiğine göre bu görev sana düşer Cley kardeşim. Üyeliğimi, açtığım konuları ve yazdığım mesajları sil. Hem de hemen. Bu sitede benden iz kalsın istemiyorum. Allah rızası için yap bunu, bekliyorum.

Kardelencicegi
04.02.2011, 01:19
Sivasli hic Sivaslilar.net´e küsermi.?
Ins Zamanla geri döner kardeslerimiz..

İsmail Özçelik
04.02.2011, 01:22
Severek takip ettiğim farklı bir sitenin belli başlı kuralları var. Orada da ortam çok samimi. Bu kuralların hepsini buraya almam etik olmaz ancak bazılarının uygulanmasını istiyorum. Bunlar;
1. Kişiye özel yazı yazmayalım. Fikirlerimizi ortaya yazalım, bir başka
üye ile diyalog ve tartışmaya girmeyelim, gerekirse özel mesaj ile halledelim.
Mesajlarımızda başka bir üyenin ismi, veya "sen" kelimesini geçerse, silinebilir.
İllâ bir üyeye hitap etmek gerekirse bile, asla seviyesiz, sert, eleştirici,
küçük düşürücü, alay edici, tahrik edici, tartışma tarzı bir yazı yazmayalım.
2. Seviyesiz kelimeler, deyimler, üslûp veya hakaret içeren mesajları
yazmakla boşuna vakit kaybetmeyelim. Tek bir seviyesiz kelime bile
varsa, bütün mesaj silinecektir.
3. Sitemizde rumuz kullanılmaz. Gerçek adımızı da bir şekilde içeren bir kullanıcı adı seçelim.
4. [SİYASET] başlıkları dışında siyasi parti isimleri yazmak yasaktır.
Bu başlıklar dışında siyasi partilerle ilgili ve içeriği siyasi tartışmalara neden olabilecek
her türlü mesaj tümden silinmeye adaydır. Her konuda siyaset tartışması istemiyoruz.
Sadece [SİYASET] yazan konu başlıklarında siyasi parti ismi yazılabilir.
Bu başlıklar sadece site yöneticilerinin izni ile açılabilir, üyeler siyasi başlıklar açamaz.
5. Amacınız Türkiye Cumhuriyeti yöneticilerini eleştiren siyasi mesajlar yazmak ise,
hükümet aleyhinde mesajlar yazmak için üye olduysanız, yanlış siteye geldiniz.

Bunlar bazıları daha fazla olmasına rağmen hepsini almadım tabi ama bu kurallar harfiyen uygulanıyor. Bence sitemizde öyle olmalı.

Kardelencicegi
04.02.2011, 01:25
Lütfen degerli kardeslerim. Kimse siteyi birakmasin. Burasi hepimizin.

Sanirim bir yanlis anlasilma var. sivaburs kardesim Cok takdir ettigim bir kardesimsiniz.
Konusup anlasarak sorunlarimizi cözelim lütfen küserek degil..
Sivasli kardeslerim biz kardesiz, kimsenin art niyetli olduguna inanmiyorum.

Siteyi canlandirmak siteden gitmekle olmuyor. Kalmakla olur diyorum ben..

Hayat o kadar kisa ki; bu kirginliklara hic ama hic gerek yok.

Saygilar.

madımak_58
04.02.2011, 01:51
Öncelikle Açtığım Konu Hakkında Görüşlerinizi Paylaştığınız için Teşekkür ederim.

Bu Site Hepimizin Adıda Sivaslılar Sitesi Biz Sivaslı Olduğumuzdan Bu sitenin Sorunlarıda bizim sorunudur Bu yüzden Sitenin pasif oluşu beni üzdüğü için bu panoyu açtımki hepinizin görüşünü alayım.

Ben başka bir setede adını vermek istemiyorum Ama üye potansiyeli olan bir site Genelde Fotoğraf sitesi ama haberler Sohbetler bölümü olan bir site oranın Kurucusuna Sordum Sitede Küsmeler hakkında oda dediki Küsenler olacaktır önemli olan Adeleti kuralları herkeze eşit uygulamak ayrıca Küsenler olur bu sayede yeni üyelerde olur bu yüzden küsen küser önemsemeyin dedi.

Ben Kendi başıma Facebook da Sitenini reklamını yaptımki halada yapıyorum Siteye yeni üye gelsin diye.

Sitenin canlı olması Sadece oyun ve Sohbet anlamında değil Sadece oyuna ve Sohbete mesaj varsa yine ölü sitedir burası oyun veya sohbet sitesinden Ziyade Sivasın sorunlarını Tartışıldığı mekan olmalıdır.

Şu cümleyi okuyunca üyelere verilen değeri daha iyi anlamış oldum.Şaşkınlık içerisindeyim hala.Gerçekten böyle düşünenlere inanamıyorum ben.
Başka bir sitede bir yönetici olarak bunu yapamam ben.Tartışma içinde olanları bile ne yapsam da barıştırsam,ne yapsam da siteden ayrılmamasını sağlasam diye içim içimi yer.Yanlış düşünen ben miyim acaba?

Bana değer veren saygıdeğer dostlarım, yukarıdaki yazıdan sonra burada kalmanın imkanı var mı? Kalırsam bana ne denir? Ozan dostlarım affedin beni.

Anlaşılamamak, derdini anlatamamak ne kadar zormuş. Olmadı, yapamadım, beceremedim.
Gördüğüm manzara karşısında inanın kanım donuyor. Altı ay sitenin sorununu düşünüp bir çare bulamayan yöneticilerin bulduğu tek çare “güle güle” imiş. Hem de bunu kim söylüyor biliyor musunuz? Sitede kendime en yakın hissettiğim insanlardan biri. Daha sorunumun ne olduğunu bilmiyor çünkü yazılarımı bile okumamış.

Siteden ayrılırken saygısızlık olmasın diye isteyemediğim bir şeyi senden isteme hakkı verdin bana. Kapıyı sen gösterdiğine göre bu görev sana düşer Cley kardeşim. Üyeliğimi, açtığım konuları ve yazdığım mesajları sil. Hem de hemen. Bu sitede benden iz kalsın istemiyorum. Allah rızası için yap bunu, bekliyorum.

Sizi ancak normal üye sıfatıyla burada bulunup,"Güle Güle" ile de uğurlanan kişiler anlayacaktır.Bende bunlardan biriyim sanırım.

Ve eminim ki burada bende dahil siteye gelmeme kararı alıp,yine de birilerinin sayesinde gelip yorum yazan birçok kişinin sebebi tek kişidir.O da Arif Coşkun! Benim gözümde adam gibi adam olan,asıl siteyi ayakta tutmaya çalışan O'dur!

Sivas'ı sevmek demek onca hakareti işitip,yinede bu siteye kazık çakmak,yüzsüz yüzsüz mesaj yazmak değildir.Bu böyle kıyaslanamaz.Ve insan hangi konuya cevap yazacağına kendi karar verir.Bilmediğimiz konuya cevap yazmak gibi aptalca duruma kimse düşmek istemez.Ondan sonra kavga,bilip bilmeden konuşma vs... gibi...
Bu konularda da sandallı ve bilal köse abilerime katılıyorum...

İsmail Özçelik
04.02.2011, 01:56
Şu cümleyi okuyunca üyelere verilen değeri daha iyi anlamış oldum.Şaşkınlık içerisindeyim hala.Gerçekten böyle düşünenlere inanamıyorum ben.
Başka bir sitede bir yönetici olarak bunu yapamam ben.Tartışma içinde olanları bile ne yapsam da barıştırsam,ne yapsam da siteden ayrılmamasını sağlasam diye içim içimi yer.Yanlış düşünen ben miyim acaba?
Bu sitenin 309.426 üyesinden biriside benim adaleti sağladıkları için zaten küsen fazla olmuyor, kurallar herkes içindir mantığı var, bazen bir yönetici diğerinin mesajını siliyor. Ayrıca ben dahil çoğu kullanıcısı memnun ki paralı üye olup ekstra özellikler de alınabiliyor.

madımak_58
04.02.2011, 02:06
Bu sitenin 309.426 üyesinden biriside benim adaleti sağladıkları için zaten küsen fazla olmuyor, kurallar herkes içindir mantığı var, bazen bir yönetici diğerinin mesajını siliyor. Ayrıca ben dahil çoğu kullanıcısı memnun ki paralı üye olup ekstra özellikler de alınabiliyor.

İçimden gülmekte hiç gelmiyordu ama yine de :):):)

Memnuniyet göreceli bir kavramdır.Bakın,burada siz memnun olduğunuzu söylüyor,5-10 kişi memnuniyetsizliğini belirtiyorsa bu doğru bir tez;
Bu 1...

Kuralların herkes için olduğu bir site olsaydı gerçekten,şu an bu konuya yoğun ilgi olmazdı;
Bu da 2...

H_Turan
04.02.2011, 02:08
Yine Tekrarlıyorum Gerçek Anlamda Sivası Seven Kişi İncir Çekirdeğini Doldurmayacak Sebeplerden Dolayı Siteden Ayrılmaz Örnek vermek gerekirse İsmail Arkadaşımız Görüşü ne olursa olsun Örnek üye gözümde Küsmüyor Aksine Paylaşıyor Ulaşım konusunda biz ise küsüyoruz gereksiz Siyasi tartışmalarla birbirimizi kırıyoruz.

eyuphulagu
04.02.2011, 02:10
Ben de 2008 den beri bu sitenin üyesim..300 ün üzerinde mesaj yazdım..Sitede üye sayısı oldukça fazla ama mesaj yazan kişiler genellikle aynı kişiler..Sitede 2-3 yıldır bu kişilerin dışında mesaj yazan pek fazla kişiye rastlamadım...Yalnız unutmamak gerekir kibu sitede bilhassa spor ve tarftar sitelerinden farklı bir site;burada yazı yazan kişilerin çoğunluğunun eğitim seviyesi belli seviyede olan kişiler olduğunu düşünüyorum..Hatta bazı arkadaşlar neredeyse akademik makaleler seviyesinde yazılar yazıyorlar..Onun için herkesin bu türde mesajlar yazması beklenmemeli..Tabiki sitenin üye sayısı artmalı,tabiki daha fazla kişi yazı yazmalı ama lütfen yazılan yazılar kırıcı olmamalı;yazılan yazılar direkt olarak Sivas'la ilgili,Sivas'ın sorunlarıyla ilgili ,Sivas için yapılması gereken projelerle ilgili olmalı..Herkesin kendine göre bir görüşü olması gayet doğal ama bu sitede siyasi görüşlerin öne sürüldüğü bir site kesinlikle olmamalı..Bu sitede temel amaç SİVAS VE SİVAS'IN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER OLAMALI...Geçmişte bu sitede bazı arkadaşlar arasında siyasi tartışmalar yaşandığını bazı mesajlarda gördüm;bir çoğunda Sivaslı arkadaşlar birbirine çok krıcı davrandılar..Bunu sonucunda da siteden ayrılan siteye mesaj yazmak istemeyen insanlar olduğunu üzülerek tanık oldum..Bu arkadaşların bazısı bu yüzden sitede mesaj yazmak istemiyorlar..Onun için sadece Sivas'la ilgili konulara odaklanırsak;tek hedefimiz SİVAS VE SİVAS'IN GELİŞMESİ,2050 LERDE SİVAS'IN NE DURUMDA OLACAĞI OLURSA ORTADA HİÇBİR SORUN KALMAZ..Lütfen Birlik Ve Beraberlik İçinde Olalım ..ÇÜNKÜ BAŞKA SİVAS YOK...

İsmail Özçelik
04.02.2011, 02:13
İçimden gülmekte hiç gelmiyordu ama yine de

Memnuniyet göreceli bir kavramdır.Bakın,burada siz memnun olduğunuzu söylüyor,5-10 kişi memnuniyetsizliğini belirtiyorsa bu doğru bir tez;
Bu 1...

Kuralların herkes için olduğu bir site olsaydı gerçekten,şu an bu konuya yoğun ilgi olmazdı;
Bu da 2...

O sitenin amacı farklı bu sitenin amacı farklı, şahsen ben buranında kaliteli olmasını istiyorum ve bunun için gerekirse mesajlarım silinebilir. Hatta uzaklaştırmada alabilirim. Benim için sorun değil bunlar kalite olsun yeterli.

H_Turan
04.02.2011, 02:22
Bu Konuda Elimde Geleni yaptım Bir Sivaslı Olarak Bu Sitenin pasif olmasına üzüldüm Canlandırmak istedim bu yüzden bu konuyu açtım Sizlerde görüşlerinizi paylaştınız o yüzden Hepinize Teşekkür ederim.

Ayrıca Facebookda Sivaslı kişilere özel mesaj gönderimim devam etmektedir Sitenin tanıtımını yapıyorum.

Sizlerde Çevrenizle başlıyarak tanıtımını yapınki sitemiz canlansın

madımak_58
04.02.2011, 02:24
Yine Tekrarlıyorum Gerçek Anlamda Sivası Seven Kişi İncir Çekirdeğini Doldurmayacak Sebeplerden Dolayı Siteden Ayrılmaz Örnek vermek gerekirse İsmail Arkadaşımız Görüşü ne olursa olsun Örnek üye gözümde Küsmüyor Aksine Paylaşıyor Ulaşım konusunda biz ise küsüyoruz gereksiz Siyasi tartışmalarla birbirimizi kırıyoruz.

Sayın H_Turan;

Sivas'ı seven kişiyi Sivas küstürmüyor.İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepler değil,o çekirdek oldukça büyümüş olmalı ki bir daha siteye uğranmıyor değil mi? Küsmek değil,kırılmak diyelim buna.
Örnek üye ise ne mutlu ona ve onu örnek üye olarak görenlere,ne diyeyim...
Ancak unutulmamalı ki bu siteye üye olan herkes Sivas'lı olabilir ancak sadece Sivas'ta yaşamıyor.Belki hiç Sivas'a gitmemişler,ayda yılda bir gidenler de var.O insanlardan ne gibi bir yorum bekleyebilirsiniz ki Sivas'la ilgili olan konularda,gelişmelerde.Herkesi n sitede kendine uygun bulduğu bir konu vardır.Zorla da şu konuya cevap yazın denemez.İsterse,bir fikri varsa yazar zaten...

H_Turan
04.02.2011, 02:28
Sayın H_Turan;

Sivas'ı seven kişiyi Sivas küstürmüyor.İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepler değil,o çekirdek oldukça büyümüş olmalı ki bir daha siteye uğranmıyor değil mi? Küsmek değil,kırılmak diyelim buna.
Örnek üye ise ne mutlu ona ve onu örnek üye olarak görenlere,ne diyeyim...
Ancak unutulmamalı ki bu siteye üye olan herkes Sivas'lı olabilir ancak sadece Sivas'ta yaşamıyor.Belki hiç Sivas'a gitmemişler,ayda yılda bir gidenler de var.O insanlardan ne gibi bir yorum bekleyebilirsiniz ki Sivas'la ilgili olan konularda,gelişmelerde.Herkesi n sitede kendine uygun bulduğu bir konu vardır.Zorla da şu konuya cevap yazın denemez.İsterse,bir fikri varsa yazar zaten...

Bu yüzden Diğer Konular Var Şiir bölümü var Tarih bölümü var yani ne biliyim seviyeli konular var Onlarda oraya yönlenebilir.

madımak_58
04.02.2011, 02:28
O sitenin amacı farklı bu sitenin amacı farklı, şahsen ben buranında kaliteli olmasını istiyorum ve bunun için gerekirse mesajlarım silinebilir. Hatta uzaklaştırmada alabilirim. Benim için sorun değil bunlar kalite olsun yeterli.

Sanırım sizin hiç mesajınız silinmedi ve hiç uzaklaştırma almadınız.Eh,böyle biri için söylemesi gayet kolay oluyor silinsin,uzaklaştırılayım demek :)

Birde siteye ilk üye olduğumdan beri ilgimi çeken birşey var ama,onu da sırası gelince belirteyim...

İsmail Özçelik
04.02.2011, 02:31
Sanırım sizin hiç mesajınız silinmedi ve hiç uzaklaştırma almadınız.Eh,böyle biri için söylemesi gayet kolay oluyor silinsin,uzaklaştırılayım demek

Birde siteye ilk üye olduğumdan beri ilgimi çeken birşey var ama,onu da sırası gelince belirteyim...
Yöneticiliğim alındı ama küsmem gerekmiyordu değil mi haklılar demek ki aldılar... Ayrıca mesajımda silindi, belki bu yazdıklarımda silinir ama şahıslara neden takılayım ki?

H_Turan
04.02.2011, 02:34
Yöneticiliğim alındı ama küsmem gerekmiyordu değil mi haklılar demek ki aldılar... Ayrıca mesajımda silindi, belki bu yazdıklarımda silinir ama şahıslara neden takılayım ki?

Asıl Küsmesi Gereken İsmail Küsenlerin fikrine bakılırsa.

Ama İsmail Ne yapıyor Sivasa Katkısını Sağlıyor Yapıcı Eleştiriler yapıyor Anketler hazırlıyor Şansen Forumun en iyi üyelerinden biri.

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2011, 11:25

sayın sivaburs bizi aynı konu ile ilgili tekrar tekrar yorum yapmak zorunda bırakmayın lütfen sizin diğer yönleriniz nedir yeterli bir bilgiye sahip değilim ama ozanlık yönünüzün böyle bir karar almaya hakkı olmadığını söylüyorum ozanlar tarihin her dönemide siyaset üstü kalmış ender kişilerdir halkın araasına girer oralarda gördüğü çarpıklığı yolzuzluğu yoksulluğu birebir alır sazıyla sözüyle dile getirerek halkın aydınlanmasına katkı sunar ozan yılmaz ozan küsmez ozan kırılsada bunu üstlendiği görev nedeniyle içine atar mücadelesine devam eder bu sitenin şahsınızda tüm ozanlarımıza hele bu sıkıntılı dönemde çok ihtiyacı var sevmeyenleriniz olablir bu doğal bir gerçekte denilebilir ama sevenlerinizin sevmiyenlerden kat kat üstünde olduğunu bilin ve kararınızdan lütfen vazgeçin saygılarımla

HasreT
04.02.2011, 12:10
Üyelere devamlı haberlere yorum yapın diyenleredir benimde sözüm...Haberlerde yorumlarınızı göremiyorum her haberi ve yorumu okuyorum ama pek yada hiç rastlıyamadım malesef. Sivaslady, bize birazda haberlere yorum yazın demişti ama kendi nin yorumuna ben hiç okumadım ..haberlere dogru düzgün yorum yapan tek yönetici Arif Coşkun ondanda hiç duymadım haberlere yorum yazın dedigini ilginç.. demek ki eksik olan yönlerini üyelerle kapatmaya çalışıyorlar.. beni rahatsız eden tek konu budur buyrun yönetici arkadaşlar sizleri haberlere alayım yada siyasete ilk adımı sizler atın.......

SivasLady
04.02.2011, 12:37
benim niyetim kimseyi küstürmek veya kovmak degildir
bu bir forumdur gelenler oldugu gibi gidenlerde olacak buna yöneticilerde dahildir
ben kendimi kimseden üstün görmüyorum bu yüzden modluktan geri cekilmeyede hazirim

gecmiside karistirmiyorum, siteye memleketime o kadar deger vermeseydim olan bitenlerden sonra sitede bir dakka durmazdim
sitede hala olmam bu konulari kapatmam ve bazilarinin yaptiklarini söylediklerini hice saymamdandir,
sadece herkes kisileri yargilamadan önce kendi gecmisini hatirlasin

........ Sivaslady, bize birazda haberlere yorum yazın demişti ama kendi nin yorumuna ben hiç okumadım .........

Hasret hanim evet haberlere yazin dedim ve kendi sahsim yorumlar yapmadim
kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin
ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim

H_Turan
04.02.2011, 13:02
Gerçek manada Sivaslı olan Küsüp gitmez Küsüp Giden Sivası sevmiyor demektir

abircan
04.02.2011, 13:28
arkadaşlar bu bir süreçti , sivassporun başarısı ile yükselen bir sivaslılık modası vardı, bu ister istemez siteye yansıdı, üye sayısı hızla arttı, aynı anda insanların netle tanışmasınında ilk heyecan yıllarıydı, bende bir çok akrabamı benim sayemde buraya taşıdım üye ettim ama çoğu aktif olmadı, çoğu için sivaslılık ve o kimlik çok cazip gelmedi, buradaki çok tanınmışlık ve o bilindik yöresel tavırlarımız, saygısızlığımız sevgisizliğimiz insanları burada tutmaya yetmedi, burayı cematin yayın organı propaganda aracı olarak ve kullananlar çok oldu, bu bakış ve sivaslıya bu kafatasçı ilkel faşizan yaklaşım ağır geldi, sivası terkettiren anlayışın buradada hüküm sürmesi kusura bakmayın pek çok eli kalem tutan sivaslı için bir cazibe noktası olmaktan çıkardı siteyi, önyargıları kırmak için çok uğraştım çok fedekarlık yaptım ama insan bir yere kadar diyor ve sinirlerin harap oluyor yoruluyorsun, bir cahilce lafa hoop diyen yok dur diyen yok ayıp diyen yok, tam bir sürü ve grup psikolojisiyle yapılan yanlışlara seyirci kalınıyor ayıplanmıyor, ya çocuktur deniyor ya gençtir denip hoşgörü hep tek taraflı bekleniyor
kimse özeleştiri yapmıyor
herkes çok bilir,
adam daha temel türkçeden haberi yok hayatında bir kitap okumamış ama sana posta koyup ders veriyor birde özelden tehdit mesajı atıyor
çok zibidi geldi geçti buradan, serseriliğini ideolojisi sanan çok gafil geldi geçti buradan ama şimdi yoklar bırakın dahada gelmesinler, ama ya götürdükleri o ise sitenin sizin benim herkesin kaybı, çok kıymetli insanlar tanıdık sohbet ettik fikir alıp fikir verdik yinede sağolsun diyoruz belli bir platform oturmuştu, ama seviye korumadaki başarısılığımız devamlılığı getiremedi herkes kendince sağa sola takıldı, facebook vb sosyal paylaşım siteleri bu ve benzeri tüm siteleri vurdu geçti, ama zamanla belli çizgi paylaşım hoşgörü ortamı ve renk ve çeşit korunursa zamanla yoğunluk yakalanır diye düşünüyorum, eğer insan kendini buluyorsa uzaklık sadece bir tık ötede, yoksa favori listesi o kadar kabarıkki bağlan bağlanabileceğin kadar site çok, ama iki satırla nerede kime kendini anlattığın ifade ettiğin yer senin için en önemli yer, eğer onuda yapamıyorsan kusura bakma köşedi x e kadar aramızdaki bağı koparmanın kısa yolu, içinde bir gıdım başkasını sevmeye hazır yüreği olmayanın, paylaşılan bir muhabbetin bir sıcak çay kıvamında keyfi olmayacaksa muhabbetin yoksa ne önemi var aynı yerde doğmuşluğun

Sarikanarya58
04.02.2011, 13:31
Sadece işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun süredir giremiyordum. Bizde küsmece darılmaca olmaz :) Aha geldim...

ahenk
04.02.2011, 13:45
Size yeminle söylüyorum TRT 1 bile müslüm gürsese vize verecek kadar esnedi de.siz halen burdaki görüşle 1979 lu yılların sansürüyle bakalım nereye kadar biz üyelerle didişicekseniz.salim 58 12 tane mesajımı yayınla sana hakaret ettiğim mesajıda yayınla.görelim, üyeler karar versin her şeye.mesajlarımda bir tane bile yasaklanmaya mahal bi uç var ise.senden özür dilicem.hadi bekliyorum.

H_Turan
04.02.2011, 13:48
Ahenk Kendi dilinle Söylüyorsun hakeret Ettim diye Her Sitenini Kuralı olur bu kurala Her üye olan uyması lazımdır eğer uyulmadığında silinir Site yönetimi bazen az bile Yapıyor Ben bazı sitelerde Üyelerin Atıldığını gördüm Atılsada Yinede üye oluyor nizimkiler ise Mesajı silindi diye küsüyor.

ahenk
04.02.2011, 13:53
Ahenk Kendi dilinle Söylüyorsun hakeret Ettim diye Her Sitenini Kuralı olur bu kurala Her üye olan uyması lazımdır eğer uyulmadığında silinir Site yönetimi bazen az bile Yapıyor Ben bazı sitelerde Üyelerin Atıldığını gördüm Atılsada Yinede üye oluyor nizimkiler ise Mesajı silindi diye küsüyor.

Özür mesajlarımı değil,yorumlarımı yayınlayacak salim 58.ben mesajımda salim 58 hakaret ettiğimi saklamıyorum ki.Ben mahkemede dedim hakimin önünde dedinmi bu adama ******** diye sordu,dedim efendim dedim.yedim cezayı hiçççççççççççççççççççççççççç umrumda değil.dedim abi hakaret ettim.ama niye ettim.ben nedenine bakarım bir işin sonucuna değil !..yorumlarımı yayınlaycak salim 58,sizde sayın üyeler o yorumlarda siteden atılmaya neden var ise varmış diceksiniz.yoksa hakkımı bana teslim edeceksiniz.12 yorumum varmış,yayınlansın..salime ettiğim mesajda (hakaret)onuda yayınlasın.

Sarikanarya58
04.02.2011, 13:54
Size yeminle söylüyorum TRT 1 bile müslüm gürsese vize verecek kadar esnedi de.siz halen burdaki görüşle 1979 lu yılların sansürüyle bakalım nereye kadar biz üyelerle didişicekseniz.salim 58 12 tane mesajımı yayınla sana hakaret ettiğim mesajıda yayınla.görelim, üyeler karar versin her şeye.mesajlarımda bir tane bile yasaklanmaya mahal bi uç var ise.senden özür dilicem.hadi bekliyorum.

Kardeş bırakın geçmişe takılmayı.. Benimde mesajlarım silinmiştir. Her sitenin bir kuralı var. Şahsi konuları isim vererek buraya yansıtmayın...

LaEdri
04.02.2011, 13:54

Önemli bir ayrıntı...

ahenk
04.02.2011, 14:01
Kardeş bırakın geçmişe takılmayı.. Benimde mesajlarım silinmiştir. Her sitenin bir kuralı var. Şahsi konuları isim vererek buraya yansıtmayın...

peki kardeşim geçmişe takılmayalım.adam siyasi görüşü ters diye üyenin yaptığı yorumu siliyor.sildiği gibi birde sesini bile çıkarmıyor.şu nedenden dolayı silinmiştir diye.tamamen keyfi..eee ben buraya oturup yorum yazacağım, kafa patlatacağım, zaman ayıracağım; burdaki sözüm ona yönetici bir tıkla seni sindirmeye çalışacak öylemi.peki soruyorum size şimdi..bu bir Hak'mı ?

H_Turan
04.02.2011, 14:01
Arkadaşlar Bütün Dargınlıkları Unutup Yeni bir sayfa açalım Bu site Hepimizin Sites Küsüp gitmez yakışmaz Gerçek anlamda Sivaslıya Ben Şahsen Modda Değilim Adminde ama üzüldüm bu sitenini bu kadar pasif olmasına bu yüzden açtım konuyu Sizlerde görüşlerinizi bildirdiniz.

Ben kendi başıma 200 kişiye mesaj yolladım Sitenini reklamını yaptım ve hala yapıyorum facebookda.

lütfen Sizde Bu sitenini canlanması için elinizden geleni yapın en azından küsmeyin Gerçek Sivaslı küsmez Sivası seven küsmez.

Son Olrak Kalana Git Gidene kal demem çünkü giden Sivası Sevmiyordur o yüzden.

LaEdri
04.02.2011, 14:03
Sanırım sizin hiç mesajınız silinmedi ve hiç uzaklaştırma almadınız.Eh,böyle biri için söylemesi gayet kolay oluyor silinsin,uzaklaştırılayım demek :)

Madımak ben senin yüzünden banlandım siteden.2 Temmuz civarı siteye girip Sivas'a hakaretler savurduğunuzu,sonra benim cevap verdiğimi ve bu yüzden banlandığımı unutmuş değilim..Ero mu vardı bir de?:)
Ben bunu ne siteye ne de sana yansıtmış değil idim şu güne kadar.Ne bu yahu küstüm darıldım!

LaEdri
04.02.2011, 14:04
peki kardeşim geçmişe takılmayalım.adam siyasi görüşü ters diye üyenin yaptığı yorumu siliyor.sildiği gibi birde sesini bile çıkarmıyor.şu nedenden dolayı silinmiştir diye.tamamen keyfi..eee ben buraya oturup yorum yazacağım, kafa patlatacağım, zaman ayıracağım; burdaki sözüm ona yönetici bir tıkla seni sindirmeye çalışacak öylemi.peki soruyorum size şimdi..bu bir Hak'mı ?

Daha önce siteye üyeliğiniz var mıydı yoksa yeni üye misiniz?

Kardelencicegi
04.02.2011, 14:12
[ahenk]Özür mesajlarımı değil,yorumlarımı yayınlayacak salim 58.ben mesajımda salim 58 hakaret ettiğimi saklamıyorum ki.Ben mahkemede dedim hakimin önünde dedinmi bu adama ******** diye sordu,dedim efendim dedim.yedim cezayı hiçççççççççççççççççççççççççç umrumda değil.dedim abi hakaret ettim.ama niye ettim.ben nedenine bakarım bir işin sonucuna değil !..yorumlarımı yayınlaycak salim 58,sizde sayın üyeler o yorumlarda siteden atılmaya neden var ise varmış diceksiniz.yoksa hakkımı bana teslim edeceksiniz.12 yorumum varmış,yayınlansın..salime ettiğim mesajda (hakaret)onuda yayınlasın.

Degerli kardesim ahenk kimsenin kimseye hakret etmeye hakki yok.
Site Kurallari icinde hakret edenlerin mesajlari silinecektir.
Hakret etmekle hic övünüldügünü duymamistim.
Cok yadirgadim dogrusu..
Nedeni ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yoktur.

Kendinize yapilmasini istemediginiz birseyi lütfen baskasina yapmayiniz.
Karsinizdaki de bir insandir..

Düsman ülkelerde bile BARIS saglanirken, bu sitede kirginliklara,
düsmanliklara yer vermeyelim.. Lütfen.

Not: rahatsizligim nedeniyle bu aralar siteye pek gelemiyorum.
Saygilar.

ahenk
04.02.2011, 14:12
Daha önce siteye üyeliğiniz var mıydı yoksa yeni üye misiniz?

benim gerçek nikim Batanay ve sivaslılar net ve sivasspor.com da eski üye idim.

ahenk
04.02.2011, 14:16
[ahenk]Özür mesajlarımı değil,yorumlarımı yayınlayacak salim 58.ben mesajımda salim 58 hakaret ettiğimi saklamıyorum ki.Ben mahkemede dedim hakimin önünde dedinmi bu adama ******** diye sordu,dedim efendim dedim.yedim cezayı hiçççççççççççççççççççççççççç umrumda değil.dedim abi hakaret ettim.ama niye ettim.ben nedenine bakarım bir işin sonucuna değil !..yorumlarımı yayınlaycak salim 58,sizde sayın üyeler o yorumlarda siteden atılmaya neden var ise varmış diceksiniz.yoksa hakkımı bana teslim edeceksiniz.12 yorumum varmış,yayınlansın..salime ettiğim mesajda (hakaret)onuda yayınlasın.

Cok yadirgadim dogrusu..
Nedeni ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmye hakki yoktur.

Saygilar.
Not: rahatsizligim nedeniyle bu aralar siteuye pek gelemiyorum.

Burada üye tarafından yapılan yorumlar haksız yere tırpanlanmış ise,bu üyeye hakaret değilmidir sayın bayan.bunu kim savunacak.ben edepsizliğimi bu zihniyete borçluyum kaldıki tasvipte etmiyorum.ancak yapılan o kadar insana dokunaklı geliyorki sormayın gitsin.övünme değil o,ne ise onu dürüstlükle söyleme aşkıdır.siz nasıl anlıyorsanız öyle yorumlamışsınız.

Sarikanarya58
04.02.2011, 14:17

Cok yadirgadim dogrusu..
Nedeni ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yoktur.

Not: rahatsizligim nedeniyle bu aralar siteye pek gelemiyorum.
Saygilar.

Geçmiş olsun

ahenk
04.02.2011, 14:18
Burada üye tarafından yapılan yorumlar haksız yere tırpanlanmış ise,bu üyeye hakaret değilmidir sayın bayan.bunu kim savunacak.ben edepsizliğimi bu zihniyete borçluyum kaldıki tasvipte etmiyorum.ancak yapılan o kadar insana dokunaklı geliyorki sormayın gitsin.övünme değil o,ne ise onu dürüstlükle söyleme aşkıdır.siz nasıl anlıyorsanız öyle yorumlamışsınız.

Ha şimdi siz diyorsanız ki,batanay yorumlarında hakaret etmiş.bende aksini savunuyor ve batanay nikli üyeye ait tüm yorumlarımı burdaki tüm arkadaşların yorumlamasına bırakmak istiyorum ve beni burda yasaklamaya kadar varan yorumlarımı yayınlamızı istiyor bekliyorum.halen bekliyorum.

SivasLady
04.02.2011, 14:20
Özür mesajlarımı değil,yorumlarımı yayınlayacak salim 58.ben mesajımda salim 58 hakaret ettiğimi saklamıyorum ki.Ben mahkemede dedim hakimin önünde dedinmi bu adama ******** diye sordu,dedim efendim dedim.yedim cezayı hiçççççççççççççççççççççççççç umrumda değil.dedim abi hakaret ettim.ama niye ettim.ben nedenine bakarım bir işin sonucuna değil !..yorumlarımı yayınlaycak salim 58,sizde sayın üyeler o yorumlarda siteden atılmaya neden var ise varmış diceksiniz.yoksa hakkımı bana teslim edeceksiniz.12 yorumum varmış,yayınlansın..salime ettiğim mesajda (hakaret)onuda yayınlasın.

sizin 12 yorumunuzdan 6 tanesi silinmis bu 6 taneden 5i ayni yazi ve 1 tanesi moderatöre hakaretiniz

sunu demek istiyorum sitemizde hem bayanlar hemde 7-77 yaslarindaki insanlar var, o yazdiginizi ben görseydim ben bile silerdim,
mod. arkadasa "CAHIL HERIF" diye hitaab etmisiniz,
her ne kadar kendinizi ifade etmek icin kullandiysaniz o yaziyi, kanimcada yanlis secim yapmisiniz
sitemizde bu tür yazilara yer yoktur
isterseniz cahil isterseniz ilkel insanlar deyin ama bende o yaziyi onaylamiyorum
asil siz bencil olmayip yazinin siteye uygun olmadigini düsünüp yazmayacaktiniz

banlanmanizin nedeni ise moderatöre özel mesaj yoluyla yaptiginiz hakaretdir ve yerinde bir karardir
bu yüzden moderatör arkadasimizda sizden özür dilemeyecek

Ayna26
04.02.2011, 14:22
Siteyi canlandırabilmek için öncelikle sitenin canlı, cazib ve renkli bir hale gelmesi gerek.Gerek Türkiye gerekse yurt dışında yaşayan tüm Sivaslıların bir arada sanal ortamda buluşmasına katkı sağlayıcı bölümler konmalı.Bu sitede ulaşabilecek he türlü bilgi ve haber olmalı, zamanı geçen haber, ya da yorumlar arşive atılmalı.Burada yorumlarda konu açımı belli bir kriterlere göre yapılmalı, konu açma yetkisi bir kaç kişi yerine siteye üye herkesin katılımı ile yapılan yorumlara verilen teşekkürler sonrası en çok teşekkür alana o hafta konu açma yetkisi hediye olarak verilmeli.Ben buraya yeni üye oldum ama çok sıkıcı bir hava teneffüs ettim burada, canlandırmak için şekil değişi mi de gerek.Sivasspor.com sitesi ile aynı şeyler var, görüntü, kurulum işleyiş aynı. değişim şart....

Kardelencicegi
04.02.2011, 14:22
Ha şimdi siz diyorsanız ki,batanay yorumlarında hakaret etmiş.bende aksini savunuyor ve batanay nikli üyeye ait tüm yorumlarımı burdaki tüm arkadaşların yorumlamasına bırakmak istiyorum ve beni burda yasaklamaya kadar varan yorumlarımı yayınlamızı istiyor bekliyorum.halen bekliyorum.

Sevgili ahenk kardesim ben sizi yargilamadim.
Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yoktur.
Ben kirginlarin giderilmesi barisilmasi icin yazdim.
Evet sunuda tekrar ediyorum kimsenin kimseye hakaret etmeye Hakki yoktur.
Herkesin duygulari, gururu, Onuru vardir.
Eger beni yanlis anladinizsa özür dilerim.
Özür dilemekte büyük bir Erdemdir.

H_Turan
04.02.2011, 14:27
Bu site Hepimizin Sitesi Nedini Hepimiz Sivaslıyız bizim ortak yönümüz bu yüzden Sitenini Canlanması için elimizden geleni yapalım Bu sayede Dışardan Görenler imrensin Şu anki durumdan Utanıyorum Sivaslı olarak Sanki Sivaslı az varmış gibi Sanki Sivasın Sorunları yokmuş gibi kimse ne siteye giriyor girenlerde başlığa mesaj çekiyor.

En az Sitede bağlı 30 kişi olursa Site canlanır orta derecede 50 yüksekderece 100 ve üstü olursa amacımıza ulaşırız

Ayna26
04.02.2011, 14:28
siteyi canlandırmak adlı bu foruma fikir yazdım merak ettim benim dışında fikirleri olanlar var mı diye ama bakıyoru ki yazılan fikirlere rağbet yok, onunla ilgili yorum yok.yorumların geneli de kişisel çakişmelerin olduğu bir alan haline gelmiş.merak ettim site yönetimi neden buna müdahale etmez.ben ikinci kez bu foruma giirdim, ilk üye olunca heyecanlanmıştım sivası burda bulacam diye, fakat burda sivas yerine hararetli ve boş tartışmaları gördüm.artık bu sitenin değişim göstermesi gerek...üye sayısının azalmaması ve sitenin canlı kalması için......

Sarikanarya58
04.02.2011, 14:34
Sivaslilar.Net Site Kuralları

--------------------------------------------------------------------------------

1.Bu site, sohbet ağırlıklı ve aynı zamanda gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla fikir alış-verişinde bulunulması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanma girişiminde bulunan üye forumdan uzaklaştırılır.

2.Üye olurken Türkiye Cumhuriyeti edep ve ahlak anlayışına uymayan isimler, reklam amacı güden ya da hiçbir anlam içermeyen maksatsız yazılmış isimler seçilemez. Bu isimler yöneticiler tarafından görüldüğünde anında forumdan silinebilir. Avatar (üye resmi) ve imzalarda dini, siyasi simgeler ve genel ahlaka uymayan resimler kulanılamaz. Eğer bu kural çiğneniyorsa, üyenin kullandığı resim silinir ve resim ekleme hakkı alınır.

3.Forumda ki her mesajı yöneticilerin görmesi mümkün olmayabilir bu yüzden yazılan her mesajdan, mesaj sahibini sorumlu tutulacaktir.

4.Bu sitede din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü paylasimlar, hakaret icerikli konular paylasilamaz. Aynı şekilde, başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü, hakaret içeren ya da kışkırtıcı yazı yazılamaz. Bu kurala uymayanlar siteden banlanır.

5.Site katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun sitede mevcut olup olmadığını kontrol etmelidir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz.Ayrıca tek bir konu altında (mesaj sayısını arttırmak amaçlı) ardarda mesaj atmak yasaktır! Eğer unuttuğunuz ve mesajınıza eklemek istediğiniz bir şey var ise, bunu ilk mesajınızı değiştirerek ilave edebilirsiniz.

6.Üyelik gerektiren forum reklamlari yapmak ve bu sitelere ait reklam icerikli konular paylasmak yasaktir. Üyeye hic bir aciklama yapilmadan konu forumdan kaldirilacak ve üye siteden uzaklastirilacaktir.

7.Açılan konuyla alakasız yazılan yazılar, sadece gülümseme ,anlamsız yazı ya da alıntı kullanılan mesajlar silinir ve üyeye uyari verilir.

8.Forumlarda 18+ içerik göndermek kesinlikle yasaktır.

9.Yöneticiler, yazılan yazının konuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına ya da kurallara aykırı olduğuna karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme yada çöpe taşır. Yöneticiler tarafından konunuz kilitlenmiş ya da çöpe taşınmışsa, konu altında gerekçesi yazılır. Itiraz amaçlı forum içinde herhangi bir bölümde kesinlikle konu açılamaz. Herhangi bir itirazınızda, Özel Mesaj yoluyla Adminlerle iletişim kurmalısınız.

10.Üyeler kendi aralarındaki tartışmalar için forumu kullanamaz. Acilan konular silinecegi gibi üyeye uyari verilecektir.

11.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden ya da düzenlenmeden bölüm yöneticileri tarafından çöpe taşınır.

12.Yeni bir konu açarken konu başlığını, konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekir. "yardım, lütfen" gibi konu içeriğini ifade etmeyen başlıklar, sembol kullanılarak açılan başlıklar bölüm yöneticileri tarafından silinebilir.

13. Site yönetiminin aldığı kararları tartışmak yasaktır. Hiç bir üye bir yöneticiden hesap soramaz ve laubali mesajlar atamaz.

14.Site düzenini ya da yöneticileri eleştiren mesajlar yazmak yasaktır.

15.Yöneticiler haricinde hiçbir üye bir diğerine uyarı yapamaz. Bir üyeyle ilgili şikayetiniz var ise yöneticilere bildirin.

16. Site yönetimi isterse bir üyeyi geçici yada kalıcı olarak siteden uzaklaştırabilir. Özel mesaj atmasını foruma mesaj yazmasını, imza yada avatar kullanmasını engelleyebilir. Bunları geçici olarak yapabileceği gibi kalıcı da olabilir.

17.Foruma üye olunduktan sonra hiç bir koşul altında üyelik sildime talepleri kabul edilmeyecektir.

18.Forum yöneticilerine bildirilmeden imza, avatar, tanım ya da forumlarda reklam amaçlı site adresi yayınlanamaz.

19.Forum mesajlarında BÜYÜK HARF kullanmak yasaktır,mesajlarının tamamında BÜYÜK HARF kullananlar uyarılır,uyarıya uymayan üyeler uzaklaştırma cezası alırlar.

20.Kuralları okumamak, uymamak için bahane sayılamaz. Burada bulunan her üye bu kuralları okumuş varsayılır.

21.Site kuralları değiştirilebilir ya da yeni kurallar eklenebilir. Eklenen veya yenilenen her kural geriye dönük işleyebilir.

Forum Kullanıcı Kuralları

Saygıdeğer Sivaslilar.net Forum Kullanıcıları,

Forum ortamımız ciddi, düzeyli, saygın bir üsluba sahip olup, pek çok yönüyle alışagelmiş internet sitelerinden farklılık gösterebilir.

Forum katılımcılarının bu ortamda hareketleri, bu ortamda yapılmak istenenlere saygı göstermeleri bizler için çok önemlidir.

Bu yüzden internet kullanıcılarının, buraya internette dolaştıkları herhangi bir siteye olduğu gibi üye olmamalarını ve özellikle internet ortamında kendini "gereğinden fazla rahat" , "kurallardan bağışık hisseden" konuklarımızın forum alanlarımızda seneler içinde oluşan bu düzene alışmakta büyük güçlük çekebileceğinin önemle altını çizmek istiyoruz.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, sitemize ve forum alanlarımıza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olarak aramızda görmek istiyoruz.

Artan üye sayımızla beraber, forum kurallarına eklemeler yaptık. Bu eklemeler daha medeni, daha rahat tartışabilmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla yapılmıştır.

Hakaretin kime yapıldığı önemli değildir. Kendinize sarf edilmesini hakaret olarak gördüğünüz, eşiniz, çocuğunuz, anneniz, babanız ve dostlarınız arasında kullanmadığınız kelimeleri forumda da kullanmayınız.

Sizinle aynı fikirde olmayan kişileri Sivasspor’lu olmamakla itham etmeyerek, onlara kendi fikirlerinizi anlatınız. Her Sivasspor’lu aynı fikirde olmayabilir.

Forumda cezaları yalnızca Admin verir. Kullanıcıların hepsi eşittir. Hiçbiri bir diğerini cezalandıramaz.

Forum adabının; yöneticiler olarak bizlerin, siz kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek için korumamız gerek en önemli olgu olmasından ve Forum adabının korunmasının Forumları’nın kalitesinin sürdürülmesinde çok büyük önem arz ettiğinden, üyelerimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini özellikle rica ederiz.

Forum Kullanımı:
Sivaslilar.Net sitesine üyelik başvurusunda bulunan her kullanıcı, aşağıda bulunan Sivaslilar.Net Forumları Kullanıcı Kuralları’na uymayı kabul etmiş sayılır.
1-Forum Kullanıcı Kuralları, Forum Yöneticileri (Administrator ve Moderator) tarafından belirlenmiş olup, kullanıcılara açıklamak kaydıyla Forum Yöneticileri’nin kural değiştirmeye ve yeni kural eklemeye yetkisi vardır.

2- Forumda yazılan mesajlardan yazarı sorumludur. Kullanıcılara ait IP'ler sistemde loglanır; gerekli durumlarda ilgili yasal mercilere verilebilir.

3- Yorum gerektiren cezalarda Forum Yöneticileri’nin yorumu esastır

Uyarı gerektiren durumlar:

1- Forum adabına aykırı avatar ve/veya imza kullanmak. Uyarı yapıldıktan sonra 24 saat içinde gereğinin yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde gerekli düzeltmeler Forum Yöneticiler tarafından yapılır ve kullanıcıya yukarıda belirtilen kurallar dahilinde ceza verilir. Kural ihlalinin boyutuna göre Forum Yöneticisi 24 saat beklememe hakkına sahiptir.

2- Yanlış Forum’da konu açmak. Forumlarda yer alan bütün forumların aynı oranda izlenebilirliğini arttırmak ve bütün forumları verimli hale getirmek amacıyla bu kural uygulanacaktır.

3- İletilerinizin tamamında büyük harf kullanımı yasaktır.

Bir Hafta Banlanma Cezası:
1- Foruma T.C. yasalarını yada uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar gönderilemez. Hack, crack, warez, mp3 isteği içeren mesajlar; illegal link, içerik ve yazı yollanamaz.

2-Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek uyarısız sistemden uzaklaştırılma nedenidir.

3- Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Kullanıcıların birbirine karşı kişisel saldırılar yapmalarına izin verilemez.

4-Özel mesaj yoluyla iletilen mesajlar, şikayet halinde Forum Yöneticileri tarafından incelenerek, kurallar dahilinde cezalar uygulanır.

5- Forum adabına aykırı mesaj yazmak. Her türlü küfür, hakaret ve toplum içinde kullanılamayacak argo tabirler, çirkin ifadeler kullanmak, bela, ceza okumak ve benzerleri "forum adabı" çerçevesinde ele alınarak cezalandırılır. Söz konusu tabirlerin sansürlenerek bir kısmının yazılması, kime hangi amaçla söylendiği cezanın niteliğini değiştirmez.

6- Karaborsa yapmak, yapmaya çalışmak.

7- Karşılıklı münakaşaya girmek

8- Dini tartışma içerikli konular açmak ve/veya partisel yada uluslararası siyaset/ırkçılık yapmak, dini ve/veya siyasi oylama konuları açmak.

9- Diğer üyeleri provoke etmeye yönelik başlık açmak yada mesaj yazmak

10- Forum Yöneticileri’nden izinsiz Sivasspor ile ilgisi olmayan site reklamı yapmak, linkler vermek

Bir Ay Banlanma Cezası:

1- Kendisine ait birden fazla kullanıcı adıyla yazan kullanıcıların diğer kullanıcı isimleri ihraç edilirken asıl kullanıcı isimlerine 30 gün Banlanma cezası ilave edilir. Tekrarı halinde, Sivaslilar.Net Kullanıcı Kuralları'nın maddelerine göre, Forum Yöneticileri'nin kullanıcıyı ihraç etme yetkisi vardır.

2- Sivasspor Kulübü Yönetim, sporcu ve teknik kadrolarına yönelik “go home, defol git” tarzı topicler açmak, mesajlar yazmak, alay edici küçük düşürücü ifadeler kullanmak.

3- Sivasspor camiasının herhangi bir üyesine yönelik hakaret içerikli mesaj yazmak. Yöneltilen hakaretin durumuna göre, Forumları Kullanıcı Kurallarına göre, Forum Yöneticileri'nin kullanıcıyı ihraç etme yetkisi vardır.

4- Form Yönetimine, Sivaslilar.Net Web Sayfaları'na ve Sivaslilar.Net Forumları'na yönelik hakaret içerikli mesaj yazmak. Forum Kullanıcı Kurallarına göre, Forum Yöneticileri'nin kullanıcıyı ihraç etme yetkisi vardır.

5- Moderatorlerin kimliğini açıklamaya yönelik başlık ve/veya oylama konuları açmak.

6- T.C. yasalarına göre suç kabul edilen mesajlar yazmak. Forum Kullanıcı Kurallarına göre, Forum Yöneticileri'nin kullanıcıyı ihraç etme yetkisi vardır

Kullanıcı ihracı gerektiren durumlar:

1- Banlanma cezası aldığı halde, başka bir kullanıcı adıyla yazmaya devam etmek.

2- İhraç olduğu halde başka bir kullanıcı adıyla yazmaya devam etmek.

3- Sivaslilar.Net Yönetimine, Sivaslilar.Net’e ve Sivaslilar.Net Forumları'na yönelik ağır hakaret içerikli mesaj yazmak.

4- T.S.K. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, T.C.B.M.M. başta olmak üzere devlete ve devlet adamlarına yönelik hakaret içerikli mesajlar yazmak.

Herhangi bir siyasi görüş belirten, Amblem, Sembol, Fotoğraf, Genel ahlaka aykırı, müstehcen fotoğraflar,
konulmaması,
- İmzaların;
Siyasi, Müstehcen, Argo, Küfürlü kelimeler içermemesi gerekmektedir.

Üyelerimiz bu kuralları dikkate almalılar.
Aksi takdirde ikinci bir uyarıya gerek kalmadan Avatar, Profil resimleri ve imzaları silinecektir.

Mini Sohbet

Mini sohbette hakaret içerikli yada küfür, şiddet içerikli hiçbirşey yazilamaz. Ayrica mail adresleri genele açık yerlerde verilemez.

1-Küfür ( a.k., o.co.,s2, a.si..vb gibi kisaltmalar dahil ),hakaret,Siddet içeren mesajlar kesinlikle silinecektir..Bunlar rakip takim taraftarina veya herhangi kurum veya bireye dahi olsa geçerlidir..
2- Dini tartisma içerikli konular veya partisel ya da uluslararasi siyaset/irkçilik yapmak, dini ve/veya siyasi oylama konulari Silinecektir.
3-Ayni konu içeren mesajlar silinecektir.
4-Mevcut baslik altinda yazilan cevaplarda kisisel diyaloglara giren mesajlar silinecektir..
5-Forum üyeleri kendi aralarindaki diyaloglarinda toplum bazinda kabul edilen saygi kurallarina dikkat etmelidir..
6-Forum Yöneticileri’nden izinsiz yayınlanan site reklamlari ve LINK ler silinecektir..
7-Kurallara riayet edilmemesi durumunda üye, moderatör tarafindan uyarilacak tekrari halinde site yönetimi tarafindan alinan karar ile üyelik belli süreligine kisitlama,kilitlenme,silinme veya banlanma cezalarina maruz kalacaktir..
8-Kurallarin sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek için belirlenmis oldugunu bilgilerinize sunariz.

Kurallar gayet açık ve net. Okumayana okumasını tavsiye ederim.

ahenk
04.02.2011, 14:35
12 yorumum olmuş bunun 5 tanesi aynımı ?.. 6 tanesi de silinmiş öylemi. ee tek ortada benim mod kardeşe hakaretimmi var.iyi bu sizin adınıza çok iyi bir gelişme.

Kardelencicegi
04.02.2011, 14:41
Bu konu siteyi canlandirmaktan cok, siteyi tartisma meydanina cevirdi.

Sarikanarya58
04.02.2011, 14:42

O da bir anlamda canlılık demektir :)

Sarikanarya58
04.02.2011, 14:43
Tartışmadan zarar gelmez. Yeter ki seviye korunabilsin...

SivasLady
04.02.2011, 14:46
12 yorumum olmuş bunun 5 tanesi aynımı ?.. 6 tanesi de silinmiş öylemi. ee tek ortada benim mod kardeşe hakaretimmi var.iyi bu sizin adınıza çok iyi bir gelişme.

sanirim yazdigimi anlamadiniz - tekrar yaziyorum

sizin 12 tane mesajiniz var bunun 6 tanesi silinmistir
ve bu 6 tanenin(yani silinen mesajlarin) 5i ayni 1 tanesi hakaretdir

H_Turan
04.02.2011, 14:50

Bence Daha iyi oldu Döksünler taşlarını görelim kimin ne derdi varki küsmüş :D

Kardelencicegi
04.02.2011, 14:53
Elbette herkes icindekini yazacak, ben asla yasaklardan yana olmadim.
Benim demek istedigim sadece bu konuya yorum yapiliyor.

H_Turan
04.02.2011, 14:58
Milletin Demekki içinde birikmiş :)

ahenk
04.02.2011, 15:20
Toplam 12 mesajınız var altısı silinmiş altısı duruyor silinen mesajların üçünü başka bi arkadaşım silmiş kalan üçünü ben silmişim.Hepsi kayıtta ve tüm yönetim kadrosu bu mesajları ayrı bir yerde görüyor ve silinmemesi gerek bi mesajsa tekrar açılıyor,Demekki silinen mesajlarınız tekrar açılacak mesaj değilki açılmadı.Yazınızda belirtmişsinizya isterse mesajımı yayınlasınlar silinecek bi durum varmı diye hay hay isterseniz tümünü tek başlıkta yayınlarım ...buraya kadar olan SALİM 58 efendinin beyanıdır...

Şimdi sayın lady madem hay hay diyorsunuz tüm yorumlarımı tek başlıkta yayınlarmısınız.Beni buradan Batanay niki ile o yorumlarımdan dolayı uzaklaştırdınız siz.Benim sizden istediğim bu siteden hak ederek mi yasaklanmışım yoksa etmeden mi yasaklanmışım..Tüm yorumlarımı yayınlayın,sonrada atıldıktan sonra ki hakaret mesajımı yayınlayın.sonrada bu nikide yasaklayın defolup gideyim.Ben Hak'ın peşindeyim,keyfiyetin değil.

_DuMaN_58
04.02.2011, 15:27
Batanay nickiyle yazdığınız mesaj burada yayınlanamayacak şekilde müstehcen ifadeler içeriyor. Sizde bunun farkındasınız. O yüzden fazla ısrar etmeyin. Hak aramaya gelmişsiniz ama bu konuda HAKSIZSINIZ.

Salim58
04.02.2011, 15:37
ahenk

NOT: öncelikle bu yazımı muhatabından başka kimse üzerine alınmasın.

Bu yazımı bir MOD olarak değil bir üye olarak yazıyorum.

Bu güne kadar 58000 mesaj yazmışım bunun çoğunluğu üyelik zamanımda yazılan yorumlarımdır,Bunların içinde ne hakaret mesajım var nede ahlak dışı form kurallarına uymayan mesajım var.Ayrıca özel mesajlada kimseye hakaret etmedim etmemde gelen hakaret mesajlarına rağmen.Buda benim seviyem diyebilirim seviyesizin karşısında seviyesiz olmayayım diyorsan bazen susmakta birşeyleri anlatmaktır diye düşündüm baktım öyle olmuyormuş.

Sen kim oluyorsunda benim yapmadığım bir işlemden dolayı bana hakaret mesajı yolluyorsun.Sonrada burada haklıyım deyip suyun üzerine çıkıyorsun.Yazdığın 12 mesajın 6 sı silinmişse bu senin nekadar iyi mesaj yazmışsında silinmiş manasınamı geliyor.

Burada ne üye üyeye ne üye mod'a nede mod üyeye hakaret etmez.
etmemeli,Sizin galiba düşünme tarafınız biraz zayıf.

Silinen mesajların tüm modlar tarafından görülüyor uygun olsa açılırdı.

Sen buna rağmen haklıyım diyorsan sana söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.Ahlak yapım buna müsade etmiyor.Sen önce kendini bi sorgula benim mesajım niye silindi diye,Tabi sorgulayacak bir beynin varsa.

Seviyeli akıllı bir insan önce araştırır sonra karşısındakine ne yazacağını düşünür öyle yazar.

Ben yasaklamadığım halde bana neden hakaret mesajı attın cevabın varmı yok.

Ben silmediğim halde neden bana formda sen sildin diye yazı yazdın bunuda bilmiyorsun.

Mesajlarını her kim sildiyse iyi yapmış benim sildiklerim mesajlarıda ben iyi yapmışım.

Mesajlarını burada yayınlamak sorun değilde bu güne kadar hiç kimseyi küçük düşürmedim düşürmekte istemem.

Kabadayılık efelik asıp kesme klavye başında olmaz varsa bi sorunun halletmesi kolay,Ben klavye başında hiç bir sorunumu halletmedim halletmemde.

Anladın galiba anlamadıysan daha kolay yollardan anlatırım hiç sorun değil..

Konu başlığına bak konuya bak nerelere geldi.Biz sorunları takip edelim çözüm yolları bulalım diye uğraşırken kendini birşey zanneden biri gelmiş bana haklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.Senin hertürlü belana hazırım bunu kulağına küpe et.............

Başka bi arkadaşım tarafından kısa süreli banlanmanı,Bana gelen o seviyesiz ahlak dışı mesajından sonra süreyi de ben uzattım.O mesajına cevap yazmadım aynısını sana iade ediyorum kötü söz sahibinindir......

58svs58
04.02.2011, 16:34
ahenk

NOT: öncelikle bu yazımı muhatabından başka kimse üzerine alınmasın.

Bu yazımı bir MOD olarak değil bir üye olarak yazıyorum.

Bu güne kadar 58000 mesaj yazmışım bunun çoğunluğu üyelik zamanımda yazılan yorumlarımdır,Bunların içinde ne hakaret mesajım var nede ahlak dışı form kurallarına uymayan mesajım var.Ayrıca özel mesajlada kimseye hakaret etmedim etmemde gelen hakaret mesajlarına rağmen.Buda benim seviyem diyebilirim seviyesizin karşısında seviyesiz olmayayım diyorsan bazen susmakta birşeyleri anlatmaktır diye düşündüm baktım öyle olmuyormuş.

Sen kim oluyorsunda benim yapmadığım bir işlemden dolayı bana hakaret mesajı yolluyorsun.Sonrada burada haklıyım deyip suyun üzerine çıkıyorsun.Yazdığın 12 mesajın 6 sı silinmişse bu senin nekadar iyi mesaj yazmışsında silinmiş manasınamı geliyor.

Burada ne üye üyeye ne üye mod'a nede mod üyeye hakaret etmez.
etmemeli,Sizin galiba düşünme tarafınız biraz zayıf.

Silinen mesajların tüm modlar tarafından görülüyor uygun olsa açılırdı.

Sen buna rağmen haklıyım diyorsan sana söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.Ahlak yapım buna müsade etmiyor.Sen önce kendini bi sorgula benim mesajım niye silindi diye,Tabi sorgulayacak bir beynin varsa.

Seviyeli akıllı bir insan önce araştırır sonra karşısındakine ne yazacağını düşünür öyle yazar.

Ben yasaklamadığım halde bana neden hakaret mesajı attın cevabın varmı yok.

Ben silmediğim halde neden bana formda sen sildin diye yazı yazdın bunuda bilmiyorsun.

Mesajlarını her kim sildiyse iyi yapmış benim sildiklerim mesajlarıda ben iyi yapmışım.

Mesajlarını burada yayınlamak sorun değilde bu güne kadar hiç kimseyi küçük düşürmedim düşürmekte istemem.

Kabadayılık efelik asıp kesme klavye başında olmaz varsa bi sorunun halletmesi kolay,Ben klavye başında hiç bir sorunumu halletmedim halletmemde.

Anladın galiba anlamadıysan daha kolay yollardan anlatırım hiç sorun değil..

Konu başlığına bak konuya bak nerelere geldi.Biz sorunları takip edelim çözüm yolları bulalım diye uğraşırken kendini birşey zanneden biri gelmiş bana haklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.Senin hertürlü belana hazırım bunu kulağına küpe et.............

Başka bi arkadaşım tarafından kısa süreli banlanmanı,Bana gelen o seviyesiz ahlak dışı mesajından sonra süreyi de ben uzattım.O mesajına cevap yazmadım aynısını sana iade ediyorum kötü söz sahibinindir......

burada taraflı olunursa sivas değilde site ön plana çıkarsa kimse siteye yüz vermez. beni altı ay yasakladılar neden yasakladılar iftira diye tek kelime ile açıkladılar. iftirada ben sivasspor taraftarıyım sitenin değil diye yorum yazmıştım. ben bişey kaybetmedim ama gördümki site herkesi küstürmüş üyelerden özür diliyor

HasreT
04.02.2011, 17:20
Hasret hanim evet haberlere yazin dedim ve kendi sahsim yorumlar yapmadim
kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin
ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim

Lady hanım gerçekten çok yogun çalışıyormuşsunuz, ama burda yorum yaptıgınıza göre demek ki yorum yapmak için zaman ve fırsatınız var buraya yazdıgınız bu kadar yorum yerine ana sayfada ki haberlerin hepsine yorum yapabilirdiniz bu o kadarda zaman almaz...Bir kaç cümle yetecektir

LaEdri
04.02.2011, 17:26
Yahu bir adamın yazdığı mesajların yüzde 50'si siliniyorsa,bu adamda hiç mi kusur yok!

H_Turan
04.02.2011, 18:14
Yahu bir adamın yazdığı mesajların yüzde 50'si siliniyorsa,bu adamda hiç mi kusur yok!

Haklısın.

Arkadaşlar Şunu Anladım Küsüp Gidenler Aslında Sivası Sevmiyor Bakın Laedri Sitemizde Yararlı bir üye Herkez onun gibi olsa Onun Mesajları ne kadar kaliteli ama bunu bir anlasak Sivası sevdiğinden bu siteye geliyor ama Küsenler sevmiyorlar.

madımak_58
04.02.2011, 18:23
Madımak ben senin yüzünden banlandım siteden.2 Temmuz civarı siteye girip Sivas'a hakaretler savurduğunuzu,sonra benim cevap verdiğimi ve bu yüzden banlandığımı unutmuş değilim..Ero mu vardı bir de?:)
Ben bunu ne siteye ne de sana yansıtmış değil idim şu güne kadar.Ne bu yahu küstüm darıldım!

Sayın LaEdri;

Ben de unutmuş değilim o dönemi,uyarıları,cezaları.Tek değilsiniz yani :)

Yaw hemde bırakın şimdi ne bu küslük,dargınlık falan laflarını.Eğer küsülmüşse vardır incir çekirdeğinden de büyük nedeni! ;)

Hırsızın hiç mi suçu yok gibi olmuş :)

Şu sitenin en büyük sorunu benmişim gibi gösterilirdi,blendır,mixer vb... benzetmelerden de belli olduğu gibi... Meğer benden de dertlileri varmış.Benim mesajlarım da silinmiştir elbet,öyle çok tartışma yaşadım ki tek başıma bir çok kişiye karşı,takip edemedim bile geride kalanları :)
Ama ben her zaman saygıdan,hoşgörüden yanaydım.Hitabımı en kızgın olduğum kişiye dahi olsa kötü yönde kullanmadım.Bunun herkes için geçerli olması gerek.
İşte insanı en çok uzaklaştıran şey bu.Sen sözlerine dikkat ediyorsun,kırmadan konuşmaya çalışıyorsun,bir anda bir "ne dediğini bilmez" konuya dalış yapıyor,düşüncesizce hakaretleri sıralıyor ve gidiyor.Gel şimdi ne yaparsan yap.

Ve sonra ne oluyor?

Bilen bilir,o hakarete cevap yazıyorsunuz,artık boğazınıza kadar gelmiş...
O sizi gaza getiren mesaj siliniyor,siz sap gibi kalmışsınız ortada.Sonra da "aaaa,bak işte hakaret ediyor ve hala burada dolaşıyor saygıdan dem vurarak"

Şimdi bende diyorum o halde;

Hırsızın hiç mi suçu yok? :)

Şunu da çok duydum bazı arkadaşlarımdan(Burada olmayan,olupta gelmek istemeyenlerden)

"Aman bırak,ne üzüyorsun boşu boşuna kendini oradakilerin yazdıklarına"

Düşünüyorsun,belki de doğru diyorsun.
Ama ne olursa olsun yine tek birşey burada buluşturmaya yetiyor insanı;

SİVAS'LI OLMAK!...

SivasLady
04.02.2011, 18:50
Lady hanım gerçekten çok yogun çalışıyormuşsunuz, ama burda yorum yaptıgınıza göre demek ki yorum yapmak için zaman ve fırsatınız var buraya yazdıgınız bu kadar yorum yerine ana sayfada ki haberlerin hepsine yorum yapabilirdiniz bu o kadarda zaman almaz...Bir kaç cümle yetecektir

$ahsimi müdafa icin zaman ve firsati ben yarattim, nasil yarattim ? diger siteyi ve i$imi ihmal ederek

modlugu birakip normal üye oldugum zaman haberlere elimden geldigi kadar yorum yazacagim buda size sözüm olsun

LaEdri
04.02.2011, 19:40
Bir Sivaslı2nın Sivas'a hakaret etmesini aklı almıyor işte insanın madımak ..

madımak_58
04.02.2011, 20:00
Bir Sivaslı2nın Sivas'a hakaret etmesini aklı almıyor işte insanın madımak ..

Hakikaten öyle LaEdri;
Bende aynen öyle düşünüyorum :rolleyes::)

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2011, 20:20
bu konuyla ilgili yeterli yorum yapıldı iş gittikçede kötüye gidiyor sevgili arkadaşlar sitenin ve sivasın selameti için konuyu biraz askıya almakta yarar var kırklı yaşın üzerinde olanların kolayca hatırlayacağı bir şiirle ben bu tartışmanın güzel bir birliktelikle sonlanmasını diliyorum

boşluğa bulut
buluta yağmur
yağmura toprak
ne güzel uymuş

gündüze güneş
güneşe tarla
tarlaya başak
ne güzel uymuş

başağa buğday
buğdaya insan
insana emek
ne güzel uymuş

emeğe eylem
eyleme yürek
yüreğe sevgi
ne güzel uymuş

Bülent ECEVİT

OSMAN ECE
04.02.2011, 20:30
bu konuyla ilgili yeterli yorum yapıldı iş gittikçede kötüye gidiyor sevgili arkadaşlar sitenin ve sivasın selameti için konuyu biraz askıya almakta yarar var kırklı yaşın üzerinde olanların kolayca hatırlayacağı bir şiirle ben bu tartışmanın güzel bir birliktelikle sonlanmasını diliyorum
boşluğa bulut
buluta yağmur
yağmura toprak
ne güzel uymuş

gündüze güneş
güneşe tarla
tarlaya başak
ne güzel uymuş

başağa buğday
buğdaya insan
insana emek
ne güzel uymuş

emeğe eylem
eyleme yürek
yüreğe sevgi
ne güzel uymuş

toplansın gelsinler köşe kıydası
kader kanununun budur gaydası
kısır tartışmanın yoktur faydası
bende katılıyorum necmeddin beye

Kardelencicegi
04.02.2011, 20:33
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;593772]bu konuyla ilgili yeterli yorum yapıldı iş gittikçede kötüye gidiyor sevgili arkadaşlar sitenin ve sivasın selameti için konuyu biraz askıya almakta yarar var kırklı yaşın üzerinde olanların kolayca hatırlayacağı bir şiirle ben bu tartışmanın güzel bir birliktelikle sonlanmasını diliyorum

boşluğa bulut
buluta yağmur
yağmura toprak
ne güzel uymuş

gündüze güneş
güneşe tarla
tarlaya başak
ne güzel uymuş

başağa buğday
buğdaya insan
insana emek
ne güzel uymuş

emeğe eylem
eyleme yürek
yüreğe sevgi
ne güzel uymuş

Bülent ECEVİT

Emeginize saglik cok anlamli bir siir.
Merhum Bülent Ecevit´e ALLAHtan rahmet diliyorum..

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2011, 20:35
toplansın gelsinler köşe kıydası
kader kanununun budur gaydası
kısır tartışmanın yoktur faydası
bende katılıyorum necmeddin beye

çok teşekkür ederim diyari baba kaynın mehmet dalkıran benim çocukların çok yakın arkadaşı benimde çocuklarım kadar sevdiğim birisi selamlar

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2011, 20:37
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;593772]bu konuyla ilgili yeterli yorum yapıldı iş gittikçede kötüye gidiyor sevgili arkadaşlar sitenin ve sivasın selameti için konuyu biraz askıya almakta yarar var kırklı yaşın üzerinde olanların kolayca hatırlayacağı bir şiirle ben bu tartışmanın güzel bir birliktelikle sonlanmasını diliyorum

boşluğa bulut
buluta yağmur
yağmura toprak
ne güzel uymuş

gündüze güneş
güneşe tarla
tarlaya başak
ne güzel uymuş

başağa buğday
buğdaya insan
insana emek
ne güzel uymuş

emeğe eylem
eyleme yürek
yüreğe sevgi
ne güzel uymuş

Bülent ECEVİT

Emeginize saglik cok anlamli bir siir.
Merhum Bülent Ecevit´e ALLAHtan rahmet diliyorum..

sonsuz teekkürlerimle saygılarımın kabulünü rica ediyorum sayın kardelen çiçeği

OSMAN ECE
04.02.2011, 20:41
memnun oldum necmeddin bey asil bir insan olduğunuz yazmış olduğunuz mesajlardan belli
saygılar sunuyorum

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2011, 20:47
memnun oldum necmeddin bey asil bir insan olduğunuz yazmış olduğunuz mesajlardan belli
saygılar sunuyorum

estağfurullah sayın ece o sizin kendi asletiniz

Kardelencicegi
04.02.2011, 21:01
[NECMEDDİN ÖZBEK]

sonsuz teekkürlerimle saygılarımın kabulünü rica ediyorum sayın kardelen çiçeği

Saygi & hürmetler benden degerli hemserim..

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2011, 21:20
belki isteğiniz üzreBana değer veren saygıdeğer dostlarım, yukarıdaki yazıdan sonra burada kalmanın imkanı var mı? Kalırsam bana ne denir? Ozan dostlarım affedin beni.

belki isteğiniz üzere yazdığınız mesajları açtığınız konuları silebilirler ama bizlerin gönlünde ve yüreğinde bıraktığınız o güzel izleri nasıl silecekler sevgili sivaburs

H_Turan
05.02.2011, 00:47
Sitede beN nE Adminim Ne de modum Tek İsteğim sitenini canlanması elimden geleni yaptım Daha fazlasına yapamıyorum Bayrağı buraya kadar götürdüm Gerisi size kalmış. :mad:

Gerçek anlamda Sivaslı Sitede kalır Küsmez Sivasın Sorunlarına Duyarsız kalmaz.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:

sandalli
05.02.2011, 10:09
Sitede beN nE Adminim Ne de modum Tek İsteğim sitenini canlanması elimden geleni yaptım Daha fazlasına yapamıyorum Bayrağı buraya kadar götürdüm Gerisi size kalmış. :mad:

Gerçek anlamda Sivaslı Sitede kalır Küsmez Sivasın Sorunlarına Duyarsız kalmaz.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:

Ne yaptiniz sayin Turan? Kac aktif üye kazandirdiniz, kac mesaj yazdiniz? 23.05.2009 tarihinden beri üyesiniz ve yazdiginiz mesaj sayisi 1665 bunlarin yarisi tesekkürdür zaten. Geriye kalan 850 mesajla elimden geleni yaptim diyorsunuz. Ilginc.

H_Turan
05.02.2011, 11:10
Ne yaptiniz sayin Turan? Kac aktif üye kazandirdiniz, kac mesaj yazdiniz? 23.05.2009 tarihinden beri üyesiniz ve yazdiginiz mesaj sayisi 1665 bunlarin yarisi tesekkürdür zaten. Geriye kalan 850 mesajla elimden geleni yaptim diyorsunuz. Ilginc.

İlk Baş bu başlığı açtımArdından Küsen üyeler İçin Sivassporda başlık açtım ardından yetmedi Facebookda 200 yakın kişiye özel mesajla buranın reklamını yaptım Sivaslı kişilere ama Tek başına yapildiğim bu kadar Üye daha aktif üye kazandıramaıdm ama tek başına bu kadar oluyor elimden geleni yaptım Sıra sizde abi.

sandalli
05.02.2011, 18:04

Özel mesajlar okunuyor mu diye sormustum ama hicbir yöneticiden bu konuda herhangi bir aciklama gelmedi. Sükut ikrardandir demis atalarimiz, ben anlayacagimi anladim. Sag olun.

SivasLady
05.02.2011, 20:17

Özel mesajlar okunuyor mu diye sormustum ama hicbir yöneticiden bu konuda herhangi bir aciklama gelmedi. Sükut ikrardandir demis atalarimiz, ben anlayacagimi anladim. Sag olun.

öyle birsey kesinlikle yoktur, herkesin özeli kendinedir
bizlere sikayet dolayiyla iletilen özel mesajlar harici hic bir kisinin özel mesajlarina ulasilmaz, öyle yetki yoktur

sandalli
05.02.2011, 20:46
öyle birsey kesinlikle yoktur, herkesin özeli kendinedir
bizlere sikayet dolayiyla iletilen özel mesajlar harici hic bir kisinin özel mesajlarina ulasilmaz, öyle yetki yoktur

Gecte olsa sorumu ciddiye alip cevap verdiginiz icin tesekkür ederim.

goramaz
05.02.2011, 21:06
Hikayenin kaç farklı hali olurki hepimiz insan olmada birleşiyorsak...

bilal kose
05.02.2011, 21:18
Tututuruldu bir sivasi seven sivasa kusmez.Meraklanmayin kimseyi sivasa kusturemezsiniz.Yermi bes yillik ayrilik bile kusterememiski sen kusturesin basliga uygun cozum uretseniz daha faydali olur bence.

Cley
05.02.2011, 21:28
Hiçkimsenin Sivas sevgisi siteye girip girmemesi ile ölçülmez. Bu noktaya takılıp kalmayın. Gurbette olan kişiler için, böyle siteler memleketten bir haber, bir resim, bir arkadas görebilmek umuduyla ziyaret edilen sitelerdir.Siteye küsen girmeyen kişilerin Sivas sevgisinde bir azalma olmaz merak etmeyin

bilal kose
05.02.2011, 21:32
Hiçkimsenin Sivas sevgisi siteye girip girmemesi ile ölçülmez. Bu noktaya takılıp kalmayın. Gurbette olan kişiler için, böyle siteler memleketten bir haber, bir resim, bir arkadas görebilmek umuduyla ziyaret edilen sitelerdir.Siteye küsen girmeyen kişilerin Sivas sevgisinde bir azalma olmaz merak etmeyin

Yigidi oldur hakkinin yeme dermis atalarimiz dogru soze tesekur ederilir.:-):)

H_Turan
05.02.2011, 23:25
Sivaslılar Sitesine Küsen niye Sevmiyor konusu cley nedeni burda Sivasın Haberleri veya sorunları tartışılıyor eğer küsersen bu sorunlarıda umursamıyorsun demektir Yoksa Sıradan bir site İsmi Sivaslılar bizi bağlıyan bir unsur ayrıca Haberleri ve Sorunları yansıtan site ama 0 yorumlu haberler olunca insan düşünüyor bu konuyu Gerçi Küsenlerin ne kadar yararlı olduğu neden küstüğü tartışılır ama Küsenler Sivası sevmiyordur

sivaburs
05.02.2011, 23:29
Senden beni silmeni istemiştim Cley. Silemedin değil mi?

Bu sayfaya ilk yazdığım mesajda yöneticilerden bu soğuk atmosferde soba yakarak siteyi ısıtmalarını istemiştim. Vay istemez olaydım :)
O ana kadar sayfaya gelmeyen yöneticiler akın akın geldi ve soba yakmak ne kelime yangın çıkardılar.

O kadar gel gitler yaşadım ki ben bu sitede. Belki kusur bendedir bilmiyorum, çabuk kırılıyorum. Ama bu sitede değer verdiğim o kadar çok insan var ki. Gidiyorum dedikçe mesaj bombardımanına tutuluyorum. Gerek özel mesajla gerekse bu forumlara yazdıkları yazılarla bana kıymet veren saygıdeğer, kadirşinas dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. Dönüş sebebim yine bu insanlara verdiğim değerdendir.

Cley kardeşim sana kırgınlığım nasıl geçer bilmiyorum.

bilal kose
05.02.2011, 23:38

Bu sayfaya ilk yazdığım mesajda yöneticilerden bu soğuk atmosferde soba yakarak siteyi ısıtmalarını istemiştim. Vay istemez olaydım :)
O ana kadar sayfaya gelmeyen yöneticiler akın akın geldi ve soba yakmak ne kelime yangın çıkardılar.

O kadar gel gitler yaşadım ki ben bu sitede. Belki kusur bendedir bilmiyorum, çabuk kırılıyorum. Ama bu sitede değer verdiğim o kadar çok insan var ki. Gidiyorum dedikçe mesaj bombardımanına tutuluyorum. Gerek özel mesajla gerekse bu forumlara yazdıkları yazılarla bana kıymet veren saygıdeğer, kadirşinas dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. Dönüş sebebim yine bu insanlara verdiğim değerdendir.

Senin gibi degerli bir abinin aramizda olmasi bizim icin degerli bir kazanctir.

H_Turan
05.02.2011, 23:42
Ben sitede Ne modum Nede Adminim ama elimden geleni yaptım nedeni Sivası sevmem konuların aktif olması Bu yüzdende Facebookda Reklamını yapıyorum Ayrıca Küsenleri geri döndürmeyide çalıştım bazen yalnız olduğumu hissettim ama yinede Sivaslılar Sitesinin canlı olmas için çalıştım bu sıradan bir forum sitesi değil Yani Sivaslıları buluşturan amacı Sivasın haberleri ayınlayan gazetelerden çıkan ve sorunları hakkında Görüşlerin paylaşıldığı site Benim amacım bu sitenin aktif olmasını sağlayarak Sivasın konularını tartışmak yoksa Oyun gibi şeyler yarar sağlamaz uzun vadade Kaliteli üyelerin çoğalmasını sağlamak istiyorum.

Küsenler konusunda yine aynı görüşteyim küsen küser Gerçek manada sevmediğinden küsüp gidiyor Burası sıradan bir site olsa tamam derdim ama Sivaslılar Sitesi Küsüp gidiyorsan Sivasın sorunlarına Sivasın haberlerine küsüyorsun Duyarsız davranıyorsun Örnek üyeler var onlar küsüyormu hatta en kaliteli yorum yazıyorlar SGerçek manada SİVASLI olan Kovulsa bile bacadan yine girer üye olur bu böyle Haksızmıyım arkadaşlar.

Kardelencicegi
05.02.2011, 23:45
ALLAH sizden razi olsun Sivaburs kardesim, & H turan kardesim.
Sitemiz en yakin zamanda sizinde katkilarinizla eski nesesine kavusacaktir insaallah.

Birlikten Kuvvet dogar.

Sivasli olmak budur iste...

goramaz
05.02.2011, 23:50
Sivaslılar Sitesine Küsen niye Sevmiyor konusu cley nedeni burda Sivasın Haberleri veya sorunları tartışılıyor eğer küsersen bu sorunlarıda umursamıyorsun demektir Yoksa Sıradan bir site İsmi Sivaslılar bizi bağlıyan bir unsur ayrıca Haberleri ve Sorunları yansıtan site ama 0 yorumlu haberler olunca insan düşünüyor bu konuyu Gerçi Küsenlerin ne kadar yararlı olduğu neden küstüğü tartışılır ama Küsenler Sivası sevmiyordur

H Turan .Siteye gelin dedin geldik. ama şuküsme ve sivas sevgisiyle site sevgisini doğru orantılı kıllanmalütfen.

İlkokulöğrencisi değiliz ki küselim ama kırgınlıklar muhakkak olmuştur oldu da. İnsan bir yerde huzur buluyorsa ordan kovsanız bile bir yere gitmez. Ortak paydamız sivas dedik sineye çektik birçok şeyi. Ama Sivaslı olmanın kutsal metni değildir bu site. Ha eğer ki sevgiye ve güvene dayalı bir bağlantı kurmam gerekiyorsa Sivaslı olana dair kanaatlerimin çoğu bu site yüzünden kırıldı. Hayal kırıklığına uğradım. Tabiki ben de mükemmel biri değilim. Ben ki ağzından Sivas denince sanki iki kere Sivas diyen biriyim belki Sivas'a ve Sivaslıya sevgimden girmek istemedim. Ak günde ve puslu günde rüstünü ıspatlyan çok saygıdeğer üyeler de elbette ki vardır. Mesele Sivasla ilgili değil üyelerin kendi aralarında ve yönetimle ilgilidir.

Genel yagılara varma . Bir sivaslı hiçbir şekilde bu siteyle tanışmamış olsa yine mi Sivası sevmiyor olacaktı?

H_Turan
05.02.2011, 23:55
Benim dediğim Farklı Küsenler konusunda Tanışmamış olanları saymıyorum Bu yüzden 200 kişiye Facebookda Reklamını yaptım Sitenin halada yapmaktayım.

Benimd emek İstediim Millet vekili konusu açılmış Siyasi tartışmalar dışında Sivasın yararına tartışma yok.

İsmail Arkadaşımız Ulaşım bölümü konusu açmış oraya yazan yok İlgisizlik var.

Böyle olunca Aklıma geliyor Küsenlerin durumu O yüzden onu dedim.

Haksızmıyım bu konuda Küsüp gidenlerin Mazereti incir çekirdeğini doldurmuyor neymiş Mesajımı silmiş Siler sanki senin mesajının ne farkı var Yöneticilerin taktirine kalmış Kurallara uymamışın silinir Üyeler zannediyorki hep ben haklıyım birazda suçu kendinde ara bu yüzden dedim Gerçek manada sevmeme konusunda.

sivaburs
06.02.2011, 00:00
Ben sitede Ne modum Nede Adminim ama elimden geleni yaptım nedeni Sivası sevmem konuların aktif olması Bu yüzdende Facebookda Reklamını yapıyorum Ayrıca Küsenleri geri döndürmeyide çalıştım bazen yalnız olduğumu hissettim ama yinede Sivaslılar Sitesinin canlı olmas için çalıştım bu sıradan bir forum sitesi değil Yani Sivaslıları buluşturan amacı Sivasın haberleri ayınlayan gazetelerden çıkan ve sorunları hakkında Görüşlerin paylaşıldığı site Benim amacım bu sitenin aktif olmasını sağlayarak Sivasın konularını tartışmak yoksa Oyun gibi şeyler yarar sağlamaz uzun vadade Kaliteli üyelerin çoğalmasını sağlamak istiyorum.

Küsenler konusunda yine aynı görüşteyim küsen küser Gerçek manada sevmediğinden küsüp gidiyor Burası sıradan bir site olsa tamam derdim ama Sivaslılar Sitesi Küsüp gidiyorsan Sivasın sorunlarına Sivasın haberlerine küsüyorsun Duyarsız davranıyorsun Örnek üyeler var onlar küsüyormu hatta en kaliteli yorum yazıyorlar SGerçek manada SİVASLI olan Kovulsa bile bacadan yine girer üye olur bu böyle Haksızmıyım arkadaşlar.

Ya abi yeter Allah aşkına. Bir küsmedir tutturdun. Yok küsen Sivas'ı sevmezmiş, yok Sivas'ın sorunlarına sırt çevirirmiş...:)

Öyle bir hale getirdiniz ki burayı mübarek site Sivaslılar sitesi değil sanki Cumhurbaşkanlığı resmi web sitesi. Yok Sivas'ın sorunlarını ele alalım, yok şu konuda fikir belirtelim. Sanki hepimiz profesörüz ve her konudan anlarız. Allah aşkına bana bir söyleyin o kadar yazıp çizildi neyi değiştirmeye gücünüz yetti. Sivas'ın sorunlarıyla ilgilenen o kadar resmi kurum, görevli o kadar insan var ki, uğraşıyorlardır herhalde. Herkesi buna zorlayamazsınız sadece bilgisi olan, fikri olan yazmak isterse yazar.
Adı üstünde burası Sivaslılar.net. Sivaslı olanların girip, konuşup hal hatır sorduğu, birkaç haber okuduğu, tanışıp kaynaştığı, yazıyla şiirle gönlünden geçenleri paylaştığı bir site burası. Amacı da gelenlerin hoşça vakit geçirmesi, kaliteli dostluklar kurması ve birbirini tanıması.

Tersini savunanlar site giriş sayfasına "Sivas Gündem" tabelasını assınlar ve profesör olmayanlar giremez ibaresini yapıştırsınlar.

goramaz
06.02.2011, 00:04
Güzel kardeşim silmek silmemek değil mesele. Modların taraflı davranmasıdır. Alenen küfür yazan bazı üyeler hiç banlanmadı bunu farkettin mi? bU konuda yazmak hoşuma gitmiyor aylar önce farklı konularda dile getirilldi .Ne oldu ne değişti? HİÇ.

H_Turan
06.02.2011, 00:05
Ya abi yeter Allah aşkına. Bir küsmedir tutturdun. Yok küsen Sivas'ı sevmezmiş, yok Sivas'ın sorunlarına sırt çevirirmiş...:)

Öyle bir hale getirdiniz ki burayı mübarek site Sivaslılar sitesi değil sanki Cumhurbaşkanlığı resmi web sitesi. Yok Sivas'ın sorunlarını ele alalım, yok şu konuda fikir belirtelim. Sanki hepimiz profesörüz ve her konudan anlarız. Allah aşkına bana bir söyleyin o kadar yazıp çizildi neyi değiştirmeye gücünüz yetti. Sivas'ın sorunlarıyla ilgilenen o kadar resmi kurum, görevli o kadar insan var ki, uğraşıyorlardır herhalde. Herkesi buna zorlayamazsınız sadece bilgisi olan, fikri olan yazmak isterse yazar.
Adı üstünde burası Sivaslılar.net. Sivaslı olanların girip, konuşup hal hatır sorduğu, birkaç haber okuduğu, tanışıp kaynaştığı, yazıyla şiirle gönlünden geçenleri paylaştığı bir site burası. Amacı da gelenlerin hoşça vakit geçirmesi, kaliteli dostluklar kurması ve birbirini tanıması.

Tersini savunanlar site giriş sayfasına "Sivas Gündem" tabelasını assınlar ve profesör olmayanlar giremez ibaresini yapıştırsınlar.

O zaman Hata etmişim Canlandırmak İstemekle Öylemi :mad:

goramaz
06.02.2011, 00:11

Niyetin iyi olabilir ama küsen sivası sevmiyordur diye cümle kurman yanlış .sonuçta siteden bi rşekilde ayrılan bir üyenin yaşantısını ve kırgınlık sebebini bilmiyorsun.

sivaburs
06.02.2011, 00:13

Olur mu? Herkesin kurtlarını dökmesine vesile oldun. Bazı konuların aydınlığa kavuşmasına yaradı çabaların. Allah razı olsun.

H_Turan
06.02.2011, 00:15
Niyetin iyi olabilir ama küsen sivası sevmiyordur diye cümle kurman yanlış .sonuçta siteden bi rşekilde ayrılan bir üyenin yaşantısını ve kırgınlık sebebini bilmiyorsun.

Yine Anlamadınız Normal Bir Üye Mesajı silinince küsmez yine paylaşım yapar eğer aklı başında bir üyeyse bilir hatalı bir mesajım varki siliniyor sırf bu yüzden küsülüyor Kaldiki Burası Sivaslılar Sitesi Sivaslıların buluştuğu mekan Bizim ortak yönümüz Sırf bu yüzden Kişilerden ziyade Sivas önemli olması lazım Yöneticiler tarafsız değpil o zaman bu sitede durmuyayım diyip bir daha girmiyor Sivasspor Sitesine giriyor Sanki oranın yöneticileri farklıda çoğu aynı buda gidenlerin en büyük çelişkisi

sandalli
06.02.2011, 01:22
Bu siteyi ben canlandırırım, çareyi başka yerde aramayın. Canlandıralım derken az daha hortlatacaktınız. :)

_DuMaN_58
06.02.2011, 02:43
Alenen küfür yazan bazı üyeler hiç banlanmadı bunu farkettin mi?

İddaa ettiğiniz mesajı (küfürlü mesajı) moderatöre bildirdiniz mi? Biz de görememiş olabiliriz çünkü. Eğer bildirmediyseniz şimdi bildirin gereken yapılır.

NECMEDDİN ÖZBEK
06.02.2011, 11:18
Olur mu? Herkesin kurtlarını dökmesine vesile oldun. Bazı konuların aydınlığa kavuşmasına yaradı çabaların. Allah razı olsun.

sizi sevenlerin size değer verenlerin sesine kulak verip geri dönme erdemini gösterdinizya gerisi tefferuat hoş geldin sayın sivaburs

OSMAN ECE
06.02.2011, 11:42

butavır sizin kalbinizin TEMİZLİĞİ büyük hoş görü sahibi eyitici tavır
merhamet ve vicdan GÜZELLİĞİNİZ saygı değer hocam bir kez daha
sevenlerini ihya ettiniz öpüyorum canım kardeşim

kronik
06.02.2011, 18:37
12-10-2009 Tarihli

Hatıra defteri topiğindenki yazımdan alıntıdır ...

Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi .
Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .

Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla...
Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse
herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum

sandalli
06.02.2011, 21:06
12-10-2009 Tarihli

Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi .
Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .

Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla...
Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse
herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum

Tamam özrünü kabul ediyorum.

sivaburs
06.02.2011, 21:25
12-10-2009 Tarihli

Hayır bikere o benden özür diledi akıllım. Tamam tamam kabul ettim, yıpratma kendini :)

kronik
06.02.2011, 21:32
haydi ayak verin değerli ozanlarım da bugün miladımız olsun ;)

doğan bulut58
06.02.2011, 22:15
arkadar bende bir kaç kelime paylaşmak isdiyorum sizlerle
bende ilk zamanlar siteyi çok seviyordum halada seviyorum inanın bir gün girmeden duramıyordum biz sivaslılar birbirimizi yedik bitirdik neyi paylaşamadık onuda bilmiyorum ama didişdik durduk guruplaşmalar oldu yöneticiler kafasına göre üyeleri banlada üyü kayırdı baya bişeyler oldu herkes burada paylaşım için burada bir çıkarımı varki kavga ediyoruz banlanıyoruz bir birimizin görüşüne saygımız olsa ne kavga olcak nede banlanma sen benim görüşüme saygı duyacan bende senin kavgaya negerek var tabiğki olumsuzluklarda olacak ozaman yönetici uyaracak uymuyosa banlıyacak yani sen beni sevmiyosun diye keyfi banlarsan sonuç kaçınılmaz ben gelmiyorum ama gelmeyide çok isdiyorum ama birbirimizin kalbini kırdığımız müdedce gelmemde hepinizi seviyorum HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN

saygılar

H_Turan
06.02.2011, 23:09
Siteye Girmeyen üyeleri görünce Sevindim inanın Bu yüzden Bu konuya Görüşlerini yazan herkeze Teşşekkür ederim.

FurkaN
07.02.2011, 11:28
Bu konuya ilk başlarda yorum yazdım ve en başından beri takip ediyorum. Bizim en büyük sıkıntımız konuları şahsileştirmek ve maalesef bu konuda şahsileştirildi bazı yerlerde... Herkes eteğindeki taşı dökmüş her yerde olduğu gibi burada da yönetenler suçlu yönetilenler mazlum buna da bir yere kadar eyvallah dedik.. Ancak siz saygıdeğer üyelerimizden ricamız bize karşı tuttuğunuz o aynalarınızı bir de kendinize çevirmeniz. Yani sizler hep suçsuzdunuz, sizler hep mi sorunsuzdunuz? Konularınız silinirken hep mi sebepsiz yere keyfi olarak silindi? Hangi site sorumlusu sitesindeki (düzgün) yorumları silmeyi, önemli konuları kaldırmayı veyahut üyeleri banlayıp siteden uzaklaştırmayı ister?

Burada yazan arkadaşların birçoğunu biliyorum (askerlik vs. konular nedeniyle uzun zaman giremediğim için yeni üyeleri pek tanımıyorum) onların bazılarıyla benimde tartışmalarım oldu bunlar olacak bazı konularda normaldir. Bu sitede tartışma olmazsa bir anormallik vardır bence. Ancak bu konu şahsileştirilmesin kısır tartışmalara girilmesin sadece sizlerden ricamız kendi özeleştirinizi de yapmanız.

Biz sitemizin daha ilerilere gidebilmesi için kendi aramızda tartışıyoruz ve sizlerden gelecek makul fikirlere de açığız. Haberlere yapılan yorumlar Sivas'ta dikkate alınmıyor diye düşünmeyin sitemiz üye potansiyeli hasebiyle Sivas'ta çok takip ediliyor. Sadece Belediyeyi söylemem yeterlidir herhalde...

H_Turan
08.02.2011, 13:09
Siteye Geri Dönen Arkadaşların Hepsine Teşşekkür ederim Bu duyarlı davranışlarından Dolayı Kendilerini Kutlarım.

Siteyi Canlandırmak konusunda Duyarlı davrandığınız için Hepinize Teşekkür ederim

Bende Sitenin Yeni Üye gelmesi için Facebookda Sivaslılara Özel mesaj atarak Sitenin tanıtımını bu sayede yeni üye kazandırmaya çalışıyorum İnşallah Yeni üyeler kazanırız.

H_Turan
17.02.2011, 14:30
Demekki boşa üzülmüşüm yada canlanmasını düşünmüşüm Bakıyorum site yine aynı demekki benden başka üzülen düşünen yok :(