![]() |
--->: -->: papatya falı bakıyoryz=) Ak1F
[QUOTE=sandalli;288482]bu oyun karakolda biter.
SEVMIYOR..................[/QUOTE] nerde bıterse bıtsın aga .:D benı SEVİYOR::D |
--->: papatya falı bakıyoryz=) Ak1F
[B]Hepiniz çok komiksiniz zeka seviyenizide görmüş oldum :D[/B]
|
[QUOTE=papatya58;288740][B]Hepiniz çok komiksiniz zeka seviyenizide görmüş oldum :D[/B][/QUOTE]
Evet canım SeviyeLerimizide ogrenms oldun sen bu siteye niye uye oldun ki ya Geldiğin gunden Beri polemiğe girdn Sen sivaslı olamazsın... |
[B]Polimik yaratan tartışma ortamı hazırlayan sizlersiniz acılan konudan ve hakaretlerinizden belli ..Ayrıca sizin rahatsızlığın varsa bana cvp yazmazsın aynı sey sana yapılsa senın tepkın ne olur du acaba birde onu düşün ??
Ben son sözümü söyledim böyle saçma bir konuya yazıcak bir sözüm yok siz devam edin :D[/B] |
papatya herkesi sever ve değer veriri insan gibi insanlara ama
|
[QUOTE=papatya58;288740][B]Hepiniz çok komiksiniz zeka seviyenizide görmüş oldum :D[/B][/QUOTE]
ne saçmalıyon la sen ! sanene açtığımız konudan beğenmedıysen yorum yapma! |
[QUOTE=papatya58;288766][B]Polimik yaratan tartışma ortamı hazırlayan sizlersiniz acılan konudan ve hakaretlerinizden belli ..Ayrıca sizin rahatsızlığın varsa bana cvp yazmazsın aynı sey sana yapılsa senın tepkın ne olur du acaba birde onu düşün ??
Ben son sözümü söyledim böyle saçma bir konuya yazıcak bir sözüm yok siz devam edin :D[/B][/QUOTE] ne hakaretı ne dıuyon ortada fol yok yumurta yok karıştırma ortalığı:mad: |
[QUOTE=akifeker2;288821]ne saçmalıyon la sen !
sanene açtığımız konudan beğenmedıysen yorum yapma![/QUOTE] kimse bişe saçmalamıyo [B]laaa[/B] saçma olan oyun dediginiz şey [B]laaa[/B] la da nasıl bi tarzsa hiç yakıştıramadım kendime:D |
[QUOTE=can99;288827]kimse bişe saçmalamıyo [B]laaa[/B]
saçma olan oyun dediginiz şey [B]laaa[/B] la da nasıl bi tarzsa hiç yakıştıramadım kendime:D[/QUOTE] saçmalayıp durma deli etme benı! |
[QUOTE=akifeker2;288828]saçmalayıp durma deli etme benı![/QUOTE]
deliler icinde bi topic vardir umarim ;) . üzülürüm ama. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:05. |