PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kangal'ın Reklamını Yaptı Sivaslının Dikkatini Çekti


Sivaslilar.Net
27.07.2011, 07:52
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Kangal Köpeğinden yola çıkarak hem Sivas'ın tanıtımını hem de kendi reklamını yapan Garanti Bankası ise, Kangal deyince akıllara Sivas'ın geldiğini billboardlara taşıdı.

Kangal deyince Sivas, Mortgage deyince Garanti Bankasının akıllara geldiğini billboardlardaki afişlere yansıtan banka, böyle bir reklamla Sivaslıların ilgisini çekmeye çalıştı.Sivas’ın kangal ilçesine Kangal Köpeği’nin güvenirlilik, güç, cesaret ve koruyuculuk konusunda tam puan alması, kendine has birtakım özellikleri ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünya çapında ünü olan Kangal köpekleri, Amerika’da düzenlenen bir yarışmada 10 tam puanla ‘Dünyanın en iyi köpeği’ unvanına layık görüldü. Kangallar, daha önce de Kanada, Almanya ve İtalya’da birincilik elde etmişti. Kangal köpeği bu başarısı ile Sivas’ın tanıtımına büyük ölçüde etki ediyor. Sivas’ı tanıtmak amacıyla fuarlara gidilince, büyük organizasyonlara katılınca stantlarımızın başında yer alan Kangal Köpeklerinin en büyük tanıtım araçlarımızdan biri haline gelmesi son yıllarda daha ön plana çıktı.

Kangal Köpeğinden yola çıkarak hem Sivas’ın tanıtımını hem de kendi reklamını yapan Garanti Bankası ise, Kangal deyince akıllara Sivas’ın geldiğini billboardlara taşıdı. Kangal deyince Sivas, Mortgage deyince Garanti Bankasının akıllara geldiğini billboardlardaki afişlere yansıtan banka, böyle bir reklamla Sivaslıların ilgisini çekmeye çalıştı. Kangal köpeğinin Sivas tanıtımdaki faydası sadece köpek yarışmalarında ya da fuarlarda sınırlı kalmadı, reklamlarda da öne çıkan bir değerimiz oldu.

Sivaspostası

aktassa
27.07.2011, 10:43
İyi de ülkenn her şehrinde aynısı var.

Aynısı Konyada
"Etliekmek denince Konya, Mortgage denince garanti" ile billboardlarda..

Bence ülkedeki her şehirde var.
Bence bunu farklı şehirlere yapmalıydı..
Mesela Sivas reklamını konyada, konya reklamını kayseride gbi.
Böyle daha faydalı olurdu.

_DuMaN_58
27.07.2011, 10:47
Evet Garanti kendi reklamını yapıyor işte. Her şehrin kendi değerlerine hitap ederek buralardan birşeyler koparmak istiyor. Menfaat için yapıyor bunu Sivas için değil.

Salim58
27.07.2011, 16:11
Bu billboardlara fazla bakmayın bakarsanız peşinizden hemen kredi kartlarını yollarlar sonra bu kartları kapatmak için işin yoksa uğraş dur.:)

burak5866
27.07.2011, 17:19
bence her şehri her şehirde ayrı ayrı tanıtsalar daha dikkat çekici olurdu.birde sivası kangalla tanıtmaları ilginç.herkesde öyle diyor am bana sivas diyince aklıma kangal hemen gelmiyor yani.ama şehir dışında sivas diyince herkesin aklına kangal geliyor oda bana ilginç geliyor.

besyo_cu
27.07.2011, 18:45
Garanti bankası billboardlarla Sivas'ta kendi reklamını iyi yapamamış olacak ki birde Sivas Postasına reklamını yaptırmış...

aktassa
27.07.2011, 20:03
bence her şehri her şehirde ayrı ayrı tanıtsalar daha dikkat çekici olurdu.birde sivası kangalla tanıtmaları ilginç.herkesde öyle diyor am bana sivas diyince aklıma kangal hemen gelmiyor yani.ama şehir dışında sivas diyince herkesin aklına kangal geliyor oda bana ilginç geliyor.

Emin ol dışarıdakilerin aklına ilk kangal geliyor..

_DuMaN_58
27.07.2011, 20:15
Bir sivasli olarak benim de aklima ilk Kangal kopegimiz geliyor, sonra kangal balikli kaplicasi.. birisi bana sordugunda `Sivasin neyi meshur` diye bende bunlari soyluyorum ilk olarak. Sonra madimak, corek.. devam ediyor.

Ama tabi Sivasin asil meshur olan seyi Mert, Yigit olan Sivaslilardir :)

YuSuF
28.07.2011, 08:49
Maksat dikkat çeksinki,insanlar Garanti Bankası`nı seçsin. :D

aktassa
28.07.2011, 10:37
İnsanlar da o kadar saf olmasın.
Kimse babasının hayrına kkimseye para vermez.
Hele de bunlar bankacı olurlar ise biraz daha düşünmek gerekiyor sanırım.

tykinik58
28.07.2011, 14:19
Arkadaşlar kusura bakmayın ben hiç de sizin gibi düşünmüyorum. Ben o reklam da biraz da art niyet var diyorum. Neden Kangal deyince SİVAS????? Sanki Sivasa, Sivaslıya Kangal köpeği der gibi anlaşılıyor ve ben bunu hakaret olarak anlıyorum. Hiç de iyi yönden bakamıyorum reklama. Hatta şikayetçi bile olmayı düşünüyorum. Çünkü Kangal'a gelen Sayın Kenan EVREN'e bir dişi bir erkek Kangal Köpeği yavrusu hediye edilince "Sevgili Kangallılar bunlara baktıkça sizi hatırlayacağım" deyince önce bir alkış ardından da bizi köpek yerine koydu diyerek yuhlamalar olmuştu. Şimdi bu reklamı da ben öyle algılıyor ve kınıyorum. Hakkımızı arayalım istiyorum.

ogeday3358
03.08.2011, 22:10
bana nerelisin dediklerinde sivasliyim diyom... ardindan otomatik olarak kangal kopegin varmli diyorlar :))))

_DuMaN_58
04.08.2011, 01:16
bana nerelisin dediklerinde sivasliyim diyom... ardindan otomatik olarak kangal kopegin varmli diyorlar :))))

Aynen :) hatta hemen şöyle diyorlar " Bize bir kangal köpeği ayarlasana..."

Böyle dediklerinde ben de diyorum ki, "Valilikten belge almak lazım kangalı dışarı çıkartmak için, zor iş.." diyorum vazgeçiyorlar :D

HasreT
04.08.2011, 01:23
Aynen :) hatta hemen şöyle diyorlar " Bize bir kangal köpeği ayarlasana..."

Böyle dediklerinde ben de diyorum ki, "Valilikten belge almak lazım kangalı dışarı çıkartmak için, zor iş.." diyorum vazgeçiyorlar :D

Banada çok söyleyen oluyor ve cevabımda aynı oluyor demek ki Sivas lıların geneline soruluyor

Arif Coşkun
04.08.2011, 13:33
Sivas denince başta akla gelen Kangal köpeği birde Sıcak Çermik Balıklı göl. Ha birde soğuğu ilk akla gelenler.
Zaten soğuğa sormuşlar "nerede oturuyosun" diye?
Soğukta demişki: "Aslen Sivas'lıyım ama Erzurum'da ikamet etmekteyim" :D

_DuMaN_58
04.08.2011, 15:01
Ha birde soğuğu ilk akla gelenler.


Soğuğu, dedin de aklıma geldi abi. Büyük abilerim Sivaslı olduğumu öğrenince şöyle diyorlar, "Bende acemi birliğimi Sivasta yaptım, Yav neden çok soğuk sizin oralar? Hele Temeltepe.." :D

aktassa
05.08.2011, 11:28
bana nerelisin dediklerinde sivasliyim diyom... ardindan otomatik olarak kangal kopegin varmli diyorlar :))))

Bende benim neremi köpek yetiştiricisine benzetiyorlar diye merak ediyordum.
Bilader herkes mi aynı soruyu sorar?
Birde uyuz olduğum nokta ihtiyacı olan da OLMAYAN da istiyor. Tamam adamın bahçesi var istiyor,
bahçesi olmayan isteyince soruyorum nerede besleyeceksin?
"Abi sen köpeği bul ben ayarlarım!"
Sanki köpeği bulunca sırf onun için müstakil ev satın alacak gibi.