![]() |
--->: Çallı Köyü Merkez
[QUOTE=plastikbardak;236852]Ben sivaslı değilim 1984 ile 1987 arası annem hemşire olarak görev yaptı çallı köyünde... güzel anılarım oldu hala aklımda kalan isimler var erol ayhan sanırım amca cocuklarıydı bunlar hatta erolun abisi hasan tarktör kazası yapmıştı .. aşşağı mahalleden topcuların mustafa köydeki lojmanın altında kalan evde hamza karşıda cahit bunlar aklımdaki isimler...kışın tepeden naylonla kayardık düğünlerde gece saklambaç oynardık köy odasındaki oyunlar bile aklımda ... koyun güttüm kerpiç kestim 3 sene icinde bir cok anı.. cok özlemişim inşallah bir gün yolum düşerde köyü görürüm .. varsa resimleri köyün yollarsanız sevinirim .. sivalınınyeri.de adresindekiler cok uzak ve cok yakın dı pek anlayamadım..hamburg almanyadan herkese selam..inşallah bu köyden bir kız nasip olur evlenmek için bana[/QUOTE]
kurban tam nerenin resmini isdiyorsun söyle onu gönderem sen isde yeterki |
lojmanın okulun resimleri varsa bi zahmet
|
[QUOTE=plastikbardak;239395]lojmanın okulun resimleri varsa bi zahmet[/QUOTE]
okulun resmi tamamda. lojman hangi senelerde idi? cunki yikilan cok yer var okul da yeni yapildi. |
simdilik elimde olan resim bu.
|
çallı köyüne akıncılar elibüyük köyünden selamlar ...
|
çok teşekkürler efe 58 inşallah bu baharda yada yazınköye gelicem umarım yaşı 30 civarında yada 35 civarında olan arkadaşlarımı bulurum yerlerinde
|
oylamaya katılıyoruz inşallah Çallı'lılar
|
[QUOTE=Duhan58;241241]oylamaya katılıyoruz inşallah Çallı'lılar[/QUOTE]
katilmazolurmuyuz. o bizim görevimiz. |
nerdesiniz çallılılar köyümüz ta 4 ncü sayfalarda geziyr olmuyor hiç ama
|
[QUOTE=plastikbardak;240158]çok teşekkürler efe 58 inşallah bu baharda yada yazınköye gelicem umarım yaşı 30 civarında yada 35 civarında olan arkadaşlarımı bulurum yerlerinde[/QUOTE]
abi gel sen ben sana kimi istiyorsan buluyum otur konus hasret gider..asağı mahalleden kimi istersen ;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:38. |