PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldız Belediye’si AK Parti'ye geçti


YILDIZDAĞ
13.07.2012, 10:49
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 170_o.jpg
Sivas Merkeze bağlı Yıldız Belde Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri Ak Parti saflarına katıldı.
AK Parti Sivas İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti 76. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı genel merkezde düzenlenirken, toplantıda AK Parti’ye katılan 9 belde ve 1 ilçe belediye başkanına AK Parti rozeti takıldı.
Toplantıda Sivas’ı temsilen AK Parti Sivas İl Başkanı Avukat Burhanettin Kuru, İl Kadın Kolları başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman hazır bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda gündemdeki konuları değerlendirdikten sonra AK Parti bünyesine katılan belediye başkanı ve belediye meclis üyelerine parti rozeti taktı.
2009 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) seçilen Sivas Merkez İlçe Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş ve Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üyeleri de düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı. Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş’a rozeti AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.
Rozet töreninin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ve Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş toplantının ardından yaptığı açıklamada; AK Parti’ye geçtikleri için çok mutlu olduklarını, bundan sonra beldelerine AK Parti bünyesi altında hizmet vermemin gururu ile çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi.
Öte yandan Sivas’ta çok sayıda muhalefet partili ilçe ve belde belediyelerinin AK Parti saflarına katılım noktasında müracaatlarının bulunduğu ve müracaatların değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

Bizlerde Belediye Başkanımız tebrik ederiz beldemiz için hayırlı olmasınız dileriz.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 642_o.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 46_o.jpg