Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Etkili 500 Kişi Arasında


Sivaslilar.Net
03.05.2013, 07:42
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

ABD'de yayımlanan Foreign Policy dergisinin, hazırladığı "dünyanın en etkili 500 kişisi" listesine Türkiye'den, 9 isim girdi.
Aralarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu 9 isim arasında Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’da yer aldı.

Dergi, başka kurum ve yayın organlarınca hazırlanan benzer listelerden de yararlanarak derlediği dünyadaki en etkili 500 kişiyi, "Güç Haritası" başlığı altında listeledi.
Listede, politikadan finans dünyasına, medya sektöründen enerjiye, savaş endüstrisinden dine kadar, "dünyada etkili konuma sahip" çeşitli alanlarda söz sahibi belli başlı kişiler yer alıyor.

Derginin "Dünyanın en etkili 500 kişisi" listesine Türkiye'den giren isimler şöyle:
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Fethullah Gülen, Fener Rum Patriği Bartholomeos.

Bizimsivas

yiğidoyuzbiz
06.05.2013, 20:15
o etkiyi sivas için ben göremiyorum

amazon10
11.05.2013, 08:57
timsah gözyağı dökenlerin hepsi girmiş listeye maşallah.

Pusula_58
12.05.2013, 00:00
Ne etkilerini görmüşüzki pardon?

amazon10
13.05.2013, 12:11
abd ye göre görenler var demek ki bize etkileri yok şükür :)

amazon10
13.05.2013, 12:14
hem bu siteye göre değerlendirirsek hayli etkililer. :)

mete209
15.05.2013, 00:43
Bakanımız gayet başarılı ve gayretli birisi. Hak eden herkese cevabını çok güzel veriyor. Sivas'ımız içinde gayet gayretli bir şekilde çalışıyor.

Beğenmeyenlerin neden beğenmediklerini anlayabiliyorum. Onların istediği ordunun emir eri olmuş bir savunma bakanı, lakin o günler geride kaldı arkadaşlar, uyanın!

Pusula_58
15.05.2013, 01:29
Güldürmeyin insanları onun içinmi Sivas küçüldükçe küçüldü her seçimde bir vekil eksildi 5 e düştü belki bu seçimde 4 e düşecek. İyiki onu da ezberlediniz ordu emiri olmuşmuş şimdi ki gibi kukla olmasından daha iyiydi be kardeşim asıl uyanacak biri varsa oda makarnacılar ülke elimizden kayıp gidiyor siz başkalarını uyutmaya çalışıyorsunuz...

sandalli
16.05.2013, 21:40
En etkinlerden biri oldugunuz kesin. Bebek katilinin mektuplarini meydanlarda okuttunuz. Baska da bir etkinizi görmedik.