PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merder Bilgi Yarışmasında Gümüşdere Birinci Oldu


YILDIZDAĞ
05.05.2013, 11:46
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Meraküm ve Dumanlı Çayı Yöresi Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği bilgi yarışmasının 9'uncusu bu yıl DSİ konferans salonunda gerçekleşti.

İlköğretim okullarının katılımıyla yapılan bilgi yarışmasına 12 okul katıldı. Eleme usulü yapılan yarışmada Gümüşdere İlköğretim Okulu finalde Çeltek-Hıdırnalı ve Yakupoğlan İlköğretim Okulunu geride bırakarak 9'uncusu düzenlenen bilgi yarışmasının 1'incisi oldu.
Programda konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, 2003 yılında MERDER'i kurduklarında birçok hedef belirlediklerini ve geride kalan zaman içerisinde hedeflerine ulaştıklarını söyledi.
9 yıldır bilgi yarışmasının devam ettiğini ifade eden Burhanettin Kuru, "Diğer faaliyetler, festivaller aksayabilir ama, bu faaliyetin aksamadan devam etmesini arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Bizler de üzerimize düşün neyse yapmaya hazırız" dedi.
Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ise bilgi yarışmasının özellikle okumayı, okutmayı hedefleyen bir proje olduğunu ve bugüne kadar yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti.
Yarışmada dereceye giren okullara hediyeleri, Vali Zübeyir Kemelek, AK Parti Sivas İl Başkanı ve MERDER Onursal Başkanı Burhanettin Kuru, MERDER Derneği Başkanı Mehmet Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Turan AKpınar ve Müftü Yusuf Şahin tarafından takdim edildi.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]