PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dükkanlar Teslim Edildi!

Abdurrahman 58
04.01.2013, 15:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayii Kentsel Dönüşüm Projesi (Turkuaz) kapsamında işyerleri yıkılan esnaflara 4 Eylül Sanayii sitesinde yapılan yeni işyerlerinin tapu ve anahtar teslimi yapıldı.
Törene Tenekeciler Esnaf Odası Başkanı Ömer IŞIK,Tesfiyeciler ve Madeni işler esnaf odası Başkanı Hakan DEMİRGİL,Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Rafet Rauf AYDIN,çok sayıda vatandaş ve esnaf katıldı.
Şehrimize hayırlı olsun.

Cley
04.01.2013, 19:12
Şimdi haberlerde izledim dükkanlar çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Helal bol kazanç dilerim esnafımıza. Eski sanayide kalan diğer esnaflar ile de orta yolun bulunup kimsenin mağdur edilmeden, haksızlık yapılmadan yeni dükkanlara taşınmasinı dilerim.

şarkışla 58
05.01.2013, 06:48
Ne oldu o kadar yaygara.SİVAS ı bütün Türkiye nin diline düşüren nereye ...... ğız lafları.

LaEdri
05.01.2013, 11:45
Ne oldu o kadar yaygara.SİVAS ı bütün Türkiye nin diline düşüren nereye ...... ğız lafları.

Eski Sanayide 500 civarı esnaf..Teslim edilen 60 dükkan..
Bu kadar basit migözüküyor gerçekten her şeybir haberi okuyunca..

Ayrıca her soruma cevap verdiğini söyleyenelr bu konunun son mesajındaki soruma cevap versin lütfen!

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Abdurrahman 58
05.01.2013, 15:54
Bu sorunun cevabı ihalede yüklenici firmanın işi teslim etme tarihinde netleşecek. o yüzden şu an kimse cevap veremez.hani çok zekisinya,hani çok bilgilisinya bilirsin resmi işleri.işyerleri yıkılır,ihale yapılır,yüklenici firma inşaat alanının önüne bir tabela koyar ve yazar: İhale bedeli xxxxxxxxx İş Teslim Tarihi xx xx xxxx. 60 dükkan teslim edildi,60 daha çok yakında teslim edilecek 120, 150 dükkanlık bir kooperatif kurulacak etti 270.zaten şuan esnaf faliyet gösteren esnaf sayısı 100ü geçmez çoğu kış mevsiminden dolayı formalite icabı açıyor dükkanı..ha yıkım meselesine gelince Esnafı madur etmemek için 31 aralık tarihini geçirdi başkan bence,ama o ince ayrıntıyı kapamazsın sen çünkü kafana bi kalıp dökmüşsün oynatamıyorsun yerinden..

LaEdri
05.01.2013, 16:00
Kafamda kalıp yok.Kafamda kalıp olsa bir partiye girer,sadece o partinni kalıpalrını savunurdum.
1-Peki.İhale yapıldı ve yüklenici firma 5 yıla bitirecek denildi.Bu 5 yılda ben neyle geçinecem,zararım ne olacak? Belli değil..
2-5 yıl denilmişti ama proje mahkemeye gitti,teknik sorun çıktı oldu 10 yıl..Benim zararım ne olacak,ben nasıl yaşayacam?

Buyur ver cevaıbı!

LaEdri
05.01.2013, 17:26
Ayrıca dükkanların yüzde 40 değerini verip,zorla kamulaştırmaya çalışıp,sonra da size 10 gün daha mühlet verdim deyince,"vay be ne merhametli,ne düşünceli başkanmış" mı diyeceğiz..?
Yine ayrıca 500ü geçkin esnaf..Hadi 270 dükkanı teslim etmiş olun..Geri kalanı?

Abdurrahman 58
05.01.2013, 18:30
önce 500dü şimdi 500ü geçkin esnaf oldu. vay be. ne zaman yeni dükkanlar yapıldı oraya? :)
maksimum 500 dükkan var. bunların en az 100 tanesi 5 ay çalışıp 8 ay diğer işleri ile ilgileniyor. nasıl bir hafıza vr sende anlamıyorum. sebahattin öztürk spor salonunda dükkanların İKİ BUÇUK KATI DEĞER VERİLECEK denildi resmi ağızdan! ne %40ndan bahsediyon? Ayrıca onlarca dükkan o sanayi sitesi kurldu kurulalı bir kuruş dahi vergi vermemiş ve HIRSIZLIK yapmış. git yanında yörende hırsızlıkla geçinen esnafıda araştır. belkide sende onlardan birisin.hiç belli olmaz... az kaldı az. bir kaç artistten başka tüm esnaf memnun ve menfaatlerini koruyarak girdi projeye.
senin giblerde kiminiz kamera karşısında kiminizde buralarda artistlik peşindesiniz.
reytinginiz bol olsun gençler!

aloneee
05.01.2013, 18:58
Laedri isimli şahsın yazdıklarını gördükten sonra bu projeyi insanın desteklemese bile destekleyesi geliyor çünkü bi insan bu kadar önyargılı olur ve Belediye hakkında atıp tutar inş yapılır da Memleket güselleşir şehrin göbeğindeki o yer yıkılır.

LaEdri
05.01.2013, 19:21
Sorulara verecek cevabın olmayınca boşboş laflarla,kelimelere takılarak laf salatası yaparsın.
Kafanızın tamamı particiliğin örümcek ağlarıyla dolu.Meseleyi,projeyi zerre kadar bildiğin yok..Hırsızlık yapanlar kim biliyor musun?Ordaki dükkanları ucuza kapıp peşkeş çekmeye çalışanlardır.Devlete,belediye ye tek kuruş vergi borcum varsa ben hırsızım,yoksa iftiracının alası sensin.Orda on yıllardır esnaflık yapan bizler kaç ay çalıştığımızı,ne kazandığımızı senden mi öğreneceğiz?
Bu konudaki 6.mesajdaki sorularıma cevap verebilecek misin,hadi ver bakayım?

aloneee
05.01.2013, 19:54
Eğer bana yazdıysan bu projeyi senden 10 kat daha ii biliyorum sordukların hep aynı şeyler bi sen iyisin o zaman o dükkanlarını verenler bu işi bilmiyor öle mi belediye onlara dükkanlarının değerini verdi sana mı vermedi yoksa sen daha fazlasını mı istiyosun sana cvp versek de sen kafandaki sabit düşünceleri aynen yine yazarsın.

LaEdri
05.01.2013, 19:57
Eğer bana yazdıysan bu projeyi senden 10 kat daha ii biliyorum sordukların hep aynı şeyler bi sen iyisin o zaman o dükkanlarını verenler bu işi bilmiyor öle mi belediye onlara dükkanlarının değerini verdi sana mı vermedi yoksa sen daha fazlasını mı istiyosun sana cvp versek de sen kafandaki sabit düşünceleri aynen yine yazarsın.

Madem çok iyi biliyorsun sorayım?
OPET projeden neden çıakrıldı,başlangıçta orası da kamulaştırılacaktı?

mete209
06.01.2013, 00:02
1-Peki.İhale yapıldı ve yüklenici firma 5 yıla bitirecek denildi.Bu 5 yılda ben neyle geçinecem,zararım ne olacak? Belli değil..
2-5 yıl denilmişti ama proje mahkemeye gitti,teknik sorun çıktı oldu 10 yıl..Benim zararım ne olacak,ben nasıl yaşayacam?

Bunların sözleşmede olması gerek. Yoksa bir söz üzerine olacak şeyler değil. Hem yüklenici firma zararı tazmin etmekle yükümlüdür diye biliyorum. Bence sözleşmeyi bekleyip ondan sonra konuşmalıyız.

aloneee
06.01.2013, 10:11
Madem çok iyi biliyorsun sorayım?
OPET projeden neden çıakrıldı,başlangıçta orası da kamulaştırılacaktı?

Kendi dükkanın bitti Opet'i mi öğrencen:?

LaEdri
06.01.2013, 15:54
Bunların sözleşmede olması gerek. Yoksa bir söz üzerine olacak şeyler değil. Hem yüklenici firma zararı tazmin etmekle yükümlüdür diye biliyorum. Bence sözleşmeyi bekleyip ondan sonra konuşmalıyız.

Nihayet birisi anladı..
Böyle bir sözleşme falan yok,teminat yok.Ben ona dükkanımı verecem o da 2 gün sonra gelip yıkacak.Benim dairemi ne zaman verecek,proje çok üzün sürerse ben neyle yaşayacam,ne yiyecem ne giyecem belli değil.

LaEdri
06.01.2013, 15:54
Kendi dükkanın bitti Opet'i mi öğrencen:?

Çok iyi biliyormuşsun projeyi.Anlat ki aydınlansın millet..

aloneee
06.01.2013, 16:30
Çok iyi biliyormuşsun projeyi.Anlat ki aydınlansın millet..

Hey Allahımm yaa bunları kimse bilmiyor diyor ihale yapıldı mı ki bilinsin önce yıkımlar olur ihale yapılır orda her şey belli olur 24-36 ay arası demedi başkan, sen takmışsın sana biz 100 şey de sölesek sen aynı şeyleri yazıp yazıp durursun.

LaEdri
06.01.2013, 18:16
Hey Allahımm yaa bunları kimse bilmiyor diyor ihale yapıldı mı ki bilinsin önce yıkımlar olur ihale yapılır orda her şey belli olur 24-36 ay arası demedi başkan, sen takmışsın sana biz 100 şey de sölesek sen aynı şeyleri yazıp yazıp durursun.

Kafanız bu kadar basıyor işte..
Aramızdaki en bariz fark ne biliyor musun?
Şu projenin noktası virgülü ile aynısını Sami Aydın getirseydi,ben yine malımı vermeyecek,hakkımın,malımın peşkeş çekileceğini düşünecektim.
Ama siz şu projenin aynısını Sami Aydın getirseydi,hırsız Sami diyecektiniz..Ama kendi adamınız yaparsa,sivasın incisi,prestiji oluyor..
Bu,aramızdaki çok büyük bir fark..

aloneee
06.01.2013, 18:39
Kafanız bu kadar basıyor işte..
Aramızdaki en bariz fark ne biliyor musun?
Şu projenin noktası virgülü ile aynısını Sami Aydın getirseydi,ben yine malımı vermeyecek,hakkımın,malımın peşkeş çekileceğini düşünecektim.
Ama siz şu projenin aynısını Sami Aydın getirseydi,hırsız Sami diyecektiniz..Ama kendi adamınız yaparsa,sivasın incisi,prestiji oluyor..
Bu,aramızdaki çok büyük bir fark..

Yazdığına sadece güldüm aramızdaki farkmış sana herhangi bi siyasi partiyle alakam yok demiştim ama sen sabit düşündüğün için bu projeyi destekleyenlere hemen kendi adamınız diyosun hayırlısı artık bu hafta her şey kesinleşir zaten.

LaEdri
06.01.2013, 18:40
Üye olur olmaz direk bu konuya dalarsan,doğrudan bu peojeyi savunursan ya ordan menfaati olan birisindir ya da partici.Bu kadar basit!

Abdurrahman 58
06.01.2013, 21:09
Kendi haline bırakın..
Rabbim herşeyi görendir. Kimsenin hakkının yendiği falan yok. bunun gibiler ya kamera karşısında ya böyle klavye başında bu işi yapıyorlar.esnaftan en az 50 kişiyle görüştüm.akpliside chpliside mhpliside memnun ve menfaatlerimizi garanti altına alarak bu projeye girdik diyorlar. ve yeni yapılan işyerleri içinde dua ediyorlar ve daha sağlıklı daha modern şartlarda çalışacaklarını söylüyorlar..

aloneee
07.01.2013, 11:27
Laedri'misin nesin, ben aylardır burayı takip ediyorum yazdığın saçma sapan şeylere dayanamadım üye oldum cvpnı verdim söleycek başka bişeyin kalmadığı için saçma sapan aynı şeyleri yazıp yazıp duruyosun ben napcam ne yiycem ne içcem o zaman teslim edilmedi napcam ben ağlayıp duruyosun.

_DuMaN_58
07.01.2013, 14:18
Yazdığınız cümleleri tartıp öyle paylaşınız. Tansiyonu yükseltmeye gerek yok. Argo kelimeler kullanmayınız. Herkes için geçerli.

LaEdri
07.01.2013, 14:48
Kendi haline bırakın..
Rabbim herşeyi görendir. Kimsenin hakkının yendiği falan yok. bunun gibiler ya kamera karşısında ya böyle klavye başında bu işi yapıyorlar.esnaftan en az 50 kişiyle görüştüm.akpliside chpliside mhpliside memnun ve menfaatlerimizi garanti altına alarak bu projeye girdik diyorlar. ve yeni yapılan işyerleri içinde dua ediyorlar ve daha sağlıklı daha modern şartlarda çalışacaklarını söylüyorlar..

Açıkta "rabbim" ,gizlide "tehdit ve küfür"..
Orda 1300 civarı hissedar var..50 tanesiyle görüştüğün de BBP'lilerdir.Hepsi hadi AKPli olsun..1300ün içinde 50 nedir?Menfaatimizi garanti altına aldık diyenlerden,hangi garantileri aldıkalrına dair belge isteyeydin:)

LaEdri
07.01.2013, 14:49
Laedri'misin nesin, ben aylardır burayı takip ediyorum yazdığın saçma sapan şeylere dayanamadım üye oldum cvpnı verdim söleycek başka bişeyin kalmadığı için saçma sapan aynı şeyleri yazıp yazıp duruyosun ben napcam ne yiycem ne içcem o zaman teslim edilmedi napcam ben ağlayıp duruyosun.

Cebinden 100bin liran çalınırsa sen ağlama,üzülme tamam?

aloneee
07.01.2013, 20:45
Cebinden 100bin liran çalınırsa sen ağlama,üzülme tamam?

Doğru yaa o kadar yüzlerce esnafın çalınmıyo senin çalınıyo öle mi çok ilginç, sen istediğin kadar yakın orası yıkılcak..

kuzu_58
10.01.2013, 12:39
dün emniyetten gelirken eski sanayi için bilgilendirilmek üzere kurulan ofise girdim
2 tane yurt dışında çalışan akrabalarımın dükkanlarının durumunu sorayım diye
arkadaş baktı abi 42 m2 olan dükkana 123.000 tl 80 m2 olan dükkanada 232.000 tl değer biçilmiş gelip evlerini belirler iseler iyi olur dedim
aradım söyledim çok sevindiler zaten yazın gelmelerinde ellerimle götürüp belediyeye yetki verdirmiştim
bence değerleride çok iyi hiç kimseninde hakkı yenmiyor üçbeş kişinin sesi çıkıyor onlarda memleket sevdasını bırakıp siyasi rantın peşine düşenler
onlarada ne diyim kervan yürüyor

LaEdri
10.01.2013, 13:32
dün emniyetten gelirken eski sanayi için bilgilendirilmek üzere kurulan ofise girdim
2 tane yurt dışında çalışan akrabalarımın dükkanlarının durumunu sorayım diye
arkadaş baktı abi 42 m2 olan dükkana 123.000 tl 80 m2 olan dükkanada 232.000 tl değer biçilmiş gelip evlerini belirler iseler iyi olur dedim
aradım söyledim çok sevindiler zaten yazın gelmelerinde ellerimle götürüp belediyeye yetki verdirmiştim
bence değerleride çok iyi hiç kimseninde hakkı yenmiyor üçbeş kişinin sesi çıkıyor onlarda memleket sevdasını bırakıp siyasi rantın peşine düşenler
onlarada ne diyim kervan yürüyor

O zaman aynanın karşısına geç de sor kendine..
640 dükkanın kamulaştırılması için,muvaffakat alınması için 7-8 aydır uğraşılıyor.Ocak ayı sonunda ancak 120 tanesi yıkılmış olacak.Geriye kalan 520 dükkan,belediyeye verilmek istenmeyen 520 dükkan üç-beş kişi mi oluyor?Hakları yenmiyor da neden vermek istemiyor bu 520 dükkan sahibi?

mete209
10.01.2013, 15:06
La Edri, bu m2'ye bu fiyatlar gerçekten çok iyi. 42 m2 123.000 lira...

Daha geçen gün bir arkadaş 185 m2 arsayı 30 bine aldı. Tam anlamıyla eski sanayi mevkisi gibi olmasa da yeri yine de güzel yerde orası da. En azından 4 katı daha değersiz değil.

LaEdri
10.01.2013, 15:14
La Edri, bu m2'ye bu fiyatlar gerçekten çok iyi. 42 m2 123.000 lira...

Daha geçen gün bir arkadaş 185 m2 arsayı 30 bine aldı. Tam anlamıyla eski sanayi mevkisi gibi olmasa da yeri yine de güzel yerde orası da. En azından 4 katı daha değersiz değil.

O değerler Atatürk Cad. bakan dükkanlar için veriyordur.İş Bankası ve o sıradakiler için yani.Diğer yerlere bu fiyatların yarısını bile vermiyor..

kuzu_58
10.01.2013, 16:08
kardeş 80 m2 dükkan değeri 232.000 tl belirlenmiş şuandada kahve olarak faaliyet gösteriyor
arada köhne bir dükkan 2 sene önce akrabam 40.000 tlye satıyordu sattırmadım şimdi muntazam bir şekilde 2 daire alacak üstünede 35.000 tl takviye yapacak
prejeye dahil olmasak alacağı para 120.000 tl idi projeye dahil olduk 232.000 tl oldu biz bu iki daireyi teslim aldıkdan sonra iki daire orda 500.000 tl
bunları görmek lazım
birde yazarken çizerken vicdan sahibi olmak lazım birilerini karalamak çok kolay ama onların kul hakkını düşünmek lazım

LaEdri
10.01.2013, 16:12
Projeye girince verdiği değere ben de razıyım onda sorun yok da...
Dairenizi ne zaman alıyorsunuz?

kuzu_58
10.01.2013, 16:37
O zaman aynanın karşısına geç de sor kendine..
640 dükkanın kamulaştırılması için,muvaffakat alınması için 7-8 aydır uğraşılıyor.Ocak ayı sonunda ancak 120 tanesi yıkılmış olacak.Geriye kalan 520 dükkan,belediyeye verilmek istenmeyen 520 dükkan üç-beş kişi mi oluyor?Hakları yenmiyor da neden vermek istemiyor bu 520 dükkan sahibi?

bu eski sanayiyi imarda konuta açan sami aydındı olmasıda gereken buydu
şehrin içinde bir utanç yeriydi
bu belediye geldi kazmayı vurdu belkide belediyeyi kaybedecek gelen belediye projeyi bitirecek
ama bir gerçek var kazanan sivas olacak
senin soruna gelecek olursak veren verecek vermeyeninkide kamulaştırmadan alınacak artık dönüş yok
çarşıya çık 100 kişiye sor karşı çıkan bir kişi çıkmaz bazıları belki doğan ürgüpe kızıyorlar olabilir ama adam sivasın üç kuruşunu iki üç zengin esnafa peşkeş çekmez orda
bu kişilik doğan ürgüpde yok sonra kiracılara dükkan yaptı bittide alan kiracı kaç tane adamlar bedava istiyor
4 eylül sanayi sitesinde 55.000 tl ye alınan dükkanlar şimdi orda bitti değeri 100.000 tl
adam aldığındada sattığındada %50 para kazandırıyor lütfen fazla gölge etmeyin

kuzu_58
10.01.2013, 16:42
kardeş sivas belediyesi 2013 yılında altın çağını yaşayacak ister bu belediye devam etsin ister gelecek belediye
neden dersen özbelsanın yeri tokiye verildi ,eski sanayinin yeri. buralardan belediyenin kasasına sivasın görmediği para girecek
sen rahat ol seçimler öncesi kafanı kaldırıp 33 katlı gökdelene bakıyor olacan ,

aloneee
10.01.2013, 16:44
Arkadaşlar siz istediğiniz kadar yazın şu m2'ye şu fiyat diyin Laedri'nin size soracağı soruları söleyeyim. Daireler ne zaman verilecek, ya gecikme oldu ben ne yiycem ne içcem, Yönetim değişti o zaman ne olcak(Mevzuatı bilmediği burdan belli inşaatın Belediyeyle ne alakası varsa yüklenici firma 3 sene dediyse 3 senede biter bunun yönetimin değişmesiyle ne alakası var) diğer herkese dükkanlarının değeri veriliyo ama Laedri'ye verilmiyo.

aloneee
10.01.2013, 16:46
Ayrıca tebligatlar yapılıyo, bu ay sonun da yaklaşık yüzde 40'lık kısmı yıkılmış olcak, muvafakatname vermeyenlerinki de kamulaştırılcak şubat sonunda en geç martta yıkım olur o zamana kadar ihale de yapılır zaten nisan en geç mayısta kazma vurulur zaten seçimlere kadar baya bi yükselir binalar, Laedri de bakar Binalara:)

LaEdri
10.01.2013, 16:46
bu eski sanayiyi imarda konuta açan sami aydındı olmasıda gereken buydu
şehrin içinde bir utanç yeriydi
bu belediye geldi kazmayı vurdu belkide belediyeyi kaybedecek gelen belediye projeyi bitirecek
ama bir gerçek var kazanan sivas olacak
senin soruna gelecek olursak veren verecek vermeyeninkide kamulaştırmadan alınacak artık dönüş yok
çarşıya çık 100 kişiye sor karşı çıkan bir kişi çıkmaz bazıları belki doğan ürgüpe kızıyorlar olabilir ama adam sivasın üç kuruşunu iki üç zengin esnafa peşkeş çekmez orda
bu kişilik doğan ürgüpde yok sonra kiracılara dükkan yaptı bittide alan kiracı kaç tane adamlar bedava istiyor
4 eylül sanayi sitesinde 55.000 tl ye alınan dükkanlar şimdi orda bitti değeri 100.000 tl
adam aldığındada sattığındada %50 para kazandırıyor lütfen fazla gölge etmeyin
Meseleye ne kadar uzak olduğun bu mesajınla belli oldu.
Çarşıdaki halk karşı çıkmaz çünkü hiçbirin cebinden parası alınmıyor,hakkı alınmıyor.
Kiracılara "size 39.000 tlye dükkan yapacağım" denildi.Kiracılar da razı oldu.Sonra o fiyat çıktı 64.000'e.Sözlerinde durmadılar bile..
Benim gözümde bu proje şuanki haliyle gasptır.İlerde Ürgüpzedeler çıkacak.

Bu arada dairenizi ne zaman alıyorsunuz?

kuzu_58
10.01.2013, 16:59
koskoca başbakan recep tayyip erdoğan tam 8 yıl 680.000 nufuslu sivası kandırdı size muhteşem 35.000 kişilik stadyum yapacağım diye
sonra bakanımız namus sözü 32.000 kişilik olacak dedi olmadı 25.000,ne düştü yine kandırıldık
sivas büyük şehir olacak dediler kandırıldık şunu getireceğiz dediler kandırıldık hep kandırıldık
sanada hak veriyorum birileri vaat verince artık sivaslı olarak inanamıyoruz seninde evlerin teslim olacağına inanmamanda normal
ama sende bayağı ilerleme var önce projeyle dalga geçtin sonra inandın daha sonra bedavaya dükkanlarımızı alıyorlar dedin şimdi değeri kabullendin ,yerlerine dükkan vereceğiz dedikleri zaman dalga geçtin ama dükkanlar teslim olunca onuda kabullendin şimdi tek konuşacağın evler ne zaman bitecek mevzusu bunuda kabulleneceksin
bazıları gibi doğan ürgübün sözü biryerlerinden çıkmıyor adam sözü namus bilenlerden daha çok kişiye tükürdüğünü yalattıracak bunları görüyoruz vede görmeye devam edeceğiz

aloneee
10.01.2013, 17:01
Meseleye ne kadar uzak olduğun bu mesajınla belli oldu.
Çarşıdaki halk karşı çıkmaz çünkü hiçbirin cebinden parası alınmıyor,hakkı alınmıyor.
Kiracılara "size 39.000 tlye dükkan yapacağım" denildi.Kiracılar da razı oldu.Sonra o fiyat çıktı 64.000'e.Sözlerinde durmadılar bile..
Benim gözümde bu proje şuanki haliyle gasptır.İlerde Ürgüpzedeler çıkacak.

Bu arada dairenizi ne zaman alıyorsunuz?

Daireleri ne zaman alınacaklarını Belediye açıkladı okuma yazman var heralde bu ayın sonunda daire tahsis sözleşmeleri yapılcak bi daha oku anlarsın belki, ayrıca senin teklifin ne dükkanına 1 trilyon verse Belediye vermeyi düşünür müsünüz::?

aloneee
10.01.2013, 17:03
koskoca başbakan recep tayyip erdoğan tam 8 yıl 680.000 nufuslu sivası kandırdı size muhteşem 35.000 kişilik stadyum yapacağım diye
sonra bakanımız namus sözü 32.000 kişilik olacak dedi olmadı 25.000,ne düştü yine kandırıldık
sivas büyük şehir olacak dediler kandırıldık şunu getireceğiz dediler kandırıldık hep kandırıldık
sanada hak veriyorum birileri vaat verince artık sivaslı olarak inanamıyoruz seninde evlerin teslim olacağına inanmamanda normal
ama sende bayağı ilerleme var önce projeyle dalga geçtin sonra inandın daha sonra bedavaya dükkanlarımızı alıyorlar dedin şimdi değeri kabullendin ,yerlerine dükkan vereceğiz dedikleri zaman dalga geçtin ama dükkanlar teslim olunca onuda kabullendin şimdi tek konuşacağın evler ne zaman bitecek mevzusu bunuda kabulleneceksin
bazıları gibi doğan ürgübün sözü biryerlerinden çıkmıyor adam sözü namus bilenlerden daha çok kişiye tükürdüğünü yalattıracak bunları görüyoruz vede görmeye devam edeceğiz

Napsın konuşacak başka bişeyi kalmadı Laedri'nin dükkanlar da teslim ediliyo en geç Martta yıkım biter çünkü diğer dükkanlar da Martta teslim edilcek bakalım ordaki dükkanların yüzde 90'ı yıkıldığı zaman orda nsl iş yapcak dükkanını vermediğine pişman olcak mı:?

LaEdri
10.01.2013, 17:10

Başbakan'ın neyi vaat ettiği,neyi vermediği umrumda değil.istediğini söyleyebilirsin.Umrumda değil ona..

1-6.ayın sonunda yıkıyorlardı.Hala yıkılacak.Bu dalga geçilecek bir durumdur.Çünkü bu verilen yıkım tarihleri düşünülmeden kamuoyuna verilmiş tarihlerdir.
2-Dükkan verecekleri konusuna hiç karşı çıkmadım.Dükkan yapmak zor iş değil.Boş arsaya 4 duvar dikmekte ne var?Ama sözünde duracaksın.İnsanalara 4 Eylül'den 39.000 liradan dükkan vereceğim deyip sonradan 64.000'e çıkarsan,yani sözünde durmazsan,insanlar da seninle anlaşmaz.
3-Ben mevcut şartlar altında yorum yaparım.Tereddütlerimi söylerim.O tereddütlerim giderilsin,tapumu veririm diye yüz defa söyledim.Senin de okumanda sorun var bence..Verdikleri kamulaştırma değerleri hala ve hala çokçok düşüktür.Bu değerlere kimse anlaşmadı.Sonra dediler ki o zaman projeye müdahil olun 2.6 katına değerle.Tamam dedik projeye müdahil olalım,dükkanı verip dairemizi alalım..neymiş efendim,ben dükkanımı hemen verecekmişim ama dairemi ne zaman alırmışım belli değilmiş.sizin okumanızda özrünüz var bence..yarın desin ki dairen 2015 kasım'da teslim,belgeyle taahhüt etsin.yarın tapumu vereyim.bu kadar basit!

LaEdri
10.01.2013, 17:10
Bazıları kendini yırtmasın,cevap yok onlara!

aloneee
10.01.2013, 17:14
Bana edepsiz diyene bak sen bi tarafını yırtıyosun burda ağlıyosun sürekli ağlamaktan sorumlu üye, isterse 1 sene sonra olsun orası yıkılsın da hiç önemli diil yeter ki yıkılsın sen de gör.

aloneee
10.01.2013, 17:15
Doğruları söledim susturdum şimdi cvp yok dyoo:D

aloneee
11.01.2013, 14:31
Başbakan'ın neyi vaat ettiği,neyi vermediği umrumda değil.istediğini söyleyebilirsin.Umrumda değil ona..

1-6.ayın sonunda yıkıyorlardı.Hala yıkılacak.Bu dalga geçilecek bir durumdur.Çünkü bu verilen yıkım tarihleri düşünülmeden kamuoyuna verilmiş tarihlerdir.
2-Dükkan verecekleri konusuna hiç karşı çıkmadım.Dükkan yapmak zor iş değil.Boş arsaya 4 duvar dikmekte ne var?Ama sözünde duracaksın.İnsanalara 4 Eylül'den 39.000 liradan dükkan vereceğim deyip sonradan 64.000'e çıkarsan,yani sözünde durmazsan,insanlar da seninle anlaşmaz.
3-Ben mevcut şartlar altında yorum yaparım.Tereddütlerimi söylerim.O tereddütlerim giderilsin,tapumu veririm diye yüz defa söyledim.Senin de okumanda sorun var bence..Verdikleri kamulaştırma değerleri hala ve hala çokçok düşüktür.Bu değerlere kimse anlaşmadı.Sonra dediler ki o zaman projeye müdahil olun 2.6 katına değerle.Tamam dedik projeye müdahil olalım,dükkanı verip dairemizi alalım..neymiş efendim,ben dükkanımı hemen verecekmişim ama dairemi ne zaman alırmışım belli değilmiş.sizin okumanızda özrünüz var bence..yarın desin ki dairen 2015 kasım'da teslim,belgeyle taahhüt etsin.yarın tapumu vereyim.bu kadar basit!

Diyor ki 2015 Kasımda teslim, belgeyle taahhüt etsin tapumu vereyim diyo eyvallah haklısın peki Belediye açıklama yaptı bu ay sonunda daire tahsis sözleşmeleri imzalancak diye dimi ihaleden sonra ihaleyi alcak firma en geç 3 senede bitircek maksimun 2016'da bitcek hala neyin derdinde bazıları okuma yazması mı yok yoksa:?