Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetki belgesi olmayan Sivas köftesi satamayacak
Sivaslilar.Net
15.01.2012, 07:29
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) tarafından lokantalara tescilli Sivas köftesi satış yetki belgesi verildi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) tarafından lokantalara tescilli Sivas köftesi satış yetki belgesi verildi. Tescil belgesi almayan iş yerleri Sivas köftesi satamayacak.
Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentte lokanta işletmeciliği yapan ve Sivas köftesi satan 11 firmaya 'Tescilli Sivas köftesi satış yetki belgesi' verildi. Yetki verilen iş yerleri gerekli labaratuar testlerine tabii tutuldu. Artık vatandaşımız güvenli bir şekilde Sivas Köftesini yetkili satış yerlerinde afiyetle yiyebilir.
Sivas köftesini gelecek kuşaklara aktarmak, korumak ve bunu bir ticari hale dönüştürmek için 2006 yılında odalarının diğer kuruluşlarla birlikte müracaatta bulunmuş ve 2011 yılında patenti alınmıştı.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
vicente58
15.01.2012, 13:26
tso 'yu kaliteyi arttırıcı bu tip çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.
_DuMaN_58
15.01.2012, 14:37
Çok güzel. Markalaşma adına bir adım daha atıldı, emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Kibrisli
15.01.2012, 14:43
Şimdi bu haber konur mu buraya...hadi koydunuz bari resimsiz yapın haberi... Olan var olmayan var... Sivas'ta olmayanların canını çektiriyorsunuz... :) kim koyduysa bu haberi siteye İzmir'e köfte yollayacak bana:D
Alibaba58
15.01.2012, 21:32
İstanbul'dan da istek var. :) Burdaki etin hiç tadı yok. :) O buram buram kokan köfte nerde. Burda güvenip heryerden kıyma bile alamıyoruz. Memleketimin köftesi bambaşka. Döneri de unutmayalım. :)
Şimdi bu haber konur mu buraya...hadi koydunuz bari resimsiz yapın haberi... Olan var olmayan var... Sivas'ta olmayanların canını çektiriyorsunuz... :) kim koyduysa bu haberi siteye İzmir'e köfte yollayacak bana:D
Burak hocam Ankaradan yollarım ama Sivastaki köfteyi asla tutmaz.:)
Sivas köftesi diyorlar ama beş köfte bir Sivas köftesi yapmaz,olsun yinede yolla dersen senin için yolllarım...
_DuMaN_58
16.01.2012, 07:38
Bir gitsem benimde ilk işlerimden biri köfte yemek olacak :) Böyle pidenin içine dürecem, soğanını katacam birde ısıcak bir çay oldu mu, yemede yanında yat :)
Bir gitsem benimde ilk işlerimden biri köfte yemek olacak :) Böyle pidenin içine dürecem, soğanını katacam birde ısıcak bir çay oldu mu, yemede yanında yat :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Biz bu yaz senin dediğin köfte dürüm işini paşabahçe piknin alanında hallettik.:)
Darısı seneye denk gelirsen senide götüreyimde sende faydalan bari.:D
Burak hocam görmez inşaallah.:)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
_DuMaN_58
16.01.2012, 07:54
oh oh ne güzel. Madem mangal var, sarmısak soğanıda ateşin yanına koyup közlemek lazım. Patlıcanı ve biberide közlemeyi unutmayalım tabi :)
Arif Coşkun
16.01.2012, 20:07
Siteyi köfte kokusuna boğmuşunuz ya he taraf köfte kokuyor açın şu camı bacayı havalansın biraz:) İstanbul'a kadar geldi kokusu, bir hayırsever yokmu İstabula'da bir porsiyon postalasa :D
_DuMaN_58
17.01.2012, 08:43
Siteyi köfte kokusuna boğmuşunuz ya he taraf köfte kokuyor açın şu camı bacayı havalansın biraz:) İstanbul'a kadar geldi kokusu, bir hayırsever yokmu İstabula'da bir porsiyon postalasa :D
Bende istiyorum. Sivasta oturanlar şuan sessiz :D "ben size gönderiyim dese" herkes hücum edecek :D
Arif Coşkun
17.01.2012, 09:14
Bende istiyorum. Sivasta oturanlar şuan sessiz :D "ben size gönderiyim dese" herkes hücum edecek :D
"Sivas'ın soğuğu sert insanı mert" ilkesinden yola çıkarak ben yinede bir hayırlı iş adamımızın olacağından emin gibiyim, heeeçç kuşkum yok :D
(Şu e-posta gibi köftede postalansa ne has olar değilmi duman58 :D )
_DuMaN_58
17.01.2012, 09:24
:) he canım, çoh gözel olur da... yetki belgesi alan işyerlerini arayak göndersinler :)
Bu kadar duygular tarif edilir.
Netcem ben buralarda şimdi.
Ağzımızın suyu aktı.
O zaman site yönetimi ve Sivas Ticaret Odasının acilen bu sorunu çözmesini bekliyoruz...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.