Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıcak Çermik Yeni Misafirlerini Ağırladı
Sivaslilar.Net
02.04.2013, 14:44
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas Belediyesi tarafından Sıcak Çermik'te organize edilen Çamlıca ve Sefa Oteli'nin yeni yüzünün tanıtım etkinlikleri devam ediyor.
Etkinlikler çerçevesinde Esentepe, Uzuntepe, Kümbet, Kaleardı, Mısmılırmak ve Mevlana Mahallesinde ikamet eden hanımlar belediyenin organizasyonuyla çermiği gezme imkanı buldular. Yoğun bir katılımın gözlendiği etkinlikler çerçevesinde hanımlara oteller ve barakalar gezdirildi.
Hanımlar özellikle yeni yapılan havuzları ve Türk hamamını görme şansı buldular. Hanımlar Türk hamamına yoğun ilgi gösterirken, fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmediler. Etkinlik çerçevesinde Hanımlar Kültür Merkezi görevlisi Derya Demir Karadağ ve Hanımlar Kültür Merkezi Yenişehir Şubesi Sorumlusu Esin Yıldırım katılımcı hanımlara Sivas Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları ve hizmetleri anlattı. Etkinliğe katılanlar belediyenin yaptırdığı tesisleri çok beğendiklerini ifade ettiler.
Sıcak Çermik'i Mevlana mahallesinden toplam 370 kişi ziyaret ederken, tesiste 1 haftada yaklaşık 1500 kişi ağırlandı
Bu Misafirler Oy olarak geri dönecektir :)
Bu Misafirler Oy olarak geri dönecektir :)
Zaten amaç da o..
Sivas'ın mahallesi dışına çıkmamış kadınlarına turizm ve konaklama konusunda hiç görmemiş kişilerini ordaki iki restore edilmiş otel ile gölerini boyayıp oy kapmak istiyorlar..mesele bu kadar basit!
Zaten amaç da o..
Sivas'ın mahallesi dışına çıkmamış kadınlarına turizm ve konaklama konusunda hiç görmemiş kişilerini ordaki iki restore edilmiş otel ile gölerini boyayıp oy kapmak istiyorlar..mesele bu kadar basit!
Başka Kaplıca veya Termal Tesisleri görmeyenler Bu yapılanları yeterli görür ben gördüm gezdim Balıkesir,Bursa ve Yalova termal Kaplıcalarını gezdim Ne kadar güzel tesis ve konaklama olanaklarına sahip olduklarını bizzat gördüm bunları görünce Çermikle kıyasladım ve üzüldüm o zamanlar şimdi ise yapılmış ama yeterli değil.
AĞAOĞULLARI
02.04.2013, 23:16
SİVASTA BULUNAN BALIKLI KAPLICASI, SICAK ÇERMİK KAPLICASI VE SOĞUK ÇERMİK KAPLICALARI İSTENİLEN ŞEKLE SOKULSA SİVAS TURİZİM CENNETİ OLURDU. SİVAS İÇİN BU KAPLICALAR ÇOK ÖNEM TAŞIMAKTADIR. BAŞKA YERLERİ GÖRENLER BURALARI İPTİDAİ GÖRÜYOR. ŞİMDİYE KADAR YAPILANLAR MAALESEF GÖZ DOLDURMUYOR. BU KAPLICALARIN YURTDIŞI DEĞİL YURT İÇİ TANITIMLARI DAHİ YAPILMIYOR.
BEN KANGAL BALIKLI KAPLICAYI 1955 -56 YILLARINDAN TANIRIM BUGÜNE GELİNDİĞİNDE ÇOK FAZLA BİR ŞEY YOK. ORAYA GİDEN TEDAVİSİ İÇİN GİDİYOR PARA HARCAMAYA GİDİYOR PARA HARCAYACAK YER DAHİ YOK. KANGAL A MI GİTSİN, ÇETİNKAYAYA MI GİTSİN .GÖNÜLLERE HUZUR VE RAHATLIK VERECEK BİR ORTAM YAPILMALIDIR.
SICAK CERMİK KAPLICASINI VE SOĞUK ÇERMİK KAPLICASINI VE KANGAL BALIKLI KAPLICASINI SİVAS BELEDİYESİ TANITMAK İÇİN KOMŞU İLLERİN BELEDİYELERİYLE ANLAŞARAK ÜCRETSİZ SERVİS KOYACAK HALKA BU KAPLICALARI TANITACAK SEVDİRECEK . ÖNCE YATIRIM YAPACAKSIN SONRA TOPLAYACAKSIN. SİVASTA MAHALLESİNDEN ÇIKMAMIŞ MAHALLELİNİN TANITIMIYLA OLMAZ. AĞAOĞULLARI .
İki ton odun kömürle alınan oydan farkı yok, aynı zihniyet işte...
Abdurrahman 58
03.04.2013, 09:20
yine zorrrrrrrlarına gitmiş birilerinin :)
etzel1967
03.04.2013, 09:48
sıcak çermiğin bu derece güdük kalmasında sorumluluğun tamamını belediyelere yüklemek çok insaflı bir yaklaşım gibi gelmiyor bana...makro bazda planlama gerektiren bir konuda, sivaslı tüm yerel yöneticiler, siyasetçiler, millet vekilleri ve iş adamları da bir o kadar sorumludur bundan...belediyenin hizmtlerini ben de yetersiz buluyorum ama sırf belediyeye vurmak için yılların problemini sadece bu belediyeye yüklemek doğru değil...bir de kafalarımızdaki prangaları kırarak, kim yaparsa yapsın iyi yapılana "iyi " demeyi becerme erdemini gösterebilsek...ama partizan kafalardan bunu beklemek mümkün değil...
yine zorrrrrrrlarına gitmiş birilerinin :)
Niye Zorumuza gitsin abi Sivasa Yapılan Hizmeti Görürüz Ama Oy için yapılan şeyleride görürüz zaten seçen biziz Doğan Ürgübü Çoğuda pişman oldu Muhsin Yazıcıoğlu O Helikopter kazasında Kaybetmeseydik Seçilirmiydi bunuda düşünmek lazım.
Başka Kaplıca veya Termal Tesisleri görmeyenler Bu yapılanları yeterli görür ben gördüm gezdim Balıkesir,Bursa ve Yalova termal Kaplıcalarını gezdim Ne kadar güzel tesis ve konaklama olanaklarına sahip olduklarını bizzat gördüm bunları görünce Çermikle kıyasladım ve üzüldüm o zamanlar şimdi ise yapılmış ama yeterli değil.
Bizim mahalledeki caddeye de asfalt döktüler.Yakında mahalle mahalle adam getirip,"Bakın ne güzel asfalt" diye reklam yapacakalr..
bİzim mahallelerde asfalt döktü başkan ve yardımcıları ta kümbete 300 metre asfaltı görmeye gelmişlerdi işte o gün anladım asfalt ne kadar çok önemli bir olay
Belediye çalışanları parayla tutulmuş adamlar gelip yorum yapıyor bordo klavyeliler birliği kurmuş doğan bey
"Bir insan kendisi nasılsa karşıdakini de öyle görürmüş."
Ben belediyenin iyi yaptığı şeyleri söyleyebilirim eleştirdiğim kadar nadirde olsa yaptığı güzel işler var ilk kez halkla bu kadar iç içe ve sosyal medya anlamında bu kadar aktif bir belediye başkanımız var ayrıca ben kendimi bildim bileli BBP'liyim ve ailecekte oyumuzu her zaman Muhsin Başkana verdik ama o gitti artık sadece alperenim peki haydi paralı yorumcu arkadaşlarda herkes süperman değildir varsa eleştirecek bir şeyleri buraya yazabilirler mi özellikle Abdurrahman 58 arkadaşım.
58MUAMMER58
04.04.2013, 16:17
bu şehirin insanları artık şu huylarından vazgeçmelidir,çekememezlik,kıs kançlık,hasitlik,kurtluluk,siv aslıya yakışan huylar değildir ,bu topraklara kim 1 tek cam çivisi çakıyorsa kim 1 fidan dikiyorsa ilk önce hayırlı olsun deme hakkı vardır ,yapanın adı sanı , partisi pürtüsü hiçde önemli değil ,her hizmetin altında bir çapanoğlu aramak artniyetliliktir ,çekememezliktir ,bunun başka açıklaması olamaz,adam otogar yapar vay efendim niye aynıyere inşşa etti,belediyeye araç gereç alır halka sergiler, vay efendim niye sergilemişmiş,asfalt döker vay efendim oy için döküyor reklam ediyor vs vs bikerede teşekkür edin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin deseniz ölürmüsünüz?,sivas halkına hayırlı uğurlu olsun demek bukadarmı çok zor ?bu nedüşmanlık böyle anlamış değilim,belediyenin çermikle mermikle uğraşmasına gerek olmadığı halde adam iyi kötü sağını solunu düzeltmiş ,bu turizm bakanlığının yapması gereken rutin işlerdi adam sivası utanç şehri yapmak için uğraşmaktan sivasa turizm hizmetlerini sunmaya fırsat bulamadıki:mad: ,sıcak çermik,soğuk çermik,balıklı kangal çermiği,balıklı kalkım çermiği, yıldız dağı kayak merkezi bunlar güzel birçalışmayla faaliyete geçirilse sivas turizm cenneti olurdu,kangal 30 yıl önceki kangaldan daha köy haline dönmüş ne doğru dürüst bir lokanta ,ne bir pastahane var,insanların oturup kafa dinleyeceği park yok ,öyle yada böyle bişekilde kangala gelmiş insanların memleketlerine götüreceği hediyelik eşya stantı yok ,dükkanlar harabe şeklinde, yaw hiçmi çimento ,kum yok ,boyamı yok ?insan tamir eder boyar,diyeceğim şuki çermik yapmak mesele değil mesele insanların rahat edeceği,hizmet alacağı para harcayacağı temiz mekanlarda yapılmalı saat 3 ten sonra döner yok ,köfte yok ,etli ekmek yok ,böyle olmamalı inşallah tüm çermikler adam gibi faaliyete geçerde güzel reklamı yapılır
bu şehirin insanları artık şu huylarından vazgeçmelidir,çekememezlik,kıs kançlık,hasitlik,kurtluluk,siv aslıya yakışan huylar değildir ,bu topraklara kim 1 tek cam çivisi çakıyorsa kim 1 fidan dikiyorsa ilk önce hayırlı olsun deme hakkı vardır ,yapanın adı sanı , partisi pürtüsü hiçde önemli değil ,her hizmetin altında bir çapanoğlu aramak artniyetliliktir ,çekememezliktir ,bunun başka açıklaması olamaz,adam otogar yapar vay efendim niye aynıyere inşşa etti,belediyeye araç gereç alır halka sergiler, vay efendim niye sergilemişmiş,asfalt döker vay efendim oy için
Abi tşk ederiz yaptığı hizmetler için ama hepimiz hizmet ediyoruz kimimiz memur kimimiz işçi bir şekilde Ülkeye bişeyler yapyoruz ama ne bu belediye ne bundan önceki belediye bekleneni veremedi sivasta yani tamam saolsun bişeyler yapıyorlar ama yaptıkları yılda 10 bin göçü engellemiyor şehrin ihtiyaçlarını gidermiyor yani şöyle düşün kalp kirizi geçiren bir adamın kulağını tedavi ediyorlar buna sinir oluyorum .
Abdurrahman 58
09.04.2013, 10:48
Ben belediyenin iyi yaptığı şeyleri söyleyebilirim eleştirdiğim kadar nadirde olsa yaptığı güzel işler var ilk kez halkla bu kadar iç içe ve sosyal medya anlamında bu kadar aktif bir belediye başkanımız var ayrıca ben kendimi bildim bileli BBP'liyim ve ailecekte oyumuzu her zaman Muhsin Başkana verdik ama o gitti artık sadece alperenim peki haydi paralı yorumcu arkadaşlarda herkes süperman değildir varsa eleştirecek bir şeyleri buraya yazabilirler mi özellikle Abdurrahman 58 arkadaşım.
sen ne içtin kayapa? kuşbazsın heralde. uçuyon uçuyon çebik yok :)
bu site saf tutuyor. yani %99'u. burda ne yazsan boş yani..
Senin ki Soğuk çermiğe bungolov tipi ev yapmış haberini yapıştırmayacakmısın abdurrahman :)
Abdurrahman 58
11.04.2013, 10:16
yok o haberi birleştirip yapacağım. 30 yıldır yapılmayan soğuk çermik yolunu yaparsa hallederiz.
o bu hiçte paralı yorumcu ne hemşerim? valla güldürdün beni
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Bu haberide yapmıştır kardeş şuan yıltaş Sivas'ta izin verilmeyen avm tokatta bitirmiş durumda ayrıca Marka da TOkat Avm adı altında başka bir Avm yi bitirmek üzere bizde hala avm diyecek o bungolov yapacak biz otopark diyecek o mezarlık yapacak yapamıyorsun bari gölge etme be adam
Yaklaşık 1 ay önce gittim çermiğe..Burada ne yapılmış bilmiyorum..Millet neye hayran kalmış anlamadım..Miletin yaşama zevki ölmüş..:) Rezaletten,pislikten tozdan başka ne varsa..
ELLİSEKİZ
13.09.2013, 15:53
Yahu arkadaş bizim Sivaslılar, Doğan Ürgüp'ü eleştirdikleri kadar 6 milletvekilinin birini eleştirmiyor.6 dedim özür :) İstikrar sürdü Sivas büyüdü 5'e düştü .Doğan Ürgüp Sami Aydın'dan yüklü miktarda borçla almıştı belediyeyi.Şükür borcu ödedi PİSLİĞİNİZİ temizledi utanın be.! Daha neyi eleştirirsiniz. Belediyeyi CHP'liler eleştirsin zoruma gitmez.AKP'lilerin eleştiriye hakkı yok . Sivas'a ne verdiniz ?
Çermik eski çermik değil katılıyorum. Daha geçen dönem AKP vardı siz ne yaptınız peki ?
Sevmiyorum ama şu bir gerçek AT GÖZLÜĞÜ ile bakmıyorum .AKP ülke genelinde olumlu veya olumsuz çok şey yaptı. Taktire değer icraatleri var. AMA KABUL EDİN LÜTFEN SİVAS'A BİR TEK ÇİVİ ÇAKMADI...Sayın devlet memuru kardeşlerim sizin tuzunuz kuru . Ben esnafım ve memleketimin gidişatından memnun değilim.
AKP bir şey yapmadı diye belediyeyi eleştirmeyelim mi?
Sami Aydın da kötüydü diye Ürgüp'e göz mü yumalım?
Sami Aydın borçsuz belediye mi almıştı?
Doğan Ürgüp borçsuz mu bırakacak?
Sami Aydın çermiğe bir şey yapmadı ama çıkıp çermiğe şunu şunu yaptık diye boş boş atmadı da..
Eski Sanayide tek çivi çakmış gibi şehrin her yerinde Turkuaz afişleri posterleri..Sanırsınız bir temel mi attı,yarısı bitti mi..Çermikte bir tane oteli yenilemiş,restore etmiş..Öyle bir reklam ve palavra ki sanırsınız termal tatil köyü olmuş..Neyi yaptınsa onun reklamını yap.
Sivasta konut piyasası 300.000leri geçmiş..Dandik evler olmuş 200.000..Efebdiler hala imar planı çıkaracak..Kim bunun sorumlusu?
ELLİSEKİZ
13.09.2013, 23:29
Eleştirme diyen kimse yok.Ama abartılı şekilde karalıyorsunuz. Benim mahallemde AKP döneminde kaldırım dahi yoktu(Gültepe) şimdi buyrun gezin .Mahallenin girişi bile köyden farksızdı.Temizlik görevlisi bile sadece bahar ayında gözükürdü.Takım tutar gibi parti tutmamak lazım. Ve yine sözümdeyim AKP ülke genelinde tartışılabilir. Ama Sivas'ta AKP yi tartışmaya dahi gerek yok .KOCAMAN BİR 0 (sıfır).
Eleştirme diyen kimse yok.Ama abartılı şekilde karalıyorsunuz. Benim mahallemde AKP döneminde kaldırım dahi yoktu(Gültepe) şimdi buyrun gezin .Mahallenin girişi bile köyden farksızdı.Temizlik görevlisi bile sadece bahar ayında gözükürdü.Takım tutar gibi parti tutmamak lazım. Ve yine sözümdeyim AKP ülke genelinde tartışılabilir. Ama Sivas'ta AKP yi tartışmaya dahi gerek yok .KOCAMAN BİR 0 (sıfır).
Benim mahallemde hala yok..Orta refüjde yabani otlardan topraktan tozdan başka bir şey yok..Evimin önünde kaldırım yok..Nasıl olacak?
Belediye Başkanı kendisine tüm hücreleriyle muhalefet eden bir Ak Parti ile mücadele ediyor. Eğer ülkenin Milli Savunma Bakanı çıkıp şehirdeki kütüphanenin yeri için Belediye ile karşı karşıya geliyorsa iktidar adına ortada büyük bir sorun var demektir. Halk Ak Partili siyasetçilerin ve taraftarlarının bize karşı olan herkes provakatördür ve ülkenin ileri gitmesini istemiyor naralarını sevmiyor, istemiyor. Sıcak Çermik için bir şeyler yapılmış bunlar eksik olabilir ama en azından yapılmış. Belediye sizden olmayabilir ama yine de bardağın dolu tarafını görmeye gayret edin. Sami Aydın sadece merkeze yönelik çalışmalar yapmıştı şimdi ise halka genişliyor ve çevreye gidilmeye gayret ediliyor. Hükümete ve Burhanettin Kuru'ya rağmen...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.