Orijinalini görmek için tıklayınız : Cennetten Tapu
sivaslınet
07.03.2012, 11:26
Ben Veysel Karani hazretleriyim diyen bi uyanık... Aralarında hakimlerin, avukatların, öğretmenlerin de bulunduğu kerizlere cennetten tapu satarak, 6 milyon lira tokatlamış. *
Bence yanlış yapmış.
*
Eyüp Sultan’ım deseydi...
Rahat 16 milyon götürürdü.
*
Çünkü bu ülkede...
Başbakanlığa bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bayındırlık Bakanlığı’na bağlı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne resmi yazı gönderip, Hazreti İsa’nın tapu kayıtlarını istedi birader!
*
Nası yani dersen?
*
Sayın devletimiz, azınlık vakıflarına emlak beyannamesi gönderdi, azınlık vakıfları mülk sahibi hanesine “Hazreti İsa” yazdı, sayın devletimiz de tapuları Hazreti İsa adına tescil etti. Bilahare... Sayın hükümetimiz, bugünlerde çok popüler olan bi tarihte “28 Şubat”ta, ama, malum 28 Şubat’ta değil, 28 Şubat 2008’de AB’ye uyum ayaklarıyla, azınlık vakıflarına ait taşınmazların iadesini yasalaştırdı. E adamlar da mülklerini geri istedi. E adamlar mülklerini geri isteyince, sayın başbakanlığımız sayın bakanlığımıza resmi yazı yazıp, Hazreti İsa’nın “ikametgah adresi”ni istedi...
Ki, Hazreti İsa gelsin, mirasçılarına devir işlemlerini yapsın.
*
Henüz bulamadılar.
Aranıyor Hazreti İsa.
*
Bu arada... Yüce mahkememiz, Beşiktaş’ta oturan Mariam binti Ovahim’in bulunması için, sayın Emniyet’e resmi yazı yazdı, derhal bulunmasını istedi. Sayın Emniyetimiz, aradı taradı, “şahsın bulunamadığını, adresinin tespit edilemediğini” bildirdi. Yüce mahkememiz de, sayın Emniyetimizden gelen cevap
üzerine, “kayıp şahıs”a ait taşınmaza kayyum tayin etti... Halbuki, mahkeme celbi çıkarılan kayıp şahıs, halk arasındaki tabirle, bildiğin Meryem Ana!
*
Sayın devletimiz, Cebrail Aleyhisselam’ın da peşine düşmüş durumda... O da meçhul mülk zengini olarak aranıyor. Gabriel adıyla aradıkları için, bi türlü ensesine binemediler.
*
Netice itibariyle...
*
Bi ülkenin hükümeti, Hazreti İsa’nın tapusunu arıyorsa... O ülkenin ahalisine cennetin tapusunu kakalamak, suç filan değildir, sevaptır. Dubleks villa kakalanmaması günahtır.
Yılmaz ÖZDİL
Ben Veysel Karani hazretleriyim diyen bi uyanık... Aralarında hakimlerin, avukatların, öğretmenlerin de bulunduğu kerizlere cennetten tapu satarak, 6 milyon lira tokatlamış. *
Bence yanlış yapmış.
*
Eyüp Sultan’ım deseydi...
Rahat 16 milyon götürürdü.
*
Çünkü bu ülkede...
Başbakanlığa bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bayındırlık Bakanlığı’na bağlı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne resmi yazı gönderip, Hazreti İsa’nın tapu kayıtlarını istedi birader!
*
Nası yani dersen?
*
Sayın devletimiz, azınlık vakıflarına emlak beyannamesi gönderdi, azınlık vakıfları mülk sahibi hanesine “Hazreti İsa” yazdı, sayın devletimiz de tapuları Hazreti İsa adına tescil etti. Bilahare... Sayın hükümetimiz, bugünlerde çok popüler olan bi tarihte “28 Şubat”ta, ama, malum 28 Şubat’ta değil, 28 Şubat 2008’de AB’ye uyum ayaklarıyla, azınlık vakıflarına ait taşınmazların iadesini yasalaştırdı. E adamlar da mülklerini geri istedi. E adamlar mülklerini geri isteyince, sayın başbakanlığımız sayın bakanlığımıza resmi yazı yazıp, Hazreti İsa’nın “ikametgah adresi”ni istedi...
Ki, Hazreti İsa gelsin, mirasçılarına devir işlemlerini yapsın.
*
Henüz bulamadılar.
Aranıyor Hazreti İsa.
*
Bu arada... Yüce mahkememiz, Beşiktaş’ta oturan Mariam binti Ovahim’in bulunması için, sayın Emniyet’e resmi yazı yazdı, derhal bulunmasını istedi. Sayın Emniyetimiz, aradı taradı, “şahsın bulunamadığını, adresinin tespit edilemediğini” bildirdi. Yüce mahkememiz de, sayın Emniyetimizden gelen cevap
üzerine, “kayıp şahıs”a ait taşınmaza kayyum tayin etti... Halbuki, mahkeme celbi çıkarılan kayıp şahıs, halk arasındaki tabirle, bildiğin Meryem Ana!
*
Sayın devletimiz, Cebrail Aleyhisselam’ın da peşine düşmüş durumda... O da meçhul mülk zengini olarak aranıyor. Gabriel adıyla aradıkları için, bi türlü ensesine binemediler.
*
Netice itibariyle...
*
Bi ülkenin hükümeti, Hazreti İsa’nın tapusunu arıyorsa... O ülkenin ahalisine cennetin tapusunu kakalamak, suç filan değildir, sevaptır. Dubleks villa kakalanmaması günahtır.
Yılmaz ÖZDİL
milletin dinini öğrenmesine engel olacaksın sonra milletin batıl şeylere inanmalarını eleştireceksin bune yaman çelişki Allah akıl fikir versin başbakan bunlara az bile yapıyor devam etsin köşesinden kimseye faydası olmayan boş hayal ürünü sesler çıkarmaya :)
Alibaba58
09.03.2012, 07:22
Yılmaz Özdil'i tebrik ediyorum. Yazılarını beğenerek okuyorum, herkes onun gibi cesaretli olamaz. Doğruları söylemek ve yanlışları eleştirmek her yazarın yapacağı iş değil. Korkudan köşelerine çekilmiş yazarları da görüyoruz.
Arif Coşkun
09.03.2012, 09:02
Yanılmıyorsam iki sene olmuştur gazetede okumuştum, Kastamonu'da hocayım diye geçinen ve bayada itibar gören biri vataddaşın birinden sana cennete arsa hazırlatacağım bunlar da giderleri diye bir hayli parasını almış ve sonrada jeton düşünce vatandaş adli yollara başvurup verdiği parayı geri almaya çalışıyor diye okumuştum. Fıkra gibi gelsede ne yazıkki bunlar bu çağda hala bunlar yaşanıyor.
Keşke herkes Yılmaz Özdil gibi ruhu yüreği temiz olabilse bende yazılarını büyük bir beğeni ve dikkatle takip ederim.
sivaslınet
09.03.2012, 14:47
Keşke herkes Yılmaz Özdil gibi ruhu yüreği temiz olabilse bende yazılarını büyük bir beğeni ve dikkatle takip ederim.
Onu okumadığım gün bir eksiklik duyuyorum. :)
sivaslınet
10.03.2012, 08:03
Cenneti Satanlar...
Haber şöyleydi:
“Polis, cennetten arsa satıyorum diyerek vatandaşları dolandıran şebekeyi
çökertti...”
*
"Çökertti" doğru değil...
Cennetten arsa satışları devam ediyor...
Televizyonlarda reklamları var:
İmamoğlu İnşaat...
Salı günleri grupta ise müzayede...
*
Mesela kızlarını örttürmeleri; cennetten arsa satışıydı...
Neticesinde birisi Çankaya’daki köşke çıkıp oturdu, üç yüz dönüm... Birisi
Başbakanlık Konutu’na yerleşti, 18 odalı...
Okuyamayıp da hayatı kayan ya da okuyup da iş hayatı yerine eve
kapatılan on binlerce tesettürlü kız ise bekliyor ki hak vaki olduğunda belki
cennetten bir parsel düşsün...
Diyelim ki Merve Kavakçı, cennetten parsel kapayım derken, milletvekilliği
koltuğundan olanlardan...
*
Peki “Müslüman nesil” ne için?...
Müşteri pazarlama...
İmamoğlu İnşaat’tan...
Bizim “meyhaneciler” cennetteki parsellere müşteri olacak değiller... Onlar
olsalar olsalar Tekel depolarına müşteri olurlar...
Ama “Müslüman nesil” yetiştiğinde, cennet mülklerinin su basmanı para...
*
Nitekim yarıyıl tatilinde bebeleri toplayıp toplayıp kafilelerle umreye
götürmeye başlamaları da bu nedenle...
Yer gösterme...
Ya da “örnek daire” teşhiri...
*
Keza 4+4+4’ün amacı:
Birinci “4”te arsa...
İkinci “4”te temel atma...
Üçüncü “4”te doğramalar...
“Müslüman nesil” olarak diploma töreninde tapuyu aldı mı, geriye kalıyor
cennetteki mülke sahip olabilmek için bir an önce Hakk’ın rahmetine
kavuşmak...
*
Mesela çağdaş eğitimde, modern yaşamda, laik düzende, bilinçli yetiştirilmiş
nesillere cennetten parsel satışları olası değil...
Yemezler...
Ama reklam müziğinde “Gönüller bir, dualar bir” diyor...
Ve başlıyorlar pazarlamaya:
Kitap...
Din...
İman...
İmamoğlu İnşaat’tan...
Bekir COŞKUN
Cenneti Satanlar...
Haber şöyleydi:
“Polis, cennetten arsa satıyorum diyerek vatandaşları dolandıran şebekeyi
çökertti...”
*
"Çökertti" doğru değil...
Televizyonlarda reklamları var:
İmamoğlu İnşaat...
Salı günleri grupta ise müzayede...
*
Mesela kızlarını örttürmeleri; cennetten arsa satışıydı...
Neticesinde birisi Çankaya’daki köşke çıkıp oturdu, üç yüz dönüm... Birisi
Başbakanlık Konutu’na yerleşti, 18 odalı...
Diyelim ki Merve Kavakçı, cennetten parsel kapayım derken, milletvekilliği
koltuğundan olanlardan...
*
Müşteri pazarlama...
İmamoğlu İnşaat’tan...
Bizim “meyhaneciler” cennetteki parsellere müşteri olacak değiller... Onlar
olsalar olsalar Tekel depolarına müşteri olurlar...
Ama “Müslüman nesil” yetiştiğinde, cennet mülklerinin su basmanı para...
*
Nitekim yarıyıl tatilinde bebeleri toplayıp toplayıp kafilelerle umreye
götürmeye başlamaları da bu nedenle...
Yer gösterme...
Ya da “örnek daire” teşhiri...
*
Keza 4+4+4’ün amacı:
Birinci “4”te arsa...
İkinci “4”te temel atma...
Üçüncü “4”te doğramalar...
“Müslüman nesil” olarak diploma töreninde tapuyu aldı mı, geriye kalıyor
cennetteki mülke sahip olabilmek için bir an önce Hakk’ın rahmetine
kavuşmak...
*
Mesela çağdaş eğitimde, modern yaşamda, laik düzende, bilinçli yetiştirilmiş
nesillere cennetten parsel satışları olası değil...
Yemezler...
Ama reklam müziğinde “Gönüller bir, dualar bir” diyor...
Ve başlıyorlar pazarlamaya:
Kitap...
Din...
İman...
İmamoğlu İnşaat’tan...
Bekir COŞKUN
ha cennetten tapu ha bazılarının milleti kandırmak adına yaptıkları bir ilimizde her aileye 600 tl vaadi aynı ona kananlar bunada kanar heralde
sivaslınet
10.03.2012, 13:37
ha cennetten tapu ha bazılarının milleti kandırmak adına yaptıkları bir ilimizde her aileye 600 tl vaadi aynı ona kananlar bunada kanar heralde
Birincisi, yazılarında noktalama işareti kullanmıyorsun, yazdıkların zor anlaşılıyor. İkincisi Söylediklerinde mantık kullanmıyorsun doğruların anlaşılmıyor.
Bir şeyin doğru olup olmadığını anlamak için, fikir'in zikir'e(faaliyete) dönüştüğüne bakmak lazım. O adam cenneti satmak istemiş, onu da para olarak dolandırmış(faaliyet). İşte bu suçtur. Dolandırıcılık suçu evrenseldir. Bak bunu referans aldık ve cennet'ten arsa satmak fiiliyatını yanlışladık.
Senin dediğine gelelim: Sen önce bir yanlış tespit ediyorsun. Kaldı ki tespit ettiğin yanlış ta faaliyet te yok. Sadece bir proje. Fikir'in suçu olmaz.
Haydi diyelim o da suç(olmaz ya..). Yanlışa, yanlış referans olurmu, doğrulanır mı? İki yanlış bir doğru yapar mı?
Konuşacak sak fiiliyata konulmuş yanlışları konuşalım.
Halkımız din konusunda cahil,bazıları da din konusunda korkak...
Rahat olsunlar efendim,her şey iyi olacak!
Bekir Coşkun bu sefer gerçekten saçmalamış.
Ona göre insanların örtünmelerinin sebebi birşey sahibi olmak.
Öncelikle inancın ne demek olduğunu algılayamamış veya algılama sorunu olanları gaza getirip yanlış bilgilerle donatıyor.
Ne demek yani? Şimdi benim annem kapalı ise bu dünyadan bir menfaat için mi? Evet cennetten bir tapu beklentimiz var ama bunun emlakçısının burada olduğuna inanmak kadar aptallık yoktur herhalde.
Neden 2-3 dangalak böyle yapıyor diye tüm inançlılar zan altında bırakılıyor ki?
Hala neleri tartışıyoruz ya.
Bekir Coşkun bu sefer gerçekten saçmalamış.
Ona göre insanların örtünmelerinin sebebi birşey sahibi olmak.
Öncelikle inancın ne demek olduğunu algılayamamış veya algılama sorunu olanları gaza getirip yanlış bilgilerle donatıyor.
Ne demek yani? Şimdi benim annem kapalı ise bu dünyadan bir menfaat için mi? Evet cennetten bir tapu beklentimiz var ama bunun emlakçısının burada olduğuna inanmak kadar aptallık yoktur herhalde.
Neden 2-3 dangalak böyle yapıyor diye tüm inançlılar zan altında bırakılıyor ki?
Hala neleri tartışıyoruz ya.
Bunların yaptığı tek şey bu ki!
Halkı ufak tefek örneklerle korkutmak,askeri galeyena getirmek..28 Şubat'ın baş aktörleri de başkaları değildi.
sivaslınet
10.03.2012, 18:15
İşte Bekir COŞKUN, senin de altını çizdiğin "2-3 dangalak"(Allah ile aldatanlar, rant edinenler) için yazmış. Bu konuda ayet te var. Her örtünen için değil.
Nedir bu islam ve örtü düsmanlıgı anlamıyorum. Biz onların cehennemine karısıyor muyuz.
ÖnceVatan_58
10.03.2012, 20:22
milletin dinini öğrenmesine engel olacaksın sonra milletin batıl şeylere inanmalarını eleştireceksin bune yaman çelişki Allah akıl fikir versin başbakan bunlara az bile yapıyor devam etsin köşesinden kimseye faydası olmayan boş hayal ürünü sesler çıkarmaya :)
Kim dinin öğrenmesine engelmiş, karşıymış ki? Dinini gerçek anlamda öğrenene kim karşı olabilir? Din tüccarlarına karşı olmak, dini siyasete ve çıkarlarına alet edenlere karşı olmak hurafelere karşı olmak halkı aydınlatmak dine karşı olmak değildir aksine dinin yararınadır. Ya siz yazıyı tam okumayıp İsimi okuyunca peşin hükümle karar veriyor yada okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Burada asıl yaman çelişkiye düşen kendinizsiniz bunu başkasına söylemeniz çok ilginç doğrusu.
Kim dinin öğrenmesine engelmiş, karşıymış ki? Dinini gerçek anlamda öğrenene kim karşı olabilir? Din tüccarlarına karşı olmak, dini siyasete ve çıkarlarına alet edenlere karşı olmak hurafelere karşı olmak halkı aydınlatmak dine karşı olmak değildir aksine dinin yararınadır. Ya siz yazıyı tam okumayıp İsimi okuyunca peşin hükümle karar veriyor yada okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Burada asıl yaman çelişkiye düşen kendinizsiniz bunu başkasına söylemeniz çok ilginç doğrusu.
kuran kurslarına yaş sınırı getirilmedimi imamhatipler kapıtılma noktasına getirilmedimi insanlar namaz kılıyor diye fişlenmedimi (askeriye) çankayaya eşinin başı kapalı birisi çıkacak diye feryat figan koparmadılarmı burda haltı yiyen zaten din hakkında bilgisi olmayanlar ama ithamlar akpartiye oy veren insanlar üzerine ya senin bu adam hakkında yeterince bilgin yok yada görmemezlikten geliyorsun
sivaslınet
10.03.2012, 21:25
İşte, en az günde bir kez okunması gereken yazı. Ama sen ne dersen de ezberciler ezberlerine devam ederler. Ezbercilerin en çok kortukları şey okumak ve düşünmektir.
İlk imam hatipin kimler tarafından açıldığını da bilmezler.
Bir arkadaşım bana şu öğüdü vermişti; "Birileri ile tartışacaksan, hiç olmazsa el kadar bir yazı oku, on dakika kadar da düşün." Ezberciler bir cümle okuyup, bir dakika düşünmeyi bile zul sayarlar.
İşte, en az günde bir kez okunması gereken yazı. Ama sen ne dersen de ezberciler ezberlerine devam ederler. Ezbercilerin en çok kortukları şey okumak ve düşünmektir.
İlk imam hatipin kimler tarafından açıldığını da bilmezler.
Bir arkadaşım bana şu öğüdü vermişti; "Birileri ile tartışacaksan, hiç olmazsa el kadar bir yazı oku, on dakika kadar da düşün." Ezberciler bir cümle okuyup, bir dakika düşünmeyi bile zul sayarlar.
merak etme herkes herşeyi biliyor camileri ahıra çevirenleri camileri satanları paranın üstüne resmini bastıranları darbeleri yapanları insanları aldatanları ezanı türkçe okutanları üniversite kapılarındaki gözü yaşlı öğrencileri... aynı şekilde ezber bozmayıda biliriz hiç değilse inkarcı değiliz
kim dinin ögrenilmesine karsıymıs engelmis diyorlarya insanı ortadan yarıyorlar. Sanki biz baska ülkede yasıyoruz.
Alibaba58
10.03.2012, 22:49
Nedir bu islam ve örtü düsmanlıgı anlamıyorum. Biz onların cehennemine karısıyor muyuz.
Kimin cehenneme gideceğine siz mi karar veriyorsunuz? Bu Allaha şirk koşmaktır.
merak etme herkes herşeyi biliyor camileri ahıra çevirenleri camileri satanları paranın üstüne resmini bastıranları darbeleri yapanları insanları aldatanları ezanı türkçe okutanları üniversite kapılarındaki gözü yaşlı öğrencileri... aynı şekilde ezber bozmayıda biliriz hiç değilse inkarcı değiliz
Mesliten kovulan vekili de unutma..malum 8 martcivarındayız..:)
İşte Bekir COŞKUN, senin de altını çizdiğin "2-3 dangalak"(Allah ile aldatanlar, rant edinenler) için yazmış. Bu konuda ayet te var. Her örtünen için değil.
Her örünen için değilse;
Müşteri pazarlama...
İmamoğlu İnşaat’tan...
bu ne?
Veya,
bu ne? Buradaki hayatı kararan, örtünenler o 2-3 dangalak, Allah ile aldatanlar mı?
Birde şu umre muhabbetini anlamadım.
Birileri tutmuş çocukları
"Bu sene umreye gitmeyenlere karneleri verilmeyecek, sınıfta kalacak" vb. birşey mi denilmiş acaba?
Kimin cehenneme gideceğine siz mi karar veriyorsunuz? Bu Allaha şirk koşmaktır.
Kuran'da 100 den fazla ayet var cehennemle ilgili. Biraz incelerseniz cehennem kimler icin bilgi sahibi olursunuz.
Mesliten kovulan vekili de unutma..malum 8 martcivarındayız..:)
bunun gibi niceleri var birkaç tanesini yazdım anlayana 1 tanesi bile yeter ya bu ülkede yaşamıyorlar yada başbakanın dediği gibi gözleri var görmüyor kulakları var duymuyor dilleri var doğruyu söylemiyor ben bunlara ne anlatacağım
Alibaba58
11.03.2012, 12:03
Kuran'da 100 den fazla ayet var cehennemle ilgili. Biraz incelerseniz cehennem kimler icin bilgi sahibi olursunuz.
Ben zaten inceliyorum, sizin gibilerin tavsiyesine ihtiyacım yok. Sizin gibi gösteris yapmıyorum.
Ben zaten inceliyorum, sizin gibilerin tavsiyesine ihtiyacım yok. Sizin gibi gösteris yapmıyorum.
Neden bu kadar kızdınız ki?
Sizin sorduğunuz soruya cevap verilmiş..
Alibaba58
11.03.2012, 18:15
Neden bu kadar kızdınız ki?
Sizin sorduğunuz soruya cevap verilmiş..
Zihniyeti bozuk insanların verdiği cevaplar ancak böyle olur. :mad:
Sizin görüşünüze göre zihniyeti bozuk.
Takdir edersiniz ki kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil. Sizde kimsenin zihniyetini yargılayamazsınız. Tabi fikir özgürlüğüne inancınız varsa. Sonuçta o arkadaş sizin şahsınız nezdinde "Allah'a şirk koşmaktır" diye fikrinizi söylediğiniz şeye o direk ayetleriin varlığını söylemiş. Aslında aynı şeyleri söylemişsiniz. Ama Zihniyet bozukluğu falan biraz ağır olmuş gibi.
ÖnceVatan_58
11.03.2012, 23:08
kuran kurslarına yaş sınırı getirilmedimi imamhatipler kapıtılma noktasına getirilmedimi insanlar namaz kılıyor diye fişlenmedimi (askeriye) çankayaya eşinin başı kapalı birisi çıkacak diye feryat figan koparmadılarmı burda haltı yiyen zaten din hakkında bilgisi olmayanlar ama ithamlar akpartiye oy veren insanlar üzerine ya senin bu adam hakkında yeterince bilgin yok yada görmemezlikten geliyorsun
Beyefendi yine tekrarlıyorum, ülkemizde dini vecibesini inancı gereği yerine getirene hiç bir Allah'ın kulunun birşey demeye hakkı yok olamaz,diyemezde. Lakin bu dini duyguları kullanarak onu simge yaparak bayrak yaparak Cumhurieyt kazanımlarına saldırı amaçlı düşünüp kullanıldığın da elbetteki tepki ve engelle karşılaşırlar. Lütfen showcuları tribünlere oynayanları ve dinimizi siyasi çıkarları için alet edenleri iyi görelim.Cumhuriyet'inde kendine göre koruma ve kollama kanunları vardır buna her vatandaş gibi onların da uyması gerekmektedir.
Beyefendi yine tekrarlıyorum, ülkemizde dini vecibesini inancı gereği yerine getirene hiç bir Allah'ın kulunun birşey demeye hakkı yok olamaz,diyemezde. Lakin bu dini duyguları kullanarak onu simge yaparak bayrak yaparak Cumhurieyt kazanımlarına saldırı amaçlı düşünüp kullanıldığın da elbetteki tepki ve engelle karşılaşırlar. Lütfen showcuları tribünlere oynayanları ve dinimizi siyasi çıkarları için alet edenleri iyi görelim.Cumhuriyet'inde kendine göre koruma ve kollama kanunları vardır buna her vatandaş gibi onların da uyması gerekmektedir.
Pooffff..
O kadar klasik ve boş bir laf ki!
o zaman türbaıyla öğretmenlik,doktorluk,avukatlı k,memurluk yapmak isteyenlerin hepsi inancı gereği değil Cumhuriyetin kazanımlarına(ben öyle bir kazanım görmüyorum) saldırı için mi takıyor türbanı?
ÖnceVatan_58
11.03.2012, 23:47
Pooffff..
o zaman türbaıyla öğretmenlik,doktorluk,avukatlı k,memurluk yapmak isteyenlerin hepsi inancı gereği değil Cumhuriyetin kazanımlarına(ben öyle bir kazanım görmüyorum) saldırı için mi takıyor türbanı?
Ben sizin yazınızda hiç bir şey göremedim. Alışılagelmiş bir sloganın tekrarlanması gibi birşey. Bu konular gerçi çok yazıldı çizildi ama. Bazı istisnalar hariç takanların nereden nerelere geldiklerini dürbün olmadan rahatlıkla görebiliyoruz, saf temiz inançlı insanlarımızda istemeyerek buna karışmışlardır,siz kazanım görmemeye devam edin. Bunun özünde siyasi çıkar oy avcılığı ve din bezirganlığı olduğu apaçık ortadadır.
Alibaba58
12.03.2012, 06:41
Sizin görüşünüze göre zihniyeti bozuk.
Takdir edersiniz ki kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil. Sizde kimsenin zihniyetini yargılayamazsınız. Tabi fikir özgürlüğüne inancınız varsa. Sonuçta o arkadaş sizin şahsınız nezdinde "Allah'a şirk koşmaktır" diye fikrinizi söylediğiniz şeye o direk ayetleriin varlığını söylemiş. Aslında aynı şeyleri söylemişsiniz. Ama Zihniyet bozukluğu falan biraz ağır olmuş gibi.
Bana Kuranı incelerseniz bilgi sahibi olursunuz demeye hakkı yok!!! Kimseden akıl almaya ihtiyacım yok. Siz onun avukatlığını mı yapıyorsunuz?
Bu kadar agresif olmaya gerek yok. Kuranı incelemiyorsunuz demedim ben. Kuranda acık ayetlerin oldugunu yazdım. Bir de siz istiyorsunuzki hep beni destekleyen yazılar yazılsın. Karsıt bişey yazana hemen agresiflesiyorsunuz
Alibaba58
12.03.2012, 07:14
Bu kadar agresif olmaya gerek yok. Kuranı incelemiyorsunuz demedim ben. Kuranda acık ayetlerin oldugunu yazdım. Bir de siz istiyorsunuzki hep beni destekleyen yazılar yazılsın. Karsıt bişey yazana hemen agresiflesiyorsunuz
Kimsenin desteğine ihtiyacım yok, ben kendi doğrularımı savunacak kapasiteye sahibim zaten. Günlük hayatımda da bu böyledir.
NECMEDDİN ÖZBEK
12.03.2012, 13:59
Pooffff..
ben bu siteye kaydoldum olalı LaEdri senin yorumlarının tümü türban üzerine bizimde bayanlarımızın başı örtülü bunu defalarca söyledik bir başörtüsü düşmanlığı yapılsa önce bizden başlarlar oysa biz bu konuda ne bir telkin nede tehtit gördük yalnız aramızda bir fark var siz türbandiyorsunuz bizse başörtüsü
Ben sizin yazınızda hiç bir şey göremedim. Alışılagelmiş bir sloganın tekrarlanması gibi birşey. Bu konular gerçi çok yazıldı çizildi ama. Bazı istisnalar hariç takanların nereden nerelere geldiklerini dürbün olmadan rahatlıkla görebiliyoruz, saf temiz inançlı insanlarımızda istemeyerek buna karışmışlardır,siz kazanım görmemeye devam edin. Bunun özünde siyasi çıkar oy avcılığı ve din bezirganlığı olduğu apaçık ortadadır.
Hep bu yüzden kaybediyorsunuz zaten..
Hep önyargı..İnsanalrın kalbini açıp baktınız mı?Hangisi inancı gereği,kaçı aile baskısıyla örtüyor bakabildiniz mi?Ölçütünüz nedir?Böyle bir ölçüt olmayacağına göre,insanlara böyle bir yasak koyamazsınız..
ben bu siteye kaydoldum olalı LaEdri senin yorumlarının tümü türban üzerine bizimde bayanlarımızın başı örtülü bunu defalarca söyledik bir başörtüsü düşmanlığı yapılsa önce bizden başlarlar oysa biz bu konuda ne bir telkin nede tehtit gördük yalnız aramızda bir fark var siz türbandiyorsunuz bizse başörtüsü
Adını ne koyduğumuz önemli değil..
Hadi ben de başörtüsü diyeyim ne çıkar..
Genel olarak adı Allah'ın emirlerindendir.
NECMEDDİN ÖZBEK
12.03.2012, 18:11
Yolsuzluklardan, hırsızlıklardan ,adaletsizliklerden, haksız kazançlardan, adam kayırmalardan hiç söz etmiyorsun bunlarda ALLAH'ın yapılmamasını itediği günahlar ama türban istismarı daha çok pirim getiriyor demekki
ÖnceVatan_58
12.03.2012, 20:25
Yolsuzluklardan, hırsızlıklardan ,adaletsizliklerden, haksız kazançlardan, adam kayırmalardan hiç söz etmiyorsun bunlarda ALLAH'ın yapılmamasını itediği günahlar ama türban istismarı daha çok pirim getiriyor demekki
Onlardan hiç bahsetme Abi onlar oy avcılığı için gereksiz şeyler, sanki hırsızlık, yandaşlık har vurup harman savurmak, ilk başlarda çocuklarını bile hayırlı iş adamlarının burs parasıyla okutan başbakanımız şimdi dünyanın en zengin liderleri yanında yerini alırken bunlar normal şeyler sanki
Onlar Allah katında serbest varsa yoksa dönüp dolanıp yine işi getirip türban yada başörtüsüne bağlıyorlar onlarda bu işi çok iyi biliyor Abi.
Abi bir insan tamamen günahkar ya da tamamen günahsız mıdır?Ben Allah'ın bir emrinin yerine ggetirir sevabını alırım,birini getirmem günahını alırım..Ama siz diyorsunuz ki "sen şu günahı işliyorsun bu yüzden türban takamazsın"..Yahu bu kimseyi ilgilendirmez..1 günah işlerim 10 sevap işlerim,ya da tam tersi..Armutla,karpuz kadar farklı örnekler veriyorsun kusura bakma..
NECMEDDİN ÖZBEK
12.03.2012, 23:25
ben kötü bir şey demiyorumki sevgili LaEdri türbana gösterdiğin hassasiyeti ALLAH'ın diğer emirlerinede göster yaptırım gücün yoksa
bile en azından hoş görülü davranıp günaha ortak olma bunun neresi armutla karpuz .
ben kötü bir şey demiyorumki sevgili LaEdri türbana gösterdiğin hassasiyeti ALLAH'ın diğer emirlerinede göster yaptırım gücün yoksa
bile en azından hoş görülü davranıp günaha ortak olma bunun neresi armutla karpuz .
Abi senin dediğin işin dini boyutu..Evet bir insan türban takıyorsa onun gereklerini de hayatına tatbik etmelidir.Bu dini boyutu..
Ancak sen türbanlısın ama şu günahı işliyorsun..Sen art niyetlisin deyip kimseye yasak koyamazsınız..
NECMEDDİN ÖZBEK
13.03.2012, 00:05
helal kazanmak için sıkıntı çekenlere cennet vacip olur
hiç sıkıntı çekmeden haram kazananlarada her halde cehennem vacip olur
hele o haram kazançta 74 milyonun hakkı varsa
Bana Kuranı incelerseniz bilgi sahibi olursunuz demeye hakkı yok!!! Kimseden akıl almaya ihtiyacım yok. Siz onun avukatlığını mı yapıyorsunuz?
İnsanlara sırf sizin gibi düşünmüyorlar diye alenen zihniyeti bozuk diyemezsiniz beyefendi.
Bunu diyen kim olursa olsun ve kimik hakkında derse desin lafımı esirgemem.
Sizin gibi ne dediğini bilmez insanlara verilecek cevabım var. Anlayana tabi. Ne münasebet avukatlığını yapmak falan. Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum diye hemen çirkinleşmeniz mi gerekiyor? Bu mu sizin anlayışınız? Olay çok büyümesin istedikçe suçlu oluyorum. Size herşey müstehak.
Alibaba58
13.03.2012, 06:52
İnsanlara sırf sizin gibi düşünmüyorlar diye alenen zihniyeti bozuk diyemezsiniz beyefendi.
Bunu diyen kim olursa olsun ve kimik hakkında derse desin lafımı esirgemem.
Sizin gibi ne dediğini bilmez insanlara verilecek cevabım var. Anlayana tabi. Ne münasebet avukatlığını yapmak falan. Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum diye hemen çirkinleşmeniz mi gerekiyor? Bu mu sizin anlayışınız? Olay çok büyümesin istedikçe suçlu oluyorum. Size herşey müstehak.
Öncelikle erkek değilim bayanım. Asıl ne dediğini bilmez sizin gibi düşünenler. Benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz evet yaptığınız yorumlara bakın kimseye akıl vermek sizin haddinize düşmez. Kimseyi benim gibi düşünmeye zorlamıyorum. Din üzerinden kimseye akıl vermeyin. Neyin ne olduğunu en az sizin kadar ben de biliyorum. Bu konu artık dağılmasın.
Kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok. Bugüne kadar alan almıştır. Almayanlarda ortada.
Konu neyin ne olduğu da değil zaten. Siz orada bir insanı aşağılarsanız karşınızdayım. Birine tekrar hakaret ederseniz yine benim cevabımı bulursunuz. Bence de konu dağılmasın.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.