PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sefer Sayısı Arttı

Sivaslilar.Net
04.06.2012, 22:02
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

THY günlük İstanbul sefer sayısını 2ye çıkardı. Yeni uygulama ile sabah ve akşam olmak üzere iki sefer yapılacak. THY’nin yanı sıra Sabiha Gökçen bağlantılı Anadolu Jet ve Pegasus ile Ankara Borajet seferleri devam edecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, gelen talepler doğrultusunda THY Genel Müdürlüğü ile bir görüşme yapıldığını ve en yakın zamanda THY Sivas-İstanbul seferlerinin yeniden düzenleneceğini söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, THY’nin Atatürk Havalimanı bağlantılı günlük olarak iki sefer yapacağını belirterek “Sabah 08.00’de Sivas’tan İstanbul’a, akşam ise muhtemelen 20.00 veya 23.00 gibi İstanbul’dan Sivas’a bağlantı yapılacak. THY’nin Atatürk Havalimanı seferlerinin yanı sıra Anadolu Jet ve Borajet seferleri de devam edecektir. Yeni düzenleme ile sıkıntı ortadan kalkacak ve aksaklıkta olmayacaktır. Sivaslı günlük olarak İstanbul’a gidip gelecek” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Sabiha Gökçen bağlantılı Anadolu Jet sefer saatlerinin de yeni düzenlemeye göre belirleneceğini sözlerine ekledi.

vicente58
04.06.2012, 22:26
Sayın Soluk Sivas için vekilden bakandan çok çalışan biri sağolsun. Birde ulaştırma bakanının sözünü verdiği İzmir uçuşları başlasa çok iyi olacak. Tabi birde Antalya'nın kesin açılması lazım.

KAOS
05.06.2012, 14:17
Bak işte iyi haber..
Emeği geçenin eline gönlüne sağlık...

Sabiha Serin
06.06.2012, 11:27
Sayın Soluk Sivas için vekilden bakandan çok çalışan biri sağolsun. Birde ulaştırma bakanının sözünü verdiği İzmir uçuşları başlasa çok iyi olacak. Tabi birde Antalya'nın kesin açılması lazım.

Size katılıyorum. Antalya ve İzmir hep aktarmalı keşke öyle olmasa.Hatta Ankara'da direk ve hatta çok sefer olmalı.

Sabiha Serin
06.06.2012, 11:31
Antalya'ya gitmek için İstanbul_ Antalya gitmek zorundayız. Bunun içinde sabah erkenden yolculuk telaşesi, havaalanlarında bekleme v.s derken yine Antalya'ya ulaşmak öğlenden sonra geç saatleri buluyor.
Oysa sadece Sivas- Antalya ..... Antalya- Sivas olsa ne güzel olur.

mansur58
06.06.2012, 14:22
Sivasımıza direk yurt dışı seferleri konulması lazım. THY hadi biraz zor da özel şirketler bunu yapması lazım. Çünkü Sivas yolcuları Kayseri hattını kullanmak zorunda kalıyorlar. Böylece paralarımız bir şekilde kayseriye akıyor. Yılda bir kaç kez Türkiye ye gelip giden bir gurbetçi olarak bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum.

İsmail Özçelik
06.06.2012, 15:36
Ayrıca Borajet Ankara seferlerini 4 Eylül'e kadar geçici olarak durdurdu. Haberde yanlış bilgi olmuş.

İsmail Özçelik
06.06.2012, 15:45
Az önceki mesajım eksik gelmiş nedenini anlayamadım, özür dileyerek tekrar yazıyorum. THY şu an düzenleme yapmadı ve hala günlük bir uçuş yapıyor. Plan yapacaklar buna dikkat etsin. Ayrıca Borajet Ankara seferlerini 4 Eylül'e kadar geçici olarak durdurdu. Haberde yanlış bilgi olmuş.

İsmail Özçelik
06.06.2012, 15:48
Sivasımıza direk yurt dışı seferleri konulması lazım. THY hadi biraz zor da özel şirketler bunu yapması lazım. Çünkü Sivas yolcuları Kayseri hattını kullanmak zorunda kalıyorlar. Böylece paralarımız bir şekilde kayseriye akıyor. Yılda bir kaç kez Türkiye ye gelip giden bir gurbetçi olarak bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Mansur Bey bunun sebebi aslında yine Sivaslılardır. Özel durumu olanlar hariç (çocuklu, hasta, yaşlı...) diğer hemşehrilerimiz, sadece bir yıl aktarmalı da olsa Sivas'a uçsa. Bundan sonraki senelerde rahat edecekler. Çünkü bu iş arz-talep meselesi. Kayseri'ye şu an talep var görünüyor ve firmalarda haklı olarak Sivas'a uçuş koymuyorlar. Haklı diyorum, çünkü özel firma kar hesabı yapar.