PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gazi Köyü sakinlerinden duyarlı davranış

Sivaslilar.Net
26.09.2011, 08:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Geçtiğimiz haftalarda Sivas merkeze bağlı Gazi Köy'de meydana gelen traktör kazasının ardından köylüler kendi aralarında yardım toplamaya başladı.

Kazada traktörde bulunan Zeynep Arslan ve kızı Nazgül Arslan, olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan sürücü Mehmet Coşkun ile Ömer Arslan ve Ömer Coşkun tedavi altına alınmıştı.
Kazada büyük hasar gören traktörün onarılması için gereken 30 bin TL'yi toplamak için Sivas ve İstanbul'da yaşayan Gazi Köylüler de kendi aralarında yardım toplayarak traktör sahibine destek oluyor.
İstanbul'da ve köyde yaşayan Gazi Köylüler aralarından 20 bin TL toplarken, geri kalan 10 bin liranın toplanması içinde Sivas'ta yaşayan Gazi Köylü vatandaşlar dün bir araya geldiler.
Kazanın üzüntüsünü yaşayan köylüler traktörün onarılması için gereken 10 bin lirayı toplamayı amaçladıklarını belirten köylülerden Hacı Bekir Coşkun, Üzeyir Coşkun ve Rahmi Demir yaptıkları konuşmalarda, “Malumunuz bir yardım amaçlı toplandık. Gönlümüzden ne koparsa ailemizin traktörünü yaptırmayı hedefliyoruz. Mümkünse eğer fazla bağış toplanırsa yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bir fon oluşturmayı düşünüyoruz” dedi.

Hürdoğan

YILDIZDAĞ
26.09.2011, 09:49
Gazi köyü birlik bereberlik ve dayanışma içinde meydana gelen kazanın yarasını hafifletecek çok duyarlı bir çalışma başlatmış,Allah bu duyarlılıgı gösteren insanların birlik ve bereberliğini daim etsin,Gazi köylülerinin ve derneginin duyarlılıgı diğer köy ve belde derneklerine örnek olması dilegiyle.

Hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah rahmet etsin, yakınlarının başı sağ olsun..durumu ağır olan hastaya da acil şifalar diliyorum..

özgüven
08.10.2011, 08:57
Keşke herkes bu şekilde davransa ve birbirlerine zor günlerde yardımcı olsa

YuSuF
08.10.2011, 09:11
Gerçekten çok güzel bir davranış.Keşke insanların çoğuda,zor durumda olan kardeşlerimize yardım etseler..:)