Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulu Cami Soygunu

Sivaslilar.Net
11.09.2011, 09:50
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ulu Cami’ye giren hırsız veya hırsızlar din görevlileri odasının kapısını kırarak oda içerisinde bulunan bozuk paraları ve 2 adet kol saatini çalarak kayıplara karıştı.

Olay sabah saatlerinde Uluanak Mahallesi üzerinde bulunan tarihi Ulu Cami'de meydana geldi. Camiye giren hırsız veya hırsızlar, din görevlileri odasının kapısını kırarak oda içerisinde bulunan 15 TL bozuk parayı ve 2 adet kol saatini çaldı. Oda kapısının kırık olduğunu gören cami cemati durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri camide incelemelerde bulunarak parmak izi tespiti yaptı. Polis, caminin güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Salim58
11.09.2011, 09:59
Hey Allahım çaldıkları şeye bakın bunlar resmen bunamış.

Bildiğim kadarıyla orası 24 saat açık herkes heran uğrayıp ibadetini yapıyor bu ahlaksızları hiçmi gören olmamış.Kamara kayıtlarından bulurlarmı bulmaları gerek hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz bugün oradan bunları çalanlar yarın başka camilerden farklı şeyler çalarlar.

burak5866
11.09.2011, 12:05
yorumu hırsızlıkla ilgili değil de buranın çevre düzenlemesi ile ilgili yapmak istiyorum.hani belediye burada camiye yük veren fazla hafriyatı alacaktı çevresini düzenleyip camiyi ortaya çıkaracaktı.belediye bunları hangi dönem yapacak merak ediyorum.bu yaz dönemi geçerse belediyenin geriye 1 yaz dönemi kalacak.eğer belediye böyle devam ederse bir sonraki seçimlerde yerlerde sürünür.buradan uyarılır.

Kardelencicegi
11.09.2011, 22:22
Ben bu camiyi gecen yil goramazla gezdim ve hayran kaldim.
Insanliktan nasibini almamislar camiden hirsizlik yapar, ALLAH islah etsin.

Bunu yapanlar nasil bir insanlar.???? Ben encok bunu merak ediyorum.