PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liseli genç kalbinden bıçaklandı


Sivaslilar.Net
18.03.2011, 01:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan 16 yaşındaki lise öğrencisi, hayatını kaybetti.

Yüceyurt Mahallesi 6. Sokak’ta önceki gün akşam saatlerinde çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Halil Rıfat Paşa Lisesi 9. sınıf öğrencisi Kaan Berkan Çamcı (16), tedavi gördüğü Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çamcı’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morguna kaldırıldı. Çamcı’nın ölüm haberi okulunda da üzüntüyle karşılandı. Çamcı’nın arkadaşları ve öğretmenleri, olayın üzüntüsünü yaşadı. Çamcı’nın okula geçen yıl kayıt olduğu, sınıfta kaldığı için bu sene tekrar ettiği belirtildi.
Olayın ardından kaçtıktan sonra polise teslim olan zanlı A.K.’nın (16) sorgusu sürüyor. Mesleki eğitim veren bir liseden atıldığı ileri sürülen zanlı A.K.’nın bir lokantada garson olarak çalıştığı da öğrenildi. Geçen yıl da kavga ettikleri ve aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Çamcı ile A.K.’nın, önceki gün de bu nedenle tartıştıkları ileri sürüldü.

_DuMaN_58
18.03.2011, 09:25
Kin böyle birşeydir, yıllar geçsede hep içinde saklarsın.

Allah rahmet eylesin.

NECMEDDİN ÖZBEK
18.03.2011, 09:48
allah rahmet etsin ailesine ve sevenlerine sabırlar versin

Arif Coşkun
18.03.2011, 10:38
Bunların temelinde bilinçsiz sağlıksız eğitim yatıyor. Nedir bu çocukların içlerindeki kin, nefret? Allah insanların kalbinden hoşgörü, sevgi, saygıyı eksik etmesin. Bir insanı kolaymı yetiştirmek, can bu kadar ucuz birşeymi ? Çok üzücü bir olay, böyle olayların yaşanmaması dileğiyle. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.

zgR
18.03.2011, 12:23
Allah rahmet eylesin.benimde bir arkadaşım kalbinden bıçaklanarak vefat etmişti.Allah ailesine sabır versin.bizim gençliğimiz böyle olmamalı elinde bıçakla dolaşmamalı.bıçaktan silahtan kime fayda gelmişki size gelsin.

Kardelencicegi
21.03.2011, 15:14
Allah rahmet eylesin daha hayatinin baharinda.
Acili ailesine bas sagligi diliyorum..

goramaz
22.03.2011, 18:13
Bunlar daha iyi günlerimiz . Bu gençler bizim gibi anne babaların çocukları, arkadan birbirlerini boğzalayanların da çocukları gelecek.

Çocuklara bazen diyorum:Sizin iyi olmak gibi bir lüksünüz yok bu kötü gidişata dur diyebilmek için İYİ OLMAK ZORUNDASINIZ.

özgüven
24.03.2011, 12:20
Allah rahmet eylesin,gençlik nereye gidiyor düşünmek gerek.