PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'a Mcdonald's Açıldı.

Sivaslilar.Net
10.06.2011, 16:02
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Dünyaca ünlü fast- food zinciri McDonald's, Türkiye'deki 163'üncü şubesini Sivas'ta açtı. Büyük ilgi gören 4 katlı şubenin, 1200 metrekarelik alanıyla grubun Türkiye'deki en büyük restoranı olduğu belirtildi.

McDonald's Türkiye'deki 25'inci yılında 163'üncü şubesini Sivas'ta İnönü Bulvarı üzerinde açtı. Kentte açılan ve 26 kişinin çalıştığı şube 1200 metrekarelik alanı, terası, Oyun alanı ve doğum günü odasıyla McDonald'sın Türkiye'deki en büyük restoranı oldu. Saat 24. 00'e kadar halka hizmet verecek olan şubenin açılışına Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı. VAli Kolat ve beraberindekiler açılışın ardından 4 katlı McDonald's şubesini gezdi.

Sivas halkını McDonald's ile tanıştıran şubenin işletmecisi Tayfun Akkaya, "Açılışını yaptığımız şube McDonald'ın Sivas'ta ilk Türkiye'de 163'üncü şubesidir. Türkiye'nin en büyük McDonald'sı Sivas'ta açıldı. Güler yüzümüz ve kaliteli hizmet anlayışımızla Sivas halkına hizmet vermeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

(Doğan Haber Ajansı)

YuSuF
10.06.2011, 16:30
Yok ya zararlı yemekler.

Mcdonald's açacaklarına Sivas ev yemekleri başka şeyler açsalar daha güzel olurdu.

burak5866
10.06.2011, 16:47
sivas'a gerekli olan bir fast food markasıdır.gerçekten sivastaki hem halk için hemde özellikle üniversite öğrencilerinin yararlanacağı bir mekan oalcağını düşünüyorum.yusuf sana katılıyorum ama sivasa buda lazım diğer yemeklerimizi tanıtacak lokanta da.

_DuMaN_58
10.06.2011, 16:54
Ne diyelim hayırlı olsun. Ben yinede şiddetle ev yemeklerini tavsiye ederim.

58_SEMİH_58
10.06.2011, 18:46
Hayırlı olsun.

Kardelencicegi
10.06.2011, 19:00
Hayirli olsun. Arada fast food yenmesinde sakinca yok.
Ev yemekleri daha yararli....

Mcdonald´s yahudilerin kazanc kaynagidir.
Ben cocuklarimi yurt disinda yasadigimiz halde yollamiyorum Mcdonlad´s a .
Oradan yaptginiz alis veris Müslümanlara Kursun olarak dönüyor diye..
Buda farkli bir görüs acisi olabilir bazilari icin.
Bu benim görüsüm. tabiki.

erhan 58
10.06.2011, 19:10
hayirli olsun ne kadar sevindim anlatamam bayiliyorum mc donaldsa haftada iki kere giderim mutlaka ah bunuda gördümya daha ölmem.

besyo_cu
10.06.2011, 19:12
Şehir dışında Öğrencilik yapmamış birisi için böyle yerlerin değerini anlamak çok zordur. Bu habere de en çok Sivas'ta Üniversite eğitimlerini gören arkadaşlarımız sevinmiştir.

Mcdonalds çok karlı bir yere şubesini açmış karı en çok şubelerinden birisi olacağı garanti.

Cley
10.06.2011, 19:17
Hayırlı olsun. Ünlü markaların Sivas'ta şube açmaları çok güzel. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olur kısa zamanda. Ama üniversitelerin tatile girdiği bir dönemde açılmış.

aktassa
10.06.2011, 23:19
Haftaya Sivasa gidiyorum inşallah.

Gideceğim oraya ve diyeceğim ki
"Gardaş bana pide arasına hamburger versene la canuğu yedüğüüm""" :d

_DuMaN_58
10.06.2011, 23:41
Haftaya Sivasa gidiyorum inşallah.

Gideceğim oraya ve diyeceğim ki
"Gardaş bana pide arasına hamburger versene la canuğu yedüğüüm""" :d

Ayın 24ü nede inş biz giderik :)

izmirliyigido
11.06.2011, 08:39
Üniversite gençliği için çok önemli bir olay. Ben de fastfood yiyecekleri her ne kadar tasvip etmesem de, yine de güzel olduğunu düşünüyorum. Sivas'a bir canlılık getirecektir. Şimdiler de HIZLI TREN ŞANTİYESİ de kurulduğu için orada çalışan arkadaşlarımın sorduğu sorulardan biriydi. Şimdi rahat etsinler, onlar da giderler artık.

Sivas'ıma hayırlı olsun. Başka yatırımlar da bekliyoruz.

aktassa
11.06.2011, 09:59
Ben sadece Sivasta olmasını değil Türkiye genelinde kapatılmasından yanayım.
Sonuçta hiçbir tane bile ürünü sağlık kontrollerine göre, yasalara göre uygun olmayan bir mağazadan bahsediyoruz.
Sonuçta bizim döner ve köftemiz de fast food ama onlar kadar zararlı değiller.
Her fırsatta ABD'yi örnek alan bu ülke neden ABD'nin bu restorant zincirini kapatmasını örnek alamıyoruz, aksine yenilerini açıyoruz anlam vermek zor.
İşte kapitalist düzen bu olsa gerek.

Salim58
11.06.2011, 10:21
Hayırlı olsun.Sivasta döneri köfteyi bırakıpta pek giden olmaz zaten.Sadece öğrenciler gider..

servet 58
11.06.2011, 12:25
Hayırlı olsun. sevmemde yememde

BOUN
11.06.2011, 13:09
Hayırlı olsun. Hem severim hem yerim.

amazon10
11.06.2011, 14:55
Uğramadığım mekanlardan birtanesi. Uğrayanlara ve sevenlere hayırlı olsun.

İsmail Özçelik
11.06.2011, 17:03
Benim tercihim Burger King olsa da bu da Sivas'a hayırlı olsun...

goramaz
11.06.2011, 22:59
Ben sadece Sivasta olmasını değil Türkiye genelinde kapatılmasından yanayım.
Sonuçta hiçbir tane bile ürünü sağlık kontrollerine göre, yasalara göre uygun olmayan bir mağazadan bahsediyoruz.
Sonuçta bizim döner ve köftemiz de fast food ama onlar kadar zararlı değiller.
Her fırsatta ABD'yi örnek alan bu ülke neden ABD'nin bu restorant zincirini kapatmasını örnek alamıyoruz, aksine yenilerini açıyoruz anlam vermek zor.
İşte kapitalist düzen bu olsa gerek.
Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı.

şarkışla 58
11.06.2011, 23:36
Emperyalizmin kolu SİVAS ıma kadar ha tüh.SİVAS ımıda vahşi kapitalizme kurban verdik.

aktassa
14.06.2011, 19:52
Üniversiteye ev sahipliği yapmanın sonucu bu.
Yapılacak bir şey yok. Adamlar izinlerini aldılarsa açacaklar.
Yapılabilecek şey, oradan alışveriş yapmayıp kendi rızaları ile kapatmalarını sağlamak olacaktır.